- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.921
merhaba kizlar, cift kisilik yorgan alirken hangi bedeni almayi tercih edeceksiniz veya aldiniz? benim kafam karisti, 200x200 var 200x240 var daha büyükleri de var.
bide hangisine en kolay nevresim takimi bulunur? malum her nevresimin her bedei yok
merhaba kizlar, cift kisilik yorgan alirken hangi bedeni almayi tercih edeceksiniz veya aldiniz? benim kafam karisti, 200x200 var 200x240 var daha büyükleri de var.
bide hangisine en kolay nevresim takimi bulunur? malum her nevresimin her bedei yok
battal boy nedir yaaahuhaha ilk kez duydum. peki yorganlarin fiyatlari ne civarda? ben 4 mevsim olanlarindan istiyorum 1 tasla 2 kus
valla tuğçeemm ö....ün teki ssk yokki tazminat olsun.yemek yok ssk yok dandik biyer öle.mecburum diye girdim çok şükür kurtuldum.adamın yüzünü görünce bile sinirleniyodum suratsızHadi gözün aydın
O nasıl bir patron öyle
Tazminat falan filan??
öyle valla kedi uzanamadıgı ciğere hesabıTatlım hadi bakalım hayırlısım olsun..Böyle patronlara çok kızıyorum ya..Çalışırken herşeyi yaptır et istifaya gelince kötü ol...Gıcık adam nolcak.
6 mayıs ve 12 mayısta canımmmdüğüne ne kadar kaldı
çokkkkkkkkkkkk güzeeeeellllllll bende siyah beyaz düşünüyorum kuzum
canım ssk olmadıgı için tazminat falan hak getiree
canım tazminat falan yokmu,bonozunu paylaş bizimlede... bende taçın bu siyah kırmızı bornozuna bayılıyorum, ama daha önce aldığım için alamıcammmdaha önce görseydim kesin alırdım...
Eki Görüntüle 365792
aldığım boznoz bu..
Eki Görüntüle 365791
hayrlı olsun canım.konuyu cevaplama alaınına girdiğinde ataş işareti var ona tıkla,önce siteye yükle resimleri , sonra konuna ekle...
bedenleri genelde Erkek L, Bayan M oluyormuş kızlar. bnmkilerde öyle..
evet canım hazırlıklara yogunlaşcam.zaten perşembe günü orduya gidiyorummmmmmkızlarrrr ben geldiiimmm
emyay ım hayırlısı olsun artık bıraktın işini. hazırlıklara daha fazla yoğunlaşacaksın bu sayede
kızlar bu arada ben de siyah kırmızı düşünüyordum ama neyseartık kahve krem tonlarında alıcaz bornoz setini. çokta pahalı yaaa
bişey daha yazıcaktım unuttum:26::26::26:
emyaycım hayırlı olsun işten çıkmışsın tekrar çalışmayı düşünmüyomusun
Kızlar iyi akşamlar
Yarın geç gelicem
Nikah işlemleri için belediyeye sağlık ocağına filan gitcez
İnşallah herşey yolunda gider..
canımmmumarım herşey yolunda giderrrr
mrblar; bende artık cuma günden itibaren nikahlıyım
acaba kiralamak için gelinlik ve bindallı fiyatları hakkında bilginiz var mı?
nişanı atlattık biz çok şükür ama düğün hazırlıkları bitmiyo 26 ağustosda kısmetse benim düğünüm.kızlar ankarada olanlar varsa gelinlik konusunda yardımcı olun lütfennn
hayırlı olsun arkadaşım. fiyatlar modele ve kiralayacağın yere göre değişir, kesin bi rakam vermek çok mümkün değil bence.
ben ankaralıyım, düğünüm de ankarada ama kendim istanbulda yaşadığım için pek bilmiyorum. yeni evlenen bi arkadaşım var, kavaklıderede bi butikten aldı ama biraz pahalı geldi bana, 4500'e almıştı bi prenses etek gelinliği. bence çok yani. ama gelinliği çok güzeldi, bütçen dahilindeyse adını öğrenirim senin için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?