2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayyyyy süper canım yaaaaa... süper anneler annemde çarşaflar nevresmler havlular örtüler doldurmuş.. bikaç çeşit bardaklar tabaklarda var...ooooooo daha ne isterim..valla sağolsun bu anneler yaaa

adaşım naber görüşemiyoruz bu aralar
adaşımmmmmm...canım yaaa bgn işten çıkıcam gibi duruyo.. artık dayanamıom bu seviyeszlere.. toparlanmaya çalışıom..yinede yüz üstü bırakmim die.. evde durcam biraaz yapacaklarım var..annemdem öğrenceklerim var özellkle yemek yapmak gibi.. biliyrum ama pratklik sağlamam lazım.. bi ay sonra tekrar başlıcam biyere.. kafamı dinlemek istiyorum.. bizede yazık yaaaaaa.. herşeye koş koş koşş.. ha koşma demişken bu sürede spora gidicem.. üyeliğim vardıda dondurmuştum.. en azından bir ay kendime uğraşayım ya..düğüne yakın kendimi unutcam nasıl olsa:18:
benden böyle

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız.
Nasılsın canım???
Bebeğim dün akşam dönemedim sana geri bugun işlerimi toparlayım arıcam seni
Yeni geldim işe
Kan verdik
Perşembe cıkcak sonuçlar
sistem çalışmıyordu nikah için başvuramadık
Öğle arasına kadar bekledik baktık gelmiyor işe dönmem gerekti

resme bakınca harbiden ilk başlık göze batıyo eğreti duruyo değişmesi isabetli olur, beyaz olucak sanırım dimi tuğçe

Evet Beyaz olcak canım
bi tasarım var aklımda nişanlım autocad de çizicek yaptırcaz

naber kızlarrrr
çookk acıkktıımmm
bende çok acıkmıştım yedim yemeklerimi geldimm

çizim yapıcaz bizde bakalım nasıl olucak :)

kızlar mobilya olaark beyaz düşünyorum da ama sararma olurmu ondan korkuyorum

Günaydın Arkadaşlar Dün Kendi Ailemin Takıcağı Altınları ALdık

Ayyy ne güzel..Yavaş yavaş altın takı aliverişleride başlıyor artık...Off çok yedim galiba şiştim bu seferde ya.. Keşke öğle arası 2 ssaat olsa bir yarım saatlik uyku ne güzel olurdu ahhhh ahhh

kızlar mobilya olaark beyaz düşünyorum da ama sararma olurmu ondan korkuyorum

Tatlım oluyor sararma..Benim kuzenin bembeyaz aldı ve eskisi kadar parlak durmuyor ama ben beyaz aşığı olduğum için bunu göre göre aldım beyazları valla ister sararsın ister morarsın

adaş bn son güne kadar çalışmayı düşünüyorum eğer bir ay sonra başka işe girceksen ara ver kafanı dinle biraz iyi gelir

canlar bornoz işlerini ne yaptınız..
dün ben bedenlerine baktım
Kadın M-Erkek L

Leylacım nasılsın canım

Son düzenleme:
canlar bornoz işlerini ne yaptınız..
dün ben bedenlerine baktım
Kadın M-Erkek L

Bende sadece bakmakla kaldım canım cebimde şu anda onu alacak para kalmamış. Artık onuda öteki ay alıcaz napalım. Ama bende kadın M-erkek L alıcam. rengide %90 krem ve kahve tonları olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…