2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ya bide o üçlü bereket narlarından almıştım bende ayın 8 inde oda daha yeni geldi bir dahamı ASLAAA

Son düzenleme:

canım çok bakamadım çıkmam gerek evde bakıp cevap yazıcam sana:13:

canım çok bakamadım çıkmam gerek evde bakıp cevap yazıcam sana:13:

canım şimdi baktım. ilk resim net değil ama ikinci gelinlik modeli güzel, kırık beyaz galiba rengi de

aynen yaa 1 e kadar çalışıyorum eve gitmem 2-2.5 bütün günüm ölüyo yaa

evet az kaldı Allahın izniyle ama çeyiz bitmiyo bitmiyo Allahım bitmiyo

aynen cnm ya benmde eve gitmem 1 deçıkıyorum 2,5 3 oluyo hazırlıklar ne alemde eşyaları filan aldınızmı bu arada nerde sin istanbuldamı

merhaba kızlar herkese kolay gelsin yarım gün çalışmak yine iyi:)) tam gün çalışanlarda var şükretmemiz lazım... kimler evlendikten sonrada çalışacak??

merhaba kızlar herkese kolay gelsin yarım gün çalışmak yine iyi:)) tam gün çalışanlarda var şükretmemiz lazım... kimler evlendikten sonrada çalışacak??

valla öle haklısın seninde çok az kalmış hazırlıklar snein ne alemde

Günaydın kızlar...
Ben çalışıam canım gücüm yettiği kadar. Evde oturamam sanırım. C.tesi çalışmak gerçekten zor. Neyseki ben ayda bir c.tesi çalışıyorum... Nöbet oluyor yarım gün. Bugün 13:30'da çıkıcam inş.

aynen cnm ya benmde eve gitmem 1 deçıkıyorum 2,5 3 oluyo hazırlıklar ne alemde eşyaları filan aldınızmı bu arada nerde sin istanbuldamı

evet istanbuldayım oturma odamın tv sehpasıyla tv si eksik diğerleri tamam (halı köşe koltuk kitaplık koyacağım sadece oturma odam küçük çünkü) yatak odası tamam beyaz eşya tamam salonunda sadece tv si var koltuk tv ünitesi ve şu yemek masası ve orta sehpa olan akıllı sehpalardan alıcam yemek takımı almadım gereksiz geldi vitrin yerine de tv üniteleri var ama onu da öle şatafatlı istemiyorum spor ferah kullanışlı olsun evim bide oturma odası haricinde bütün evin halıları daha yok tül perdelerim yok bide avizelerim yok

merhaba canım benim nişanlımda tam gün çalışıyo oda senin gibi diyo:) ben evlendikten sonra hemen bebek istemiyorum çalışayım birikim yapalım biraz istiyorum ama ne olur bilemem

Son düzenleme:

günaydın canım bencede çalış:) ne güzel ayda 1 kere

valla öle haklısın seninde çok az kalmış hazırlıklar snein ne alemde

inşş bende çalışacam şükürler olsunki 1 e kadar çalışyorum çalışma saatlerim uygun inş sorun yaşamam. benim hayırlıs bitii yani syılırr ufak tekefler kaldı mutfaga masa ve perdeler geçen hfta avizelerim takıldıı nişanlandık hemen koltuk tak. yemek masası günlük oturma için köşe aldık:)) yavaş yavaş kendimizi sıkmadan yapıyoruz:)

kızlar günaydınnn

aynen yaa 1 e kadar çalışıyorum eve gitmem 2-2.5 bütün günüm ölüyo yaa

evet az kaldı Allahın izniyle ama çeyiz bitmiyo bitmiyo Allahım bitmiyo

günaydın kızlar . bende tam gün çalışanlardanım... çok yorgunum artık dinlenmek istiyorum bu hafta yaaaa..
ben ilk etapta çalışmak istemiyorum, geçende nişanlımla konuştuk belki kpss ye girip Allah nasip ederse memur olurum inşallah.
ama onun dışında özel sektörde artık çalışmak istemiyorum. kendi işim olursa ne ala... web tasarımı , reklam v.b. konularda meraklıyım bunlarla ilgili detaylı bir eğitim alıp, kendi yerimi açmak istiyorum.

Son düzenleme:
Evet canım şükür öyle. Daha önceki iş yerlerimde hep tam gündü. Sinir olurdum yarım gün çalışıp gidenleri seyrederken. Yarım gün çalışmak bile bir bayan için nimet bence.

ben muhasebecide çalışıyorum aslında bizim işimiz olmuyor ama iş olsun de geliyoruz işte:)) eskiden bende tam gün çalışıyodum çok sorunlar yaşadım tam gün çalıştığım için ama artık oo günler bittiii:)) 1 e kadar çalışmaya razıyım:)

allah yardımcınız olsun. rabbim inş gönlünüze göre verir hepimizin
hakkında hayırlısı olsun.. ne işinde çalışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…