- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.101
Ama canım olması gereken şeyler bunlar
Elinde olmasada almasa haklı dicem birşey demem ama var
haklısın o zaman ayıp etmiş peki bayramlığını almadı mı?
Tabiki Sen Onun Oğlunun Sevdiği Kişisin Bilakis Seni El Üstünde Tutması Lazımken Bunu Yapması Tuhaf Allaha Havale Et Canım
Benimde Derdim Kayınvelideme Ve Kayınpederime Anne Baba Diyemiyorum Kötü İnsanlar Kesinlikle Değiller Ama Diyemiorum Arkadaşım Diyor ki
Ben Benim Muşmula Suratlı Kayınvalideme Diorum da Sen Neden Diyemiosun Dio oooooooooooooooooof oooooooooooooooooooooooooooof
evet doğru söylüyosun elinde olupta yapmaması çık kötü bizimkinin elinde yoktu bide uzaktılar
Tabiki Sen Onun Oğlunun Sevdiği Kişisin Bilakis Seni El Üstünde Tutması Lazımken Bunu Yapması Tuhaf Allaha Havale Et Canım
Benimde Derdim Kayınvelideme Ve Kayınpederime Anne Baba Diyemiyorum Kötü İnsanlar Kesinlikle Değiller Ama Diyemiorum Arkadaşım Diyor ki
Ben Benim Muşmula Suratlı Kayınvalideme Diorum da Sen Neden Diyemiosun Dio oooooooooooooooooof oooooooooooooooooooooooooooof
Almadı ben kendi kıyafetlerimi götürmüştüm oaraya alcaklar diye
Götürdüklerimden giydim Allahtan düşünerek yanıma şık ağır birşeyler almıştım
Bende diyemiyorum
Sanki kendi anneme babama ihanet ediyormuş gibi hissediyorum
normal bu başına ismini ekleyerek söyle
Allah yardımcımız olsun el içe karışmak zormuş annem hep derdi
Sen bi ele karışda görcem seni derdi
Anneme babama kızıyordum bazen beni üzdükleri için
Ama bu adamlara gelde kız bağır naz yap
Aylardır aramıyorum bi tel aç yaa
çaldır yada ne bileyim
zorr cokk zorr
bunlar benım goturduklerım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...rim-damat-tarafina-gidicek-olan-bohcalar.html
bunlarda gelen tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...491854-erkek-tarafindan-gelen-bohcalarim.html
canım mesaj kutun doluymuş gönderemedim. bunu yazmıştım; canımm benimmm çok teşekkür ederim sana yaaa, kendime yaparım kimse istemezse. bulunduğum yerde de evlenecek çok arkadaşım var. isterler yaparım . ama kendime kadar da bi 10 tane yaparım işte. çook çokk sağoltatlım msj attım :)))))))))
Kadın beni düğününü yapmam diye tahdit ediyor Allah aşkına onu mu yapcak
Bayramda yanına gittim de bir tane yazma bile koymadı
Elime 100 Tl para verdi bir de kurban bayramıydı 2 tane koyun kesti
adet öyleymiş
bizde yeni gelinin ilk bayramında bilezik takılır
Tatlım burda kurban kesilirse altın takılmıyor. Yada altın takılırsa kurban kesilmiyor. Alla alla düğünü sanki o yapıyor. birde tehditmi ediyor saçmalığa bak ya.
