2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
henüz gelinliğim dikilmedi model olarak sadece etek kısmı bu şekilde olucak üst kısmı daha farklı olucak yorumlarınızı bekliyorum...

arkadaşlar bişey merak ettim yaa kayınvalidenin bayramlık alması gerek diye bi konu var öyle bişey varmı ne bayramlığı alıp yollaması gerek bende biliyimde hiç duymamıştım daha önce

arkadaşlar bişey merak ettim yaa kayınvalidenin bayramlık alması gerek diye bi konu var öyle bişey varmı ne bayramlığı alıp yollaması gerek bende biliyimde hiç duymamıştım daha önce

evet canım kayınvalide bayramlık alır çoraba kadar ama nişanlıyken sonra onu arife günü tatlısıyla getirir.Ama artık yok böyle kayınvalide

evet canım kayınvalide bayramlık alır çoraba kadar ama nişanlıyken sonra onu arife günü tatlısıyla getirir.Ama artık yok böyle kayınvalide

Var tatlım var....Öyle kayınvalideler varki...O cinsten bizde yok ne yazıkki

Günaydın kızlar nasıl bugün keyifler.

günaydın kıslar nasıl keyifler

Benim hiç iyi değil Eliff sinirim bozuldu. Nişanlık beğendim ayırttırdım. Güya bugün gitcektik kiralıcaktık. Neymiş hava soğukmuş hasta olurmuş kayinvalidem. Sinir oldum ya..Başka şeylere gelince hasta olmaz ama. Bilerek servisle gelmiş bugün araba ile gel işte değilmi. Hay yarabbim sabır versin bize.

ahh kuzum benim yaa
Sen nişanlı değilmisin??
Kayınvaliden nereye servisle gelmiş??

Ay anlamadım

Hadi bakalım tuğçecim...İşiniz rast gitsin inşallah..Hayırlı olsun şimiden tatlım.

Saol canım benim

önümüzde bayram var desene bakalım hangi kaynana getircek öyle bişey çok zor ama
Benim bayramdan 2 gün sonra düğünüm var

bizim bişey almamıza gerek varmı arkadaşlar :)

Erkek tarafı yapıyor canım..Kız tarafı yapmıyor.Bayramda ama düğünde yapman lazım
Traş seti
Çorap iç çamaşırı
gömlek-Pant
Kemer -Cüzdan filan

günaydın kıslar nasıl keyifler
Günaydın tatlımm
Seni sormalı

Son düzenleme:
ahh kuzum benim yaa
Sen nişanlı değilmisin??
Kayınvaliden nereye servisle gelmiş??

Ay anlamadım

Tatlım biz kayınvalidemle aynı yerde çalışıyoruz ama binalarımız falan farklı. Birbirimizi görümüyoruz. Normalde işe araba ile gelen hanımefendi bugün servisle gelmiş. Sırf bahane olcak işte. Tatlım benim nişanım söz gibi oldu. Babaannem vefat etmişti. Evde öyle normal bir tören oldu. Ve bizde nişan-kına ortak yapmaya karar verdik. Konyada artık hep bu şekilde oluyor kına törenleri. O yüzden nişanlık giycem. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:

cnm benm yaa sıkma canını boşver. sen kötü olursun söyleyince. yarın git sende bi daha aynı şeyi yaparsa dersin zaten dün senin yüzünden gitmedik diye . çok uyanıklar bunlar yemin ediyorum yaa. allah bize sabır versin.

Anladım canım benim
Off kayınvaliden genç mi çalışıyormuş
Aynı yerdede çalışmak kötü olsa gerek
Sen dedin mi birşey o hava soğuk deyince
ayı etmiş ama büyüklük sende kalsın boşver
Nişnlınla git al o neden geliyo ki

aynısı benmde öyle oldu tatlım bende evde bi törenle söz gibi oldu bende kınada nişanlık giyicem durumumuz aynı

Pazartersi gidicez eğer o günde bahane bulursa hiç saymayıp gidip alıcam valla artık yeter...Herşeyde böyle peşinden koşmamızı istiyor ama yeter artık.

Tatlım onunda görmesini istedim. Sonra bak beni saymadınız demesin dedimç. Pazartersi gidicez eğer o günde bir bahane bulursa günah benden gitti yani.

aynısı benmde öyle oldu tatlım bende evde bi törenle söz gibi oldu bende kınada nişanlık giyicem durumumuz aynı

Hımm tatlım ben kına yakılırkende bindallı giycem inş.

bindallı kesinlikle giy cnm bende giyicem onu. kına gecesinin simgesi bindallı zaten çok hoş çok şık bindallılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…