2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bu beğen tuşu bi ara yoktu dimi yeni geldi gene, ben mi yanlış hatırlıyom yoksaa
evet yoktu canım, bu akşam gelmiş gündüz de yoktu
sayende tatlımm cok tesekkurler ettım kızlar yaaa cok heycanlıyım ben aylar günler kaldı.. oşbulduk bu arada cok sagolun. size bişey sorsam bindallı giymek istemeyen varmı aranızda
ben istiyorum canım yaa

canım bu arada oşbulduk yazmışsın. klavyen mi basmıyor yoksa trakyalı mısın
kızlarr iyi akşamlarrr :) :)
iyi akşamlar yavyum

selamm :) bende 2012 eylül gelinlerinden olcam insallah

sayende tatlımm cok tesekkurler ettım kızlar yaaa cok heycanlıyım ben aylar günler kaldı.. oşbulduk bu arada cok sagolun. size bişey sorsam bindallı giymek istemeyen varmı aranızda

selam canim,hayirli olsun :) evet ben bindalli degilde, hint gelinligi giymek istiyorum. normalde pek rahat olmaz sanirim ama evde olcagi icin kinam, aldim bile. arkadasimda bollywood manyagi, sarmasini biliyo, o sarcak bana

canım bende giyeceğim.kınanın olmazsa olmazlarından

hoşgeldin aramıza :) tarih en zaman?
hint kıyafetleri de çok güzel bende hangisini beğenirsem onlardan giyicem.

aaaa Beğen gelmiş
evet canım, bnde dün akşam gördüm

aaa bindallı giyin kızlar yaa onun da başka bi havası var ayrıca çok güzel modeller var çok şık bindallılar var onlardan bulunda öyle giyin... çok yakışır bence :)

Bu iki bindallıyı denedim ve ikiside çok şık oldu. Düğüne yakın alacağım. Ben bunları beğendim bindallıyada çok uçuk bir para vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
bende dün bu bardaklardan aldım kızlar. bardağın dibi daha düze sadece. çok güzeller, severim osmanlı tuğrasını. çay bardaklarından falan da alıcam.

Leyalacım sağda ki güzelmiş

Benimde nişanlımın kuzeni ve nişanlısı gelcekler buraya
Gelinlik filan almaya

Konyada güzel bulamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…