2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bu arada hasret modadan hangi modelleri beğendiniz acaba arkadaşlar yaa. pelerinli modeli beğenen varmı acaba?

benim nikahım 25 mayısta, düğünden 2 ay önce nikah yapıyoruzki eş durumundan tayin isteyebileyim, ailemde uzağa gitmemi istemezdi ama benim sevgilimin işi bu, üstelik annem ön ayak oldu polislik sınavına girmesine, ailen evlendikten sonrada nöbetlerine falan takmasa bari, aileler müdehale edince yıpranıyo ilişki ben bu yüzdende gitmek istiyorum

ay senin bu gelinlikçin nerde ki bilseydim önceden keşkee
geçti benden artık anlaştım 2500e veda canım ya hayırlısı artık kısmet..

valla canım kızılayı cadde ve sokak olarak bilmem ama Sakarya Metro çıkışına gelince sağa dön ordan bi girişi var mesela

kızlar hasret mode çok güzel dikmiş ya harika çok begendim ama ben dikilmiş alcm canlarım

yok tatlım işte . bizim önceden burda olcak bi sene burda kalcam diye annemi ikna ettim. diğer kimse itiraz etmiyoda . annem çok duygusal. o yüzden onu zor ikna ettik tatlım. inşallah bi sıkıntı çıkmaz da benm adıma da dua et

tatlım benimkide pelerinli olcak ama kafama takıldı herkes dioki pelerin gelinliğin modelini kapatır diye. senin model nasıl . ben pelerinli gelinliğe bayıldımm. gelin başın nasıl tatlım
pelerin başını güzel yapıyo herşeyden evvel bi de fotoğraflara çok güzel yansıyyacak bence canım modeli nasıl kapatır eğer gelinliğin arkası sırtı kuyruğu gösterişliyse pelerin yerine duvak tercih edilmeli bence ama benim o tarz değil benim model kolları önü ve eteğinde.. gösterişli bir kuyruk yok.. başını aşırı taşlı istemiyorum değiştirtcem ama şu asalete bakar mısınız kızlar yaaa..

http://1.bp.blogspot.com/-RA9IPH6DzME/TfvJWNaBbMI/AAAAAAAACTU/zg7CRoBzRIY/s1600/_MG_6320-3+copy.jpg

benim eteğimi andırıyor

burdan bu gelinliği daha iyi inceleyebilirsiniz..

http://peritozufotograf.blogspot.com/2011/06/dugun-hikayesi-derya-hakan-evlilik.html

Son düzenleme:

benim annem napsın kuzum, kardeşimde Şırnakta asker bende doğuya gidicem, Allah kısmet ederse ben evlendikten 4 ay sonra dönücek kardeşim, annem o 4 ayda hem benden hem kardeşimden ayrı kalıcak :26:
dua ederim senin için

ayy aynı gelinliği beğenmişiz tatlım yaa bende aynen böyle istiyorum sadece bi kaç yeri değiştiricem o kadar. dediğin gibide başını fazla taşlı istemiyorumm :) ayyy çok heyecanlandım şimdi görünce

benim annem napsın kuzum, kardeşimde Şırnakta asker bende doğuya gidicem, Allah kısmet ederse ben evlendikten 4 ay sonra dönücek kardeşim, annem o 4 ayda hem benden hem kardeşimden ayrı kalıcak :26:
dua ederim senin için

çok iyi valla içine sindiyse sorun yok, tunalıda bi gelinlik bakıyosun sırf tunalıda satılıyo diye 1000 lira fark koyuyolar hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…