2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hoş geldin canım aramıza. iyi ki erkenden almamışsın. yeni şeyler çıkıyor, hevesleniyoruz.insan varken bir daha alamıyor.
zor, yorucu ama bir o kadar zevkli bu yolda , birbirimizi destekleyerek sağ sağlim çıkacaz

hoşbulduk canım, teşekkür ederim.
gerçektende çok faydası oluyor forumun, hatta düğün yeri araştırırken,
karar verirken, yemek takımı vb eşyalar alırken bilgilenmek hem faydalı,
hem de ortak heycanları olan kişilerle paylaşmak çok eğlenceli :)

evet canım, ben burada çoğu kişiden hep fikir aldım. hala daha alıyorum.çok eğlenceli, güzel dostluklarımız da oluyor.

hosbulduk :)
tarih 1 eylül, seninki ne zaman? :)

9 eylül canım :) bir hafta aramızda.

Arkadaşlar Fatih'deki Hasret veya Seval Moda'ya gelinlik abiye diktiren var mı aranızda?
Hala gelinliğe karar veremedim

Kızlar selamlar,foruma bayağıdır uğrayıp yazamadım yoğunluktan.dün üşenmedim 200 sayfaya yakın okudum ne yaptınız ettiniz diye..
Nişanlısının ailesiyle sorun yaşayanlar,Allah yardımcınız olsun,zor bir durum cidden..
keşke sorunsuz,stressiz atlatılsa ne güzel olur ya..
Çeyiz alışverişi devam edenler,hayırlı olsun,güzel bi şekilde kullanmak nasip olur inşaallah..

Beni de yazın listeye,tarihimiz 30 haziran Allah'ın izniyle..Aslında 07.07'yi istiyordum ama o hafta kardeşimin kpss sınavı var,sonrası da ramazana yakın,evlenip şıp diye ramazana geçmek istemedim o yüzden öncesi olsun istedik,nasip bakalım..
Kızlar Allah rızası için bana yardım edin yaben İstanbul'a gelin gelicem nasipse ama şu an orda değilim,orda akrabam filan da yok,doğuda çok küçük bi yerde çalışıyorum,burda düzgün gelinilk de bulamam.o yüzden ist.dan almak istiyorum.ama tesettütlüyüm ve nette çok dolaştım,benim zevkime göre gelinlik bulamadım kapalı şekilde..bir de ist.büyük yer,öyle bi sürü gelinlikçi gezecek vaktim yok malesef,olsa hiç üşenmeden seve seve dolanırdım..

Sorun şu:diktirmeye karar verdim.

1:Güvenebileceğim,düzgün diken yerler nedir hiççç bilgim yok,nişanlımın ailesinin ilk gelini olucam,onların da bilgisi yok..gidip çok uyduruk bir yere sipariş verme korkusu sardı beni..lütfen bildiğiniz,malzemeleri kaliteli,dikişleri kaliteli yerlerin isimlerini ve adreslerini,hatta varsa tlf yazar mısınız?

2.malesef bu ara bulunduğum yerden o kadar uyduruk uçak saatleri var ki ist.a,ctesi günü gelinlik bakmaya sadece ve sadece 6 saatim kalıyoro da yolda,trafikte mi geçsin,iki dk.cık nişanlımla keyif mi yapayım,ne yapacağımı bilemez durumdayım..bu yüzden 23 nisan resmi tatilinde gelsem diye düşündüm,hft.sonu ile beraber 3 gün oluyor,güzelce hem işim hallolur,hem nişanlımla vakit geçiririz,nerdeyse 2 aydır görmedim,o zmana kdr da 3 aya yakın olucak..ama acaba o zaman çok mu geç kalmış olurum dikim için?23 nisan demek nerdeyse düğüne 2 ay kalması demek..dikilir mi kızlar?Allah rızası için biri birşey söylesin ya,çok moralim bozuk,azıcık kaldı ama ne gelinlik var ne balayı ne davetiye ne düğün organizasyonu..bari gelinliğim çıksın aradan
Sizin gelinlikçiler ne kadar zamanda dikeriz dediler,yetişir mi lütfen kızlar bi cevap bekliyorum..:26::26:

kızlar şimdiden hepinize ömürboyu mutluluklar dilerim,
geçen sene bu zamanlarda biz 2011 gelinleri telaş içindeydik Allaha şükür sorunsuz bir şekilde atlattık sıra sizde şimdi,
doya doya yaşayın bu günlerinizi

yetişir tabi cnmm hiç canını sıkma sen ben yumurta agza gelince olmustuu

merhaba canım :) bu gelinlik seçim işi çok zor bende tesettürlüyüm, kafama göre hiç yok internette falan , o yüzden bende kendim bi tasarım yapıp diktirmeyi planlıyorum. daha moda evi falan araştırmadım ama forumda nicki kardelen3434 diye bir arkaşımın yakını dikim yapıyormuş. bana söyledi istersen sanada fiyat alabilirim falan diye. ilk etapta bir onunla konuşacağım bakalım nişanlımda okeylerse .

senin kafanda tasarladığın bir şey var mı?

teşekkür ederiz...çok heyecanlı bir yolmuş Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. siz atlatmışsınız ne güzel. darısı başımıza. 2013'de hayırlısıyla bu telaşı atlatan biri olarak bu forumda düşüncelerimi yazmak çok iyi gelecek..

