- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.741
kızlar önümüzdeki ay uyku seti yatak örtüsü almayı planlıyorum.yatak örtüsüne linensten bakmaya karar verdim.uyku setine nerden baksam karar veremedim.sarevden yada özdilekten almayı planlıyorum ama desenlerinde çok kararsızım
bu arada sanırım düğünüm kesin olmamakla beraber 30 eylülde olacak dolayısıyla 161 gün kaldı ALLAH'IN izniyle...
Canım ben daysincolours dan aldım
Yatak örtüsünüde elarttan aldım
elartı ilk defa duyuyorum canım interten bi bakıyım modellerine...her ay maaşımı çeyize yatırıyorum resmen,al al bitmiyo...
Eki Görüntüle 371639 Eki Görüntüle 371640 Eki Görüntüle 371637 Eki Görüntüle 371638
Bunlarda eklenicek
Hepsi Beyaz deri olcak canım
Daha alınmadığı için foto yok
Taç in ürünlerinde çok güzel oluyor desenler renkler harika oluyor bı bak derim Canim :))
odanın mevcut haliyle bu eşyalar sıkış tepiş sığacaksa zaten birleştir diğer odayla, öteki türlü istiflenmiş gibi durur
Odanın şuanki haliyle yatak oda takımım zor sığar
Komidinleri bile koyamam belki yanlara
bunları odayı büyütürsem alcaklarım
Al bendende o kadar ya
Ve ekside geziyorum
Maaşım yatıyor eksi bakiye kapanıyor
Sonra yine eksi oluyo
Ama söz verdim kendime daha almayacağım
Birazda aileme kalsın
Yatak odama kadar aldım
Bütün çeyizimi kendim yaptım
tek 1 lira bile almadan
odayı büyüt bence, çünkü ekleyeceğin parçalar çok güzel, keşke benim de kendi evim olsada herşeyi alabilsem
Amin canımyatak odası mobilyalarını da mı kendin aldın canım bravo sana.bizde nişanlımla eşyalarımzı kendimiz alıcaz kayınvalidemler bu konuda yardımcı olamıcaklar...ALLAH'IM yardım etsin üstesinden gelelim inşallah.
Rabbim daha güzellerini nasip etsin kuzucum sana..
Amin canım
Hayırlısıyla İnşallah..
Evet onuda aldım
Ağustosa kadar işte sıkıntı çekiyorum
7 Ağustosta tüm yüklü borçlarım bitiyor
Dershane ve K.kartı kalıyor sadece
valla helal olsun, kimseye minnetin yok benim zevkim ben aldım dersin bişey diyen olursa, en güzeli, ben burdaki kızlara kızıyorum bazen şunu almadılar bunu yapmadılar diyolar, almıyosa almasın yahu bi çorap alır lafını alır ilerde borçla olsun temiz olsun
aynen canım çalışıyorum
Zaten ailemde benden maddi anlamda beklentisi olan kişiler değil
3yıldır çalışıyorum daha eve hiç para vermemişimdir
Ailemde senin kendi paran kızım istediği yap derler
Hep kurslara yatırdım aldığımı zaten
bu yılda çeyiz işte
Aslında yatak odası takımıma vitrinde görünce vuruldum burda fotoda dekorasyondan dolayı cok alımlı durmuyor
Herkes beyaz alıyorum diye kızıyor aman diyorum içime sinsin
kaç kere evlencem kaç kere alcam
Eskirse atarım diyorum kızdırıyorum beni kızdıranları
40 bilenin başını 1 bilen keser derler en iyisini yapıyosun
valla helal olsun, kimseye minnetin yok benim zevkim ben aldım dersin bişey diyen olursa, en güzeli, ben burdaki kızlara kızıyorum bazen şunu almadılar bunu yapmadılar diyolar, almıyosa almasın yahu bi çorap alır lafını alır ilerde borçla olsun temiz olsun
hahahahah
doğru söylüyosun aslında nevresim takımlarım genelde soft renkler uçuk pembe gri tonları...kırmızı tonlarında almayı düşünüyorum ama nişanlımda bende kırmızıyı pek sevmeyiz...bu yüzden çok kararsızım..sizin fikirlerinizi almak çok ii geliyo...
kızlar şafaklar kaç bakalım
daha 100'den düşenler yok mu yaaa ıslatalım
benım safak bugun yuzzzzzzzzzzzzz
aynen öyle canım
Bu huyumu seviyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?