- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.021
leylacım gelinlik modelinle ilgili naçizane yorum yapmak istedim aysira modelleri benimde ilgimi çekmişti senin modelinde güzel, ancak bacak boyu senin modelinde çok önemli, bel kısmı aşağı doğru çok inince bacak boyunu kısa gösteriyo, anlatabildim mi demek istediğimi örnek resim bulup öyle anlatıcam tatlım du bi dakika
Günaydın Kızlarr
Nasılsınız??
Canım ben uzun boyluyum..Bacak boyumda uzun. Denedim ikisinide ve küpürlü olan daha şık durdu ama ikiside hoş oldu canım. Nişanlımla aynı boyda sayılırız o yüzden beni çok daha uzun gösteren bir gelinlik giymek istemiyorum. Ama fikir verdiğin için çok tşk ederim canım benim.
tamam canım sorun yok o zaman, ben gelinlik araştırması ve denemesi yaparken hayal kırıklığı yaşadım bikaç kez, nette görüp beğendim ama bana yakışmadı, çok uzun boylu değilim bacak boyum normal ama giyince kendimi çok bodur hissettiğim modeller oldu, o yüzden denemeden karar vermemek en iyisi, sen diktiricekmisin bu modeli yoksa aysiradan mı alıcaksın?
günaydın tatlım seni sormalı
Günaydın canım ben iyiyim şükür sen nasılsın?
Günaydın Arkadaşlar Bişey Sormak İstiyorum Benim Nickim Adım SOyadımı İçeriyor o Yüzden Değiştirmek İstiyorum Ne Yapabilirim
mavili üyelere söyleyeceksinonlar yardımcı olurlar
Günaydın Arkadaşlar Bişey Sormak İstiyorum Benim Nickim Adım SOyadımı İçeriyor o Yüzden Değiştirmek İstiyorum Ne Yapabilirim
benimde öyle değiştirmek istiyorum oluyor mu acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
bu linkde detaylar var ben yaptım
değişir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?