2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
iyi sen nasılsın canım

napalım işgüç seni sormalı cnm çalışıyos sürünyos

iyiyim canlarr, iş güç işte. canım hiç çalışmak istemiyor. çokta iş yapmadım zaten gerçi acil bişey olsa mecburen yapıcam da. çok konuşulmaz bizim odada iş sebebi ile. bugün bayaa muhabbet oldu. iyi geldi bana da. keyifliyim diyelim

kıslar aklım burda ama devamlı bakamıyorum, işten de ayrılcam yeni arkadaş geldi yerime ona iş gösteriyorum derken yazamıyorum
gelinliğin hangi modeldi senin cnm :) az kalmış senin valla ne güzel . bizim daha 6 ay var ohooo hayırlı olsun tatlım nikah günün?
gelinliğimin üstünü farklı altını farklı modelden seçtim nasıl bişey çıkcak ortaya bende merak ediyorum doğrusu

hadi hayırlı olsun baya azaltmışsın işleri bende bi gelinlik seçeydim iyidi

saol canım evt çok az kaldı
gelinliğim ilk resimdekinin bustiyeri , ikinci resimdekinin eteği dikilcek. Aynı dantelden omuzda düşük kolları olcak bakalım..

Eklentiler

• $Görüntü0510.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 20

bence güzel olucak gelinliğin ya kızlar bende size gelinliğimle ilgili danışsam yardımcı olurmusunuz?

Hayırlı Olsun Canım Çok Güzel Bir Seçimm

meLtemL kim kızlar, eskilerden biri mi adını değiştirenlerden falan. bütün merajları beğenmiş:26:

iyi akşamlar kızlar;

2 gündür fazla takılamadım yoğunluktan nasılsınız bakalım,
konuları şöyle bir okudum
özetliyorum;

benim nişanlımın tarafı da biz nişanlandıktan sonra kurban kesimi, bilezik alımı v.s. olmadı. bende bilmiyordum zaten böyle şeyler, sonradan öğrendim, çok ta fazla önemsemedim açıkçası.bana güler yüzlü davransınlar, kendi evlatları gibi davransılar da gurbet elde bana, gerisi teferruat

kayınvalidemle falan aram iyi çok şükür, benim kafamdan olduğu için çok kolay anlaştık, ama diğer bireyleri daha gidip geldikte öğreneceğim

ütü masası ve çamaşır kurutmalığım yoktu benimde , gittim a 101 e , baktım ama fazla kalamadım almadım . güzel diyor herkes keşke alsaymışım. yarın bakacam inşallah kalmıştır.. bime gelecek olan kavanozları ve saklama kaplarını çok sevdim yarın alacağım inşallah.

bu arada nick değiştiren arkadaşlar, yeni nickiniz hayırlı olsun. tanıyamadım sizi yaaa

nikah günü alan arkadaşım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin , darısı başımıza bir an önce alırız inşallah

gelinliği dikilen arkadaşım çok beğendim modelini , güle güle giy inş

Son düzenleme:
bende 2012 geliniyim kızlar düğünüme 4 ay kaldı.. eksikler hiç bitmiyor ya ala ala bitiremedim...

kızlar su yazılarınızın altında durun evlılık takvımını nerden yapıyorsunuz

dogunal çizelgen olmuş canım :) özelden atamadım burdan yazım dedim.

sayende tatlımm cok tesekkurler ettım kızlar yaaa cok heycanlıyım ben aylar günler kaldı.. oşbulduk bu arada cok sagolun. size bişey sorsam bindallı giymek istemeyen varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…