- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.501
merhaba arkadaşlar,
aranızda yeniyim :)
Allah'ın izniyle benimde 14 ekim 2012'de olacak düğünüm
kına gecesi için yeri henüz kesin değil ama 2-3 gün önceye ayarlamayı düşünüyorum,
aslında 2007den beri nişanlıyım ama bu seneye kadar hiçbirşey almamıştım desem yeridir,
evde konulacak yer sıkıntı oluyor,uzun zaman geçince yeni çıkan eşyalardan etkilenip
diğerlerinden sıkılabilirim diye uzak durdum.2011 sonunda düğün tarihi alınca başladık alışverişe,
gerçekten her anlamda çok zor ve yorucu oluyormuş,hepinize kolaylıklar diliyorum.
hoş geldin canım aramıza. iyi ki erkenden almamışsın. yeni şeyler çıkıyor, hevesleniyoruz.insan varken bir daha alamıyor.
zor, yorucu ama bir o kadar zevkli bu yolda , birbirimizi destekleyerek sağ sağlim çıkacaz
hoşgeldin aramıza :) tarih en zaman?
hint kıyafetleri de çok güzel bende hangisini beğenirsem onlardan giyicem.
hoşbulduk canım, teşekkür ederim.
gerçektende çok faydası oluyor forumun, hatta düğün yeri araştırırken,
karar verirken, yemek takımı vb eşyalar alırken bilgilenmek hem faydalı,
hem de ortak heycanları olan kişilerle paylaşmak çok eğlenceli :)
hosbulduk :)
tarih 1 eylül, seninki ne zaman? :)
Arkadaşlar Fatih'deki Hasret veya Seval Moda'ya gelinlik abiye diktiren var mı aranızda?
Hala gelinliğe karar veremedim
Kızlar selamlar,foruma bayağıdır uğrayıp yazamadım yoğunluktan.dün üşenmedim 200 sayfaya yakın okudum ne yaptınız ettiniz diye..
Nişanlısının ailesiyle sorun yaşayanlar,Allah yardımcınız olsun,zor bir durum cidden..
keşke sorunsuz,stressiz atlatılsa ne güzel olur ya..
Çeyiz alışverişi devam edenler,hayırlı olsun,güzel bi şekilde kullanmak nasip olur inşaallah..
Beni de yazın listeye,tarihimiz 30 haziran Allah'ın izniyle..Aslında 07.07'yi istiyordum ama o hafta kardeşimin kpss sınavı var,sonrası da ramazana yakın,evlenip şıp diye ramazana geçmek istemedim o yüzden öncesi olsun istedik,nasip bakalım..
Kızlar Allah rızası için bana yardım edin yaben İstanbul'a gelin gelicem nasipse ama şu an orda değilim,orda akrabam filan da yok,doğuda çok küçük bi yerde çalışıyorum,burda düzgün gelinilk de bulamam.o yüzden ist.dan almak istiyorum.ama tesettütlüyüm ve nette çok dolaştım,benim zevkime göre gelinlik bulamadım kapalı şekilde..bir de ist.büyük yer,öyle bi sürü gelinlikçi gezecek vaktim yok malesef,olsa hiç üşenmeden seve seve dolanırdım..
Sorun şu:diktirmeye karar verdim.
1:Güvenebileceğim,düzgün diken yerler nedir hiççç bilgim yok,nişanlımın ailesinin ilk gelini olucam,onların da bilgisi yok..gidip çok uyduruk bir yere sipariş verme korkusu sardı beni..lütfen bildiğiniz,malzemeleri kaliteli,dikişleri kaliteli yerlerin isimlerini ve adreslerini,hatta varsa tlf yazar mısınız?
