2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ahh ahh benimde bi geçse 6 ayı. bu zamana kadar çabuk geçti. 6 ayı gördü allahım bir geçmek bilmedi bu 6 ay yaa. hayla 6 gün var bi an önce gitsede şu 6 gün 5 ayı bi görebilsem

Tatlım bizim düğünümüz aynı gün değilmiydi 9 EYLÜL 5 ay 21 gün var. Benmi yanlış hesapladım acaba ? :44::44:

Tatlım bizim düğünümüz aynı gün değilmiydi 9 EYLÜL 5 ay 21 gün var. Benmi yanlış hesapladım acaba ? :44::44:

yok tatlım benm 22 eylül orda yanlış yazmışlar 9 eylül yazmışlar ama benm 22 eylülde

kızlar benim hatam ,yanlış yazdırmışım bal böceğine, sanki kardelenin kini de öyle hatırladım diye hemen yazdırmıştım heyecandan...

benim daha 166 gün var 100 e düşebilcelmiyiz acaba :18:

düşeriz canım :)

kızlar hani askerde 100'e düşenleri ıslatıyorlar yaaa, bizde burda o tarz bişey yapalım mı ? mesela beğeni yağmuruna tutalım..yada başka şeylerde olabilir,, fikirleri bekliyorumm

Olsun tatlım..Kardelenide 9 Eylülde gelin olmuş sayarız :)

tamam :) zaten fazla bir şey yok aramızda :)

aaa valla iyi fikir müthiş olur hemen böyle bişey yapalım ayy çok eğlencelii

bugün 99 a düştümmmmm

Kızlar bu sabah trendyoldan nikah için elbise aldım bakın bakalım beğenecekmisiniz tereddütteyim hala

nikahım düğünden önce hafta içi öyle sade bi aile arasında olacak bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…