2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ilk kez akşam giriyim dedim kimse yok, neyse sabah görüşürüz

ay evet gecelerş kimse yok,herkes sabah işyerinde giriyo,kaynatıyo..malesef benim işyerinde pc ile alakam olmuyo ancak akşam yazabiliyorum..böyle olunca da kaçırıyoruz muhabbetleri yaa..

slm'lar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir,
yeni çıkan kanunla artık güzellik salonlarında laser epilasyon ve diğer medikal zayıflama uygulamaları yasaklandı, bu nedenle o tarz yerler anormal kampanyalar yapıyorlar.
Lütfen aldanmayın çoğuda parayı alıp bir iki seans sonra kaybolabiliyor.Bir arkadaşım bakırköyde bir merkeze tüm vücut kampanyasına katıldı, randevü vermek için
yoğunuz diyerek oyaladılar,sonra bir gitti yerinde yeller esiyor,ayrıca sağlık açısından da tehlikeli, hastanelerin estetik bölümlerinde çoğunlukla lazer var oralara bir bakın derim,
ben bağcılar hospitalist hastanesiydi yanlış hatırlamıyorsam oranın medikal estetik binası ayrı, medikalist ismi oraya gidiyorum ve çok memnunum, özellikle vücutta süper
yalnız lazerde yüz çok uzun sürüyor birde bu konularda esteworld de oldukça başarılı, her türlü lazer cihazı var,estetik hastanesi resmen,
tüylerin değişim gösterdiği aşamalarına göre farklı cihazlarla da devam ediyorlar, ayrıca lazer görmeyecekse veya arttırma tehlikesi varsa uyarıyorlar ve kabul etmiyorlar.
Hadi herkese kolay gelsin, uzun süren tüysüzlüğün keyfi harika,tamamen olur inşallah :)

günaydın kızlarrrrr
bugün 88 güne düştüm
ayrıca nikah elbisemde gelmiş çok hoşumaa gitti çok içime sindi yaa biran önce 72 gün geçsin giyeyim istiyorum

kızlar günaydınnn :)) nasılsınız canlarım dün mutfagıma masa aldık:)) perdeler için ölçüye geldiler pek fazla içime sinmedi ama onlarıda hallettik tv sehpası kaldı sadece

günaydın kızlarrrrr
bugün 88 güne düştüm
ayrıca nikah elbisemde gelmiş çok hoşumaa gitti çok içime sindi yaa biran önce 72 gün geçsin giyeyim istiyorum

Ayy birtanem çok sevindim içine sinmesine..Giyinip foto eklersen süper olur şahsen Günaydın bu arada tatlım.
Günaydın Kızlar
Günaydın canım nasılsın?

kızlar günaydınnn :)) nasılsınız canlarım dün mutfagıma masa aldık:)) perdeler için ölçüye geldiler pek fazla içime sinmedi ama onlarıda hallettik tv sehpası kaldı sadece

Günaydın...Bende dün mutfak masası beğendim 719 tl. 4 sandalya var içinde. Masa cam gibi bişey açılıyor 6 kişilik olur. sandalyeler deri. sen nasıl bişi aldın canım ne kadar aldın acaba?

ıkea dan aldım 400 tl filan geldi benim masam bar şeklinde yüksek bizim bey öyle istedii :))

ıkea dan aldım 400 tl filan geldi benim masam bar şeklinde yüksek bizim bey öyle istedii :))

Benim nişanlımda koçtaştan beğendi bar masa ama ben kabul etmedim kullanışlı olmaz diye..Bakalım bizde 1-2 model beğendik ama hangisi olur bilemiyorumç...Güzel günlerde kullan tatlım.

Benim nişanlımda koçtaştan beğendi bar masa ama ben kabul etmedim kullanışlı olmaz diye..Bakalım bizde 1-2 model beğendik ama hangisi olur bilemiyorumç...Güzel günlerde kullan tatlım.

saol tatlım çok teşekkürler inşş hayırlısıyla. ben çok beğendim hem kullanışlı hemde benim mutfağıma uygun çok yer kaplamıyoo:) birazcık küçükde mutfağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…