2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
haklısın o zaman ayıp etmiş peki bayramlığını almadı mı?

Almadı ben kendi kıyafetlerimi götürmüştüm oaraya alcaklar diye
Götürdüklerimden giydim Allahtan düşünerek yanıma şık ağır birşeyler almıştım

Bende diyemiyorum
Sanki kendi anneme babama ihanet ediyormuş gibi hissediyorum
normal bu başına ismini ekleyerek söyle

evet doğru söylüyosun elinde olupta yapmaması çık kötü bizimkinin elinde yoktu bide uzaktılar

Allah yardımcımız olsun el içe karışmak zormuş annem hep derdi
Sen bi ele karışda görcem seni derdi
Anneme babama kızıyordum bazen beni üzdükleri için
Ama bu adamlara gelde kız bağır naz yap
Aylardır aramıyorum bi tel aç yaa
çaldır yada ne bileyim
zorr cokk zorr

aslında kurbanı harçlığı geçtim bayramlığını alması şarttı bende anne-baba diyemem sanıyordum ilk zamanlar tuhaf geldi yadırgadım ama alıştım
yanlız ilk zamanlar baba diyordum kendi babam bakıyordu yok irfan babama seslendim diyordum benim ababamında suratı asılıyordu farkettirmesede çok üzülüyordum ama artık oda alıştı sayılır

tatlım msj attım :)))))))))
canım mesaj kutun doluymuş gönderemedim. bunu yazmıştım; canımm benimmm çok teşekkür ederim sana yaaa, kendime yaparım kimse istemezse. bulunduğum yerde de evlenecek çok arkadaşım var. isterler yaparım . ama kendime kadar da bi 10 tane yaparım işte. çook çokk sağol

iyi iyi gözünaydın canım malesef bu tarih koyma safhalarında biraz kavga çıkıo nişanlımla bizde gergin dakikalar yaşamıştık

biz de yaşıyoruz ama ben artık onu üzmekten çok yoruldum, çok bişey demiyorum. gerçekten çok üzülüyor çok utanıyor. bize bilegelmiyor. babam diyemiyor abcde iledışarı çıkalım diye. utanıyorum diyor. kaç haftadır haftasonu dışarı çıkmadık.
[/QUOTE]

Tatlım burda kurban kesilirse altın takılmıyor. Yada altın takılırsa kurban kesilmiyor. Alla alla düğünü sanki o yapıyor. birde tehditmi ediyor saçmalığa bak ya.

cnm bnm ben bayramda onu bile görmedim

bizde de bayramlık alınır geline, kurban dahediye gelir üzerine bi çeyrek altınla. gördüm mü hayır. bayramlık almadılar. kurban falan hakgetire. kesmişler bi parça getirdilerişte. annemin dediğine göre büyükbi parçaymış. kayınvalidem de kazak yelek bişeyler koymuş bohça gibi yapmış. kadınyapıyor da bizim kayınpederde iş yok .
bu arada koç kurban demişken aklıma şener şen in bi filmi geldi. ayşen gruda ile nişanlanıyorlar. anne baba münir özkul, adile naşit. şener şen in annesi lanet in teki bayram sabahı geliyo el öpmeye. nişan koçu kestik ama annem bir buttan fazlasını göndermedi diyor bayram da bu aklıma gelmişti anlatmıştım nişanlıma

bende aynı sorunu yaşadım babamla

ayy varya güldürdün beni hahahahahahhah

bizde de bayramlık alınır geline, kurban dahediye gelir üzerine bi çeyrek altınla. gördüm mü hayır. bayramlık almadılar. kurban falan hakgetire. kesmişler bi parça getirdilerişte. annemin dediğine göre büyükbi parçaymış. kayınvalidem de kazak yelek bişeyler koymuş bohça gibi yapmış. kadınyapıyor da bizim kayınpederde iş yok .
bu arada koç kurban demişken aklıma şener şen in bi filmi geldi. ayşen gruda ile nişanlanıyorlar. anne baba münir özkul, adile naşit. şener şen in annesi lanet in teki bayram sabahı geliyo el öpmeye. nişan koçu kestik ama annem bir buttan fazlasını göndermedi diyor bayram da bu aklıma gelmişti anlatmıştım nişanlıma [/QUOTE]

yok öle de diyemiorum sen adlarını başına mı koyup diyosun

evet tatlım çok zorki ne zor allahım bize yardım etsin sabır versin bizde düğüne kadar sabredelim yoksa çekilmiyorlar gerçi bnmkilerde çok problem yok bnmde annemle problemlerim var annem çok beter beni öldürdü

Neden canım nie öldürüyo ayrılıcaksınız diye belkide biraz bunalımdadır

yok öle de diyemiorum sen adlarını başına mı koyup diyosun

Ben hitap etmeden konusuyorum bakarmısınız filan diye sesleniyorum
zaten cok konusmuyorum

Özel değilse nedenini sorabilirmiyim?

Neden canım nie öldürüyo ayrılıcaksınız diye belkide biraz bunalımdadır

annem ilk başlarda durumları iyi değil diye istemedi bnde bn seviyorum istiyorum diyincede mecburen istedi vermek zorunda kaldı şimdide adamlar bi hata yapsınlar yanlışlıkla bişey desinler bnm burmumdan getiriyo bı kaç kerede at yüzüğü istemiyorum falan dedi bnde susuyorum artık sesimi çıkartmyorum düğün olana kadar bu arada takıyı vermicem sonra vercem yok sonra senin üstüne atcam falan filan

benimde annemle sorunlarım senin annenle nedir sorunun?

Ben hitap etmeden konusuyorum bakarmısınız filan diye sesleniyorum
zaten cok konusmuyorum

Özel değilse nedenini sorabilirmiyim?

nedeni bu cnm arkadaşada yazdım aynısını sanada yazsıyım annem ilk başlarda durumları iyi değil diye istemedi bnde bn seviyorum istiyorum diyincede mecburen istedi vermek zorunda kaldı şimdide adamlar bi hata yapsınlar yanlışlıkla bişey desinler bnm burmumdan getiriyo bı kaç kerede at yüzüğü istemiyorum falan dedi bnde susuyorum artık sesimi çıkartmyorum düğün olana kadar bu arada takıyı vermicem sonra vercem yok sonra senin üstüne atcam falan filan

ayy canım yaa
Neden böyle yapıyor ki sonuçta senin mutluluğun önemli olan
Takı konusunda annenle konuş bu davranış çok yanlış

Olsun O tamamen Stresden sen Canını Sıkma Bencede Herşey Güzel Olucak

iyiakşamlar tatlııımm, herşey güzel olacakkkk

Abcde_123 Şimdi Senin Hangi Ayda Ayın Kaçında Canım Düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…