- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.241
sağol canım amin inşşş hepimize bir ömür mutluluk nasip etsin
evet 1 diyorum artık kalan künler zaten çokçabuk geçerr :)
kızlar nişanlığımı görmüşmüydünüz siz
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/487749-buda-nisanligim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/487749-buda-nisanligim.html
benim nişan kıyafetim pudra pembe :) kapalıyım bu arada:)
ben hiç kafamda bi renk oluşturmadan gittim kısmetime mercan çıktıne güzel ne kadardır kapalısın?
kıs sana bişey diyimmi nişanlığımzı birbirne benziyo ve aynı renkti benmki biraz daha kabarıktı takım elbise kravat aynı renk saç modelimiz bile aynı yawwww
Çok şeker olmuşun canım...
13 yaşında kapandım :) şimcik 23 yaşındayım:)
hadi yaa ciddenmiresmin varmı?
benim elbisem spraptezdi o askılar sonradan dikildi aslında ben öle bi askı demedim kocaman resim bıraktım böyle aakı yapın diye ama kesinlikle yanından geçmeyen alakasız bişi yapmışlar ama ben keyfimi bozdummu tabiki hayıııır tadını çıkardım valla
BENMKİDE SPRAPTEZDİ BENDE DEDİM BU DÜŞERMİ ASKILIK DİKTİRDİM BOLERO SU VARDI ÜSTÜNDE AMA BENMKİ GELİNLİK GİBİ ÇOK KABARIKTI FOTO YOK GÖSTERSEM AYNISI DERSİN KRAVAT BİLE AYNI KINAMDADA GİYCEM TEKRAR
ne güzellll bende 14 yaşında kapandım 5 sene kapalı kaldım yaşadığım zor günlerden birinde bunalım sonucu bi anda açıldım hala nie açıldım bilmiyom kapanmayı hala çok istiyorum ama şimdide nişanlım pek istemiyo düğünden sonra biraz geçsin ikna edicem inş.
hadi yaa ciddenmiresmin varmı?
benim elbisem spraptezdi o askılar sonradan dikildi aslında ben öle bi askı demedim kocaman resim bıraktım böyle aakı yapın diye ama kesinlikle yanından geçmeyen alakasız bişi yapmışlar ama ben keyfimi bozdummu tabiki hayıııır tadını çıkardım valla
BENMKİDE SPRAPTEZDİ BENDE DEDİM BU DÜŞERMİ ASKILIK DİKTİRDİM BOLERO SU VARDI ÜSTÜNDE AMA BENMKİ GELİNLİK GİBİ ÇOK KABARIKTI FOTO YOK GÖSTERSEM AYNISI DERSİN KRAVAT BİLE AYNI KINAMDADA GİYCEM TEKRAR
tüh yaa merak ettim keske foto olsaydı
kınanda da giyeceğine göre stın aldın benimkide öle evde duruyo napıcaz sonra bilmem
gelinliği kiralıycam o yüzden
ne güzellll bende 14 yaşında kapandım 5 sene kapalı kaldım yaşadığım zor günlerden birinde bunalım sonucu bi anda açıldım hala nie açıldım bilmiyom kapanmayı hala çok istiyorum ama şimdide nişanlım pek istemiyo düğünden sonra biraz geçsin ikna edicem inş.
benim nişan kıyafetim pudra pembe :) kapalıyım bu arada:)
13 yaşında kapandım :) şimcik 23 yaşındayım:)
kınanda da giyeceğine göre stın aldın benimkide öle evde duruyo napıcaz sonra bilmem
VALLA 1000,00 TL DEDİLER Ç.OK PAHALI DEDİM DÜŞÜRDÜLER EPEY 300 ALDIK HERKES ÇOK BEGENDİ
benmkişde istyo kapanmamı bana gerçekten çok yakışıyo evlenince kapancam kararsızım ama yinede
kızlar valla ben nişanlığımıda gelinliğimide satın aldım dursun canım ileride çoçuklarımıza gösteririz ben çok merak ediyorum mesela annemin gelinliğini olsada görsem die:)) bakalım bizim yavrucağazlarımız merak ederlermi acep :):)
bende diyorum ki nişanlıma ben genelde duyuyorum erkekler karısının nişanlısının kapanmasını ister kızlar istemez
bzde de tam tersi ben istiyorum sen istemiyorsun
ikna edicem ama umudum var
inşş rabbim herkese nasip etsin ben allah a şükür hiç zorlanmadım kendi isteğimle kapandım. inşş nişanlınıda ikna edersin. rabbim muhakkak kolaylık veriyo. bu n arada kaç yaşındasın?? tatlım
canım çok güzel olmuşsun, maşallahçok beğendim elbise rengin de teninle çok güzel uyum sağlamış
canım benim bende kapalıyım benim ki de pudra rengi elbise ve üstüne lacivert ceketi vardı. ayakkabılarım kırık beyaz, eşarbımı da pudra rengi ve kırık beyaz eşarpta kombinlemiştim, ufak ufak inciler koydurtmuştum
maşallah çok erken yaşta kapanmışsın. ben 20 yaşındaydım kapandığımda, 5 senedir kapalıyım
VALLA 1000,00 TL DEDİLER Ç.OK PAHALI DEDİM DÜŞÜRDÜLER EPEY 300 ALDIK HERKES ÇOK BEGENDİ
bencede EPEEEEYYY düşürmüşler maşallah
bende diyorum ki nişanlıma ben genelde duyuyorum erkekler karısının nişanlısının kapanmasını ister kızlar istemez
bzde de tam tersi ben istiyorum sen istemiyorsun
Ikna edicem ama umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?