- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.661
benim annem napsın kuzum, kardeşimde Şırnakta asker bende doğuya gidicem, Allah kısmet ederse ben evlendikten 4 ay sonra dönücek kardeşim, annem o 4 ayda hem benden hem kardeşimden ayrı kalıcak :26:
dua ederim senin için
evet bende evin son kızıyım en çok benmle vakit geçirdi. şimdiden ben evde yokken kızım gidince bu yatak boş kalcak diye yatağın başında ağlıyıp duruyyo. bi geliyorum ağlamaktan harab etmiş kendini allahım çok üzüyo beni ya bildiğin gibi değil
ankarada saman pazarı var orda aldım ve içime çok sindi gezmedim ilk girdiğim mağzadan aldım herşeyimi çıktum gelinlik kına kıyafetim bindallı sabahlık 6 lı takımı 1900 e aldım duyan şok oluyo vallahi
saol cnm benım ananeme karsı dusuncelerım ve kırgınlıklarım buyuk oldugu ıcın pek ölumunden etkılenmedım dıyebılırım. ama baska durumlar ıcın kırgınlık ve kızgınlıklra gercekten soylenecek sozum cok ama susmak erdemmıs öle yapıyorum.
kurutma mak 2000w ykmde hafta sonları elektrıklı ev aletlerınde yuzde 25 yada 30 ındırım oluyor onu bıldıgım ıcın gıttım ordan ındırımle 90 tl ye aldım tatlım. duzlestırıcım vardı ceyızımde o yuzden evdekı eskımıstı bende duzlestırıcısını kardesıme verdım. bıde ozellıklerı arasında ıon dıye bısı varmıs pek anlamıom ama yazayım dedım sordun dıye.
Canım benim
Tuğçe Ben
Naıslsın??Neden engelliydin
Bikah işlemlerini hallettik canım Allaha şükür
26.08.2012 21:00 da Nikahım
Salon takımımı aldım sen yokken
Çeyiz topiğimin son sayfasında var
Geçen hafta ben baya bi alışveriş yaptım
Bende bu hafta sonu Hotiçte indriim vardı Nişanlıma cüzdan kemer ayakkabı aldım bohça için
Senin çok az kalmış
hayırlı olsun canım valla aklım sizdeydi, konunun birinde kimlik nosunu paylaşan bi hatuna kk'ya yakışmıcak uslupta bişey demişim ki bence haketti ama neyse, o yüzden engelliydim, hemen bakıyorum salon takımına birazdan yorum yaparım
Eki Görüntüle 371117
benim ayakkabımda 179 tl yazan, tabi ben 90 liraya aldım
topuk boyu azcık daha kısa olabilir ama platformu rengi şekli herbi şeyi aynı, Ankara gelinleri için söylüyorum ayakkabımı Soysal Pasajından aldım
bu arada merveden haber varmı işten çıktıktan sonra yazmadı sanırım, ya da ben kaçırdım :26:
senin eksiğin kalmadı heralde, herşeyi hallettin bi kına kıyafetimi eksik yoksa ben yokken onu da mı hallettin
kızlar bende hasret modadan beğendim modeli ve geldim modeli kendi terzime verdim o dikiyo bana. birine dikti ondan gördüm tıpa tıp aynısını dikti ve hasret modayla arasında yarı yarıya fark var. hasret moda beğendiğim model için bana 2500 kiralık fiyat verirken. burası bana 1500 satılık fiyatını verdi. dikişi mükemmel kızın 15 senelik dikişçi. bence derim bi araştırın
Benimde düğünüm 1 eylül de:))))))
ağıt ağıt getirir derler, töbe yarabbi ortada ölümü varda yatak başında ağlıyo, yapmasın öyle canına yazık, Allah dert vermesin sevdiğinle evleniyosun sonuçta, eli ayağı tutarken sağlığında kızını gelin ediyo öyle düşünsün
kızlar naber?kaç gündür giremiyodum.nişanlım ve ailesi geldi de gitti bilebenimde düğünümünde eylül ayında olmasına karar verildi .