cnm bnm ben bayramda onu bile görmedim
canım bizde kıza bayramlık alınır giydirirsin
Bohça yapılır bu alınanlar
Ayrıca koçun boynuzuna bilezik takar süsler kız evine getirirsin
100 Tl cocukmuyum ben elime verdi herkesin içinde iyice rezil etti beni
kenarda verse annem elimden bu kadar geliyor dese amenna
Tüm herkesin içinde geldi elime para şok oldum
Öyle birşey bilmem ki ben
aslında kurbanı harçlığı geçtim bayramlığını alması şarttıbende anne-baba diyemem sanıyordum ilk zamanlar tuhaf geldi yadırgadım ama alıştım
yanlız ilk zamanlar baba diyordum kendi babam bakıyordu yok irfan babama seslendim diyordum benim ababamında suratı asılıyordu farkettirmesede çok üzülüyordum ama artık oda alıştı sayılır
canım mesaj kutun doluymuş gönderemedim. bunu yazmıştım; canımm benimmm çok teşekkür ederim sana yaaa, kendime yaparım kimse istemezse. bulunduğum yerde de evlenecek çok arkadaşım var. isterler yaparım . ama kendime kadar da bi 10 tane yaparım işte. çook çokk sağol
iyi iyi gözünaydın canım malesef bu tarih koyma safhalarında biraz kavga çıkıo nişanlımla bizde gergin dakikalar yaşamıştık
biz de yaşıyoruz ama ben artık onu üzmekten çok yoruldum, çok bişey demiyorum. gerçekten çok üzülüyor çok utanıyor. bize bilegelmiyor. babam diyemiyor abcde iledışarı çıkalım diye. utanıyorum diyor. kaç haftadır haftasonu dışarı çıkmadık.
Almadı ben kendi kıyafetlerimi götürmüştüm oaraya alcaklar diye
Götürdüklerimden giydim Allahtan düşünerek yanıma şık ağır birşeyler almıştım
Bende diyemiyorum
Sanki kendi anneme babama ihanet ediyormuş gibi hissediyorum
normal bu başına ismini ekleyerek söyle
Allah yardımcımız olsun el içe karışmak zormuş annem hep derdi
Sen bi ele karışda görcem seni derdi
Anneme babama kızıyordum bazen beni üzdükleri için
Ama bu adamlara gelde kız bağır naz yap
Aylardır aramıyorum bi tel aç yaa
çaldır yada ne bileyim
zorr cokk zorr
evet tatlım çok zorki ne zor allahım bize yardım etsin sabır versin bizde düğüne kadar sabredelim yoksa çekilmiyorlar gerçi bnmkilerde çok problem yok bnmde annemle problemlerim var annem çok beter beni öldürdü
yok öle de diyemiorum sen adlarını başına mı koyup diyosun
evet tatlım çok zorki ne zor allahım bize yardım etsin sabır versin bizde düğüne kadar sabredelim yoksa çekilmiyorlar gerçi bnmkilerde çok problem yok bnmde annemle problemlerim var annem çok beter beni öldürdü
Neden canım nie öldürüyo ayrılıcaksınız diye belkide biraz bunalımdadır
Ben hitap etmeden konusuyorum bakarmısınız filan diye sesleniyorum
zaten cok konusmuyorum
Özel değilse nedenini sorabilirmiyim?
annem ilk başlarda durumları iyi değil diye istemedi bnde bn seviyorum istiyorum diyincede mecburen istedi vermek zorunda kaldı şimdide adamlar bi hata yapsınlar yanlışlıkla bişey desinler bnm burmumdan getiriyo bı kaç kerede at yüzüğü istemiyorum falan dedi bnde susuyorum artık sesimi çıkartmyorum düğün olana kadar bu arada takıyı vermicem sonra vercem yok sonra senin üstüne atcam falan filan
canlarım iyi akşamlar bn evime gidiyorum yarın sabah görüşürüz
annem ilk başlarda durumları iyi değil diye istemedi bnde bn seviyorum istiyorum diyincede mecburen istedi vermek zorunda kaldı şimdide adamlar bi hata yapsınlar yanlışlıkla bişey desinler bnm burmumdan getiriyo bı kaç kerede at yüzüğü istemiyorum falan dedi bnde susuyorum artık sesimi çıkartmyorum düğün olana kadar bu arada takıyı vermicem sonra vercem yok sonra senin üstüne atcam falan filan
iyiakşamlar tatlııımm, herşey güzel olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?