- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.041
bende değişitirme için İstediğim Kullanıcı Adını Yazdım Gönderdim Umarım Değiştirirler :18::18::18:
sadece ad değişikliği olacak dimi bunu yapınca yani arkadaşlarımız falan silinmicek dimi
_ olmıcak demiş Kazen ama bi dolu üyenin adında var ben de istiyorum
_ olmıcak demiş Kazen ama bi dolu üyenin adında var ben de istiyorum
bana sorarsan (_) bunsuz bişey seç değiştirt zira kazeni her zaman bulamayabilirsin. yada değiştirmeyebilir.
iyide canım ben kazeni bulamadım ki zaten mesaj attım attğım mesajıda bulamıyorum
kimle konuştunuz peki. o linkte kazende vardır.
ben kimseyle konuşmadım ki bi konuşabilsem süper olurdu mesela
yclozl cvp vermişler sana da dönerler
Bildirimlerimde Olucak Dimi Cevap. Sende Mavi Değil Ama Kırmızısın Bana Yardım Edemezmisin
Edemem canım benim öyle bir yetkim yok yeşiller ve mavilerin yetkileri var
Günaydın kızlarr... Yazdıklarınızı okudum. Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz. Hepimiz farklı türlerde sınanıyoruz sanki Ama bu kadar geldik sabretmek lazım artık. Güçlü olmak lazım. Allah hepimize sabır ve güç versinki karşımızda duranlara karşı güçlü olalım.
Eki Görüntüle 367101
bak mesela bu model bele tam oturmuş belden aşağı geliyo ama senin model belden azcık daha aşağı iniyo ordan sonra kabarıyo, mesela balık modelleri falanda bacak boyu kısa olanlara kısa boylulara önermiyolar, boyun uzunsa sorun yok sadece bilgi paylaşımı belki diğer kızçelerin işine yarar
TV ÜRÜNÜ MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ 8.90 TL'ye
Standlı 6lı Bıçak Seti 8.90 TL'ye
kızlar bu iki ürünü sipariş ettim harikalar
gunaydın kızlar .... Mervemın ıstedıgı tacları yaptım bakalım begenıcek mı
gercı telle acele cektım ıı degıl kalıtesı ıdare edın
Eki Görüntüle 367179
Eki Görüntüle 367180
Eki Görüntüle 367181
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?