Singesong canım,alıntı ile cvp yazamıyorum site hata veriyor sürekli..çok teşekkür ederim:)
ilk paylaştığın gelinliklerde hasret moda olan gelinlik var ya,ben dün face sayfasını karıştırırken en beğendiğim o oldu ve kaydettim buna benzer birşeyler olabilir diye,yani o model aklımda:)) son paylaştığın bağdat gelinlik bana biraz abartı gibi geldi,yanlış anlama,bnm zevkime göre tabi..çok taşlı tuşlu,şatafatlı,eteği bin katlı kıvrımlı şeyleri pek sevemiyorum,bunun da önü azcık sultan modele benziyor gibi,o yüzden hasret modadan paylaştığın daha çok hoşuma gitti.ya mimare birşeyler yazmış anlayamadım,hasret modanın adı var reklamı çok diye fiyatı bindirdikçe bindiriyor mu yoksa?insafsızlık yapmasınlar ya,eğer bunu hak edecek kalitede kumaş ve dikişi yoksa o kadar para vermek istemem..bütçede kocaman bi delik de istemem..biz acaba balayına uygun bi yer bulabilir miyiz diye kıvranırken,gelinlik için soyup soğana çevirmesinler bizi..bu arada balayı demişken,dün yazamadım cnm karlık evlerini ben de çok duydum,hatta sitesinden odalarına bakıp hayran kalmıştım..ama pahalı bi yere benziyor gibi geldi..aramadım gerçi ama siz kaç günlüğüne ne kadara anlaştınız?bi de hatırlar mısın eskiden asmalı konak dizisi vardı,orda başrol oyuncuları balona binmişti bi kez,nasıl hayran olmuştum oranın gökyüzünden görünüşüne..bu üzden hep balayına oraya gidicem derdim ama sonra gittim bi ara şimdi orası çok sıcak bi yer,yaz sıcağında çekilir mi düşüncesi sardı..bi de galiba gece çıkılacak yerler hep içkiliymiş öyle duydum..ondan öyle kaldık şimdilik sen araştırdın mı,var mı böyle birşey?bi de ben uzungöle aşık olmuştum,bir yandan da orası olsun istiyorum,huzur,sükunet,doğa..tam bizlik!
ayy bu arada speedyyyyyy,sen tesettürlü müsün???keşke görebilsek gelinliğini,sen ne kadara diktirmiştin?memnun kaldın mı herşeyiyle,önerir misin?bir de önerebileceğin başka yerler varsa söyler misin lütfen!nisanda ist.a gelicem kısmetse,çok vaktimiz olmayacak nişanlımla,birileri birşey önerse de direkt oralara gitsem,vakit kaybetmesem..ne makbule geçer anlatamam..:26:
diktirmeye verdim bileama ben aile yakınımızın tersizi var bizim aile hepsi orda yaptırdı bu zamana kadar dikişide çok iyi kadının biliyorum. modeli götürdüm oraya dedim böyle böyle oda çok iyi fiyat çıkardı. işlemesi çok olduğundan erkenden başlamamış daha iyi rahar rahat dikeriz dedi. nisanın 15 inde ilk provam var ona gidicem
Singesong canım,alıntı ile cvp yazamıyorum site hata veriyor sürekli..çok teşekkür ederim:)
ilk paylaştığın gelinliklerde hasret moda olan gelinlik var ya,ben dün face sayfasını karıştırırken en beğendiğim o oldu ve kaydettim buna benzer birşeyler olabilir diye,yani o model aklımda:)) son paylaştığın bağdat gelinlik bana biraz abartı gibi geldi,yanlış anlama,bnm zevkime göre tabi..