2.malesef bu ara bulunduğum yerden o kadar uyduruk uçak saatleri var ki ist.a,ctesi günü gelinlik bakmaya sadece ve sadece 6 saatim kalıyoro da yolda,trafikte mi geçsin,iki dk.cık nişanlımla keyif mi yapayım,ne yapacağımı bilemez durumdayım.. bu yüzden 23 nisan resmi tatilinde gelsem diye düşündüm,hft.sonu ile beraber 3 gün oluyor,güzelce hem işim hallolur,hem nişanlımla vakit geçiririz,nerdeyse 2 aydır görmedim,o zmana kdr da 3 aya yakın olucak..ama acaba o zaman çok mu geç kalmış olurum dikim için?23 nisan demek nerdeyse düğüne 2 ay kalması demek..dikilir mi kızlar?Allah rızası için biri birşey söylesin ya,çok moralim bozuk,azıcık kaldı ama ne gelinlik var ne balayı ne davetiye ne düğün organizasyonu..bari gelinliğim çıksın aradan
Sizin gelinlikçiler ne kadar zamanda dikeriz dediler,yetişir mi lütfen kızlar bi cevap bekliyorum..:26::26:
Kızlar selamlar,foruma bayağıdır uğrayıp yazamadım yoğunluktan.dün üşenmedim 200 sayfaya yakın okudum ne yaptınız ettiniz diye..
Nişanlısının ailesiyle sorun yaşayanlar,Allah yardımcınız olsun,zor bir durum cidden..
Çeyiz alışverişi devam edenler,hayırlı olsun,güzel bi şekilde kullanmak nasip olur inşaallah..
Beni de yazın listeye,tarihimiz 30 haziran Allah'ın izniyle..Aslında 07.07'yi istiyordum ama o hafta kardeşimin kpss sınavı var,sonrası da ramazana yakın,evlenip şıp diye ramazana geçmek istemedim o yüzden öncesi olsun istedik,nasip bakalım..
Kızlar Allah rızası için bana yardım edin yaben İstanbul'a gelin gelicem nasipse ama şu an orda değilim,orda akrabam filan da yok,doğuda çok küçük bi yerde çalışıyorum,burda düzgün gelinilk de bulamam.o yüzden ist.dan almak istiyorum.ama tesettütlüyüm ve nette çok dolaştım,benim zevkime göre gelinlik bulamadım kapalı şekilde..bir de ist.büyük yer,öyle bi sürü gelinlikçi gezecek vaktim yok malesef,olsa hiç üşenmeden seve seve dolanırdım..
1:Güvenebileceğim,düzgün diken yerler nedir hiççç bilgim yok,nişanlımın ailesinin ilk gelini olucam,onların da bilgisi yok..gidip çok uyduruk bir yere sipariş verme korkusu sardı beni..lütfen bildiğiniz,malzemeleri kaliteli,dikişleri kaliteli yerlerin isimlerini ve adreslerini,hatta varsa tlf yazar mısınız?
2.malesef bu ara bulunduğum yerden o kadar uyduruk uçak saatleri var ki ist.a,ctesi günü gelinlik bakmaya sadece ve sadece 6 saatim kalıyoro da yolda,trafikte mi geçsin,iki dk.cık nişanlımla keyif mi yapayım,ne yapacağımı bilemez durumdayım.. bu yüzden 23 nisan resmi tatilinde gelsem diye düşündüm,hft.sonu ile beraber 3 gün oluyor,güzelce hem işim hallolur,hem nişanlımla vakit geçiririz,nerdeyse 2 aydır görmedim,o zmana kdr da 3 aya yakın olucak..ama acaba o zaman çok mu geç kalmış olurum dikim için?23 nisan demek nerdeyse düğüne 2 ay kalması demek..dikilir mi kızlar?Allah rızası için biri birşey söylesin ya,çok moralim bozuk,azıcık kaldı ama ne gelinlik var ne balayı ne davetiye ne düğün organizasyonu..bari gelinliğim çıksın aradan
Sizin gelinlikçiler ne kadar zamanda dikeriz dediler,yetişir mi lütfen kızlar bi cevap bekliyorum..:26::26:
kızlar şimdiden hepinize ömürboyu mutluluklar dilerim,
geçen sene bu zamanlarda biz 2011 gelinleri telaş içindeydik Allaha şükür sorunsuz bir şekilde atlattık sıra sizde şimdi,
doya doya yaşayın bu günlerinizi
teşekkür ederiz...çok heyecanlı bir yolmuş Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. siz atlatmışsınız ne güzel. darısı başımıza. 2013'de hayırlısıyla bu telaşı atlatan biri olarak bu forumda düşüncelerimi yazmak çok iyi gelecek..
