2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet bende evin son kızıyım en çok benmle vakit geçirdi. şimdiden ben evde yokken kızım gidince bu yatak boş kalcak diye yatağın başında ağlıyıp duruyyo. bi geliyorum ağlamaktan harab etmiş kendini allahım çok üzüyo beni ya bildiğin gibi değil

ağıt ağıt getirir derler, töbe yarabbi ortada ölümü varda yatak başında ağlıyo, yapmasın öyle canına yazık, Allah dert vermesin sevdiğinle evleniyosun sonuçta, eli ayağı tutarken sağlığında kızını gelin ediyo öyle düşünsün

elfim sende ankaradasın demi bende ankaradayım samanpazarından alcm bende cnm ya

güle güle kullan canım, iyon teknolojisi saçı kabartmayan bir teknolojiymiş, benim ki de öyle, deniycez görcez bakalım

hayırlı olsun canım benim ...

alemsin yaaaa. yapılırmı öyle şey ama ne yazdığını merak ettim doğrusu

çok güzel canım, güle güle kullan.

bende bundan almayı planlıyorum.

canım bende hiç görmedim işten çıktıktan sonra 1 kere foruma girdi o kadar

kardelen canım senin hotmailine mail attım gördünmü mailimi. buradan da özel mesaj yolladım sana. bana numarasını versen de olur

Benimde düğünüm 1 eylül de:))))))

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

aynen aynen öyle diyorum bende ama napıyım. biz 4 kardeşiz. benm annemle aramda çok fark var yaş olarak . benden büyük ablamın arasında 8 yaş var . en büyük abim benm babam gibi resmen. e babamda annemden 10 yaş büyük düşünün aramızdaki farkı. ondan dolayı. en çok annemle ben vakit geçirdim. bide yaşlandı çocuk gibi şimdi. ne diyim bende kıyamıyorum . alışacak tabiki mecbur, zorlanıcak bensiz ama mecbur alışacak tabiki . neyse artık boşver kapatalım bu konuyu

mailimi daha görmedim cnm ay hemen bakıyım. ben unuttum onu hepten hemen bakıyorum tatlım. onun sana numarasını veriyim de sen ara orayı

kıslar led tv aldınızmı eve biz düğünden bir ay önce almayı düşünyoruz belirlendik alacağımızı fiyatı belki düşer die almıyorus

kızlar naber?kaç gündür giremiyodum.nişanlım ve ailesi geldi de gitti bile benimde düğünümünde eylül ayında olmasına karar verildi .

Singesong canım,alıntı ile cvp yazamıyorum site hata veriyor sürekli..çok teşekkür ederim:)
ilk paylaştığın gelinliklerde hasret moda olan gelinlik var ya,ben dün face sayfasını karıştırırken en beğendiğim o oldu ve kaydettim buna benzer birşeyler olabilir diye,yani o model aklımda:)) son paylaştığın bağdat gelinlik bana biraz abartı gibi geldi,yanlış anlama,bnm zevkime göre tabi..çok taşlı tuşlu,şatafatlı,eteği bin katlı kıvrımlı şeyleri pek sevemiyorum,bunun da önü azcık sultan modele benziyor gibi,o yüzden hasret modadan paylaştığın daha çok hoşuma gitti.ya mimare birşeyler yazmış anlayamadım,hasret modanın adı var reklamı çok diye fiyatı bindirdikçe bindiriyor mu yoksa?insafsızlık yapmasınlar ya,eğer bunu hak edecek kalitede kumaş ve dikişi yoksa o kadar para vermek istemem..bütçede kocaman bi delik de istemem..biz acaba balayına uygun bi yer bulabilir miyiz diye kıvranırken,gelinlik için soyup soğana çevirmesinler bizi..bu arada balayı demişken,dün yazamadım cnm karlık evlerini ben de çok duydum,hatta sitesinden odalarına bakıp hayran kalmıştım..ama pahalı bi yere benziyor gibi geldi..aramadım gerçi ama siz kaç günlüğüne ne kadara anlaştınız?bi de hatırlar mısın eskiden asmalı konak dizisi vardı,orda başrol oyuncuları balona binmişti bi kez,nasıl hayran olmuştum oranın gökyüzünden görünüşüne..bu üzden hep balayına oraya gidicem derdimama sonra gittim bi ara şimdi orası çok sıcak bi yer,yaz sıcağında çekilir mi düşüncesi sardı..bi de galiba gece çıkılacak yerler hep içkiliymiş öyle duydum..ondan öyle kaldık şimdiliksen araştırdın mı,var mı böyle birşey?bi de ben uzungöle aşık olmuştum,bir yandan da orası olsun istiyorum,huzur,sükunet,doğa..tam bizlik!

