2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Çok Güzelmiş Fiyatı Nasıl Canım

canım 378 tl normalde. sitesinden de bi incele istersen.
biz tanıdık bayi olduğu için 320 tl ye aldık

Teknik Özellikler
Motor Gücü ( W ) : 2000
Emiş Gücü (W) : 220
Toz Kapasitesi ( lt.) : 5.8
Ses Seviyesi (dBA) : 85.0

benimki de bu kızlar vestel annem yaklaşık bir yıldır kullanıyor çok memnun bende bundan aldım.

Motor Gücü : 1600 W
Emiş Gücü : 270 W
Toz Hazne Kapasitesi : 3.5 Lt.
Renk : Beyaz
Filtre : Hepa Filtre
Uzatma Borusu : Metal Teleskopik Boru
Park Sistemi : Yatay / Dikey
Kablo Sarma : Otomatik
Gürültü Seviyesi : 78dB(A)
Motor Teknolojisi : %50 Enerji Tasarruflu

İyi GÜnlerde Kullanın Canım Gerçekten Özellikleri güzelmiş

kıslar bn çok bunaldım hiç bişeyden zevk almıyorum tadım tuzum yok biran önce gelse şu düğün günü :18:

Eminim Şuan Hepimiz O günü Sabırsızlıkla Belkiyoruz Beklerkende Çok Bunalıoruz Ama Sonu Güzel Olacağı İçin Sabır Diyoruz Elden Başka Bişey Gelmez Rabbim Bize Yardım Etsin Zaman Aksın Gitsin

Eminim Şuan Hepimiz O günü Sabırsızlıkla Belkiyoruz Beklerkende Çok Bunalıoruz Ama Sonu Güzel Olacağı İçin Sabır Diyoruz Elden Başka Bişey Gelmez Rabbim Bize Yardım Etsin Zaman Aksın Gitsin

ya tatlım bilmiyorum ama bn bugun başımı alıp gitmek istiyorum o kadar bunaldım sebep ne bilmiyorum :85::85::85:

kıs çabuk geçio öyle demeeee :) :)
canımm bi tarihiniz varsa ve hazırlıklarınız varsa elbette çabuk geçer. ama ben de yok

az kalmış canım işte şurda ne kaldı.
gün belirledi mi su gibi geçer :)
kimsenin umrunda değil. gün konmamış, bu çocuklar nişanlanmış hiiiççç

Kızlar Nasılsınız İyimisiniz Ya Elektirikli Süpürgeler Çok Pahalı Varmı Bi Öneriniz
canım ben arnica bora aldım. hepsiburada da çok yorum var onlara güvenerek aldım. sesi biraz çıkıyormuş ama sessiz var mı ki :26:
kıslar bn çok bunaldım hiç bişeyden zevk almıyorum tadım tuzum yok biran önce gelse şu düğün günü :18:
offf canım offff her gece ağlamak nedir biliyor musun.
nişandan önce yüzümde tek sivilce yoktu, şimdi alnım yanaklarım hep sivilce ve bir de izleri kalıyor

amiiiinnnnn

tatlım bnde öleyim firsat buldukça ağlıyorum sebepsiz yere artk kendim den nefret eder oldum

canım anlatsam oturur hep beraber burada ağlarız
adım atacak tek bir yönüm yok. hiçbişey yapamıyorum. hiç bi hazırlık yok düşün işte.

Canım babanla iletişimin nasıl bilmiyorum, ben arkadaş gibiyim herşeyi konuşurum hatta bugun nikah işlemleri için gittik 100 kere aradı naptınız diye neyse bunu boşverelim
Otur konuş baba biz nişanlandık ama bu düğün ne zaman olcak bunlar neden gelip tarih konuşmuyorlar
Yada nişanlına söyle kahvehanede konuşlacak şeyler mi de
O söylesin ailesine

İkisinden bayıldım çok hoşlar gupurlu olan daha bı hoş bence :)

canım anlatsam oturur hep beraber burada ağlarız
adım atacak tek bir yönüm yok. hiçbişey yapamıyorum. hiç bi hazırlık yok düşün işte.

tatlım benm bendede aynı şeyler oldu ailenle değilde bunu nişanlınla konuş. benmde nişanlım hiç ilgilenmedi nişandan sonra nişanlandık bitti sanki o durum oldu. ailemde hiç ilgilenmedi . ben de bu arada nişanlımla konuştum sıkıntımı. biraz tartıştık felan ama sonunda haklı olduğumu anladı ve kaynanam oturmaya geldi evimize o aradada düğün işini ve tarihi konuştular. onlar konuşunca az da olsa tarih belli oldu geriside nişanlımla benm aramda kaldı. ama en büyük rol kızda oluyor. erkeği bırak senelerce bunları oturup düşünüp plan yapmak aklına gelmez. onlara bıraksak ohoooo. sen annen gittikden hemen sonra değilde iki gün sonra felan şakayla karışık eveeett günümüzü belirleyelim artık diye söze başla birazda ısrarcı ol bu konuda çok sıkıntı yaşadığını anlat eminim ki oda anlıycaktır ve senin durumuna çare bulacaktır cnm ama sıkma canını sakın ben de çok sıktım ama hal oluyo yavaş yavaş herşey. olan bize oluyor cnm

çok zor zamanlarımız kızlar dahada zor zamanlarımız olcak düğüne yakın çok sıkılıcaz ama allahtan duam inşallah hepimiz sıkıntısız tasasız güzel bi düğün geçirirz inşallah kızlar , allah hepimize yardım etsin ve sabır versin inşallah . iyi geceler hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…