2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
eğer siz özelden mesaj gönderebiliyorsanız rica etsem adres ve telefon gönderebilirmisiniz?

tatlım sevcan gelinlik diye yazsan ordan iltişim bilgilerine ulaşabilirsin. sen modeli söyle telefonda o sana fiyat verir zaten. ordan şenay hanımla görüşeceksin tatlım sana ordan başka telefon numarasıda verebilir belki. ama unutma şenay hanım la görüşeceksin. sevcan gelinlik googlede yaz çıkr hemen.

çok teşekkür ederim canım,
bakıyorum net sayfasına,
inşallah en yakın zamanda gidip görüşeceğim,
bakarsın kısmetimiz ordadır :)

çok iyi valla içine sindiyse sorun yok, tunalıda bi gelinlik bakıyosun sırf tunalıda satılıyo diye 1000 lira fark koyuyolar hiç gerek yok

bencede hiç gerek yok bide kış kampanyasıydı ondan oldu galiba gelinlik abiye bindallı abahlık takımı falan hepsi 1900 tuttu tatlım brazda pazarlık yaptık işe

sağol canım bende iyiyim çok şükür , yeni kahvaltı yaptım ama gene acıktım yaaa anlamadım bişey , acıkma hissimi geçirmeye çalışıyorum

Dişini fırçala tatlım Diş macunu insanı tok tutuyormuş. Bir dene. benim arkadaşım hep öyle yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…