- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.221
Evet canım şükür öyle. Daha önceki iş yerlerimde hep tam gündü. Sinir olurdum yarım gün çalışıp gidenleri seyrederken. Yarım gün çalışmak bile bir bayan için nimet bence.
günaydın kızlar . bende tam gün çalışanlardanım... çok yorgunum artık dinlenmek istiyorum bu hafta yaaaa..
ben ilk etapta çalışmak istemiyorum, geçende nişanlımla konuştuk belki kpss ye girip Allah nasip ederse memur olurum inşallah.
ama onun dışında özel sektörde artık çalışmak istemiyorum. kendi işim olursa ne ala... web tasarımı , reklam v.b. konularda meraklıyım bunlarla ilgili detaylı bir eğitim alıp, kendi yerimi açmak istiyorum.
tabiki bunada şükür hatta planlarımı bile yaptım nişanlım tam gün çalışıyor ben yarım gün cumartesi günleri o evde yokken temizliğimi yaparım evlenince pazar bize kalır diyorum kendi kendime
tabiki bunada şükür hatta planlarımı bile yaptım nişanlım tam gün çalışıyor ben yarım gün cumartesi günleri o evde yokken temizliğimi yaparım evlenince pazar bize kalır diyorum kendi kendime
günaydın canım
hayırlısı Allahtan dilerim hepimizin gönlüne göre versin
ayni fikirdeyizz:)) ben hep hayalini kuruyorum işlerimi bitiririm yemeklerimi yaparım zaten hafta içi fazla ilgilenemicez birbirimizle şöyle güzel bir masa hazırlarım sevdiğime:))
ben muhasebecide çalışıyorum aslında bizim işimiz olmuyor ama iş olsun de geliyoruz işte:)) eskiden bende tam gün çalışıyodum çok sorunlar yaşadım tam gün çalıştığım için ama artık oo günler bittiii:)) 1 e kadar çalışmaya razıyım:)
Meslektaşısız bende muhasebecide çalışıyorum cnm
Evet ya hafta içi yorgunluktan bişey yapamıcaz yani. Hafta sonu ne kadar vakit geçirebilirsen o kadar :)
ne kadra güzelll seviyorum işimii
senin yaş kaç cnm sorması ayıp
Benimde nişanlım c.tesi çalışıyor..Bende c.tesi sabah temizlik yaparım öğle sonu gezmeye falan giderim.Nöbetim oluncada öğle sonu temizliğimi yaparım pazar günü kocişimle pazar gübü bize kalır.
ayni fikirdeyizz:)) ben hep hayalini kuruyorum işlerimi bitiririm yemeklerimi yaparım zaten hafta içi fazla ilgilenemicez birbirimizle şöyle güzel bir masa hazırlarım sevdiğime:))
amin canım, inşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin :13::13:
aynen aynen neyseki o günler yakında geliyor inşallahhhh
:13:
kızlar nişanlığımı görmüşmüydünüz siz
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/487749-buda-nisanligim.html
ooooooo senin çok az kalmışşş
maşşal çok güzel sizede çok yakışmış rabbim bir ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?