- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.261
inşş tatlım :) evet gerçektende öyle ben kapalı olduğum halde nişanlım oran görünmesin buran görünmesin diyip duryoo :))))
kızlar valla ben nişanlığımıda gelinliğimide satın aldım dursun canım ileride çoçuklarımıza gösteririz ben çok merak ediyorum mesela annemin gelinliğini olsada görsem die:)) bakalım bizim yavrucağazlarımız merak ederlermi acep :):)
alan çoğu arkadaşta yer kaplıyo gerek yokmuş diyo bilemedim ki ben:26:
inşş tatlım :) evet gerçektende öyle ben kapalı olduğum halde nişanlım oran görünmesin buran görünmesin diyip duryoo :))))
o bizde de var açığım ama o kadar değil mesela pantolon tişört en kısası dizlerde elbise dizüstü olamaz ama çoğu zaman yanında izin veriyo diz üstüde giymeme gerçi birazcık söyleniyo ama olsun içinde kalmasın diyo gerçi o giydirsede bende bundan fazlasını giyemem yaka açıklığıyla etek boyuna takıntılı işte
güzelmiş canım senin nişanlığında
benim nişanım gündüz oldu bide cafede yaptık o resimlerde ki yer de mekanın bahçesi çok güzel bi yerdi çokta güzel geçti hani böle renk renk ışıklı bi salon değilde böle yeşillikli bi mekan olduğu için ortama çok uydu nişanlık hiç taş işlemesi yoktu mesela
alan çoğu arkadaşta yer kaplıyo gerek yokmuş diyo bilemedim ki ben:26:
o bizde de var açığım ama o kadar değil mesela pantolon tişört en kısası dizlerde elbise dizüstü olamaz ama çoğu zaman yanında izin veriyo diz üstüde giymeme gerçi birazcık söyleniyo ama olsun içinde kalmasın diyo gerçi o giydirsede bende bundan fazlasını giyemem yaka açıklığıyla etek boyuna takıntılı işte
güzelmiş canım senin nişanlığında
benim nişanım gündüz oldu bide cafede yaptık o resimlerde ki yer de mekanın bahçesi çok güzel bi yerdi çokta güzel geçti hani böle renk renk ışıklı bi salon değilde böle yeşillikli bi mekan olduğu için ortama çok uydu nişanlık hiç taş işlemesi yoktu mesela
DUR BAKIM DA KOYUMMM
ne güzellll bende 14 yaşında kapandım 5 sene kapalı kaldım yaşadığım zor günlerden birinde bunalım sonucu bi anda açıldım hala nie açıldım bilmiyom kapanmayı hala çok istiyorum ama şimdide nişanlım pek istemiyo düğünden sonra biraz geçsin ikna edicem inş.
benmkişde istyo kapanmamı bana gerçekten çok yakışıyo evlenince kapancam kararsızım ama yinede
biliyorum canım 5 sene az bi zaman değil şimd kapansam zorluk çekmem bir daha da açılmam
23 yaşındayım canım
sağol canım teşekkür ederim senin nişan resmin yokmu gözümde canladırmaya çalıştımda güzel olmuşsundur eminim
valla öle yemekyaparken kıl filan uçmasın die örtmüştüm buda görünce aşkım kapan çok güzel olmuşsun diyo haklı süper oluyo bende kapanmayı düşünmyoı değilim ama işyeri kabul edecekmi die süphem var o kdr borç harç olck bianda çıkarsam naparısKAYNANNAMDA ŞOK OLDU KSIIM NE GÜZEL OLMUŞSUN DİYOO KADIN
DUR BAKIM DA KOYUMMM
tamam
çok erken yaşta kapanmışsın canım genelde erken yaşlarda hazır olmuyoruz o yüzden zorluk çekiyoruz biz bayanlar maalesef
inş en kısa sürede kapanırsın nişanlını ikna edip, bu konularda çok katı kuralları yoksa illaki açık olacaksın falan diye kapanırsın zaten, Allah isteyen herkese nasip etsin.
kapan tabi canım, Allah kolaylığını veriyor. hele bir de önceden beri istiyorsan hiç zorluk çekmiyorsun. bende öyle oldu mesela. kapalılığı tam anlamıyla yaptıktan sonra öyle güzel geliyor ki bir süre sonraaa, tabi tam anlamıyla yapamıyoruz ama Allah nasip etsin inş hepimize.
amin canım inşallah. çok yakışır sana kapanmak emiminfazla resim paylaşamıyorum net ortamında nişanlık kızıyor.ama kısa bir süreliğine kendi albümüme ekliyeyim , oradan bakın kızlar olur mu? hemen kaldıracağım siz bakınca.haber verin bana.
yok çok katı değil sadece işte bizlerde ki gibi heyecan var onlardada kendince hayaller kuruyo işte yanımda şimdilik böle görmek istiyorum seni diyo evlendikten sonra azıcık hevesi geçsin ikna olur zaten inş.
çok güzel olmuşsun canımmm
valla benmkide öle gömlek giy kızıyo içim görünmesede görünyomu ne ?? Deyip deli ediyooo
gelinlik ne durumda tatlım :):):)
valla onu daha almadık millet foto çekinmek için yanımda baya sıkıştım durdum abiye baya kabarık geriye doğru atmışım ama seviyorum ya bide nişanda girptim valla halim hal değildi anlayacağın nisan sonu ortası gibi gelinliğimide alcmmmm
kızlar bakmakisteyenler için koydum resim birkaç tane çok fazla yoktu bulabildiklerimi albümüme ekledim, bakınca haber verin sileyim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=94049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?