2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa

Tatlım bizde şimdi hen kına-nişan birlikte oluyor..
Önce gelin damat çıkışı oluyor...sonra dans ediliyor..arkasından pasta kesiliyor ve takı töreni yapılıyor. Ardından salondan erkekler çıkyor ve kadınlar için kına töreni başlıyor canım. Benimde bu şekilde olacak düğün gibi en başta erkekler var ama sonra çıkıyorlar güzel oluyor tatlım.

cok tesekkur ederım cnm

tesekkurler cnm. bnde moru cok sevıyorum tatlım ama mutfagım mor beyaz o yuzden farklı bı renk ıstıyorum. cunku nısanlımla hayalımız her odada farklı bı renk farklı bır dunya olsun dedık.

gelınlıgım tamamen aynısı tatlım. sadece uzun kuyruk eklenıcek. oda daha sonra cıkıcak cıkınca böle olucak.
kaza ıcınde mobılyalar ıcınde cok sagol tatlım. sukur kı kendılerınde bısı yok ama carpan araba kacmıs sımdı onun pesındeler bulmaya calısıyorlar bakalım ıns bulabılırler

tesekkurler cnm. beyaz bı baslık dusunmuyorum. cok bogmadan renk katarım zaten her yer bogulmus gıbı bende sevmem. onun ayarını yaparım bakalım.

kızlar bu arada koltuklara mı yatak basına mı o renk koysam dıye sıze soruyorum. ne olur yardım edın. koltuklar ve yesıllı yatak bası olan grup benımkı degıl sadece renk nasıl gorun dıye koydum. azcık fıkırrrrrrrrrrrrrr helpppppppppp

Benimde kınam düğün gibi olucak
düğümde olucak her organizasyon kına gecemde de olucak
ayrı sehirde olunca öyle oluyor kına düğün havasında oluyor
çünkü herkes geliyor yakınlar geliyor bı..

Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa

tatlım bızım kınada takı olmaz. kına yakılırken kızın basında kırmızı ortu oluyo ya takmak ısteyen genelde onun ustune takar. her yorenın farklı oluyo sanırım

Tatlım ben o rengi salonda koltukta daha çok beğeniyorum..Yatak odasının baş kısmını pudra rengi gibi açık renk yaptırırsan herşeyle uyumlu olabilir diye düşündüm tatlım.

Tatlım ben o rengi salonda koltukta daha çok beğeniyorum..Yatak odasının baş kısmını pudra rengi gibi açık renk yaptırırsan herşeyle uyumlu olabilir diye düşündüm tatlım.

evet bu fıkrı begndım olabılır cnm. alternatıfler arasına yazdım hemen

erkek güvendigi müddetcee sıkıntı olmuyo ya geri cekme yöntemiii iyidir

ne olur ne olmaz en iyisi bence prezervetif. ben pek anlamam aslında böyle şeylerden ablamlar var ama onlara soramıyorum utanırım benim çok zamanım kaldı aslına bilenlere sormak lazım. sonuçta daha tecrübelilerdir

Hmmmm ilk gece otelde yani
wooowwww

Merhaba bayanlar fikrinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız seviniriimmm

düğün tarihimi 29 eylül olarak istiyorum ancak geçen hafta karar verdiğimiz için güzel yerlerin hepsi dolu, yakın tarih olarak ancak 6 ekim var.

İki salon arasında kaldım

Salon Prenses

ve

Bursa Karlıtepe Düğün Salonları - Bursa Prestij Düğün Salonu & Bursa Star Düğün Salonu prestij salon - tasarımı tamamen değişmiş daha aydınlık ferah renkler kullanılmış, yeni halini yüklememişler çünkü hala devam ediyo yeni eklemeleri

sıkıntı şurada prensesin salon çok güzel ama cts gündüz, bence düğün için cts gündüz hoş değil ve gündüz düğünleri büyülü gelmiyo bana

karlıtepe de 5-10 merdiven kadar alta iniyosun ona taktım, bodrum kat gibi diye. Sizin fikirleriniz neler paylaşır mısınız?

Doktora veya saglık ocağında bu konularda bilgi verenlere danisabilirsin Canim..

cnm cumartesı gunu gunduz olan dugune bekledıgınden cok daha az kısı gelebılır. cunku artık cogu ıs yerı cumartesı ya tam gun yada yarım gun calısıyor.bnde bursalıyım bnm dugunumde cumartesı ama gece sırf mılletın calısma durumunu dusundugumuz ıcın gelın alıcıyı bıle aksam uzerıne dogru dugun saatıne yakın bısı olarak dusunuyoruz. bnde bunu bı degerlendır derım. tatlım benım bursada begenıdıgım bı kac salon var sanırım sen bı yere daha yazmıstın bn ordada sana yazdım gordun mu bılmem. yıldırımı dusun derım bn kısı sayında sıkıntı yoksa cunku bn nısanımı orda yaptım mısafırler mekanda etkılendı bnde mekanın bızımle ılgılenmesınden cok memnun kaldım. bıde bn dugunumu zas teras düğün salonunda yapıcam oraya da bak ıstersen.

Doktora veya saglık ocağında bu konularda bilgi verenlere danisabilirsin Canim..

bilemiyorum hap kullanmak istemiyorum ben zaten nişanlımda istemiyo kullanmamı ben korunurum dedi. ama tabi yine danışmak lazım çalıştığım işyerinin nerdeyse 4 tarafı hastanee:))) bi gidip sorayım :))

bilemiyorum hap kullanmak istemiyorum ben zaten nişanlımda istemiyo kullanmamı ben korunurum dedi. ama tabi yine danışmak lazım çalıştığım işyerinin nerdeyse 4 tarafı hastanee:))) bi gidip sorayım :))

En dogrusu bı doktora danışmak daha bilinçli ve herseyi açıklayarak bilgilendiriyorlar. Bende doktora gidicem danışmak için.

kızlar nasıl sızlerle de paylasmak ıstedım yakınlarda nısanlıanmayı dusunen cok yakın arkadasıma yaptım. bohca havlu takımı

onuda kullananlar var canıııım

Aslında ben evimde istiyorum ama otel bu teklifi yapınca nişanlım direk atladı..güzel olur diyor başka bişi demiyor Ayy utandım bak :)

vawwwwwwwwwwwww süperrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…