2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Nedir bizim bunlardan çektiğimiz yaa şu düğün olayı bir geçse de herkes yerini yurdunu haddini bilse..
Off yine dertli bir güne başladık

Bizde dün nişanlımla tartıştık
Abisi aradı beni
Hadi anneye küstünüz beni neden aramıyorsunuz falan filan
Nişanlım annesiyle tartışmış konuşmuyormuş bana söylemedi
Bende dedim neden bana söylemedin dedim
Ben aratmıyorum sancak ara anneni senin annen o sonuçta dedim
Sonra bana tavır yaparak sen neden aramıyosun etmiyosun dedi
Bende istemiyorum küsüm dedim
Neden küsüyosun bi hata yapmış olabilir filan dedi
İlk defa savundu çok şaşırdım

siz niye küsmüştünüz ki tatlım kayın validenle

Tatlım bende bundan korkuyorum. Benim nişanlımda hep benim arkamda ama arada bir artık aranızda kalmıcam. Kendiniz çözün deyip beni ortada bırakabiliyor. Ya evlendiğimizde de annesinin tarafını tutarsa diye kokuyorum açıkçası. Her zaman uzakta olan kavuşamadığın kıymetli olur ya.Annelerinden ayrılınca acaba onlar kıymete binerlermiki?
O kadar örnek varki gözümün önünde bazen bu düşünceler beni çok korkutuyor. Ama diyorum benin nişanlım yapmaz eminim. İnş yanılmayız kızlar.

Son düzenleme:

aynennn bende öyle düşünüyorum bide bizim şehirde farklı olucak daha kıymete binicek onlar

Benmkide hepyanımda hala yanımda haksızlar diyo ama sen uzatma sen akıllısın diyor bana..
Benim nişanlım zaten 10 yıldır ailesinden ayrı yaşadığı için sorun yok
Off belli olmuyo ki kimsenin sağı solu

aynennn bende öyle düşünüyorum bide bizim şehirde farklı olucak daha kıymete binicek onlar

Tatlım mesele uzak olmak değil. Mesele artık sana kavuşması ve hep yanında olman. Nişanlıyken daha bir kıymetli oluyorsun ama evlenince işte durum değişiyor. Nasıl bir kafa yapıları var bilemiyorum erkeklerin ama genel durumda evlenince çoğunluğu anneci oluyor. Benim en yakın arkadaşım vardı. Nişanlısı yüzünden ailesini red edecek durumdaydı. Şimdi evlendi ama karısını zırnık koruyamıyor yazık kızı eziyorlar. Ben arkadaşımı uyardığımda ise o annem ne deyim ne yapayım biri annem biri karım bıktım artık deyip geçiveriyor.

Canım yaa http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...yinvalideme-isinamiyorumanne-diyemiyorum.html
Burda yazıyor tekrar yazmayım ordan bak istersen
En son gelişmede düğününğü yapmam diye tehdit etmesi

sana bişi söyliyim mi aynı benm kayın validem yaa benm elimi tutarak felan oturuyo banada yapmacık gelmiyo aslında ama gözümde çok örnekler var böyle canımlı cicimli olanlar sonradan araları çok kötü oluo ondan korkuyorum. ama sende sıkma canını tatlım yaa kayın validen bişeylerin peşinde anladığım kadarıyla. ben bu zamana kadar okuttum bundan sonrada bişey yapamam paralarını kazanıolar kendileri yapsınlar havasında sanki. bide bu belki ayrılırsınız lafı çok saçma yani ne demek ya ayrılırsanız yaa allah korusun daha evlenmeden ayrılmanızımı düşünüyo hayret bişey

kızlar günaydın napıyosunuz çok yoruldum a101 den ütü masası aldım işyerine getirdim epey arası vardı yoruldum yaw 39,90 aldım başka yerlerde aynısı 100 tl canlarım alabiliyosanız alın. malum herşey para

ben size söyliyim arkadaşlarıyla konuşuyolar birbirleriniz dolduruyolar arkadaşlar ben abimden biliyorum. evlenince karına fazla yüz verme anneni ezdirme diye ders veriliyo erkek tarafının bilimum büyükleri. erkeklerde ne kadar yok karımı ezdirmem desede tersini yapmak zorunda kalıo. çünki karısını korusa evlendi karı köylü oldu deniyo. bunuda gururlarına yediremiyolar. iki tarafıda hoş tutmaya çalışıyolr ama beceremiyolar işte.kayın validede bunu fırsat bilip bazı olaylarda acıtasyon yaptımı vay efendim ben büyüttüm seni bu kadar diye tamam kocada olay kopuyo. bi tarafı düz tutuyum derken diğer taraf yıkılıo bunuda dengeleyemiyolar napcaz arkadaşlar sabır sabır sabır

vayy hemen bende gidip bakayım baya iyi almışsın tatlım

Tatlım bu dolduruş meselesi değil. evenince ne hikmetse oluyor bişeyler. anlayamıyorum ama inş. bizde olmaz.

Tatlım bu dolduruş meselesi değil. evenince ne hikmetse oluyor bişeyler. anlayamıyorum ama inş. bizde olmaz.

inşallah cnm. bende buna duacıyım boşuna huzurumuz kaçıo güzel güzel geçinsek ne güzel olur ama yok işte. ben abimden örnek verdim tatlım. benm annemde kaynana annem olmasına rağmen kaynana her zaman kaynanadır. annem geliniyle paylaşamıyo oğlunu varya nasıl kızıyorum ama ne çare

Haklısım tatlım. Sanki doğanın kanunu bu yani Gelin-kayınvalde anlaşmazlığı diye bir kanun var galiba

Tatlım iyiki yazmışın. bende anneme haber verdim ütü masası ve çamaşır teli almış..Ohhh bir eksik daha gitti.

kızlar bende mi alsam ki ütü masası?kalitesi nasıl kullanışı falan?birde yarın bim'e yarın saklama kapları geliyo 5'li 8.90tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…