- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.121
Abcde_123 Şimdi Senin Hangi Ayda Ayın Kaçında Canım Düğün
henüz gelinliğim dikilmedi model olarak sadece etek kısmı bu şekilde olucak üst kısmı daha farklı olucak yorumlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar bişey merak ettim yaa kayınvalidenin bayramlık alması gerek diye bi konu var öyle bişey varmı ne bayramlığı alıp yollaması gerek bende biliyimde hiç duymamıştım daha önce
evet canım kayınvalide bayramlık alır çoraba kadar ama nişanlıyken sonra onu arife günü tatlısıyla getirir.Ama artık yok böyle kayınvalide
Var tatlım var....Öyle kayınvalideler varki...O cinsten bizde yok ne yazıkki
Günaydın kızlar nasıl bugün keyifler.
Günaydın canım
Bugün nikah işlemleri için tekrar gitcez kan tahlilinin sonucu cıkcak
Nikah memuru için izin belgesi alcaz
evet canım kayınvalide bayramlık alır çoraba kadar ama nişanlıyken sonra onu arife günü tatlısıyla getirir.Ama artık yok böyle kayınvalide
günaydın kıslar nasıl keyifler
Benim hiç iyi değil Eliff sinirim bozuldu. Nişanlık beğendim ayırttırdım. Güya bugün gitcektik kiralıcaktık. Neymiş hava soğukmuş hasta olurmuş kayinvalidem. Sinir oldum ya..Başka şeylere gelince hasta olmaz ama. Bilerek servisle gelmiş bugün araba ile gel işte değilmi. Hay yarabbim sabır versin bize.
Hadi bakalım tuğçecim...İşiniz rast gitsin inşallah..Hayırlı olsun şimiden tatlım.
Benim bayramdan 2 gün sonra düğünüm varönümüzde bayram var desene bakalım hangi kaynana getircek öyle bişey çok zor ama
bizim bişey almamıza gerek varmı arkadaşlar :)
Günaydın tatlımmgünaydın kıslar nasıl keyifler
ahh kuzum benim yaa
Sen nişanlı değilmisin??
Kayınvaliden nereye servisle gelmiş??
Ay anlamadım
Benim hiç iyi değil Eliff sinirim bozuldu. Nişanlık beğendim ayırttırdım. Güya bugün gitcektik kiralıcaktık. Neymiş hava soğukmuş hasta olurmuş kayinvalidem. Sinir oldum ya..Başka şeylere gelince hasta olmaz ama. Bilerek servisle gelmiş bugün araba ile gel işte değilmi. Hay yarabbim sabır versin bize.
Tatlım biz kayınvalidemle aynı yerde çalışıyoruz ama binalarımız falan farklı. Birbirimizi görümüyoruz. Tatlım benim nişanım söz gibi oldu. Babaannem vefat etmişti. Evde öyle normal bir tören oldu. Ve bizde nişan-kına ortak yapmaya karar verdik. Konyada artık hep bu şekilde oluyor kına törenleri. O yüzden nişanlık giycem. Umarım anlatabilmişimdir.
Tatlım biz kayınvalidemle aynı yerde çalışıyoruz ama binalarımız falan farklı. Birbirimizi görümüyoruz. Normalde işe araba ile gelen hanımefendi bugün servisle gelmiş. Sırf bahane olcak işte. Tatlım benim nişanım söz gibi oldu. Babaannem vefat etmişti. Evde öyle normal bir tören oldu. Ve bizde nişan-kına ortak yapmaya karar verdik. Konyada artık hep bu şekilde oluyor kına törenleri. O yüzden nişanlık giycem. Umarım anlatabilmişimdir.
cnm benm yaa sıkma canını boşver. sen kötü olursun söyleyince. yarın git sende bi daha aynı şeyi yaparsa dersin zaten dün senin yüzünden gitmedik diye . çok uyanıklar bunlar yemin ediyorum yaa. allah bize sabır versin.
Anladım canım benim
Off kayınvaliden genç mi çalışıyormuş
Aynı yerdede çalışmak kötü olsa gerek
Sen dedin mi birşey o hava soğuk deyince
ayı etmiş ama büyüklük sende kalsın boşver
Nişnlınla git al o neden geliyo ki
aynısı benmde öyle oldu tatlım bende evde bi törenle söz gibi oldu bende kınada nişanlık giyicem durumumuz aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?