- Konu Sahibi bal_bocegi
-
Evet bende şaşırdım aslında hani ilk defa böyle bişi oluyo daha ailemle 1 aydır tanışıyolarr çok hoşuma gitti sağolsun düşünmesi yeterr.
Ben karar verdim galibaa 6 kişilik yemek takımı alcamm.
Hem tabak çanaktan ziyan gelmezz hem sürekli kullanıcak beni hatırlarr hoşuma gider
Bi bizimkinin fikrinide almam lazım ama
slm kızlar bizde inşallah 16 haziran 2012 akşamı evlenmek istiyoruzzzz
kızmetse sonbaharda isteme söz nişan olacak
benim babam bilmiyor sadece onada bayramdan sonra söyleceğiz inşallah
benide alın aranızaaa
4 senedir beraberiz seneye artık o beraberlik evlilik olacak İNŞALLAH hepimiz için öyle olur
Aramiza hosgeldin kirmizi papatya. Amin insaAllah hepimiz mutlu sona kavusuruz
Simdiden hayirli olsun
Ne güzel canım mutluluğunuz daim olsun inş.
Senii her zaman topiğimizde bekliyoruzz canımm
Kendi annene mi yoksa kayinannene mi alicaksin yemek takimini?
şimdiden sağol canım
hee çok değilmiş canım hakketEver mervecigim cok yakin yüyürerek gelsem 10 dk sürer arabayla cidden 2 sakka sürüyor :)
Ben simdi sirf yaz tatilene kadar calisicam. Yaz tatilinden sonra da aralik ayina kadar caliscam canim. Ondan sonra zaten bir kac ayim kaliyor onuda evde annemle gecirmek istiyorum.
aramıza hoşgeldin canım hakkımızda herşeyn hayırlısıslm kızlar bizde inşallah 16 haziran 2012 akşamı evlenmek istiyoruzzzz
kızmetse sonbaharda isteme söz nişan olacak
benim babam bilmiyor sadece onada bayramdan sonra söyleceğiz inşallah
benide alın aranızaaa
4 senedir beraberiz seneye artık o beraberlik evlilik olacak İNŞALLAH hepimiz için öyle olur
Evet bende şaşırdım aslında hani ilk defa böyle bişi oluyo daha ailemle 1 aydır tanışıyolarr çok hoşuma gitti sağolsun düşünmesi yeterr.
Ben karar verdim galibaa 6 kişilik yemek takımı alcamm.
Hem tabak çanaktan ziyan gelmezz hem sürekli kullanıcak beni hatırlarr hoşuma gider
Bi bizimkinin fikrinide almam lazım ama
Merve_52 kiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm benden birgün sonra düğünüüüüüü o buradaysa beraber sayacağız günlerimiziii
aramıza hoşgeldin canım hakkımızda herşeyn hayırlısı
hoşbulduk amin
beeennnnnnnnickimi değiştirdim kuşumm
selincigim bence olabilir neden olmasin yemek takimi hos bir fikir ama daha önca hic hediye almadiysan kayinannene ufaktan baslasan nasil olur yani bi cicek bi cikolata gibi bisey? Tabi yine en dogrusunu sen bilirsin. Ben kayinanneme bohcalik haricinda hediye almadim hic :))
Ya öyle mervecigim calisip para biriktirmem lazim dügünüm icin bakalim hayirlisi olsun :))
aaa süpeeerrr ben 16 sen 17 haziran inşallah yaaaaa
biz herşeyi kendi başımıza yapabileceğimizi sanıyoruz ama hiçbişey planlandıgı gibi olmuyo aileler her anımızda koşuyo destege kuşum
Yemek tabağı almak iyi fikir selin
bende sözlüm ilk askerden geldiğinde türk kahvesi fincanı almıştım çok beğenmişti k.validem
selincigim bence olabilir neden olmasin yemek takimi hos bir fikir ama daha önca hic hediye almadiysan kayinannene ufaktan baslasan nasil olur yani bi cicek bi cikolata gibi bisey? Tabi yine en dogrusunu sen bilirsin. Ben kayinanneme bohcalik haricinda hediye almadim hic :))
Ya öyle mervecigim calisip para biriktirmem lazim dügünüm icin bakalim hayirlisi olsun :))
selinim benim adımı da değiştirsene kız ilk sayfadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?