2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
olsun canım sende katıl aramıza...yaptığın hazırlıkları neler yapılabileceğini fikirlerini falan paylaşırsın... burada ilk başta günü belli olmayıp ta daha sonra belli olanlardan biri de benim :)

bende yavaş yavaş hazırlıklarımı yapıyorum canım.sizlerin yorumlarından da çok faydalanıyorum tabiki bu arada.ben antalyada yaşıyorum izmite gelin gidicem ALLAH nasip ederse.yarın gelicekler inşallah tarih hayırlısıyla bi belirlensin bende bi çizelge oluştururum inşallah sizin gibi

inşallah canım.... aramıza katılmanı bekliyoruzz.... çok heyecanlııı

Herkese Günaydın Canım bende ilk internetten dün alışveriş yaptım oldukçada keyifliymiş

günaydın canım evet çok keyifli bişi ben daha önce alışveriş yaptım 3-5 kere ama kıyafet almamıştım

daha önce;
mayo aldım bi tane balayı için beklediğim gibi güzel geldi
yatak örtüsü aldım
silikon tutacaklardan aldım
2 tane tablo aldım
bide mikrodalga fırın aldım

insan heycanla bekliyor yaa kargo gelsin biran önce diye

Bende İstanbulda Oturuyorum İzmite Gelin Gitme İhtimalim %50 kalan %50 İse İstanbul

Evet Evet çok heyecanlı

kızlar benim hala dedem,babannem,ananem falan gurbete verme taraftarı diiler.o kadar nişanlandık 5 ay geçti üstünden hala şakayla karışık biz seni vermekten vazgeçicez falan diolar.sizde de benm yaşadığım gibi durumlar oluyor mu?

Tatlım ben aynı ilde olmama rağmen annem ben seni nasıl göndercem 1 yıl dahamı ertelesek düğünü diyor yani. Seninkilerinde demesi çok normal kolaymı biricik kızları yavadan pırr uçuyor :2::2:

AY EBN ANKARADAYIM ANKARDA KALCM ÖLE GİTMEZDİM HERHALDE İŞ BAŞA GLİNCE GİDİLİRDE ABOWW İYİKİ ANKARADYIM

evet benim annem. zar zor ikna ettik. şimdide uzağa gidicem lafını duyduğu an gözleri doluo. kıyamıyorumda üzülüyorum. napcam bilmiyorum doğrusu. dün ben kuzen de kaldım. dün yatağımı boş görmüş demiş yok evlenincede böyle olcak ben nası dayancam diye oturmuş ağlıyo babamda aradı gel eve diye. çıktım geldimm kuzum oturmuş yatağımın başında ağlıo bende oturdum beraber ağlaştık. nasıl içim parçalandı varya söyleyemem size asıl ben nasıl bırakıp gidicem. bide evin son kızıyım hepsi evlendi en çok benimle vakit geçirdi. uzun zamandır anakız beraberiz. çok zor valla napcam bilmiyorum.

Son düzenleme:

canım biz zaten üniversitedeyken tanıştık. ailemde kimse zorluk çıkarmadı sağolsunlar. sen yapabilirsen sıkıntı çekmezsen senin kararın dediler. arada şaka diyorlar ama ben aldırmıyorum

kızlarrrr hepinize merhabalar :))) öyle güzel bir vakittesinizki kıymetini bilin iyi degerlendirin. nişan dönemi hazırlık dönemi çok güzeldir . Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin

canım biz zaten üniversitedeyken tanıştık. ailemde kimse zorluk çıkarmadı sağolsunlar. sen yapabilirsen sıkıntı çekmezsen senin kararın dediler. arada şaka diyorlar ama ben aldırmıyorum

benim ailemde çok sıkıntı yaşatmadı ama büyüklerim üzüldü baya.yanı başlarında olmamı istiyolar tabiki bende öyle istiyorum ama nasip böyleymiş.bende üniversiteye gittiğimde tanışmıştım.ALLAH'TAN sevdiler...ALLAH hiçbirimizi pişman etmesin,sağlıklı,mutlu olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…