- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.921
evet,düşünüyorum Allah'ın izniyle..çünkü eskiden ben de sen gibi 1 sene de yetmez birkaç sene tanımalıyım diyordum,tartıyordum karşıma çıkanları..ama bir insanla yaşamaya başlamadan onu gerçek anlamda zaten tanıyamıyorsun.ben çok dua ettim,inanılmaz bi korkum vardı evliliğe dair,ama son zamanlarda olsun istedim artık,doğru insan çıksın diye karşıma çok dua ettim,onu tanıdığımda da hayatımda etmemdiğim kadar etmişimdir..hayırlı değilse ayrılalım,bitsin diye..birlikte olmaya karar vermeden önceki 1 aylık sürecimiz de var,uzun uzun görüştük,konuştuk,herşeyi,aklımıza gelen her konuda..bana bu kadar benzeyen,bu kadar uyum içinde olduğum biri daha olmadı hiç..çok dürüst benim nişanlım,hatta bazen saf diyorum bazı yanlarına,adam içini dışını saklamayı bilmiyor..evlerinde kaldım kaç gün..(nişandan sonra tabi ailemin izniyle)evde de ne yapar ne eder,ailenin yaşayışı,oturuşu kalkışı ne,çocuğun onlarla iletişimi..ailesinin yanında bana karşı tavrı değişen biri değil,en çok buna baktım mesela..çünkü doğuda eşini ailenin yanında çok çok yüceltemezsin,bu kültüre göre görgüsüzlük addedilir,çok sevgi gösteremezsin,çok içli dışlı olamazsın,anca başbaşa..ama o öyle değil,içi dışı bir,,kusurlarını da anlatıyor,ben de görüyorum,konuşuyoruz.kimse 4/4lük değil ki,ben mükemmel miyim?değilim..risk aldım belki evet,ama hiç bi erkeğin yanında artık tamam,bu doğru insan dememiştim.ve dediğim gibi hayatımda etmediğim kdr dua ettim Rabbim doğru yolu göstersin diye,çünkü atamadığım korkularım vardı.ilk kez bu kadar korkusuzca bir işe başladım..dualarınızı bekliyorum kızlar,böyle söyleyip daha da korkutmayın lütfen..Rabbim hiçbirimizi utandırmasın,iki cihan saadeti versin inşaallah..
naptın sen be 20 yıllık evli olsam alırım çocuklarımı yanıma onların işleri ile meşgul olurum daha 9 aycık :123: artık bu bile fazla geliyor ya
ahh ah bizde inşallah düzenimizi kurar da yıl dönümleri kutlarız böyle
n[/B]
amin Allah razı olsun kızlar..inşaallah evlendikten sonra da hepimiz ''iyi ki evlenmişim '' deriz..yıllarca birlikte olup,hatta birlikte yaşayıp evlendikten çok kısa süre sonra boşanan insanlar duyuyoruz.nasip biraz da değil mi?herkes ayrı ayrı şeylerden sınava tabi tutuluyor bu hayatta,Rabbimden dileğim hiçbirimiz eşimiz,evliliğimiz,ailelerimiz ve en önemlisi evlatlarımızla sınava tabi tutulmayalım inşaallah..ben gerçekten eşimle birlik olup Allah'a daha yakın olmayı istiyorum,daha iyi kullar olabilmeyi..
bi ark.ım evlendi mesela.nişanlılık sürecinde bi ara kendi ağzıyla dedi''doğru insan değil mi acaba diye düşündürüyor artık diye''ama şimdi RAbbim bozmasın çook mutlu,eşi namaza başladı,kız Kur'an kursuna gidiyor daha da geliştirmek için..bence niyetler salih olsun,Rabbim zaten yardım ediyor.bi de topluma da bakınca işin cılkını çıkaran,flörtün afedersiniz içine eden gençler dışında kalan,görücü usulüne yakın tarzda evlilikler daha uzun soluklu..
