2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhaba kızlarr iyi haftasonları hepinizee ben de eşimin iş yerindeyim müdürünün yanında toplantısı var çıkmasını bekliyorum

Kizlar, bursalilar bi yardim edebilir mi? Bursada kina icin cok guzel kaftanlar satan bi yer varmis diye duydum, neresidir bilen var mi?

tatlım bır bursalı olarak olaya hemen el atmak ıstedım gercı yenı gordum bıreaz gec bı cwp olucak ama ısıne yararsa ne ala. bursada degısık kaftan kıralayabılecegın lal ve osmanıyegah (bunun adından tam emın olamadım) var. ben ıkısınden de kınam ıcın kıraladım ama genel olarak lal de daha gusel seyler var. sen ne ıcın dusunuyosun bılmıyorum ama gerekırse yerlerını acık olarakta tarıf edebılırım

kızllaaarrr napıyosunuzzz
teftişimiz var giremiyorum foruma. hatta işten başımı kaldıramıyorum.
beni özleyin tamam mıııı
seviyorum hepiniziii

ıslayım eylül. ask olsun seni mi kırcammm

Eki Görüntüle 373852 [/QUOTE]

sağol canııııııııııımm

selamlar kızlar nasılsınız,tüm haftasonunu haftaiçi izlemedeiğim bi sürü dizi ve filmler izleyerek geçirdimsağolsun bi ark sayesinde hint filmi hastası olup çıktım
bu yüzden tüm kaynattıklarınızı kaçırmışım,anca okudum..
nikahla ilgili herşeyi yazmışsınız,ben artık yazmimama ikinizin beraber gitme şartı sanırım her belediyede yok,ben gitmedim mesela,sorun olmadı..
miskacım kına kıyafeti için yer sormuşsun,ben de merak ettim,ama bursada tanıdığım yok,bi ara çiğdem miydi birileri foto paylaşmıştı şahane kaftanlar,keşke imkanım olsa da ben de alsam öyle bişeyler..netten siparişle oluyor mu bursalı kızlar??eğer olmuyorsa bana ist.dan en güzel ürünler kimlerdedir nerdedir öneride bulunur musunuz?gelinlik için gelince onu da aradan çıkarma niyetindeyim..

kapanma muhabbetleri olmuş,ben de kapalıyım,Rabbim isteyen herrrrrkeslere nasip etsin inşaallahh
tavuk alma ne ilginç adetmiş,bizde yok öyle şeyler,matrakmış cidden

balayına yurtdışına gidecek olan/hiden var mı?tanımadığınız bi ülkede balayı nasıl olur ne düşünüyorsunuz kızlar??

herkesi öperiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…