2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar benm bornozumda krem pembe çok güzel ramazna ayına gelincede evlendikten üç hafta sonra ramazan oluyo gerçi alışkınım annem hasta olduğu için kalkıyodum o yüzden sorun olmuyck ilk 4 günden sonrası kolay temmuzun 8 düğün malum üç hafta sonrada oruç hele bide yeni evlisin

İlahi canım yaa biz ondan Ağustosa aldık diyomuşum hahahah hiç bu yönden düşünmemiştim

İlahi canım yaa biz ondan Ağustosa aldık diyomuşum hahahah hiç bu yönden düşünmemiştim

ay benmde aklımda yoktu benmki deyince haaa dedim yyaw haklısın kocişim dedim a101 ütü masası bende alcm çok uygun dışarda 80-100 arası

merhaba cici gelin adayları :) bodoslama dalıyorum konunuza, ben bornoz takımı almadım, takımda terlik vs oluyor gerek bile yok bence. özdilekten eşim için açık kahve, kendim için krem bornoz aldım bamboo.. (başka marka takımların fiyatına denk geliyor sadece ikisi ama en azından kaliteli oluyor.) sonrada aynı tonda taç outlet mağazasından banyo havlusu ve baş havlusu aldım ikimizede. çok güzel takım olmuş oldu.

platformun yanında birde şöyle bir babet alıcam çaktırmadan platformu çıkırır bunu giyerim

Hahahha ben sırf bunu düşünerek ramazandan hemen sonra istedim düğünü canım. Evlenir evlenmez ramazan ayı çok zor geçerd çünkü

aynen canım bende öyle :)

Ben babet giycem. Boyum uzun zaten. nişanlımlada nerdeyse aynıyız. saç, taç falan derken daha uzun gözükcem. O yüzden cici bir babet alıcam

benim boyum kısa nişanlımdan 12 cm kadar :) rahatça giyerim topuklu yanlız çok alışkın olmadığımdan nasıl yürürüm onu bilemeyecem

Son düzenleme:
ay benmde aklımda yoktu benmki deyince haaa dedim yyaw haklısın kocişim dedim a101 ütü masası bende alcm çok uygun dışarda 80-100 arası

Neyse biz denk gelmiyoruz
Ütü masası benim ütümün yanında hediyeydi ama çamaşır askısnı alablirim ben işten çıkanakadar bitmezse
Bimden Mangal tavası alcam döküm
Birde saklama kabı var 5 li erzak için ondan alıcam

Babet bende alcam o topuklularla ayaklarımız ağrır
Benimde nişanlım uzun rahat giyerim ama yinede babet şart zıplıcaz hoplucaz

kızlarrrr ben geldiiimmm
emyay ım hayırlısı olsun artık bıraktın işini. hazırlıklara daha fazla yoğunlaşacaksın bu sayede
kızlar bu arada ben de siyah kırmızı düşünüyordum ama neyseartık kahve krem tonlarında alıcaz bornoz setini. çokta pahalı yaaa
bişey daha yazıcaktım unuttum :26::26::26:

allahtan bn ramazandan sonra evleniyorum Artık seneye bn kalkıcam ozamana kadarda alışırım herşeye

ya benmki istedi temmuzda olsun yoldan artık gelip gitmekten bıktı hergün trenle gelgit kayınvalidem dedi kalkamazsınız dedi ramazanda dedi benmkide kalkarıs dert değil dedi bende bişi diyemedim

ben nişanımda yüksek topuk giymiştim, çokta rahat oynadım. hiç bu kadar rahat edeceğimi sanmıyordum ama neredeyse hiç oturmadım diyebilirim.
ama eve giderken o merdivenleri inmek ölüm gibi gelmiştibana. ayaklarım şişmiş tabanlarım deli gibi ağırıyor. şimdi de kınada giyeceğim ama ertesi gün düğünde ya ayaklarım çok ağırırda giyemezsem diye de düşünüyorum :26:

merhaba kizlar, cift kisilik yorgan alirken hangi bedeni almayi tercih edeceksiniz veya aldiniz? benim kafam karisti, 200x200 var 200x240 var daha büyükleri de var.
bide hangisine en kolay nevresim takimi bulunur? malum her nevresimin her bedei yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…