2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Leyalacım sağda ki güzelmiş

Benimde nişanlımın kuzeni ve nişanlısı gelcekler buraya
Gelinlik filan almaya

Konyada güzel bulamamış

Alla alla..Aslında var ama..Ben aslında boşnak şalvarı istiyordum konyada bulamadım. İzmirede bindallı için gelmek istemiyorum. Ama olurda işim düşerde gidersem kesin boşnak kıyafeti alıcam :)

bende şalvarlı istiyorum cnm zaten üzerimde çok dürmicak enfazla yarım saat falan

Bende şalvarlıyı daha çok beğendim canım :)

sağdaki çok güzel:) bu tarzları seviyorum. birde hürrem kıyafeti şeklinde varya onlarda çok güzeller.
ne kadara aldın cnm?

Tatlım almadım daha..Nişanlık bakarken denedim. İkisinede 250 dedi. Ama pazarlık falan yapmadım. 200'e rahat alınır pazarlık yaparak.

iyimiş fiyatı :) ben daha hiç araştırmadım . bilmiyorum fiyatları..

Belkide izmire çok gelmek istediği için buda bahane olur diyo olabilir

Ben bu arada dün Nikah işlemlerini halletik
26 Ağustos 2012 21:00 da Nikahım olcak nasipse

cnm bak ben bunları beğendim benm annem eskiden terziydi ona bi diktiricem önce. bakıyım yapabilecek mi yapamazsa gidip mağazasından alıcam bunlar çok hoşuma gitti benm ama

ama renklerini değiştiricem sadece mesela bunlar kadife ve kırmızı yada bordo şeklinde olursa müthiş olur ama bu renkleride çok güzel işte ama modellere bayıldım sizce nasıl?

kıslar bn en sondaki laciverti beğendim onun kırmızısı olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum tabi bide kadife olursa

kıslar bn en sondaki laciverti beğendim onun kırmızısı olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum tabi bide kadife olursa

aynen bende en çok onu beğendim valla çok güzel olur bende öyle istiyorum işte şalvarlı olması müthiş havalı duruyo çok hoşuma gitti bi arkadaşımda böyle giydi kınasında müthiş güzel duruyo size anlatamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…