2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet canım şükür öyle. Daha önceki iş yerlerimde hep tam gündü. Sinir olurdum yarım gün çalışıp gidenleri seyrederken. Yarım gün çalışmak bile bir bayan için nimet bence.

tabiki bunada şükür hatta planlarımı bile yaptım nişanlım tam gün çalışıyor ben yarım gün cumartesi günleri o evde yokken temizliğimi yaparım evlenince pazar bize kalır diyorum kendi kendime

günaydın canım
hayırlısı Allahtan dilerim hepimizin gönlüne göre versin

tabiki bunada şükür hatta planlarımı bile yaptım nişanlım tam gün çalışıyor ben yarım gün cumartesi günleri o evde yokken temizliğimi yaparım evlenince pazar bize kalır diyorum kendi kendime

Benimde nişanlım c.tesi çalışıyor..Bende c.tesi sabah temizlik yaparım öğle sonu gezmeye falan giderim.Nöbetim oluncada öğle sonu temizliğimi yaparım pazar günü kocişimle pazar gübü bize kalır.

ayni fikirdeyizz:)) ben hep hayalini kuruyorum işlerimi bitiririm yemeklerimi yaparım zaten hafta içi fazla ilgilenemicez birbirimizle şöyle güzel bir masa hazırlarım sevdiğime:))

ayni fikirdeyizz:)) ben hep hayalini kuruyorum işlerimi bitiririm yemeklerimi yaparım zaten hafta içi fazla ilgilenemicez birbirimizle şöyle güzel bir masa hazırlarım sevdiğime:))

Evet ya hafta içi yorgunluktan bişey yapamıcaz yani. Hafta sonu ne kadar vakit geçirebilirsen o kadar :)

Meslektaşısız bende muhasebecide çalışıyorum cnm

aynen aynen neyseki o günler yakında geliyor inşallahhhh

amin canım, inşallah, Allah hepimizin gönlüne göre versin :13::13:

:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…