- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.901
Ben çalışıyorum deyip anneme halama yıkıcam herşeyi canım. Bizde akşamları yapıcaz artık yada napalım. Zaten evide ramazan öncesi tutmayı ve eşyaları yerleştirmeyi düşünüyoruz ramazanda zor olur diye..
kızlar benm bornozumda krem pembe çok güzel ramazna ayına gelincede evlendikten üç hafta sonra ramazan oluyo gerçi alışkınım annem hasta olduğu için kalkıyodum o yüzden sorun olmuyck ilk 4 günden sonrası kolay temmuzun 8 düğün malum üç hafta sonrada oruçhele bide yeni evlisin
İlahi canım yaa biz ondan Ağustosa aldık diyomuşum hahahah hiç bu yönden düşünmemiştim
bende tam ayakkabı sorcaktım
ben ne istediğime karar veremedim ama ne istemediğimi biliyorum, bi kere düğün günü topuklar çimlere girsin istemiyorum, ama doldu topuk falanda istemiyorum, ince ve uzun topuklu olmıcak ama mantar topuk falanda olmıcak
Hahahha ben sırf bunu düşünerek ramazandan hemen sonra istedim düğünü canım. Evlenir evlenmez ramazan ayı çok zor geçerd çünkü
Ben babet giycem. Boyum uzun zaten. nişanlımlada nerdeyse aynıyız. saç, taç falan derken daha uzun gözükcem. O yüzden cici bir babet alıcam
ay benmde aklımda yoktu benmki deyince haaa dedim yyaw haklısın kocişim dedim a101 ütü masası bende alcm çok uygundışarda 80-100 arası
platformun yanında birde şöyle bir babet alıcam çaktırmadan çıkırı bunu giyerim
Eki Görüntüle 365888
aynen canım bende öyle :)
benim boyum kısa nişanlımdan 12 cm kadar :) rahatça giyerim topukluyanlız çok alışkın olmadığımdan nasıl yürürüm onu bilemeyecem
evlendikten sonra en zor zamanınız temmuz olacak malum ramazan da anne evinden herkes alışıktırkeyfe göre kalkmaya hatta bide yiyyp hemen yatmaya
3. ü güzelmiş ama bn açık ve ince topuklu istiyorum
allahtan bn ramazandan sonra evleniyorumArtık seneye bn kalkıcam ozamana kadarda alışırım herşeye
anacım açıkta ayağım kayıyo benim, rahat edemiyorum, oldum bittim sevmem zaten topuklu ayakkabıyı bende babet giysem nolur, bişey olmaz bende babet giyecemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?