yetişir tabi cnmm hiç canını sıkma sen ben yumurta agza gelince olmustuu
merhaba canım :) bu gelinlik seçim işi çok zor bende tesettürlüyüm, kafama göre hiç yok internette falan , o yüzden bende kendim bi tasarım yapıp diktirmeyi planlıyorum. daha moda evi falan araştırmadım ama forumda nicki kardelen3434 diye bir arkaşımın yakını dikim yapıyormuş. bana söyledi istersen sanada fiyat alabilirim falan diye. ilk etapta bir onunla konuşacağım bakalım nişanlımda okeylerse .
senin kafanda tasarladığın bir şey var mı?
merhabalar canım,gerçekten zor işmiş..az çok beğendiğim bi model var ama şu an baktığım birkaç koleksiyon kaldı onlara da bakıp,en beğendiğim gelinliklerden kiminin altı kiminin üstü derken bi model çıkarıcam kafamda,kesinleştirince buraya da atarım inşaallah..kardelen3434'e ben de msj attım ama dönmedi daha..sen gördün mü yakınının dikimlerini,nasıl dikiyor acaba?yeri nerde ve fiyatlar nasıl,ben de çok merak ediyorum..ne bileyim bu yakınının ürünlerini görebileceğimiz bi facebook sayfası ya da bir site filan varsa özelden yazabilir misin incelemek istiyorum..sizden haber bekliyorum..
Miska çok zevkli kız,kafamızdaki bazı şeyler benziyo diye ondan destek alıcaktım,ama o da doktor kontrolüne gitti,pek nete giremiyor bu ara..ayy yalnız kaldım of ya,keşke ist.da yaşasaydım,hergün birer ikişer dolaşırdım.kafamdaki modeller bana yakışacak mı onu bile bilmiyorum,denemek lazım,malesef her gelinlik de herkese gitmez ki..bu konuda çok sıkıntı yapıyorum kendime,içime sinen bi modeli içime çook sinen bir yere sipariş versem,o kadar rahatlayacağım ki3 ay kaldı Allah'ım ya..
Amin inşallah Allah tüm genç kızlarımıza yaşatsın bu muhteşem duyguları.
Evet çok şükür kazasız belasız sorunsuz bir şekilde atlattık,
en büyük kural her zaman gülümsemek, tartışmalarınız olacak nişanlılarınızla fikir uyuşmazlıkları olacak ama önemli olan saygıyı yitirmemek,
düğün gününzde her an gülün eğlenin tadını çıkarın sizin gününüz olacak çünki,
bu günler geri gelmicek unutmayın
bu arada zaman geçmiyor diye yakınırken bi bakmışım düğünümüz olmuş balayına gitmişiz normal hayata dönmüşüz şu anda da aşkımızın meyvesini bekliyoruz heycanla.
Zaman çok çabuk geçiyor çook
darısı başımıza inşaallah hevin..RAbbim bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah..
Amin inşallah Allah tüm genç kızlarımıza yaşatsın bu muhteşem duyguları.
Evet çok şükür kazasız belasız sorunsuz bir şekilde atlattık,
en büyük kural her zaman gülümsemek, tartışmalarınız olacak nişanlılarınızla fikir uyuşmazlıkları olacak ama önemli olan saygıyı yitirmemek,
düğün gününzde her an gülün eğlenin tadını çıkarın sizin gününüz olacak çünki,
bu günler geri gelmicek unutmayın
bu arada zaman geçmiyor diye yakınırken bi bakmışım düğünümüz olmuş balayına gitmişiz normal hayata dönmüşüz şu anda da aşkımızın meyvesini bekliyoruz heycanla.
