2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızlarr... Yazdıklarınızı okudum. Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz. Hepimiz farklı türlerde sınanıyoruz sanki Ama bu kadar geldik sabretmek lazım artık. Güçlü olmak lazım. Allah hepimize sabır ve güç versinki karşımızda duranlara karşı güçlü olalım.

leylacım gelinlik modelinle ilgili naçizane yorum yapmak istedim aysira modelleri benimde ilgimi çekmişti senin modelinde güzel, ancak bacak boyu senin modelinde çok önemli, bel kısmı aşağı doğru çok inince bacak boyunu kısa gösteriyo, anlatabildim mi demek istediğimi örnek resim bulup öyle anlatıcam tatlım du bi dakika

bak mesela bu model bele tam oturmuş belden aşağı geliyo ama senin model belden azcık daha aşağı iniyo ordan sonra kabarıyo, mesela balık modelleri falanda bacak boyu kısa olanlara kısa boylulara önermiyolar, boyun uzunsa sorun yok sadece bilgi paylaşımı belki diğer kızçelerin işine yarar

Canım ben uzun boyluyum..Bacak boyumda uzun. Denedim ikisinide ve küpürlü olan daha şık durdu ama ikiside hoş oldu canım. Nişanlımla aynı boyda sayılırız o yüzden beni çok daha uzun gösteren bir gelinlik giymek istemiyorum. Ama fikir verdiğin için çok tşk ederim canım benim.

tamam canım sorun yok o zaman, ben gelinlik araştırması ve denemesi yaparken hayal kırıklığı yaşadım bikaç kez, nette görüp beğendim ama bana yakışmadı, çok uzun boylu değilim bacak boyum normal ama giyince kendimi çok bodur hissettiğim modeller oldu, o yüzden denemeden karar vermemek en iyisi, sen diktiricekmisin bu modeli yoksa aysiradan mı alıcaksın?

Tatlım aysira çok pahalı. Ben bu gelinliği başka yerde denedim. Kadın çok usta dikmiş ve çok güzel olmuş. İki modelide aynı yerden denedim. Küçük değişikliklerle dikicek karar verdiğim modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…