2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn

günaydın tatlım bn ankarada yaşıyorum gelinliğimi ankaradan aldım saman pazarı diye bi yer var orda birsürü gelinlikçi var herhangi birinden alabilirsin fiyatı bazen çok söylerler ama çok indirim yaptır nerdeyse yarı yarıya iniyolar aklında olsun cnm

nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn

canım ben de Ankaradayım ve gelinliğimi İzmir Caddesinde Hande Gelinlikte diktiriyorum

kızlar selam herkeseeeeee

mikrodalga fırın alcak mısınız? sağlık açısından hiç tavsiye etmiyolar da...

Günaydın Arkadaşlar Dün Kendi Ailemin Takıcağı Altınları ALdık

günaydın kızlar, mikrodalga fırın çalışırken yanında bulunmaman gerekiyo, zararını bu şekilde bi nebze azaltabilirsin ama neticede yiyeceklere geçiyo radyasyon ben almayı düşünmüyorum şimdilik

canım ben istiyorum açıkcası..işten gelince çok işe yarar diolar.. ama biyerdende işte sağlık açısından düşünüyorum...bi sizin fikirlerinizi alayım dedim

canım ben istiyorum açıkcası..işten gelince çok işe yarar diolar.. ama biyerdende işte sağlık açısından düşünüyorum...bi sizin fikirlerinizi alayım dedim

bende bir sağlık personeliyim ve alsanda zorunlu olmadıkça kullanma derim, yani her gün her gün orda ısıtma yemekleri, ve çalışırken başında bekleme, şu an bizim evde var ama bizim mutfak iki bölmeli küçük bölmede duruyo mikro, o çalışırken kapıyı kapatırız biz

mrblar; bende artık cuma günden itibaren nikahlıyım

acaba kiralamak için gelinlik ve bindallı fiyatları hakkında bilginiz var mı?

h. geldin canım... hayırlı olsun

hosgeldin canım

bende de bu model örnekleri var canım , bende türbanlıyım. çok zor oluyor seçim ama karar verdim. yükleyeceğim canım resimleri.

mikrodalga fırın almayacağım ben . fırınla idare ederim diye düşünüyorum.

saollll canımmmmmm...neyse bende almam listeden de bişey eksiltmiş olduk

saollll canımmmmmm...neyse bende almam listeden de bişey eksiltmiş olduk

geçen annem ütü masası ve çamaşırlık çıkardı zulasından nasıl mutlu oldum varya, bunları istermisin başkamı alırsın dedi, isterim tabi dedim kullanılmamış sıfır ürünler vakti zamanında almış saklamış insanın hoşuna gidiyo, benim aklıma gelmemişti bu hengamede

mikrodalga istiyodum ama zararlı olduğu için almicam

günlük hayatta kullandığımız biçok şey zararlı aslında ama mikrodalga direk yemeklere etki ettiğinden benim içime sinmiyo eve aldık ama anneminde pek içine sinmedi ayda yılda bir kıyma falan çözdürür onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…