2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
aaaa şaka gibi
Neresi orasu

valla burda çok indirim oluo dimdawn var hemen karşısında... dimdawn ın karşısındada onurex var...3 market karşı karşıya birbiriyle yarışıo ondan oluo. şimdi onurex de indirim yapmış herşey 1 tl onada iş çıkışı gidicem bakalım neler var burası kağıthane tatlım . bazen çok ucuz şeyler gelio valla yakınsanız söylerim güzel şeyler olduğunda gelirsiniz

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey merak ettim yaa kayınvalidenin bayramlık alması gerek diye bi konu var öyle bişey varmı ne bayramlığı alıp yollaması gerek bende biliyimde hiç duymamıştım daha önce

alması gerekiyor tabi biz iki bayram geçirdik ikisinde de gittik nişanlımla alışveriş yaptık nişanlım ödedi

Günaydın canım

Bugün nikah işlemleri için tekrar gitcez kan tahlilinin sonucu cıkcak
Nikah memuru için izin belgesi alcaz

hayırlı olsun hangi güne düşünüyorsunuz tarih olarak?

normalde sinirlenilecek bir durum ama insan bu stresin içinde bu tarz şeylere iki katı sinirleniyor boşver sen onun nazını kaprisini gün gelecek devran dönecek oğlunun tapusu sana geçecek paylaşamıyorlar yaa

günaydın kıslar nasıl keyifler

günaydın iyi sen nasılsın?

aslında kızıyoruz ama sakinleşince nişanlıma da hak veriyorum çünkü arada kalmak feci bişi acayip stres oluyor insan bende sık sık kendi annemle nişanlım arasında kalıyorum ordan biliyorum

benim nişanlımda hep yanımda ama bende korkmuyo değilim yinede Allah'tan kayınvalidemle sorunlarımız yok olursa nolur bilemem:26:

aynennn bende öyle düşünüyorum bide bizim şehirde farklı olucak daha kıymete binicek onlar

bende sana etrafımdaki örneklerden vereyim arada mesafe olması iyi ama onları ziyarete gittiğiniz zaman sabırlı olman lazım çünkü şımaracak annesinin yanında erkeklerin öyle anasının akrabasının yanında şımarmasıda hiç çekilmiyo

hayırlı olsun evet pahalılar normalde sen uyguna almışsın bana hediye gelmişti Allah'tan bide ütü masası masrafım yok

o dengeyi koruyabilseler zaten hiç sorun olmayacak

Güle güle kullanın canlarım
Yarın bende bimden mangal tavası alcam

sitesine baktım 5 'li saklama kabı var ama mangal tavası görmedim nasıl bişi o ne kadar?

my_everything

Canım
Kare şeklinde 39 Tl

Düğün salonunda olcak canım nikah
26.08.2012 İnşallah 9:30 alayım diyorum saati
düğün 8:30 da filan başlasa

my_everything

Canım
Kare şeklinde 39 Tl

Düğün salonunda olcak canım nikah
26.08.2012 İnşallah 9:30 alayım diyorum saati
düğün 8:30 da filan başlasa

misafirler baya toplanmış olur 9:30 çok uygun bir saat canım
bu arada benim adım melike memnun oldum hepinizle

Ben henüz görmedim ana annem çok güzel olduğunu söyledi dışarıda 60-70'den aşağı değilmiş tatlım bu ütü masası.

a101 deki ütü masası aynı valla dışaredakilerden gecen sordum bi kaç yere 100 den aşağı demmişti bende hemen aldımmm

Selam kızlarr, güle güle kullanın ceyizciklerinizi :)
bende h.sonu eksik bikaç şeyimi aldım havlu seccade başörtü vs. evdekiler hazırlıyolar.
bu arada nikah işlemlerimizi hallettik soranlar olmuştu 160 tl dosya masrafı yatırdık + 100 tl memura verdik salona gelmesi için..
gelinlik siparişimi verdim dikimine başlanıyo, gelinlik ayakabılarımı aldım, nişanlımın damatlığını aldık, takı setimi aldık baya bi işleri halletmiş oldum.
sırada ev tutması davetiye seçmesi fotografcı ve kuaför vs vs kaldı :111:

gelinliğin hangi modeldi senin cnm :) az kalmış senin valla ne güzel . bizim daha 6 ay var ohooo hayırlı olsun tatlım nikah günün?

Son düzenleme:
ya kızlar hiç aklımda ütü masası yoktu ama çok heveslendim yorumlarınızı böyle okudukça...iş çıkışı alabilirim ancak.inşallah bitmez:44::44:

slm kızlar.... genel olarak okudum cvp vermek zor olcaktı tek tek yazılanlara böle yazayım ıstedım. bayramlık muhabbetlerı falan yapmıssınız. o konuda kayınvalıdemın hakkını yıyemem bız tam 4 bayram gecırdık bu zamana kadar hepsınde camasırımdan corabıma cantadan ayakkabıya kadar herseyımı aldı sagolsun. ılk kurban bayramındada koc kesmıslerdı benım ıcın. bende o bayram bı tepsı baklava yaptırıp goturmustum. bıde bu ara nısanlımla lımonıyız bakalım allah sonumuzu hayır etsın dıyeyım.
benımde utu masam yok keske burdada olsa market baksam yakınlarda hıc bı yerde yok ya cok uzuldum sımdı

Son düzenleme:
dun gezerken bı yere gırdım ordan camasır selesı, mandal sepetı , bulasık deterjanı kutusu, kucuk wc ıcın cop kovası , tahta kasık, dusa kabın ıcın cekcek , bıde 2ser cıft corap aldım nısanlımla ıkımıze.lıstemden baya bısıye cızgı attım yıne cok mutlu oldum valla

hadi hayırlı olsun baya azaltmışsın işleri bende bi gelinlik seçeydim iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…