- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.201
iyi sen nasılsın canım
napalım işgüç seni sormalı cnm çalışıyos sürünyos
iyiyim canlarr, iş güç işte. canım hiç çalışmak istemiyor. çokta iş yapmadım zatengerçi acil bişey olsa mecburen yapıcam da. çok konuşulmaz bizim odada iş sebebi ile. bugün bayaa muhabbet oldu. iyi geldi bana da. keyifliyim diyelim
ne iş yapıyosun canım
yehuu kullanıcı adım değişti sonunda
gelinliğimin üstünü farklı altını farklı modelden seçtim nasıl bişey çıkcak ortaya bende merak ediyorum doğrusugelinliğin hangi modeldi senin cnm :) az kalmış senin valla ne güzel . bizim daha 6 ay var ohooohayırlı olsun tatlım nikah günün?
hadi hayırlı olsun baya azaltmışsın işleri bende bi gelinlik seçeydim iyidi
kıslar aklım burda ama devamlı bakamıyorum, işten de ayrılcam yeni arkadaş geldi yerime ona iş gösteriyorum derken yazamıyorum
gelinliğimin üstünü farklı altını farklı modelden seçtim nasıl bişey çıkcak ortaya bende merak ediyorum doğrusu
saol canım evt çok az kaldı
gelinliğim ilk resimdekinin bustiyeri , ikinci resimdekinin eteği dikilcek. Aynı dantelden omuzda düşük kolları olcak bakalım..
bende diyorumki bu tuhaf adlı kıs kim yeni gelinler geldi sandım anacımdiyorumadı bu kadar uuzn ya nerden aklınıza geliyo kuzum bunlar
kıslar aklım burda ama devamlı bakamıyorum, işten de ayrılcam yeni arkadaş geldi yerime ona iş gösteriyorum derken yazamıyorum
gelinliğimin üstünü farklı altını farklı modelden seçtim nasıl bişey çıkcak ortaya bende merak ediyorum doğrusu
saol canım evt çok az kaldı
gelinliğim ilk resimdekinin bustiyeri , ikinci resimdekinin eteği dikilcek. Aynı dantelden omuzda düşük kolları olcak bakalım..
bence güzel olucak gelinliğinya kızlar bende size gelinliğimle ilgili danışsam yardımcı olurmusunuz?
bende 2012 geliniyim kızlar düğünüme 4 ay kaldı.. eksikler hiç bitmiyor ya ala ala bitiremedim...
kızlar su yazılarınızın altında durun evlılık takvımını nerden yapıyorsunuz
bende 2012 geliniyim kızlar düğünüme 4 ay kaldı.. eksikler hiç bitmiyor ya ala ala bitiremedim...
kızlar su yazılarınızın altında durun evlılık takvımını nerden yapıyorsunuz
dogunal çizelgen olmuş canım :) özelden atamadım burdan yazım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?