- 8 Ocak 2011
- 1.018
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.221
evet yoktu canım, bu akşam gelmiş gündüz de yoktukızlar bu beğen tuşu bi ara yoktu dimi yeni geldi gene, ben mi yanlış hatırlıyom yoksaa
ben istiyorum canım yaasayende tatlımm cok tesekkurler ettımkızlar yaaa cok heycanlıyım ben aylar günler kaldı.. oşbulduk bu arada cok sagolun. size bişey sorsam bindallı giymek istemeyen varmı aranızda
iyi akşamlar yavyumkızlarr iyi akşamlarrr :) :)
sayende tatlımm cok tesekkurler ettımkızlar yaaa cok heycanlıyım ben aylar günler kaldı.. oşbulduk bu arada cok sagolun. size bişey sorsam bindallı giymek istemeyen varmı aranızda
Tatlım özeldem mesaj attım sana nasıl yaptığımı.
sayende tatlımm cok tesekkurler ettımkızlar yaaa cok heycanlıyım ben aylar günler kaldı.. oşbulduk bu arada cok sagolun. size bişey sorsam bindallı giymek istemeyen varmı aranızda
hoşgeldin aramıza :) tarih en zaman?selamm :) bende 2012 eylül gelinlerinden olcam insallah
selam canim,hayirli olsun :) evet ben bindalli degilde, hint gelinligi giymek istiyorum. normalde pek rahat olmaz sanirim ama evde olcagi icin kinam, aldim bile. arkadasimda bollywood manyagi, sarmasini biliyo, o sarcak bana
evet canım, bnde dün akşam gördümaaaa Beğen gelmiş
banada atarmısın leyluşumm
aaa bindallı giyin kızlar yaa onun da başka bi havası var ayrıca çok güzel modeller var çok şık bindallılar var onlardan bulunda öyle giyin... çok yakışır bence :)
cnm bnm düğün saatim kısıtlı ondan istemiyorum bide ben bindallımı kadife istiyorum nasıl olur sizce :18:
Eki Görüntüle 368803 Eki Görüntüle 368804
Bu iki bindallıyı denedim ve ikiside çok şık oldu. Düğüne yakın alacağım. Ben bunları beğendim bindallıyada çok uçuk bir para vermek istemiyorum.
Eki Görüntüle 368803 Eki Görüntüle 368804
Bu iki bindallıyı denedim ve ikiside çok şık oldu. Düğüne yakın alacağım. Ben bunları beğendim bindallıyada çok uçuk bir para vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?