2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım sen dualarla yola çıkmışsın zaten Allah aksini göstermesin ömür boyu da mutlu olun inşallah. benim de durumum biraz benziyor sana ben de uzak şehirdeydim zar zor görüşüyoduk hem yorucu hem masraflı oluyodu. 4 aylık kısa bi sürede evlilik kararı aldık 5 hafta nişanlı kaldık hatta hemen nikah yaptık tayin işleri için. o nikah işlemlerini hallederken 1 nebze kuşku korku düşmedi içime yani hiç düşünmedim bile değişik bir his. o da aynı şekilde. sonra tayinim çıktı 7 aydır aynı şehirdeyiz ve evliyiz düğünümüzü bekliyoruz. bence o kişi senin nasibinse bunu hissediyosun ve hayat karşına onunla ilgili hiç bir büyük problem çıkarmıyo. sen de korkma hayırlısı değilse evlenmeden sonlasın diye dua et.

ahh ah bizde inşallah düzenimizi kurar da yıl dönümleri kutlarız böyle
n[/B]

amin canım inşallah sizde ilk ayınızı falan kutlarsınız önce sonra 1. yılınızı zaten sonra hızlıca geliyor

evlilik bana göre gerçekten sabır işi bazen geliyor çekip gitmek istiyorsun bazen geliyor için içine sığmıyor aşkla sarılmak istiyorsun:
hepiniz mutlu olun güzelce yaşayın o günlerinizi

ben ne zaman 2 yıl oldu anlamadım cok cabuk gectii

vallahi he ben ne zaman düğün oldu üzerine 9 ay geçti onu anlamadım. evlendikten sonra sanki uyudum da sonra beni uyandırdılar gibiyim

amiiiiiinn canım,Allah bin kez razı olsun,bu güzel düşüncen ve duaların için..tartıştığımız zaman eğer karakteri bana zıt/ters bi adam olsa şimdiye çoktan ayrılırdık,diyorum ya Rabbim'e şükür uyum var,bağlılık var,niyetler salih..gerçekten bambaşka bi duygu,çok şükür..

amin tabi ki inşaallah kimse yaşamasın ama onu yaşamak da zor olur.yaklaşık 1 ay önce nikahı tayin işleri için yapılmış,düğününe 2 hft filn kalmış bi ark. eşinden ayrıldı,günlerce çıkmadı aklımdan,ben öyle olduysam kimbilir o ne hissetti..ama kararlıyım dedi,onun için de hep dua ediyorum,RAbbim böyle birşeye sebep olacak ilişkileri hiçbir kıza yaşatmasın inşaallah..

o ark.ın için çok üzüldüm bu tür durumlarda yaşanıyordur tabi ama kötü düşünme sen de içini ferah tut Allah'a bırak hayatının akışını. hakkında hayırlısı olsun

eylülcüm ekledim avatarıma resmimi altıda düz prenses etek arkası katlı uzundu 2 duvak kullandım birisi çıktı düğünde iki duvağımı da çıkarttım rahat etmek için
bakın kaldıracağım arkadaşlar ....

Son düzenleme:

ben de öyle dugunumdede hicbisey anlamadım hemen oldup bitti sanki

ben baktım speedyyy kaldırabilirsin,çok hoş görünüyorsun..ayy o günü bizler de güzelce atlatsak,tam stres sebebi ya,herşey tam olsun,güzel geçsin,insanlar da mutlu olsun,hele ailelerimiz..kimse üzülmesin..bakalım inşaallah biz de birkaç ay sonra sizler gibi yazarız buraya,hatta 2013 gelinlerine yazarız belkim

evet sizde yazarsınızzzz kızlar byle bölye oluyor dersiniz

ben de öyle dugunumdede hicbisey anlamadım hemen oldup bitti sanki

aynen ya onun için buradakilere diyorum doya doya çıkartın tadını.
o zaman gerçi bana da söylüyorlardı he diyip geçiyordum insanın içndeki heycan çok farklı oluyor.

sağol canım. sizde atlatacaksınız

aynen hicbisey anlamadııım hatta evlendimmmi saka gibi geliyo bana halaa 2 yıl olmasına ragmen

sağol canım. sizde atlatacaksınız

inşaallah..

kısslaaarr,kuaför makyöz ayarlamalarını ne kadara hallettiniz,bu işin yaklaşık piyasası nedir,ay hiçbişeyden de haberim yok yaa,siz de olmasanız..illa konuş,anlaş dediğiniz bi nokta ya da öneriniz var mı,sonradan mağdur olmayalım..bu arada porselen makyaj hk. ne düşünüyorsunuz..gündüz dış mekan foto çekimleri olucak,düğün de akşam,bayağı dayanan birşey istiyorum,hem doğal,güzel dursun hem de dayansın..ne önerirsiniz?

aynen hicbisey anlamadııım hatta evlendimmmi saka gibi geliyo bana halaa 2 yıl olmasına ragmen

bende eve gidince ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ya işte o zaman anlıyorum çocuk yap çocuk baskı yok mu hala ? aileden etraftan falan
bize 5. aydan sonra başladı beklemeyin hemen yapın diyenler

duruyo duruyo merak etme cnmmm makyajı saglam yapıyolarr

Canım bu işler kısmet işi
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

bende nişanlımla 3 ay konuştum
4.ayımızda nişanlandık
şuan 6 aylık nişanlıyım
Hİç belli olmaz
Ben 4 yıl konuştum olmadı
Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Ne kadar uzatırsan uzat tanıyamazsın
Sevgili-Nişanlı-Eş
Her durumda başka yönlerini keşfedersin

Allah mutluluğunuzu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…