2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

yeni nesle gerçekten bende üzülüyorum küçücük liseli kızlar dudak dudağa geziyor sokaklarda bunun adı aşkmı sizce?
yanlış yanlış kararlar veriyorlar ondan sonra evlilikler artık uzun sürmüyor vs. valla bacım sana şunu söyleyim nişanlımdan önce 5 yıllık bir beraberliğim oldu evlilik adımı atılacağı zaman ayrıldık 5 yılda bile tanıyamamışım şimdi nişanlımla konuşuyoruzda ilk günlerimizi biz ilk günden evlilik konuşmaya başlamışız ben evlilik için erken diyorum ama hala ama tanımaktan öte nişanlılığın ayrı bir tadı var onuda yaşamalı insan arada bağlılık uyum varsa süper zaten

sizin için arkadaş için hepimiz için hayırlısı Allah'tan Allah utandırmasın hiçbirimizi

amin inşallah ben açıköğretim okuyorum şimdi nisanda bide haziran başı sınavlar var bi yandan sınav telaşına düştüm gerçi buna telaşta denmez kitap kapağı açmıyorum bile yani hem zaman biran önce geçsin düğün olsun istiyorum hemde geçmesin sınavlar gelmesin istiyoruuuumm

bende üzüldüm arkadaşına hepimzin hakkında hayırlısı

kıslar saçların nasıl olcağına karar verdinizmi şimdiden kuaförle konuşsam erken mi olur

ben kuaförü şimdiden ayarladım randevumu aldım

bende eve gidince ayaklarımı uzatıp yatamıyorum ya işte o zaman anlıyorum çocuk yap çocuk baskı yok mu hala ? aileden etraftan falan
bize 5. aydan sonra başladı beklemeyin hemen yapın diyenler

var tabi ama bnm tarafım istemio henüz calıs kızım kurtar kendini ölediolar ama öbür taraftan var ama esim daha dusunmuyoo :26:

Porselen makyajı ben nişanımda yaptırdım
Gece yatana kadar sanki ilk yapılmış gibiydi
Rujum bile çıkmamıştı canım

eylülcüm benimki biraz tuzlu oldu, düğünden 1 gün önceki cilt bakımım, kaş tasarımım, kirpik ekimim, manikür ve pedikürüm, arkadaşımın gece makyajı =500
kuaför içinde ben ve arkadaşımın saçı 400 tl'ye yapılacak yani toplam 900'e patladı bu iş bana, ben ekstra olarak her ay mens sonrası cilt bakımına gidicem, makyözüm Sevilay Acıbucu kuaförümde Ankara Hiltonun kuaförü Murat Bey

ZAMANLAMAN kötü olmuş keşke sınavına girip rahatladıktan sonraya alsaydın ikisi üstüste zor olacak düğün telaşından aklına ders çalışmak bile gelmeecek

var tabi ama bnm tarafım istemio henüz calıs kızım kurtar kendini ölediolar ama öbür taraftan var ama esim daha dusunmuyoo :26:

hahaha aynen bizimde öyle annem asla diyor zaten oda çalışyır diğer taraf her daim baskı tam destek eşimde hiç istemiyordu ama kıpırdanmaya başladı arada olsun diyor konuşmuyorum bile

maddi durum düzelmeden olmazz

Kesinlikle öyle..amin hiçbirimizinkini canım..

Porselen makyajı ben nişanımda yaptırdım
Gece yatana kadar sanki ilk yapılmış gibiydi
Rujum bile çıkmamıştı canım

ne güzel ya,ben de yaptırayım o zaman biraz daha araştırıp..çünkü uğraşmak istemiyorum düğün günü ay ruj çıkmış,ay rimel akmış ay şu ay bu..kafam rahat olsun,her an süper gözükelim ne kadara yaptırmıştın sen?saç filan dahil miydi?

hayırlı olsun canım,inşaallah içine siner,süper olur..cilt bakımı mıııııııııAllah'ımmm iyi hatırlattın ben cilt bakımı adına evde kendi yaptığım şeyler dışında sıfırım yaaaagerçi çok şükür cildim bozuk filan değil ama bi bakıma girmeli ya,neler yapılıyor mesela bu bakımlarda,ne var içinde ay biraz bilgi verin kızlar ya,bi de ne kdr sürüyo,çıktıktan sonra cilt kızarıyo mu alerji fln oluyo mu?olmuyosa ist.a her gittiğimde bi bakıma giriyim ben,burda düzgün bi yer yoktur yapan..:26:

peki ağda cilt bakımı saç boyasını ne zaman yapıcakısnız

cilt bakımına her ay gidiyorum zaten, ağdamı kendim yapıcam her zamanki gibi, beyaz tenli ve sarışınım kıl tüy problemim çok yok zaten, saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum, o yüzdende bu haftasonu saçımı yapıcak olan kuaföre gidicem boya için, o boyasın düğüne kadar renk oturur, bakırdan kahveye dönüyorum çünkü

canım valla 1,5 saat falan sürüyo, yüzüme buhar verildi yarım saat belki daha fazla, bi dolu krem peeling falan ama gözümde pedler olduğu için göremedim, ama makyözüm dediğim bayan aslında cilt uzmanı güveniyorum kendisine

nişan iki sınav arasıydı o yüzden sınıfta kaldım zaten düğünüde güya sınav sonrasına ayarladık ama çılışılmıyorki yinede

maddi durum düzelmeden olmazz

kesinlikle katılıyorum

ben evde kendim bile yapmıyorum bişi cildime saçıma hiç bakım yapmam çok tembelim ama çok şükür cildim temiz güzel saçımda kurudur yağlanmaz ama dökülüyor işte düğünden sonra kestiricem inşallah belki biraz düzelir bu porselen makyaj nasıl bişi ortalama fiyatı nedir acaba kızlar

nişan iki sınav arasıydı o yüzden sınıfta kaldım zaten düğünüde güya sınav sonrasına ayarladık ama çılışılmıyorki yinede[/B]

BU SENE DE fazla umut yok diyorsun 2 yıl gidecek boşuna hayırlısı belki çalıştığın yerden çeyizlerden sorarlar geçersin

çünkü gecinmek cok zor

kesinlikle canım nerede oturuorsun

ağdanı 1 hafta önce falanmı yapıcaksın ben ozaman kuaförümle gidiyimde konuşayım saç boyası için gitmişkende randevumu alırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…