Amin inşallah Allah tüm genç kızlarımıza yaşatsın bu muhteşem duyguları.
Evet çok şükür kazasız belasız sorunsuz bir şekilde atlattık,
en büyük kural her zaman gülümsemek, tartışmalarınız olacak nişanlılarınızla fikir uyuşmazlıkları olacak ama önemli olan saygıyı yitirmemek,
düğün gününzde her an gülün eğlenin tadını çıkarın sizin gününüz olacak çünki,
bu günler geri gelmicek unutmayın

bu arada zaman geçmiyor diye yakınırken bi bakmışım düğünümüz olmuş balayına gitmişiz normal hayata dönmüşüz şu anda da aşkımızın meyvesini bekliyoruz heycanla.
Zaman çok çabuk geçiyor çook

yetişir tabi cnmm hiç canını sıkma sen ben yumurta agza gelince olmustuu

çok tşk ederim canım,inşaallah benimki de yetişir,seninki tam olarak ne kadar zamanda dikildi?ve ne kadar ödediniz? yakın zamanda gelinlik diken yakının oldu mu acaba,nerde diktirebileceğim konusunda hiçbir fikrim yok..gidip iyi kötü bir yere sipariş verip sonra mağdur olmak istemiyorum,zamanında yetişmez ya da kötü dikimle karşılaşırım diye korkuyorum,elbet tüm modaevleri iyi kötü bir teslimat yapıyordur ama işte insan özeniyor ve güzel bir ürün çıksın istiyor ortaya..
diğer kızlardan da yardım,öneri bekliyorum,lütfen kızlar bilgisi olan yazsın bana cidden nereye gideceğimi bilemiyorum,uygun ve güzel diken yerler arıyorum..
Bu arada canım ben de fotoğraf çekmeye bayılıyorum,bu konuda maddi anlamda bayağı şey yatırdım makinelere:)ama bir süredir elimi süremiyorum,evlendikten sonra inşaallah:))

darısı başımıza inşaallah hevin..RAbbim bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah..

ayyy çok güzel canım, Allah hayırlısıyla doğumunu göstersin sizlere...dediğin gibi sabırla, saygıyı yitirmeden yeneceğiz başka yolu yok

Öncelikle merhaba.. :)İstanbul'dayım ben netten çok uzun süre araştırdım Tesettürlü gelinlik için neyi beğensem Hasret moda gelinliği olduğunu gördüm.. Ve direk oraya gidicem demiştim Düğünüm 11 haziran'da ilk Hasret' e gittim.. başka da bir yere bakmadım gittiğim gibi anlaştım istediğim model bana özel dikilecek ve kiralık olacak.. Fiyatlar yüksek ama inanın ki değer müthiş tasarımları var ve inanılmaz kaliteli.. Çok güzel olacağından eminim netten araştırabilirsin facete de gelinlerinin fotoğrafları var.. bu arada ilk provam 13 Marttı.. daha yeni yani yetişir için rahat olsun..
Bu arada ortalama fiyat da yazayım da bilgin olsun.. fransız dantel ağırlıklı bi model istersen 2500 civarı en az kiralıkta.. Daha hafif özel dikimlere 2bin civarı fiyat duyabilirsin..
hazır kiralarım dersen daha uygundur.. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Son düzenleme:

Kesinlikle sana katılıyorum Hasret gelinlik tesettürlüler için 1 numara, can kurtaran, hayallere kavuşturan, bulutların üstüne çıkaran bi moda evi :)
Ben düğünüm olduktan sonra farkettim varlığını ne yazıkki, şimdi tasarımlarına bakıp iç çekiyorum, yeniden evlenesim geliyo

Kızlar Merhaba,

Benim de düğünüm 7 Temmuzda. Allah herkesin yardımcısı olsun zor, yorucu ama bir o kadar da keyifli işler. Kızlar bir şey soracağım size. Çeyizlerinizi ne zaman yıkamayı hazırlamayı düşünüyorsunuz ya da evdeki eşyalarınızı? düğüne ne kadar kala bunları toplamak lazım. Fikri olan ya da hazılayan var mı neler yaptınız? Mesela yeni aldığınız pike nevresim gibi şeyleri yıkayıp ütülediniz mi? Yada yıkamayı düşünüyor musunuz? Ben yıkayayım diyorum hepsini öyle götüreyim. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…