- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.641
ayyy allah korusun yaaçok korkuyorum çıkcak diye . yok biz bi burda evlenelim diyorum. şark çıkarsa helede bi kötü bi yer çıkarsa bizimkiler şark dan sonra derler kalırız ortada. zar zor ikna ettik polis diye zaten . o yüzden önce bi evlenelim ondan sonra biz şark görevine başvurucaz dediğin gibi bide 2. şarkı çıkardılar başımıza
sosyal pasaj nerde cnm
Benimde düğünüm 1 eylül de:))))))
kızlar bende hasret modadan beğendim modeli ve geldim modeli kendi terzime verdim o dikiyo bana. birine dikti ondan gördüm tıpa tıp aynısını dikti ve hasret modayla arasında yarı yarıya fark var. hasret moda beğendiğim model için bana 2500 kiralık fiyat verirken. burası bana 1500 satılık fiyatını verdi. dikişi mükemmel kızın 15 senelik dikişçi. bence derim bi araştırın
valla canım kızılayı cadde ve sokak olarak bilmem ama Sakarya Metro çıkışına gelince sağa dön ordan bi girişi var mesela
bu arada hasret modadan hangi modelleri beğendiniz acaba arkadaşlar yaa. pelerinli modeli beğenen varmı acaba?
valla canım kızılayı cadde ve sokak olarak bilmem ama Sakarya Metro çıkışına gelince sağa dön ordan bi girişi var mesela
ay senin bu gelinlikçin nerde ki bilseydim önceden keşkee
geçti benden artık anlaştım 2500e veda canım ya hayırlısı artık kısmet..
kızlar ben gelinliğimi hazır aldım 900 milyona çok mu ucuz almışım
kızlar ben gelinliğimi hazır aldım 900 milyona çok mu ucuz almışım
Benimki pelerinli olacak :)
benim nikahım 25 mayısta, düğünden 2 ay önce nikah yapıyoruzki eş durumundan tayin isteyebileyim, ailemde uzağa gitmemi istemezdi ama benim sevgilimin işi bu, üstelik annem ön ayak oldu polislik sınavına girmesine, ailen evlendikten sonrada nöbetlerine falan takmasa bari, aileler müdehale edince yıpranıyo ilişki ben bu yüzdende gitmek istiyorum
pelerin başını güzel yapıyo herşeyden evvel bi de fotoğraflara çok güzel yansıyyacak bence canım modeli nasıl kapatır eğer gelinliğin arkası sırtı kuyruğu gösterişliyse pelerin yerine duvak tercih edilmeli bence ama benim o tarz değil benim model kolları önü ve eteğinde.. gösterişli bir kuyruk yok.. başını aşırı taşlı istemiyorum değiştirtcem ama şu asalete bakar mısınız kızlar yaaa..tatlım benimkide pelerinli olcak ama kafama takıldı herkes dioki pelerin gelinliğin modelini kapatır diye. senin model nasıl . ben pelerinli gelinliğe bayıldımm. gelin başın nasıl tatlım
nerden aldın kuzum
yok tatlım işte . bizim önceden burda olcak bi sene burda kalcam diye annemi ikna ettim. diğer kimse itiraz etmiyoda . annem çok duygusal. o yüzden onu zor ikna ettik tatlım. inşallah bi sıkıntı çıkmaz da benm adıma da dua et
pelerin başını güzel yapıyo herşeyden evvel bi de fotoğraflara çok güzel yansıyyacak bence canım modeli nasıl kapatır eğer gelinliğin arkası sırtı kuyruğu gösterişliyse pelerin yerine duvak tercih edilmeli bence ama benim o tarz değil benim model kolları önü ve eteğinde.. gösterişli bir kuyruk yok.. başını aşırı taşlı istemiyorum değiştirtcem ama şu asalete bakar mısınız kızlar yaaa..
http://1.bp.blogspot.com/-RA9IPH6DzME/TfvJWNaBbMI/AAAAAAAACTU/zg7CRoBzRIY/s1600/_MG_6320-3+copy.jpg
benim eteğimi andırıyor
yok tatlım işte . bizim önceden burda olcak bi sene burda kalcam diye annemi ikna ettim. diğer kimse itiraz etmiyoda . annem çok duygusal. o yüzden onu zor ikna ettik tatlım. inşallah bi sıkıntı çıkmaz da benm adıma da dua et
ankarada saman pazarı var orda aldım ve içime çok sindi gezmedim ilk girdiğim mağzadan aldım herşeyimi çıktum gelinlik kına kıyafetim bindallı sabahlık 6 lı takımı 1900 e aldım duyan şok oluyo vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?