- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.281
çok güzel tatlım valla çok hoş duruyo
bende varımm ama ne zaman tarih net değill benide alın aranızaa
bu arada elbise gerçekten çok hoşş hatta böyle dantelden eldiven filan kombinlersen çok şeker olur kısa dantelli eldive ve saçın için güzel bi dantel tül detaylı aksesuar harikaaaa olursun eminim
ayy teşekkür ederim nikahada daha 2,5 aydan fazla var biraz daha bakınsam mı alsammı diye tereddütte kaldım en sonunda aldım daha doğrusu aldırdım
bende varımm ama ne zaman tarih net değill benide alın aranızaa
evet bileğe kadar küçük dantelli eldivenlerle başımada ufak süslü bi tül istiyorummmmmm
nerde bulurum o tülden?
canım çok güzel elbisen... eldivenle falan çok tatlı olur :)
aboooewwwwwwwww benm de 112 günüm kalmış
küçük desenli fransız dantelinden çok şık olurr bence gelinlikçilerde vardır mutlaka o kumaştan hatta cüzi bi fiyata dikerler
ayy bana nolduysaa heyecan yaptımm birdenn hadi alışveriş yapalımmmmmmm
Tatlım beyaz eldiven ve şu tüllü olan keplerden alırsan süper olurrr...Ben çok beğendim
tatlım kıyafetini çok beğendim ALLAH hayırlısıyla kullanmanı nasip etsin.benim daha düğün tarihim belli diil o yüzden sizin muhabbetlerinize pek katılamıyorum.yarın gelicekler inşallah kızlar düğün tarihini belirlemek için.inşallah her konuda anlaşırlar bu dönemler çok zormuş.hayırlısıyla bende sizin gibi gün saymaya başlarım inşallah.bu arada 99 gün kalanları beğeniyorum artık.bari sizinle bu heyecanınızı paylaşıyım
teşekkür ederim kızlar biraz olsun tereddütüm azaldı ama hala var internetten kıyafet ilk defa alıyorum çünkü
tatlım kıyafetini çok beğendim ALLAH hayırlısıyla kullanmanı nasip etsin.benim daha düğün tarihim belli diil o yüzden sizin muhabbetlerinize pek katılamıyorum.yarın gelicekler inşallah kızlar düğün tarihini belirlemek için.inşallah her konuda anlaşırlar bu dönemler çok zormuş.hayırlısıyla bende sizin gibi gün saymaya başlarım inşallah.bu arada 99 gün kalanları beğeniyorum artık.bari sizinle bu heyecanınızı paylaşıyım
aslında bir örnek göstersem kayınvalidem de diker ama belkide eminönünde vardır gelin buketi bakmaya gittiğimde ondanda bakarım oleeeeyy nikah elbisemde tamammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?