ayy bu arada speedyyyyyy,sen tesettürlü müsün???keşke görebilsek gelinliğini,sen ne kadara diktirmiştin?memnun kaldın mı herşeyiyle,önerir misin?bir de önerebileceğin başka yerler varsa söyler misin lütfen!nisanda ist.a gelicem kısmetse,çok vaktimiz olmayacak nişanlımla,birileri birşey önerse de direkt oralara gitsem,vakit kaybetmesem..ne makbule geçer anlatamam..:26:

balayı çiftlerine gecesi 210 tlydi cnm 4 gece anlaştık.. yalnız tek kahvaltılı.. Yemekleri dışarda gezerken yiyceksin.. biz gece çıkmayız diye düşündüğümüzden içki olayına takılmadım ben canım.. Anladım sen baya sade şeyler seviyorsun o halde çok yerde bulabilirsin aradığını ben sıradışı modeller seviyorum da onları bulmak zor :) ben hasretin kalitesine tasarımlarındaki farka fiyat değer diyorum o yüzden başka yere bakmadım bile canım.. Normalde hesap yapan biriyim ben baya bilsen anlarsın yani kazıklancak biri değilimdir :)

Merhabalar,
öncelikle şimdiden herşeyiniz hayırlı uğurlu olsun,
dilerim ağız tadıyla mutlulukla yaşarsınız.
sakıncası yoksa gelinlikçiniz hakkında bilgi verebilirmisiniz,kına kıyafeti, gelinlik ve
aile fertlerim için abiye diktirmek istiyorum, fakat dikişine güvenecek yer malesef
bulamadım, kolaylıklar diliyorum size.

Merhaba,
bende tesettürlüyüm arkadaşlar,
düğün yeri bakarken florya sosyal tesislerde fotoğraf çekimi yapılan bir gelin rastlamıştı,
gelinliğini ve makyajını çok beğendik, yanlarındaki akrabalarına sorduk nerenin olduğunu,
onlarda hasret moda'nın olduğunu söylediler, hatta makyajı ve türbanı da moda evinin anlaşmalı oldukları
bir hanım varmış o yapıyormuş, bu vesileyle gittim Hasret moda'ya , güzel gelinlikler var ama
kiralıklar bile 3000 den az fiyat vermediler, tamam malzeme işçilik güzel ama danteller iddia edildiği gibi fransız danteli değil.
Üstelik kumaşçılara baktım en kaliteli diye satılan ispanyol vb ithal dantellerin metre ücreti 75tl,
bu nedenle fiyatlar bana fazla geldi, birde kuzenimin nişanlığı Seval Modaevinden alınmıştı ,çok güzeldi
orayada gittim müşterileri çok olduğundan alırsan al almazsan alanlar çok şeklindeler.Ağustos gelinlikleri Aralık ayında prova
yapılıyordu, çok beğendiğim ve hakikaten fransız danteli bir gelinlik vardı 9000tl istediler (kiralama yok burada).
Öyle kötü oldum ki bir daha gidemedim gelinlik bakmaya, nişanlıma anlattığımda kıyamet koptu denebilir.
Yanlış anlaşılmak istemem arkadaşlar sadece edindiğim bilgileri paylaşmak istedim, belki pazarlık etmek faydamıza olur.
Hepinize kolaylıklar diliyorum.

vallahi ben bunu bu forumda çok yazdım da insanlar artık bıktı
bizim bütün aile bu gelinlikçide yaptırdı gelinliklerini felan ve çok iyi fiyat veriyo sahibi gerçekten çok iyi biri. sen ne istersen onu yapıyo. iyi taş dersen iyi hesaplı taş dersen ona göre yapıyo sana sormadan bişey yapmıyo. kadın kendi üzerine dikiyomuş gibi özenerek dikiyo. zaten 15 senelik dikişçi. ben dikişlerini çok beğendim. benm annemde dikiş okulu mezunu çok iyi anlar dikişten. oda dikişinin iyi olduğunu söyliyo. annen neden yapmıyo dersiniz şimdi onun yaşı geçti ondan neyse konumuza gelelim. eminönünde ilk önce bi arayın konuşun derim eğer telefon felan isterseniz özelden yazın telefonunu atayım. birde ben hasret modadan bi gelinlilk beğendim bana öyle bi fiyat verdiki hasret moda şok geçirdim. kiralığı 2500 satılık 4000 dedi. bende bunu götürdüm bu terzicime o bana hem tanıdık olduğumdan aile de belki 15 gelin orda diktirmiştir abartısız. müdavim müşterisi olduğumuz için bana 1500 satılık fiyatı verdi gerçekten çok iyi fiyat veriyo ben size tavsiye ederim tabi ama görüşmenizde fayda var derim.

Son düzenleme:

Yanıtladığınız için çok teşekkürler,
yeni üye olduğum için özelden yazmaya mesaj sayım yetmiyor malesef
eminönünde olması çok iyi ulaşabilirim,
fakat tel numarasını adresini nasıl alabilirim ?

eğer siz özelden mesaj gönderebiliyorsanız rica etsem adres ve telefon gönderebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…