- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.541
hadi ya benim 1 ağustosda ama arkadaşım 1 ay kala almış o nasıl oluyo ki acaba
evet canım aynen.. o kdar borç olcakki.. mecburen çalışcaz...evet Allah bize de yol açar.. ben çalışmadan duramam zaten ya.. evde sıkılıyorum..ev kadını modunda olamam.. çok bunaltıcı geliyo bana.. çalışıp kendimede yavrumada daha iyi gelecek hazırlamak istiyorum..eeeee zaten uzun bi zamanda mecburiyetten çalışcam yalan yok...Aynen tatlım ev kira düğün borçları olcak..İşi bırakmak dursun ben ilk yol bebek düşünemem. Düğünü kendimiz yapağımız için çok borcumuz olabilir. Nişanlımında öle aman aman bir kazancı yokki sırtımı dayayabileyim. Allah bizede bir yol açacaktır canım ben umutla bekliyorum.
gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00
düğün salonunda mı oldu??
Tamamen şans
gün kalmaz diye erkenden alınıyor aslında mantığı bu canım
Kızlar benim kocam ailenin tek erkek torunu ve evladı el üstünde büyütülmüş 29 yaşında şımarık birisi işte
onunla sözlendiğimde herkes ona iyi davran falan diyordum kaynanam zaten mükemmel birisi ama ilk zamanlar ikimizde ısınamadıkşimdi çok şükür sıkıntımız yok
bu hikayeyi okuyun kaynananıza ne olursa olsun saygı göstermek zorundasınız eşinizin anası ona saygı gösterirken şunu da düşünün o benim anneme böyle dese ne tepki verirdim
bır gun kayınvalıdesıyle yasayan va kayınvalıdesıyle hıc anlasamayan bır kadın varmıs sabahtan aksama aksamdan sabaha bırbırlrını yıyorlarmıs ıkısıde bırbırınden nefret eder olmus en snunda gelın dayanamamıs bır hocamı desem ufurukcumu desem bı adama gıtmıs ben bu kadından kurtulmak ıstıyorum demıs bana bır care anlatmıs aralarında gecenlerı adamda ona bu sıseyı al 1 ay boyunca yemeklerıne ekle ama bu arada ona cok ıyı davranman gerekecek demıs yapabılrsen al..1 aya kalma kaynan ölur demıs
almıs bızım gelın sıseyı kurtulcam sevıncıyle eve.ne varkı altı ustu 1 ay sonra kurtulucam 1gun 2,3,4gun derken 3 hafta olmus gelın kaynanya ıyı davrandıkca kaynanda ona ıyı davranır olmus sonunda bırbırlerıyle konusmuslar bız nıye boyle yaptık bırbırımızı uzduk dıye aslında sen benım bırıcık gelınımsın demıs kaynana gelınde sende benım canımın anasısın sen olmsan eşım olamazdı derken son haftaya gırmısler
eeee bızım gelının aklı basına gelmıs kaynanasını cok sever olmus kaynanada onu bızım gelın vıcdana gelmıs oldrmeye kıyamamıs cok sevdıgı eşinin anesını,cocuklarının babanesını öldürmeye gene gıtmıs ufurkcu amcaya ılacı kullandım ona cok ıyı davrandım ama artık ölmesını ıstemiyorum onu cok sevıyorum bugune kadar onu hep yanlıs anlamısım cok ıyı bırı nolur bunun panzehırını ver..
adam başlamıs gulmeye bak kızım demıs benım verdıgım ılac degıldı sadece suydu ben sana ona ıyı davranmayı ogrettım ...
sonra sen sag ben selamet...
oo kıslar çoğunuzun maaşı iyi şükür nişanlınızın ya ben gibi olaydınızmecburen çalıcm çünkü evimiz kira olcak çocuğa biraz uzak kalcz 2 sene filan çünkü tek maaşla gecim yapmamız çok zor çünkü bu yüzden ben çalışcm kayınvalidem bakck eğer olursa fikirleri değişmezse benmkide çalışmazsın diyo bende nasıl geçinecez diyorum offf off düğün borcu bitmeden kendimizi toparlamadan çocuk filanda bana çooookkk uzak
gecmısı okumadan hemen yazmak ıstedım kızlar... nıkah tarıhım ve saatım bellı oldu. evraklarımızı toparlayıp nısanlımla gıttık sabah. daha sımdı eve geldım. 30 hazıran 2012 saat 22.00
ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK OLMUŞ...
:[/B]
evet canım.
aranızda ymek yapmayı bilmeyen var mı? ben gibi evlendiğimde yemeğin "ye" si hakkında bilgim yoktu
evet canım.
aranızda ymek yapmayı bilmeyen var mı? ben gibi evlendiğimde yemeğin "ye" si hakkında bilgim yoktu
Be varım bennn...Yaaaa napıcam ben en büyük korkum...Şimdide vaktim olmuyor doğru düzgünnUtanıyorum bu durumdan artık..Öğrenem lazım yaaa :18::18::18:
evet canım.
evet canım.
evet canım.
bende öyleydim canım ama inan kadınların içinde anaçlık duygusu yüzünden alışıyorsun hemen
balayı dönüşü ilk yaptığım yemek :=)
boyut büyük tıklayıp açarsınız.
http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c5mj.jpg
http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c5n8.jpg
Bizim Evlendirme Dairesinde Olucak Nişanlım Günü Haziranda Alırız Diyo Hoş Biz Daha Düğün Salonu Bile Tutmadık
evet canım.
ben hemen hemen biliyorum. arada yaparım ama pratik yapmam gerek..
bende bende bendeeeeeeeeee sen nasıl yaptın peki.. yani nasıl yendin bu durumu..ayrıntılarıyla anlat
Ayy inş hemen öğreniriz...Annemle haftsa sonu ders yapıcaz yemek konusundagöstervek bana vakit buldukça...Aslında nasıl yapılacağınu tekniğini biliyorum çoğu yemeğin ana işte asıl mesele kıvamını ayarlabilmek :18::18:
oo kızlar biri yemekmi dedi hepsini yaparım kek pasta börek
balayı dönüşü ilk yaptığım yemek :=)
boyut büyük tıklayıp açarsınız.
http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c5mj.jpg
http://d1203.hizliresim.com/v/9/3c5n8.jpg
Çok Tatlıı Ne Güzel Bir Anı Olmuş Çekmeniz
Ben çok iyi yemek yaparım
Marifetliyim bu konuda
yemek yaparsan motive oluyorum günün stresini atıyorum
Aslında tatlı yapmayı daha çok seviyorum
Güzel pastalar yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?