Zaman çok çabuk geçiyor çook
merhaba canım :) bu gelinlik seçim işi çok zor bende tesettürlüyüm, kafama göre hiç yok internette falan , o yüzden bende kendim bi tasarım yapıp diktirmeyi planlıyorum. daha moda evi falan araştırmadım ama forumda nicki kardelen3434 diye bir arkaşımın yakını dikim yapıyormuş. bana söyledi istersen sanada fiyat alabilirim falan diye. ilk etapta bir onunla konuşacağım bakalım nişanlımda okeylerse .
senin kafanda tasarladığın bir şey var mı?
merhabalar canım,gerçekten zor işmiş..az çok beğendiğim bi model var ama şu an baktığım birkaç koleksiyon kaldı onlara da bakıp,en beğendiğim gelinliklerden kiminin altı kiminin üstü derken bi model çıkarıcam kafamda,kesinleştirince buraya da atarım inşaallah..kardelen3434'e ben de msj attım ama dönmedi daha..sen gördün mü yakınının dikimlerini,nasıl dikiyor acaba?yeri nerde ve fiyatlar nasıl,ben de çok merak ediyorum..ne bileyim bu yakınının ürünlerini görebileceğimiz bi facebook sayfası ya da bir site filan varsa özelden yazabilir misin incelemek istiyorum..sizden haber bekliyorum..
Miska çok zevkli kız,kafamızdaki bazı şeyler benziyo diye ondan destek alıcaktım,ama o da doktor kontrolüne gitti,pek nete giremiyor bu ara..ayy yalnız kaldım of ya,keşke ist.da yaşasaydım,hergün birer ikişer dolaşırdım.kafamdaki modeller bana yakışacak mı onu bile bilmiyorum,denemek lazım,malesef her gelinlik de herkese gitmez ki..bu konuda çok sıkıntı yapıyorum kendime,içime sinen bi modeli içime çook sinen bir yere sipariş versem,o kadar rahatlayacağım ki3 ay kaldı Allah'ım ya..
canım kardelen nette değildir ama cevap atar sana. daha görmedim ben nisanda falan gidecekmiş o. gidebilirsem gideceğim. istanbulda yaşamayan için zor bir yer burası ve karışık. biz yardımcı oluruz sana bildiklerimiz olunca merak etme, hiç sıkma canınıben istanbulda yaşarken inan çalışmaktan daha hiç bir yer dolaşamadım senin yetişememen gayet normal sıkma canını düzene girer herşey
bak sana benimkilerden örnek vereyim, şöyle diktirmeyi planlıyorum.
duvak bu üçünden biri olacak
Eki Görüntüle 370595
etek kısmı için
prenses etek gibi bişey düşünüyorum ama bana sade ve çok şık gelen bu modele bayıldım.iyi diken bir yer bulursam böyle yaptıracağım
bir kaç alternatif daha var
sırt kısmı için
Öncelikle merhaba.. :)İstanbul'dayım ben netten çok uzun süre araştırdım Tesettürlü gelinlik için neyi beğensem Hasret moda gelinliği olduğunu gördüm.. Ve direk oraya gidicem demiştim Düğünüm 11 haziran'da ilk Hasret' e gittim.. başka da bir yere bakmadım gittiğim gibi anlaştım istediğim model bana özel dikilecek ve kiralık olacak.. Fiyatlar yüksek ama inanın ki değer müthiş tasarımları var ve inanılmaz kaliteli.. Çok güzel olacağından eminim netten araştırabilirsin facete de gelinlerinin fotoğrafları var.. bu arada ilk provam 13 Marttı.. daha yeni yani yetişir için rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?