2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlım harikaaa bunlar..Acaba fiyatı nedir bu takımın? Çok güzeller güle güle iyi günlerde kullan canım

8750 Tl canım
Çok teşekkür ederim
İlk girdiğim mağazadan aldım çıktım
Umarım sorun yaşamam
Teslimatı Temmuzda olcak

maşallah diyelimde nazar değmesin cnm güle güle kullan

Amin canım saolll

CANIM ÇOK GÜZELLER BUNLAR ,KOLTUKLARINA BAYILDIM. ÇOK RAHAT GÖRÜNÜYORLAR. SEVERİM BÖYLE RAHAT KOLTUKLARI. AĞIZ TADIYLA KULLANIN İNŞALLAH :)

kızlar gunaydın.... gec mısı donup okucam sımdı ama once ceyız topıgı actım :))))))

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/510860-cigdemin-ceyizi.html

hemen bakıyorum
:13:

İnş tatlım...Sağlıklı mutlu güzel günlerde kullan. Evinizden aşk ve sevgi eksik olmasın birtanem.

Amin canım amin
Cümlemizin inşallah

yazısı çok güzel yaaaaaa

tesekkurler tatlım.

Canım Zaman Azaldıkça Stres Artıyo bu ayrılcak bi mesele değil canım

Ay Canımm Çok Tatlı Çıkmışsınn Çok Yakışmışşşş

cok tesekkur ederım cnm

lal nakıs dıye bı yer var tatlım bursa heykelde ıgs nın aralıgında. tel no falan yok ama ıstersen ınt sıtelerı var ordan bakabılırsın cnm . geınlık sıparısınıde vermıssın ohh super rabbım gonlune gore versın herseyı

ayyy cok sevındım tatlım ya. bu arada tullerı aldım taclarını yapıcam yakında bı kac gundur evede duramıyorum gecelerı o yuzden yapamadım tatlım. gelınlık ısını halletmene de cok sevındım canım. gule gule gıy ıns

kose takımına bıttım. hepsı harıka ama bende oturma odama böle bısı baktıgım ıcın o yuzden cok begendım bunu. gule gule kulllan tatlım cok guseller gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…