- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.941
nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız.
Günaydınn kızlar...Off yine yağmur yağıyor...Yaz gelmeyecek bu yıl galiba
nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız.
Günaydınn kızlar...Off yine yağmur yağıyor...Yaz gelmeyecek bu yıl galiba
kızlar selam herkeseeeeee
mikrodalga fırın alcak mısınız? sağlık açısından hiç tavsiye etmiyolar da...
Günaydın Arkadaşlar Dün Kendi Ailemin Takıcağı Altınları ALdık
günaydın kızlar, mikrodalga fırın çalışırken yanında bulunmaman gerekiyo, zararını bu şekilde bi nebze azaltabilirsin ama neticede yiyeceklere geçiyo radyasyon ben almayı düşünmüyorum şimdilik
canım ben istiyorum açıkcası..işten gelince çok işe yarar diolar.. ama biyerdende işte sağlık açısından düşünüyorum...bi sizin fikirlerinizi alayım dedim
mrblar; bende artık cuma günden itibaren nikahlıyım
acaba kiralamak için gelinlik ve bindallı fiyatları hakkında bilginiz var mı?
çok tşk edrm cnm adını ben almaktan ziyade diktirmeyi düşünüyorum.türbanlı olduğum için kendime uygun hazır gelinlik bulabilcemi sanmıyorum...
bunlar beğendiğim modellerden bağzıları:
Eki Görüntüle 366194 Eki Görüntüle 366195 Eki Görüntüle 366196 Eki Görüntüle 366197 Eki Görüntüle 366198
bende bir sağlık personeliyim ve alsanda zorunlu olmadıkça kullanma derim, yani her gün her gün orda ısıtma yemekleri, ve çalışırken başında bekleme, şu an bizim evde var ama bizim mutfak iki bölmeli küçük bölmede duruyo mikro, o çalışırken kapıyı kapatırız biz
saollll canımmmmmm...neyse bende almam listeden de bişey eksiltmiş olduk
mikrodalga istiyodum ama zararlı olduğu için almicam
h. geldin canım... hayırlı olsun
hosgeldin canım
bende de bu model örnekleri var canım , bende türbanlıyım. çok zor oluyor seçim ama karar verdim. yükleyeceğim canım resimleri.
mikrodalga fırın almayacağım ben . fırınla idare ederim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?