- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.301
aboooewwwwwwwww benm de 112 günüm kalmış
Customize Countdown Timer to Any Date kızlar bu siteden de gün saat dakika hesabı yapabiliyorsunuz :)
bu arada Hayırlı Cumalar herkese...
olsun canım sende katıl aramıza...yaptığın hazırlıkları neler yapılabileceğini fikirlerini falan paylaşırsın... burada ilk başta günü belli olmayıp ta daha sonra belli olanlardan biri de benim :)
evet bileğe kadar küçük dantelli eldivenlerle başımada ufak süslü bi tül istiyorummmmmm
nerde bulurum o tülden?
bende yavaş yavaş hazırlıklarımı yapıyorum canım.sizlerin yorumlarından da çok faydalanıyorum tabiki bu arada.ben antalyada yaşıyorum izmite gelin gidicem ALLAH nasip ederse.yarın gelicekler inşallah tarih hayırlısıyla bi belirlensin bende bi çizelge oluştururum inşallah sizin gibi
Herkese Günaydın Canım bende ilk internetten dün alışveriş yaptım oldukçada keyifliymiş
bende yavaş yavaş hazırlıklarımı yapıyorum canım.sizlerin yorumlarından da çok faydalanıyorum tabiki bu arada.ben antalyada yaşıyorum izmite gelin gidicem ALLAH nasip ederse.yarın gelicekler inşallah tarih hayırlısıyla bi belirlensin bende bi çizelge oluştururum inşallah sizin gibi
günaydın canım evet çok keyifli bişi ben daha önce alışveriş yaptım 3-5 kere ama kıyafet almamıştım
daha önce;
mayo aldım bi tane balayı için beklediğim gibi güzel geldi
yatak örtüsü aldım
silikon tutacaklardan aldım
2 tane tablo aldım
bide mikrodalga fırın aldım
insan heycanla bekliyor yaa kargo gelsin biran önce diye
Bende İstanbulda Oturuyorum İzmite Gelin Gitme İhtimalim %50 kalan %50 İse İstanbul
Bende bunu Kullanıorum canım dahaa 225 günüm var
Bende İstanbulda Oturuyorum İzmite Gelin Gitme İhtimalim %50 kalan %50 İse İstanbul
kızlar benim hala dedem,babannem,ananem falan gurbete verme taraftarı diiler.o kadar nişanlandık 5 ay geçti üstünden hala şakayla karışık biz seni vermekten vazgeçicez falan diolar.sizde de benm yaşadığım gibi durumlar oluyor mu?
kızlar benim hala dedem,babannem,ananem falan gurbete verme taraftarı diiler.o kadar nişanlandık 5 ay geçti üstünden hala şakayla karışık biz seni vermekten vazgeçicez falan diolar.sizde de benm yaşadığım gibi durumlar oluyor mu?
benimde %40 bolu , %20 istanbul % 30 artvin % 10 bütün türkiye
sayılı gün çabuk geçerr.....
kızlar bende Adapazarına gidicem gelin.. size yakınım yani :)
canım biz zaten üniversitedeyken tanıştık. ailemde kimse zorluk çıkarmadı sağolsunlar. sen yapabilirsen sıkıntı çekmezsen senin kararın dediler. arada şaka diyorlar ama ben aldırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?