- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.821
birinci gelinlik çok güzel bayıldım
Eki Görüntüle 365618 Eki Görüntüle 365619 Eki Görüntüle 365620 Eki Görüntüle 365621
Ve mobilyalarım
Koltuk-Tv ünitesi-Orta sehpa-zigon sehpa
Tatlım harikaaa bunlar..Acaba fiyatı nedir bu takımın? Çok güzeller güle güle iyi günlerde kullan canım
maşallah diyelimde nazar değmesin cnm güle güle kullan
tuğçe muhteşemler kuzummmmmbayıldımmm güle güle kullannnn
8750 Tl canım
Çok teşekkür ederim
İlk girdiğim mağazadan aldım çıktım
Umarım sorun yaşamam
Teslimatı Temmuzda olcak
Amin canım saolll
Eki Görüntüle 365618 Eki Görüntüle 365619 Eki Görüntüle 365620 Eki Görüntüle 365621
Ve mobilyalarım
kızlar gunaydın.... gec mısı donup okucam sımdı ama once ceyız topıgı actım :))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/510860-cigdemin-ceyizi.html
kızlar gunaydın.... gec mısı donup okucam sımdı ama once ceyız topıgı actım :))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/510860-cigdemin-ceyizi.html
CANIM ÇOK GÜZELLER BUNLAR ,KOLTUKLARINA BAYILDIM. ÇOK RAHAT GÖRÜNÜYORLAR. SEVERİM BÖYLE RAHAT KOLTUKLARI. AĞIZ TADIYLA KULLANIN İNŞALLAH :)
evet koltuklar çok rahat
Be vucuduna göre hareketli bir mekanizma var ayarlayabiliyorsun
Çok farklı şekilller alabiliyor
Benim içime sindi Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Herkesin güzel dilekleri için çok teşk.
hemen bakıyorum :13:
İnş tatlım...Sağlıklı mutlu güzel günlerde kullan. Evinizden aşk ve sevgi eksik olmasın birtanem.
yazısı çok güzel yaaaaaa
Canım Zaman Azaldıkça Stres Artıyo bu ayrılcak bi mesele değil canım
Ay Canımm Çok Tatlı Çıkmışsınn Çok Yakışmışşşş
yaa çook güzelmiş buu! benim kuzenim bursada, bana kiraladığın yerin adını ve iletişim bilgilerini verebilir misin çiğdem, kuzenime söyleyim de bi baksın.
kızlar bu arada gelinliğimin siparişini verdimmçok mutluyum, çok keyifliydi. nişanlım da izmirde damatlık bakınmaya çıkmıştı, o da damatlığını aldı, ikimiz de bakıncaz diye çıktık, hallettik döndük :)) hem de içimize çok sinmiş bi halde :)
ayyy cok sevındım tatlım ya. bu arada tullerı aldım taclarını yapıcam yakında bı kac gundur evede duramıyorum gecelerı o yuzden yapamadım tatlım. gelınlık ısını halletmene de cok sevındım canım. gule gule gıy ınsgünaydın kızlarrrrrr
herşey yolunda
dün gelinliğimin siparişini verdim ölçülerim alındı.sonra perşembe gün giderken götüreceklerimi ayarladım.büyük 2 çuval ve büyük 2 kilo var.şimdilik onları götürcem.geriden ondan daha da fazla var valla
Ve mobilyalarım
Tatlım herşeyin çok güzel ve şık güle güle kullan.
burdayızzzzzz
Neler yaptınız hafta sonu hazırlıklar ne alemde pek bi sus pus bugun
hafta sonu ful misafir vardı çok yoğun geçti çok yoruldum
Hafta sonları misafir olayını sevmiyourm yaa
evlenince napcaksınız ? çalıştığınız için haftaiçi misafiri sevmeyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?