2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet canım aynen.. o kdar borç olcakki.. mecburen çalışcaz...evet Allah bize de yol açar.. ben çalışmadan duramam zaten ya.. evde sıkılıyorum..ev kadını modunda olamam.. çok bunaltıcı geliyo bana.. çalışıp kendimede yavrumada daha iyi gelecek hazırlamak istiyorum..eeeee zaten uzun bi zamanda mecburiyetten çalışcam yalan yok...

gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00

canımmm hayrlı olsunnnnnn.... çok güzel bi haberrr

ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK OLMUŞ...

canm sıkma canını Allah büyük bir yol bulursunuz,herkesin rızkı vardır.herşey girer yoluna

gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00

hayırlı olsun canım

bende öyleydim canım ama inan kadınların içinde anaçlık duygusu yüzünden alışıyorsun hemen

Ayy inş hemen öğreniriz...Annemle haftsa sonu ders yapıcaz yemek konusunda göstercek bana vakit buldukça...Aslında nasıl yapılacağını, tekniğini biliyorum çoğu yemeğin ama işte asıl mesele kıvamını ayarlabilmek :18::18:

Son düzenleme:
oo kızlar biri yemekmi dedi hepsini yaparım kek pasta börek

Bizim Evlendirme Dairesinde Olucak Nişanlım Günü Haziranda Alırız Diyo Hoş Biz Daha Düğün Salonu Bile Tutmadık

O zaman sıkıntı yok canım

evet canım.

aranızda ymek yapmayı bilmeyen var mı? ben gibi evlendiğimde yemeğin "ye" si hakkında bilgim yoktu

Ben çok iyi yemek yaparım
Marifetliyim bu konuda
yemek yaparken motive oluyorum günün stresini atıyorum
Aslında tatlı yapmayı daha çok seviyorum
Güzel pastalar yapıyorum

Son düzenleme:
ben hemen hemen biliyorum. arada yaparım ama pratik yapmam gerek..

yaparsın evlenince bolca pratik yapmaya zamanın olacak

bende bende bendeeeeee eeee sen nasıl yaptın peki.. yani nasıl yendin bu durumu..ayrıntılarıyla anlat

valla balayından geldik herkes bizi yemeğe çağırdı yok dedim yaz nsılsa kavun karpuz yeriz ilk başta zor geldi aman dedim hergün yapamam ama sonra hemen alışım int sağolsun tarifleri çıkarttım öyle zor yapmakta gözüm yok.
sonra balayı dönüşümüzdeki ilk haftasonu anneleri iki tarafı da yemeğe çağırdık yemek yaparken ağladım resmen

benim annem hiç göstermedi tam tersi aman git yat ayak altında dolaşma öğrenirsin evlenince derdi

oo kızlar biri yemekmi dedi hepsini yaparım kek pasta börek

aferim

Çok Tatlıı Ne Güzel Bir Anı Olmuş Çekmeniz

evet harika oldu kocam çekmişti annelere gösterdi
annemler dalga geçiyorlardı benimle beceremezsin diye

Ben çok iyi yemek yaparım
Marifetliyim bu konuda
yemek yaparsan motive oluyorum günün stresini atıyorum
Aslında tatlı yapmayı daha çok seviyorum
Güzel pastalar yapıyorum

eşin yandı o zaman güzel alacak kiloları

valla annem herşeye çağırır gel bak böle yapılck edilcek die kek yapta yaparım kocanı batıran der bu malzemelerle der annemde kaynanamda çok marifetli çok güzel yemekler yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…