2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıs sana bişey diyimmi nişanlığımzı birbirne benziyo ve aynı renkti benmki biraz daha kabarıktı takım elbise kravat aynı renk saç modelimiz bile aynı yawwww

hadi yaa ciddenmi resmin varmı?
benim elbisem spraptezdi o askılar sonradan dikildi aslında ben öle bi askı demedim kocaman resim bıraktım böyle aakı yapın diye ama kesinlikle yanından geçmeyen alakasız bişi yapmışlar ama ben keyfimi bozdummu tabiki hayıııır tadını çıkardım valla

Çok şeker olmuşun canım...

çok sağol canımmmm

13 yaşında kapandım :) şimcik 23 yaşındayım:)

ne güzellll bende 14 yaşında kapandım 5 sene kapalı kaldım yaşadığım zor günlerden birinde bunalım sonucu bi anda açıldım hala nie açıldım bilmiyom kapanmayı hala çok istiyorum ama şimdide nişanlım pek istemiyo düğünden sonra biraz geçsin ikna edicem inş.

benmkişde istyo kapanmamı bana gerçekten çok yakışıyo evlenince kapancam kararsızım ama yinede

inşş rabbim herkese nasip etsin ben allah a şükür hiç zorlanmadım kendi isteğimle kapandım. inşş nişanlınıda ikna edersin. rabbim muhakkak kolaylık veriyo. bu n arada kaç yaşındasın?? tatlım

canım çok güzel olmuşsun, maşallah çok beğendim elbise rengin de teninle çok güzel uyum sağlamış

benim nişan kıyafetim pudra pembe :) kapalıyım bu arada:)

13 yaşında kapandım :) şimcik 23 yaşındayım:)

canım benim bende kapalıyım benim ki de pudra rengi elbise ve üstüne lacivert ceketi vardı. ayakkabılarım kırık beyaz, eşarbımı da pudra rengi ve kırık beyaz eşarpta kombinlemiştim, ufak ufak inciler koydurtmuştum
maşallah çok erken yaşta kapanmışsın. ben 20 yaşındaydım kapandığımda, 5 senedir kapalıyım

Son düzenleme:
benmkişde istyo kapanmamı bana gerçekten çok yakışıyo evlenince kapancam kararsızım ama yinede

bende diyorum ki nişanlıma ben genelde duyuyorum erkekler karısının nişanlısının kapanmasını ister kızlar istemez
bzde de tam tersi ben istiyorum sen istemiyorsun

ikna edicem ama umudum var

bende diyorum ki nişanlıma ben genelde duyuyorum erkekler karısının nişanlısının kapanmasını ister kızlar istemez

ikna edicem ama umudum var

inşş tatlım :) evet gerçektende öyle ben kapalı olduğum halde nişanlım oran görünmesin buran görünmesin diyip duryoo :))))

valla bu modele benziyo etekleri ama daha kat kat üstü taşlıydı benmkinin

inşş rabbim herkese nasip etsin ben allah a şükür hiç zorlanmadım kendi isteğimle kapandım. inşş nişanlınıda ikna edersin. rabbim muhakkak kolaylık veriyo. bu n arada kaç yaşındasın?? tatlım

biliyorum canım 5 sene az bi zaman değil şimd kapansam zorluk çekmem bir daha da açılmam
23 yaşındayım canım

sağol canım teşekkür ederim senin nişan resmin yokmu gözümde canladırmaya çalıştımda güzel olmuşsundur eminim

Ikna edicem ama umudum var

valla öle yemekyaparken kıl filan uçmasın die örtmüştüm buda görünce aşkım kapan çok güzel olmuşsun diyo haklı süper oluyo bende kapanmayı düşünmyoı değilim ama işyeri kabul edecekmi die süphem var o kdr borç harç olck bianda çıkarsam naparıs KAYNANNAMDA ŞOK OLDU KSIIM NE GÜZEL OLMUŞSUN DİYOO KADIN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…