2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bu arada elbise gerçekten çok hoşş hatta böyle dantelden eldiven filan kombinlersen çok şeker olur kısa dantelli eldive ve saçın için güzel bi dantel tül detaylı aksesuar harikaaaa olursun eminim

bu arada elbise gerçekten çok hoşş hatta böyle dantelden eldiven filan kombinlersen çok şeker olur kısa dantelli eldive ve saçın için güzel bi dantel tül detaylı aksesuar harikaaaa olursun eminim

evet bileğe kadar küçük dantelli eldivenlerle başımada ufak süslü bi tül istiyorummmmmm
nerde bulurum o tülden?

Son düzenleme:
evet bileğe kadar küçük dantelli eldivenlerle başımada ufak süslü bi tül istiyorummmmmm
nerde bulurum o tülden?

küçük desenli fransız dantelinden çok şık olurr bence gelinlikçilerde vardır mutlaka o kumaştan hatta cüzi bi fiyata dikerler
ayy bana nolduysaa heyecan yaptımm birdenn hadi alışveriş yapalımmmmmmm

Kızlar ıslatma olayında bişey buldum...
100 den düşünce yazan biri olduğunda onun yazısı beğenip
aşağıdaki gibi resimler gibi alıntı yapıp bişeyler yazalım. daha belirgin olur hem resim kullanırsak..
resim olayı az önce geldi aklıma...

tatlım kıyafetini çok beğendim ALLAH hayırlısıyla kullanmanı nasip etsin.benim daha düğün tarihim belli diil o yüzden sizin muhabbetlerinize pek katılamıyorum.yarın gelicekler inşallah kızlar düğün tarihini belirlemek için.inşallah her konuda anlaşırlar bu dönemler çok zormuş.hayırlısıyla bende sizin gibi gün saymaya başlarım inşallah.bu arada 99 gün kalanları beğeniyorum artık.bari sizinle bu heyecanınızı paylaşıyım

aboooewwwwwwwww benm de 112 günüm kalmış

küçük desenli fransız dantelinden çok şık olurr bence gelinlikçilerde vardır mutlaka o kumaştan hatta cüzi bi fiyata dikerler
ayy bana nolduysaa heyecan yaptımm birdenn hadi alışveriş yapalımmmmmmm

Tatlım beyaz eldiven ve şu tüllü olan keplerden alırsan süper olurrr...Ben çok beğendim

aslında bir örnek göstersem kayınvalidem de diker ama belkide eminönünde vardır gelin buketi bakmaya gittiğimde ondanda bakarım oleeeeyy nikah elbisemde tamammmm

olsun canım sende katıl aramıza...yaptığın hazırlıkları neler yapılabileceğini fikirlerini falan paylaşırsın... burada ilk başta günü belli olmayıp ta daha sonra belli olanlardan biri de benim :)

kıyafetim için söylediklerine teşekkür ederim
düğün günün belli olmasada sen yinede katıl sohbetimize
bizede tarih belirlemeye geldikleri gün çok heyecanlanmıştım artı çok stres yaptım o gün
evet inşallah sende yakında başlayacaksın gün saymaya yarın geleceklermiş
15 mayıs 2011 de nişanım olmuştu dün tam on aylık nişanlıydım bugün 1 gün geçiyorum füğün için de 99 güne düştüm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…