ay çok yazdım,kusura bakmayın,herkesin görüşü ayrı tabi,ben böyle düşünüyorum..
ben ne zaman 2 yıl oldu anlamadım cok cabuk gectii
canım sen dualarla yola çıkmışsın zaten Allah aksini göstermesin ömür boyu da mutlu olun inşallah. benim de durumum biraz benziyor sana ben de uzak şehirdeydim zar zor görüşüyoduk hem yorucu hem masraflı oluyodu. 4 aylık kısa bi sürede evlilik kararı aldık 5 hafta nişanlı kaldık hatta hemen nikah yaptık tayin işleri için. o nikah işlemlerini hallederken 1 nebze kuşku korku düşmedi içime yani hiç düşünmedim bile değişik bir his. o da aynı şekilde. sonra tayinim çıktı 7 aydır aynı şehirdeyiz ve evliyiz düğünümüzü bekliyoruz. bence o kişi senin nasibinse bunu hissediyosun ve hayat karşına onunla ilgili hiç bir büyük problem çıkarmıyo. sen de korkma hayırlısı değilse evlenmeden sonlasın diye dua et.
amiiiiiinn canım,Allah bin kez razı olsun,bu güzel düşüncen ve duaların için..tartıştığımız zaman eğer karakteri bana zıt/ters bi adam olsa şimdiye çoktan ayrılırdık,diyorum ya Rabbim'e şükür uyum var,bağlılık var,niyetler salih..gerçekten bambaşka bi duygu,çok şükür..
amin tabi ki inşaallah kimse yaşamasın ama onu yaşamak da zor olur.yaklaşık 1 ay önce nikahı tayin işleri için yapılmış,düğününe 2 hft filn kalmış bi ark. eşinden ayrıldı,günlerce çıkmadı aklımdan,ben öyle olduysam kimbilir o ne hissetti..ama kararlıyım dedi,onun için de hep dua ediyorum,RAbbim böyle birşeye sebep olacak ilişkileri hiçbir kıza yaşatmasın inşaallah..
amin canım inşallah sizde ilk ayınızı falan kutlarsınızönce sonra 1. yılınızı zaten sonra hızlıca geliyor
evlilik bana göre gerçekten sabır işi bazen geliyor çekip gitmek istiyorsun bazen geliyor için içine sığmıyor aşkla sarılmak istiyorsun:
hepiniz mutlu olun güzelce yaşayın o günlerinizi
vallahi he ben ne zaman düğün oldu üzerine 9 ay geçti onu anlamadım. evlendikten sonra sanki uyudum da sonra beni uyandırdılar gibiyim
eylülcüm ekledim avatarıma resmimi altıda düz prenses etek arkası katlı uzundu 2 duvak kullandım birisi çıktı düğünde iki duvağımı da çıkarttım rahat etmek için
bakın kaldıracağım arkadaşlar ....
kıslar saçların nasıl olcağına karar verdinizmi şimdiden kuaförle konuşsam erken mi olur
ben baktım speedyyy kaldırabilirsin,çok hoş görünüyorsun..ayy o günü bizler de güzelce atlatsak,tam stres sebebi ya,herşey tam olsun,güzel geçsin,insanlar da mutlu olsun,hele ailelerimiz..kimse üzülmesin..bakalım inşaallah biz de birkaç ay sonra sizler gibi yazarız buraya,hatta 2013 gelinlerine yazarız belkim
ben de öyle dugunumdede hicbisey anlamadım hemen oldup bitti sanki
ben baktım speedyyy kaldırabilirsin,çok hoş görünüyorsun..ayy o günü bizler de güzelce atlatsak,tam stres sebebi ya,herşey tam olsun,güzel geçsin,insanlar da mutlu olsun,hele ailelerimiz..kimse üzülmesin..bakalım inşaallah biz de birkaç ay sonra sizler gibi yazarız buraya,hatta 2013 gelinlerine yazarız belkim
bence ayırtır cnmmm bu işler erkenden ayırtılırsaa daha iyi olurrr:44:
aynen ya onun için buradakilere diyorum doya doya çıkartın tadını.
