2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım battal boy alırsan nevresim takımlarını her yorgana uyuyor :)

canım nevresim takımları genelde 200 220 oluyor ya. yorganda 200 200 alsan olur herhalde.
ben battal boy sevmiyorum da .

battal boy nedir yaaa huhaha ilk kez duydum. peki yorganlarin fiyatlari ne civarda? ben 4 mevsim olanlarindan istiyorum 1 tasla 2 kus

canım büyükün büyükü
yorgan olayı da kaloriferli evde pek gerekli olmayaği için ince bişey de alabilirsin. nasıl bi evde oturacaksın bilmiyorum ama. evimisterde kampanya vardı 1 alana 1 bedava. 100 tl

Hadi gözün aydın
O nasıl bir patron öyle
Tazminat falan filan??
valla tuğçeemm ö....ün teki ssk yokki tazminat olsun.yemek yok ssk yok dandik biyer öle.mecburum diye girdim çok şükür kurtuldum.adamın yüzünü görünce bile sinirleniyodum suratsız
Tatlım hadi bakalım hayırlısım olsun..Böyle patronlara çok kızıyorum ya..Çalışırken herşeyi yaptır et istifaya gelince kötü ol...Gıcık adam nolcak.
öyle valla kedi uzanamadıgı ciğere hesabı
düğüne ne kadar kaldı
6 mayıs ve 12 mayısta canımmm
Eki Görüntüle 365779
Kızlar buda yatak odam
Başlığı değişcek
çokkkkkkkkkkkk güzeeeeellllllll bende siyah beyaz düşünüyorum kuzum
canım ssk olmadıgı için tazminat falan hak getiree
evet canım hazırlıklara yogunlaşcam.zaten perşembe günü orduya gidiyorummmmmm
emyaycım hayırlı olsun işten çıkmışsın tekrar çalışmayı düşünmüyomusun

canım enlendikten bi 4-5 ay sonra calışırım galiba.

Kızlar iyi akşamlar
Yarın geç gelicem
Nikah işlemleri için belediyeye sağlık ocağına filan gitcez
İnşallah herşey yolunda gider..

kızlarrr nasıl gidiyooo ben kaç gündür uğrayamadım topiğe yaa çok hastaydımm ben boluda ki düğün salonumuda tuttum bu arada kızlarrr gelinliğiminde terziye verdim bi dahaki ayın sonuna başlıyoruz biraz cık daha model bakıcam bu arada da :))

nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn

nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn

ben ankaralıyım, düğünüm de ankarada ama kendim istanbulda yaşadığım için pek bilmiyorum. yeni evlenen bi arkadaşım var, kavaklıderede bi butikten aldı ama biraz pahalı geldi bana, 4500'e almıştı bi prenses etek gelinliği. bence çok yani. ama gelinliği çok güzeldi, bütçen dahilindeyse adını öğrenirim senin için?

çok tşk edrm cnm adını ben almaktan ziyade diktirmeyi düşünüyorum.türbanlı olduğum için kendime uygun hazır gelinlik bulabilcemi sanmıyorum...
bunlar beğendiğim modellerden bağzıları:
Eki Görüntüle 366194 Eki Görüntüle 366195

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…