- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.261
ahh ahh benimde bi geçse 6 ayı. bu zamana kadar çabuk geçti. 6 ayı gördü allahım bir geçmek bilmedi bu 6 ay yaa. hayla 6 gün var bi an önce gitsede şu 6 gün5 ayı bi görebilsem
Customize Countdown Timer to Any Date kızlar bu siteden de gün saat dakika hesabı yapabiliyorsunuz :)
bu arada Hayırlı Cumalar herkese...
ahh ahh benimde bi geçse 6 ayı. bu zamana kadar çabuk geçti. 6 ayı gördü allahım bir geçmek bilmedi bu 6 ay yaa. hayla 6 gün var bi an önce gitsede şu 6 gün5 ayı bi görebilsem
Tatlım bizim düğünümüz aynı gün değilmiydi 9 EYLÜL 5 ay 21 gün var. Benmi yanlış hesapladım acaba ? :44::44:
Tatlım bizim düğünümüz aynı gün değilmiydi 9 EYLÜL 5 ay 21 gün var. Benmi yanlış hesapladım acaba ? :44::44:
yok tatlım benm 22 eylül orda yanlış yazmışlar 9 eylül yazmışlar ama benm 22 eylülde
kızlar benim hatam ,yanlış yazdırmışım bal böceğine, sanki kardelenin kini de öyle hatırladım diye hemen yazdırmıştım heyecandan...
mesaj tekrarı olmus
kızlar benim hatam ,yanlış yazdırmışım bal böceğine, sanki kardelenin kini de öyle hatırladım diye hemen yazdırmıştım heyecandan...
benim daha 166 gün var 100 e düşebilcelmiyiz acaba :18:
Olsun tatlım..Kardelenide 9 Eylülde gelin olmuş sayarız :)
düşeriz canım :)
kızlar hani askerde 100'e düşenleri ıslatıyorlar yaaa, bizde burda o tarz bişey yapalım mı ? mesela beğeni yağmuruna tutalım..yada başka şeylerde olabilir,, fikirleri bekliyorumm
tamam :) zaten fazla bir şey yok aramızda :)
düşeriz canım :)
[sıze=3]
kızlar hani askerde 100'e düşenleri ıslatıyorlar yaaa, bizde burda o tarz bişey yapalım mı ? Mesela beğeni yağmuruna tutalım..yada başka şeylerde olabilir,, fikirleri bekliyorumm
[/sıze]
tamam :) zaten fazla bir şey yok aramızda :)
aaa valla iyi fikir müthiş olur hemen böyle bişey yapalım ayy çok eğlencelii
bugün 99 a düştümmmmm
ay ayyyy sıcağı sıcağına iyi oldu bu hemen beğeniyoruz kızlar
Everythin 99 olmuş hadi beğenelimmmm...Çok güzel olmuş bu fikirrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?