2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar slm,

02.06.2012 Cumartesi düğünüm olcak. Dün nikah için gün aldık. Düğünümüz 19.30 da başlayacak biz nikahı düğün başlayınca kıyılsın istiyorduk yani düğüne nikahla başlayalım istiyorduk (düğün salonu yönetimi de böyle daha iyi olur demişti önce masa felan hazırlayacaklar) Ama nikah memuru o saatte doluymuş. Nikahımızı 20.30 da kılacak. Ya çok üzüldüm, çok saçma olmayacak mı düğün başlayacak dans oyun felan sonra duvağın kapatılıp nikahın kıyılması komik olmaz mı?

Bu arada merak edenler için işlemleri anlatıyorum

-Nişanlım mamakta ikamet ediyor ben etimesgutta.

*Sağlık raporunu aldık önce (sonuçları 10 gün sonra çıkıyor ama önemli değil belediyeye vereceğiniz raporu hemen veriyorlar)

* Evlenme Belgesi aldık nüfus müdürlüğünden (vukuatlı yerine geçiyormuş )

* 4 Adet resim

* 258 TL harç yatırdık (Memur düğün salonnuna geleceği için)

Eğer oda nikahı olsaydı (yani belediyede kıyılsaydı 90 Tl felandı harcı)

cnm sağlık raporunu nerden aldınız hastaneden mi bende ankaradayım nisanda başlıyacaz bizde

Bence çok geç vakte kalma tarih bulamayabilirsin.

Sağlık raporunu etimesguttaki köprü varya ordaki 1 nolu sağlık ocağından aldık (akdeniz anemisi testide orda yapılıyormuş) Gerçi memur evrağı alırken aslında bunlar sadece akdeniz anemisi testi yapıyorlar normal sağlık raporu verme yetkileri yok dedi ama evrağı yine de kabul etti:)

Bizim işlemlerimiz çok kısa sürdü.

ya sanırım bu nıkah ıslemlerı heryerde farklı bız ılk once saglık raporu ıcın aıle hekımlerımıze gıttık kan aldılar 2 gun sonra bı yere gıttık ıkımız ordan sonuclarımızı alıp nıkah ıcın gıttık. 4 tane resım, saglık raporu ve kımlık fotokopısı aldılar defter ucretı ıcın 58 tl odedık. nıkaha bı hafta kalada gıdıcek nısanlım 100 tl nıkah memuru ıcın verıcek o kadr. ne kadr degısıkmıs heryerde sasırdım valla. bu arada nıkahı 8.30 da olucak ark bence kendını bosuna uzuyosun yazın dugunler 9 dan once baslamıyo zaten. bız nısanı kısın yaptık ona regmen 8.30da anca cıkıs oldu yazın ınsanların toplanması daha gec oluyo bence saatın cok normal. mesela bende 9 falan ıstemıstım nıkah ıcın ama 22 de olucak her ıste bı hayır vardır dedım. boswer uzme sende kendını hersey olucagına varır

bende cnm altındağda belediyesinde yapcz nikahı bideneler lazım öğreniyim dedim rapor hemen çıkmyo yani yakın biyerde sağlık ocağında yaptırıyım barii niasanda başlıcaz düğün temmzuun 7 sinde

Fiyatlandırmalar şöyle oluyormuş

Hafta içi oda nikahı
Hafta sonu törenli
hafta sonu törensiz
hafta sonu memur götürülürse
hafta içi memur götürülürse felan gibi. Bizimki en pahalısı oldu.

Bu arada düğün aslında 7 de başlayacak bize düğün sahibi 7,30 da gelsin memur demişti, gerçi onun tanıdığı memura gittik. Belki ayarlarlar ogün erken saate. Dediğin gibi bunda da vardır bir hayır.

İstersen şimdi telefonla belediyeyi aç sor 7 temmuzda yer var mı diye. Altındağda çabuk doluyor çünkü. Ben orayı da aramıştım.

Rapor çıkmasa da sana o yazıyı veriyorlar, yani biz o şekilde hallettik.

ya bizim düğün salonunda olmayacak cnm düğünden önce olck nikah işte ayarlıcz bişekilde 114 günümüz kaldı senin daha az kalmış

ya bizim düğün salonunda olmayacak cnm düğünden önce olck nikah işte ayarlıcz bişekilde 114 günümüz kaldı senin daha az kalmış

Hım anladım kolaymış sizinki o zaman:)

Evet yaa az kaldı. Fotocu ve kuaför ayarlayacağız, mamak'a yakın bir yerden bulcaz koşturma olmasın istiyoruz.

Diğer hazırlıklarımız tamam . Nisanda da ev bakcaz mayıs başında tutarız kiralık olcak.

Siz nerde oturacaksınız

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlık ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak.

benimde salonda olmayacak canım

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlık ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak.

ya leyla nasıl değiştirdin bende değiştirmem lazım adımı soyadımı içerdiği için benimde nişanlım kızdı çok pis yoksa üyeliğimin iptalini istiyeceğim

Son düzenleme:

siteler civarında cnm tam belli değil valla nisanda kuaför foto saz hepsini ayarlıcz mayısta ev aramaya başlıcaz haziranda oturmuş olcaz çünkü düğün temmuzun 7sinde olduğu için ev ancak temizlenir. die düşünyoruz yerleştirme filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…