o zaman gerçi bana da söylüyorlardı he diyip geçiyordum insanın içndeki heycan çok farklı oluyor.
sağol canım. sizde atlatacaksınız
5 ay var daha erken olmazmı
sağol canım. sizde atlatacaksınız
aynen hicbisey anlamadııım hatta evlendimmmi saka gibi geliyo bana halaa 2 yıl olmasına ragmen
inşaallah..
kısslaaarr,kuaför makyöz ayarlamalarını ne kadara hallettiniz,bu işin yaklaşık piyasası nedir,ay hiçbişeyden de haberim yok yaa,siz de olmasanız..illa konuş,anlaş dediğiniz bi nokta ya da öneriniz var mı,sonradan mağdur olmayalım..bu arada porselen makyaj hk. ne düşünüyorsunuz..gündüz dış mekan foto çekimleri olucak,düğün de akşam,bayağı dayanan birşey istiyorum,hem doğal,güzel dursun hem de dayansın..ne önerirsiniz?
bizim 6 ay oldu şu ançok çabuk karar verdik ikimiz de..Allah utandırmasın inşaallah..ben birkaç kere geldim ist.a,birinde 1 gün,diğerinde sanırım 2,diğerinde de işte 4-5 gün filan kaldım.o 4-5 günlük kalışımda daha çok başbaşa kalmayı,arkadaş ziyaretlerini tercih ettik ama o 1-2 günlük boşluklarda bayağı uçmuştuk arabayı bile bozduk o kadar yol yaptık diye
evet,düşünüyorum Allah'ın izniyle..çünkü eskiden ben de sen gibi 1 sene de yetmez birkaç sene tanımalıyım diyordum,tartıyordum karşıma çıkanları..ama bir insanla yaşamaya başlamadan onu gerçek anlamda zaten tanıyamıyorsun.ben çok dua ettim,inanılmaz bi korkum vardı evliliğe dair,ama son zamanlarda olsun istedim artık,doğru insan çıksın diye karşıma çok dua ettim,onu tanıdığımda da hayatımda etmemdiğim kadar etmişimdir..hayırlı değilse ayrılalım,bitsin diye..birlikte olmaya karar vermeden önceki 1 aylık sürecimiz de var,uzun uzun görüştük,konuştuk,herşeyi,aklımıza gelen her konuda..bana bu kadar benzeyen,bu kadar uyum içinde olduğum biri daha olmadı hiç..çok dürüst benim nişanlım,hatta bazen saf diyorum bazı yanlarına,adam içini dışını saklamayı bilmiyor..evlerinde kaldım kaç gün..(nişandan sonra tabi ailemin izniyle)evde de ne yapar ne eder,ailenin yaşayışı,oturuşu kalkışı ne,çocuğun onlarla iletişimi..ailesinin yanında bana karşı tavrı değişen biri değil,en çok buna baktım mesela..çünkü doğuda eşini ailenin yanında çok çok yüceltemezsin,bu kültüre göre görgüsüzlük addedilir,çok sevgi gösteremezsin,çok içli dışlı olamazsın,anca başbaşa..ama o öyle değil,içi dışı bir,,kusurlarını da anlatıyor,ben de görüyorum,konuşuyoruz.kimse 4/4lük değil ki,ben mükemmel miyim?değilim..risk aldım belki evet,ama hiç bi erkeğin yanında artık tamam,bu doğru insan dememiştim.ve dediğim gibi hayatımda etmediğim kdr dua ettim Rabbim doğru yolu göstersin diye,çünkü atamadığım korkularım vardı.ilk kez bu kadar korkusuzca bir işe başladım..dualarınızı bekliyorum kızlar,böyle söyleyip daha da korkutmayın lütfen..Rabbim hiçbirimizi utandırmasın,iki cihan saadeti versin inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?