- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.801
evet canım baya konuştuk. çenemiz düştü gene ..ayyyy neler konuşmussunuz oyyy hafta sonu oku oku bitmiyorrr
Mervemmm Nişanlın ayıp etmiş kuzucum
Kızlar eklediğiniz bindallılar,davetiyeler çok güzeller
allah içinize sindirsin
günaydın cnm. ohh ne güzel gelinlikler de bakılmış...darısı benm gibi daha bakmayanların başınagünaydın kızlarrrrrr
herşey yolunda
dün gelinliğimin siparişini verdim ölçülerim alındı.sonra perşembe gün giderken götüreceklerimi ayarladım.büyük 2 çuval ve büyük 2 kilo var.şimdilik onları götürcem.geriden ondan daha da fazla var valla
canım çok merak ettim nasıl modeli... paylaş biizmlede...güle güle giymeyi nasip etsin Allahevet kuzummmm prenses etek,üstü güpürlü incili falan.üstede tül kol omuza yani.deniz çakırın gelinliği gibi.arkaya fiyonk.
gelinlikçimdeki bütün prenses modellerde fiyonk var.ve o kadar tatlılarki görmeniz lazım
sağol canımmmm
Günaydın canlarım. C.tesi arkadaşlarımla gelinlik bakmaya çıktık..Model belirledik. Bir fikrinizi almak istedim.
Eki Görüntüle 365607 Eki Görüntüle 365608
Bu ikisinden biri. Teki aysira modeli ama aysira çok fazla fiyat verdi. Başka bir gelinikçide dikilmiş halini buldum ve fark göremedim. Sice hangisi daha şık güzel..Arkadaşlarım küpürlü olan modelin daha çok yakıştığını söylüyor ama. Bu arada gelinlik giymek çok heyecanlı
Günaydın canlarım. C.tesi arkadaşlarımla gelinlik bakmaya çıktık..Model belirledik. Bir fikrinizi almak istedim.
Bu ikisinden biri. Teki aysira modeli ama aysira çok fazla fiyat verdi. Başka bir gelinikçide dikilmiş halini buldum ve fark göremedim. Sice hangisi daha şık güzel..Arkadaşlarım küpürlü olan modelin daha çok yakıştığını söylüyor ama. Bu arada gelinlik giymek çok heyecanlı
çok güzeller canım , güle güle kullanın hepsini sağlıkla mutluluklaHafta sonu aldıklarımEki Görüntüle 365609 Eki Görüntüle 365610 Eki Görüntüle 365611 Eki Görüntüle 365612 Eki Görüntüle 365613
Ayrıca fotoğrafını ekleyemediğim
Nihale aldım,Bulaşık deterjanı koymak için seramik basmalı şeylerden aldım
bütün temizlik malzemelerimi aldım
Temizlik bezlerimi
Vileda
En çok galiba Market alışverişleri tutcak bilginize
Daha mutfak için birşey almamamıza rağmen 350 Tl tuttu
Kasaya geldiğimiz de şok olduk
Şimdiden bunun için bütçe ayırmak lazım
Veee Salon takımı aldık
Birazdan yüklicem foto
bende gelinliğimin bugün yarın siparişini vermek için ölçü vermeye gidicektim.ama vazgeçtim.nişanlımla çok kötü kavga ettik.ayrılmayı düşünüyorum ona bitti dedim ama aileme sölemedim henüz.
kızlar size sorum olcak.
nişanlınızla kavga etseniz.
o da size msjlarında seni annene söylicem babana söylicem dese sürekli.
şikayet etcem dese.
sizde ısrarla bunun yanlış oldugunu anlatsanız.
ama o yine bildiğini okusa ve annenize şikayet etse...
ertesi gün evlendikten sonrada böyle mi olcak diye sordugunuzda evet böyle olcak sen beni anlamıyosun bende annene anlatıyorum o anlatsın sana derse.yaptıgından pişman olmadıgını ve yine olsa yine yapacağını söylese siz ne yapardınız
ayy ikinci model çok tatlı.
benimkide o ikinci model gibi olcak.ama sadece eteginde güpürleri olmicak
Eki Görüntüle 365615
kesinlikle bu bence :)
bu gelinliğin ete modelini seviyorum bende ,muhtemel böyle olacak benimkinin etek kısmı.
Sağdaki mükemmellll canum
Mervecim canım haklısın kızmakta ama ayrılmak olmaz. Nişanlınla zor bir dönem geçiriyorsunuz bence o bu söylediklerinde ciddi değildir. Şu anda sinir ve öfke ile söylemiştir onları. Nişanlında ayrı bir baskı altında tatlım. Ailesinin yanında kalıyor ve sinirleri harap olmuştur. Biraz üstüne gitme canım. herşey yoluna gircek merak etme.
Hafta sonu aldıklarımEki Görüntüle 365609 Eki Görüntüle 365610 Eki Görüntüle 365611 Eki Görüntüle 365612 Eki Görüntüle 365613
Ayrıca fotoğrafını ekleyemediğim
Nihale aldım,Bulaşık deterjanı koymak için seramik basmalı şeylerden aldım
bütün temizlik malzemelerimi aldım
Temizlik bezlerimi
Vileda
En çok galiba Market alışverişleri tutcak bilginize
Daha mutfak için birşey almamamıza rağmen 350 Tl tuttu
Kasaya geldiğimiz de şok olduk
Şimdiden bunun için bütçe ayırmak lazım
Veee Salon takımı aldık
Birazdan yüklicem foto
tuğçee aldıkların çok güzel canım güle güle kullan.bende şu sarımsak sogan saklama şeylerinden alcam görürsem biyerde
gelinliği modeli yok :)) bir sürü modelden tarif ettim.size anlatmaya calıscam bikaç resimle
Evet sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz çok sevindim bunaBende sağdaki modele karar verdim. Gelinliklerin fiyatı satın alma 1500 kızlar fikir olsun sizede..Nişanlığımda 900 kira foto çektirmediler. Bu c.tesi kiralıcaz o zaman çektirceklermiş. Koyarım fotosunu ben çok beğendim. Birde gelinlik bakmaya ya nişanlınızla gidin yada yaşıtınız olan kişilerle. Biz kızlarla çok eğlendik
Bende gittim pazardan aldım onları
Birde günlük kullanmaya banyo paspas takımı aldım
Benim ayrı birtane var ayıla bayıla aldığım güpürlü işlemeli
Ayağımın altına alamam dedim bi tanede öyle aldım günlük
Eki Görüntüle 365616
Buna benziyo ama benim çizgileri yan böyle değil
Bende gittim pazardan aldım onları
Birde günlük kullanmaya banyo paspas takımı aldım
Benim ayrı birtane var ayıla bayıla aldığım güpürlü işlemeli
Ayağımın altına alamam dedim bi tanede öyle aldım günlük
Eki Görüntüle 365616
Buna benziyo ama benim çizgileri yan böyle değil
Eki Görüntüle 365618 Eki Görüntüle 365619 Eki Görüntüle 365620 Eki Görüntüle 365621
Ve mobilyalarım
Koltuk-Tv ünitesi-Orta sehpa-zigon sehpa
Eki Görüntüle 365618 Eki Görüntüle 365619 Eki Görüntüle 365620 Eki Görüntüle 365621
Ve mobilyalarım
Koltuk-Tv ünitesi-Orta sehpa-zigon sehpa
güle güle kıllan cnm
hayırlı olsun cnm şimdiden.
evet bende kuzenim kız kardeşimlerim ve nişanlımla gidicemçok eğleneceğime eminim
güle güle kullan cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?