2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Mümkünse misafiler cuma ve c.tesi akşam gelsinler. hafta içi misafir fena oluyor ya..çalılışıyorum yogun geliyorum zaten birde misafir olunca çok geç yatıosun kötü oluyor.
Ben bu hafta sonu kendime tezgah üstüna kaşıklık aldım. Birde makarna süzgeci aldım

bu fikirler evlendikten sonra değişiyor.
bende senin gibi ilk aylarda biz gideriz kimse gelmez diyordum son 2*3 aydır hava şartlarından çok fazla gelen yok
her haftasonum resmen full dolu oluyordu. en az 10 kişi ve yemekli

bu fikirler evlendikten sonra değişiyor.
bende senin gibi ilk aylarda biz gideriz kimse gelmez diyordum son 2*3 aydır hava şartlarından çok fazla gelen yok
her haftasonum resmen full dolu oluyordu. en az 10 kişi ve yemekli

İşte canım bu cok yorucu oluyor
Zaten çalışan bayanlarız evin temizliği filan hafta sonu oluyor
10 Kişiye yemek yap-çay-kahve bulaşık ertesi gün ev temizle çok zor
Ben birde misafir gittikten sonra ev temizleme huyum var annemden alışkanlık
Çay içmeye gelsinler amenna ama 10 kişiyede hafta içi nasıl yemek yapayım zaten 7de evde anc olurum

Bende makarna süzgeci baktım ama bulamadım güzel birşey

Güle güle kullan canım

alışıyorsun canm işte.
bende 7 de evdeyim misafirim geliyorr ise 1 gün önceden herşeyimi yapıyorum
o güne hazırlıyorum sadece masamı bile hazırlyorum bazen

kızlarrrrrrrrr
söledim mafya suratlıya.iyi şimdi git dedi bende tamam dedim aldım çantamı çıktım evdeyimmmmm netimide yaptım

birazdan yorganlarımı ve bornozumu almaya çıkıcaz annemleeeeee

Kızlarrrr merhabalar :) dün düğün mekanı baktık ve kesemize gayet uygun bi yer :) cuma akşamı 3750 dediler :) salonun fotolarını nasl koyabilrim ???

kızlarrrrrrrrr
söledim mafya suratlıya.iyi şimdi git dedi bende tamam dedim aldım çantamı çıktım evdeyimmmmm netimide yaptım

birazdan yorganlarımı ve bornozumu almaya çıkıcaz annemleeeeee

Tatlım hadi bakalım hayırlısım olsun..Böyle patronlara çok kızıyorum ya..Çalışırken herşeyi yaptır et istifaya gelince kötü ol...Gıcık adam nolcak.

bornozumu aldım ablama koymuştum unutmuşum yeni aklıma geldi benmde yok dicektim az kalsınnn

ay aynısı banada 200 dediler bende 100 aldım 10 lira daha ver diyo eve yürüyerekmi gitcem dedim oda senden olsun

hahahaha iyi demişssin valla ben şu bambulu olanlara taktığım için onlardan istedim aldım bu saatten sonra artık geride veremem gayet uygun sevdimde ama çok büyük kayboldum içinde

hahahaha iyi demişssin valla ben şu bambulu olanlara taktığım için onlardan istedim aldım bu saatten sonra artık geride veremem gayet uygun sevdimde ama çok büyük kayboldum içinde

ay yok ben giymedimde erkeğinden biraz kısa olabiliyomuş m beden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…