çok taşlı tuşlu,şatafatlı,eteği bin katlı kıvrımlı şeyleri pek sevemiyorum,bunun da önü azcık sultan modele benziyor gibi,o yüzden hasret modadan paylaştığın daha çok hoşuma gitti.ya mimare birşeyler yazmış anlayamadım,hasret modanın adı var reklamı çok diye fiyatı bindirdikçe bindiriyor mu yoksa?insafsızlık yapmasınlar ya,eğer bunu hak edecek kalitede kumaş ve dikişi yoksa o kadar para vermek istemem..bütçede kocaman bi delik de istemem..biz acaba balayına uygun bi yer bulabilir miyiz diye kıvranırken,gelinlik için soyup soğana çevirmesinler bizi..bu arada balayı demişken,dün yazamadım cnm karlık evlerini ben de çok duydum,hatta sitesinden odalarına bakıp hayran kalmıştım..ama pahalı bi yere benziyor gibi geldi..aramadım gerçi ama siz kaç günlüğüne ne kadara anlaştınız?bi de hatırlar mısın eskiden asmalı konak dizisi vardı,orda başrol oyuncuları balona binmişti bi kez,nasıl hayran olmuştum oranın gökyüzünden görünüşüne..bu üzden hep balayına oraya gidicem derdim ama sonra gittim bi ara şimdi orası çok sıcak bi yer,yaz sıcağında çekilir mi düşüncesi sardı..bi de galiba gece çıkılacak yerler hep içkiliymiş öyle duydum..ondan öyle kaldık şimdilik sen araştırdın mı,var mı böyle birşey?bi de ben uzungöle aşık olmuştum,bir yandan da orası olsun istiyorum,huzur,sükunet,doğa..tam bizlik!
ayy bu arada speedyyyyyy,sen tesettürlü müsün???keşke görebilsek gelinliğini,sen ne kadara diktirmiştin?memnun kaldın mı herşeyiyle,önerir misin?bir de önerebileceğin başka yerler varsa söyler misin lütfen!nisanda ist.a gelicem kısmetse,çok vaktimiz olmayacak nişanlımla,birileri birşey önerse de direkt oralara gitsem,vakit kaybetmesem..ne makbule geçer anlatamam..:26:
Merhabalar,
öncelikle şimdiden herşeyiniz hayırlı uğurlu olsun,
dilerim ağız tadıyla mutlulukla yaşarsınız.
sakıncası yoksa gelinlikçiniz hakkında bilgi verebilirmisiniz,kına kıyafeti, gelinlik ve
aile fertlerim için abiye diktirmek istiyorum, fakat dikişine güvenecek yer malesef
bulamadım, kolaylıklar diliyorum size.
kıslar led tv aldınızmı evebiz düğünden bir ay önce almayı düşünyoruz belirlendik alacağımızı fiyatı belki düşer die almıyorus
vallahi ben bunu bu forumda çok yazdım da insanlar artık bıktı
bizim bütün aile bu gelinlikçide yaptırdı gelinliklerini felan ve çok iyi fiyat veriyo sahibi gerçekten çok iyi biri. sen ne istersen onu yapıyo. iyi taş dersen iyi hesaplı taş dersen ona göre yapıyo sana sormadan bişey yapmıyo. kadın kendi üzerine dikiyomuş gibi özenerek dikiyo. zaten 15 senelik dikişçi. ben dikişlerini çok beğendim. benm annemde dikiş okulu mezunu çok iyi anlar dikişten. oda dikişinin iyi olduğunu söyliyo. annen neden yapmıyo dersiniz şimdi onun yaşı geçti ondanneyse konumuza gelelim. eminönünde ilk önce bi arayın konuşun derim eğer telefon felan isterseniz özelden yazın telefonunu atayım. birde ben hasret modadan bi gelinlilk beğendim bana öyle bi fiyat verdiki hasret moda şok geçirdim. kiralığı 2500 satılık 4000 dedi. bende bunu götürdüm bu terzicime o bana hem tanıdık olduğumdan aile de belki 15 gelin orda diktirmiştir abartısız. müdavim müşterisi olduğumuz için bana 1500 satılık fiyatı verdi gerçekten çok iyi fiyat veriyo ben size tavsiye ederim tabi ama görüşmenizde fayda var derim.
Yanıtladığınız için çok teşekkürler,
yeni üye olduğum için özelden yazmaya mesaj sayım yetmiyor malesef
eminönünde olması çok iyi ulaşabilirim,
fakat tel numarasını adresini nasıl alabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?