- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.001
Çok Güzelmiş Fiyatı Nasıl Canım
canım 378 tl normalde. sitesinden de bi incele istersen.
biz tanıdık bayi olduğu için 320 tl ye aldık
Teknik Özellikler
Motor Gücü ( W ) : 2000
Emiş Gücü (W) : 220
Toz Kapasitesi ( lt.) : 5.8
Ses Seviyesi (dBA) : 85.0
İyi GÜnlerde Kullanın Canım Gerçekten Özellikleri güzelmiş
kıslar bn çok bunaldım hiç bişeyden zevk almıyorum tadım tuzum yok biran önce gelse şu düğün günü :18:
Eminim Şuan Hepimiz O günü Sabırsızlıkla Belkiyoruz Beklerkende Çok Bunalıoruz Ama Sonu Güzel Olacağı İçin Sabır Diyoruz Elden Başka Bişey Gelmez Rabbim Bize Yardım Etsin Zaman Aksın Gitsin
ya tatlım bilmiyorum ama bn bugun başımı alıp gitmek istiyorum o kadar bunaldım sebep ne bilmiyorum :85::85::85:
ya tatlım bilmiyorum ama bn bugun başımı alıp gitmek istiyorum o kadar bunaldım sebep ne bilmiyorum :85::85::85:
canım arada bana da oluyor böyle...stresten,beklemekten falan herhalde, skma canını. baska seylerle ilgilen.
Hmm Bİşeylerle İlgilensen aa Şey Hayaller Kur Evlenince Kocişinle Neler Yapıcan Nasıl Çay Servisi Yapıcan
canımm bi tarihiniz varsa ve hazırlıklarınız varsa elbette çabuk geçer. ama ben de yokkıs çabuk geçio öyle demeeee :) :)
kimsenin umrunda değil. gün konmamış, bu çocuklar nişanlanmış hiiiççç
az kalmış canım işte şurda ne kaldı.
gün belirledi mi su gibi geçer :)
canım ben arnica bora aldım. hepsiburada da çok yorum var onlara güvenerek aldım. sesi biraz çıkıyormuş ama sessiz var mı ki :26:Kızlar Nasılsınız İyimisiniz Ya Elektirikli Süpürgeler Çok Pahalı Varmı Bi Öneriniz
offf canım offff her gece ağlamak nedir biliyor musun.kıslar bn çok bunaldım hiç bişeyden zevk almıyorum tadım tuzum yok biran önce gelse şu düğün günü :18:
Eminim Şuan Hepimiz O günü Sabırsızlıkla Belkiyoruz Beklerkende Çok Bunalıoruz Ama Sonu Güzel Olacağı İçin Sabır Diyoruz Elden Başka Bişey Gelmez Rabbim Bize Yardım Etsin Zaman Aksın Gitsin
canımm bi tarihiniz varsa ve hazırlıklarınız varsa elbette çabuk geçer. ama ben de yok
kimsenin umrunda değil. gün konmamış, bu çocuklar nişanlanmış hiiiççç
canım ben arnica bora aldım. hepsiburada da çok yorum var onlara güvenerek aldım. sesi biraz çıkıyormuş ama sessiz var mı ki :26:
offf canım offff her gece ağlamak nedir biliyor musun.
nişandan önce yüzümde tek sivilce yoktu, şimdi alnım yanaklarım hep sivilce ve bir de izleri kalıyor
amiiiinnnnn
tatlım bnde öleyim firsat buldukça ağlıyorum sebepsiz yere artk kendim den nefret eder oldum
canım anlatsam oturur hep beraber burada ağlarız
adım atacak tek bir yönüm yok. hiçbişey yapamıyorum. hiç bi hazırlık yok düşün işte.
Günaydın canlarım. C.tesi arkadaşlarımla gelinlik bakmaya çıktık..Model belirledik. Bir fikrinizi almak istedim.
Eki Görüntüle 365607 Eki Görüntüle 365608
Bu ikisinden biri. Teki aysira modeli ama aysira çok fazla fiyat verdi. Başka bir gelinikçide dikilmiş halini buldum ve fark göremedim. Sice hangisi daha şık güzel..Arkadaşlarım küpürlü olan modelin daha çok yakıştığını söylüyor ama. Bu arada gelinlik giymek çok heyecanlı
canım anlatsam oturur hep beraber burada ağlarız
adım atacak tek bir yönüm yok. hiçbişey yapamıyorum. hiç bi hazırlık yok düşün işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?