2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

çok erken yaşta kapanmışsın canım genelde erken yaşlarda hazır olmuyoruz o yüzden zorluk çekiyoruz biz bayanlar maalesef
inş en kısa sürede kapanırsın nişanlını ikna edip, bu konularda çok katı kuralları yoksa illaki açık olacaksın falan diye kapanırsın zaten, Allah isteyen herkese nasip etsin.

benmkişde istyo kapanmamı bana gerçekten çok yakışıyo evlenince kapancam kararsızım ama yinede

kapan tabi canım, Allah kolaylığını veriyor. hele bir de önceden beri istiyorsan hiç zorluk çekmiyorsun. bende öyle oldu mesela. kapalılığı tam anlamıyla yaptıktan sonra öyle güzel geliyor ki bir süre sonraaa, tabi tam anlamıyla yapamıyoruz ama Allah nasip etsin inş hepimize.

amin canım inşallah. çok yakışır sana kapanmak emimin fazla resim paylaşamıyorum net ortamında nişanlık kızıyor.ama kısa bir süreliğine kendi albümüme ekliyeyim , oradan bakın kızlar olur mu? hemen kaldıracağım siz bakınca.haber verin bana.

benim kayınvalidem de fotoraf albümlerine bakarken benim eski kapalı halimi görd bayıldı resmi elinden bırakamıyo

işte buda benm gördünüz sildim cnlarım

Eklentiler

• $fty.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:

gelinlik ne durumda tatlım :):):)

valla onu daha almadık millet foto çekinmek için yanımda baya sıkıştım durdum abiye baya kabarık geriye doğru atmışım ama seviyorum ya bide nişanda girptim valla halim hal değildi anlayacağın nisan sonu ortası gibi gelinliğimide alcmmmm

ama rengi çok güzel beğendim. Inş istediğin gibi gelinlik bulabilirsin canım. Benim diktiriyorum bakalım nisan son haftası elimde olacak kına kıyafetimle birlikte. Benim nişan kıyafetimde baya kabarık kuyruğuda uzun bir gün giydik duruyo öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…