- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.061
gunaydın kızlar .... mervemın ıstedıgı tacları yaptım bakalım begenıcek mı
gercı telle acele cektım ıı degıl kalıtesı ıdare edın
Eki Görüntüle 367179
Eki Görüntüle 367180
Eki Görüntüle 367181
Günaydın Canım Nasılsın Bakalım
gunaydın kızlar .... mervemın ıstedıgı tacları yaptım bakalım begenıcek mı
gercı telle acele cektım ıı degıl kalıtesı ıdare edın
Eki Görüntüle 367179
Eki Görüntüle 367180
Eki Görüntüle 367181
burda satılş yasak canım özelden konuşun
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkk
ama keşke iki kat olsaymış
sağol canım iyiyim sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım.
bugün hava kapalı gene ruhum daraldı benim yaaaa...
çok güzeller,emeğine sağlık, ne kadara yaptın canım bunları..
tatlım zaten satıs yapmak amacıyla koymadım merve geldıgınde gorsun dıye paylastım. buarada resımde belkı bellı olmamıs olabılır ama bı kısa bı uzun ıkı kat tul var zaten.
Merve bi süre olmayacak dün telefon ile görüştüm yarın Orduya gidicek
10 gün sonra döncek canım
Çiğdem bu arada canım diğer konularına baktım maşallah güzelim yaa baya nişan bohcası yapmışsın ve sanada yapmışlar
Fotolarınada baktım cok yakışıyorsunuz
allah bir ömür boyu mutlu etsin canım çok ince ayrıntıları bile düşünmüşsün helal doğrusu
Keşke benimde vaktim olsaydıda daha cok ilgilenebilseydim
Gerçi benim evde söz gibi oldu
çok güzel olmuş bnde yapıcam malzemelerini alıyımda
canım herkesle konuştum, nişanlımın da artık konuşacak bişeyi kalmadı. anneme diyorum babama diyorum ama kimsede ses yok. ne biçim iş anlamadım. nişanım da öyle oldu. 2 ay duruldu hiç konuşulmadan. sonra karar verildi 2 hafta sonra yapıldı nişan alelacele. o da ben dedim nişanlıma 24 ünde olsun artık diye o akşam birazcık sesini yükseltmek zorunda kaldı ve tarih kondu. yoksa yine konmayacaktı.Canım babanla iletişimin nasıl bilmiyorum, ben arkadaş gibiyim herşeyi konuşurum hatta bugun nikah işlemleri için gittik 100 kere aradı naptınız diye neyse bunu boşverelim
Otur konuş baba biz nişanlandık ama bu düğün ne zaman olcak bunlar neden gelip tarih konuşmuyorlar
Yada nişanlına söyle kahvehanede konuşlacak şeyler mi de
O söylesin ailesine
nişanlımın söyleyecek bişeyi kalmadı artık. onunla konuşup onu sıkıyorum boğuyorumtatlım benm bendede aynı şeyler oldu ailenle değilde bunu nişanlınla konuş. benmde nişanlım hiç ilgilenmedi nişandan sonra nişanlandık bitti sanki o durum oldu. ailemde hiç ilgilenmedi . ben de bu arada nişanlımla konuştum sıkıntımı. biraz tartıştık felan ama sonunda haklı olduğumu anladı ve kaynanam oturmaya geldi evimize o aradada düğün işini ve tarihi konuştular. onlar konuşunca az da olsa tarih belli oldu geriside nişanlımla benm aramda kaldı. ama en büyük rol kızda oluyor. erkeği bırak senelerce bunları oturup düşünüp plan yapmak aklına gelmez. onlara bıraksak ohoooo. sen annen gittikden hemen sonra değilde iki gün sonra felan şakayla karışık eveeett günümüzü belirleyelim artık diye söze başla birazda ısrarcı ol bu konuda çok sıkıntı yaşadığını anlat eminim ki oda anlıycaktır ve senin durumuna çare bulacaktır cnm ama sıkma canını sakın ben de çok sıktım ama hal oluyo yavaş yavaş herşey. olan bize oluyor cnm
canım herkesle konuştum, nişanlımın da artık konuşacak bişeyi kalmadı. anneme diyorum babama diyorum ama kimsede ses yok. ne biçim iş anlamadım. nişanım da öyle oldu. 2 ay duruldu hiç konuşulmadan. sonra karar verildi 2 hafta sonra yapıldı nişan alelacele. o da ben dedim nişanlıma 24 ünde olsun artık diye o akşam birazcık sesini yükseltmek zorunda kaldı ve tarih kondu. yoksa yine konmayacaktı.
nişanlımın söyleyecek bişeyi kalmadı artık. onunla konuşup onu sıkıyorum boğuyorum
o bigudiden ben de aldım canım, gayet güzel biürün ama sarıp gece yattığımda benim kafamı çok acıttı. yoksa sabah yıkayıp sarıp akşama söktüğünde de güzel kullanabilirsin.
cgdm16 canım sana bu taçlarla ilgili şeyi sormuştum. tülleri kaç cm kesiyorsun diye. iki kat yapınca birinci katı kaç ikinci katı kaç kesiyosun. ya da tek parça olarak kesip belli ölçüde katlayıpta yapılabilir mi :26: benim de böyle şeylere elim yatkındır. yeni evlenecek arkadaşlarıma ben de önereyim memleketimde olanlara ben de yaparım ne güzel olur. hem ek gelir lazım banabana özelden yazarmısın maliyeti ne tuttu sen ne kadara yaptın. buradan yazma ama
cok tesekkur ederım cnm. o senın goren gozlerının gusellıgıyle alakalı bısı. rabbım hepımızın omrunden mutlulugu hıc eksık etmesın ıns. evet dedıgın gıbı baya ugrastım emek verdım herseyımı tek tek planladım yaptım. herkes cok begendı gercekten. ıstersen sende kucuk ayrıntılarla ceyızını susleyebılırsın en azından ıcınde kalmamıs olur. nısanda yapamadıgını yapmıs olursun tatlım
yalnız herşeyi geçtim. yılın sonunu yazmama rağmen 9 aydan düştü alttaki takvim. hergün biraz daha yaklaşıyoruz sevdiğimle birbirimize
ya kızlar sıze bısı sorcam. hanı anne veya babası ölen kızlara evlendıgınde ceyız parası gelıyor ya maası kesılıp. o nasıl oluyor kac gun yada ay sonra verılıyor bılgısı olan varsa cvp verırse cok sevınırım
aa bende bakmak isterim bohçaların fotolarına
iyi iyi gözünaydın canım malesef bu tarih koyma safhalarında biraz kavga çıkıo nişanlımla bizde gergin dakikalar yaşamıştık
Onunla İlgili Sgk ya başvurman gerekiyor diye biliorum evet öyle bi ödenek var
bunlar benım goturduklerım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...rim-damat-tarafina-gidicek-olan-bohcalar.html
bunlarda gelen tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...491854-erkek-tarafindan-gelen-bohcalarim.html
Ayy ne güzel şeyler bunlar..çok şanslısın benim hiç böyle şeylerim olmayacak ne yazıkki. kayınvalimde bir iğne bile getirmez bana. nerdeee bunları hazırlayacak. Çok imrendim bak bunları görünce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?