- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.441
Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa
Mobilyaların avangard tarzz harikaa, bende o tarz aldım, masamız çok benziyo benimkiinin ayakları taşlıı, koltuklarımda bu tarza yakın kadifee yatak başım bazamdakafifee tarzımınz aynı gerçektenn çok beğendim cnm şimdidenn güzel gülee kullannnn
bence harikalar benim mobilylrımda aynı böylee:)) sadece koltuk renk farlı bide modeli ama hemen hemen aynı biz modoko dan aldık yatak odasınıda odama göre yaptırdım koltuklarımıda evimin ölçüsüne göre yaptılar yatagımın başlığı kadife mor:)) ayy çok seviyorum pembe morr saolsun kocacım yaptırdıı :)) güle güle kullan tatlım süper modellerii
canım çok güzeller hepsicountry tarz deniyordu sanırım bu tarza, seviyorum böyle mobilyaları, ama bu aralar ahşap mobilyalara çok taktık nişanlımla birlikte, ahşap alıcaz galiba. daha bakamadık.
çok geçmiş olsun canım bu arada kaza olmuş, önemli bir durum yoktur inşallah.
ekle tabi canım nolcaktam olarak böle mi olacak gelinliğin. ben beğendim valla
Tatlım öncelikle geçmiş olsun..Şükürki birşey olmamış görümcenlere.
Eşyaların anavgarde benimde salon ve yatak odam avangerde çok şık duruyor. Yatak odan bence bembeyaz olsun canım. başlık renkli olunca her yatak örtüsü ve nevresim takımı doş durmuyor ne yazıkki. ama tabiki tercih senin tatlım. Güle güle kullan şimdiden.
Ayy ayy ne romantik canım yaaa...Sokakta kınada harika olur yani. Benimde öyle bir şansım olsa idi kesinlikle tercih ederdim canım benim. Biz kına salonunu kişi başı 14 tl'ye tuttuk..Düğün gibi olacak ama pasta kesimi, takı töreni, damat gelin çıkışı, dansı, barkovizyon gösterisi, meşaleller falan herşey olacak içinde. kamera çekimi, soliste falan herşey içinde.. Kişi başı fiyat alıyor her yer burada.
Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa
cok tesekkur ederım cnm
tesekkurler cnm. bnde moru cok sevıyorum tatlım ama mutfagım mor beyaz o yuzden farklı bı renk ıstıyorum. cunku nısanlımla hayalımız her odada farklı bı renk farklı bır dunya olsun dedık.
gelınlıgım tamamen aynısı tatlım. sadece uzun kuyruk eklenıcek. oda daha sonra cıkıcak cıkınca böle olucak.
kaza ıcınde mobılyalar ıcınde cok sagol tatlım. sukur kı kendılerınde bısı yok ama carpan araba kacmıs sımdı onun pesındeler bulmaya calısıyorlar bakalım ıns bulabılırler
tesekkurler cnm. beyaz bı baslık dusunmuyorum. cok bogmadan renk katarım zaten her yer bogulmus gıbı bende sevmem. onun ayarını yaparım bakalım.
kızlar bu arada koltuklara mı yatak basına mı o renk koysam dıye sıze soruyorum. ne olur yardım edın. koltuklar ve yesıllı yatak bası olan grup benımkı degıl sadece renk nasıl gorun dıye koydum. azcık fıkırrrrrrrrrrrrrr helpppppppppp
Tatlım ben o rengi salonda koltukta daha çok beğeniyorum..Yatak odasının baş kısmını pudra rengi gibi açık renk yaptırırsan herşeyle uyumlu olabilir diye düşündüm tatlım.
erkek güvendigi müddetcee sıkıntı olmuyo ya geri cekme yöntemiii iyidir
Tatlım düğünüm konya bera otelde olacak. saat 15-17 arası nşkah töreni olacak. Sonra otelin en üst katında 12. katta terasta 100 kişilik salonda sadece yakın akrabalarımıza yemek vericez. Oraya orkestra gelecek ve eğlenicez. Düğünde sadece sevdiklerimiz olsun yeetr dedik. hem maddi durum yönündende bizi çok zorlamadı tatlım. Akşam ilerleyen saatlerde pasta kesicez 6 katlı ve kesilen pasta 100 kişiye dağıtılacak canım kuruyemiş ile birlite bakalım bizim içimize çok sinen bir organizasyon olduOtelde gece konaklamyı bize hediye etti.
ne olur ne olmaz en iyisi bence prezervetif. ben pek anlamam aslında böyle şeylerden ablamlar var ama onlara soramıyorum utanırımbenim çok zamanım kaldı aslına bilenlere sormak lazım. sonuçta daha tecrübelilerdir
Hmmmm ilk gece otelde yani
wooowwww
Merhaba bayanlar fikrinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız seviniriimmm
düğün tarihimi 29 eylül olarak istiyorum ancak geçen hafta karar verdiğimiz için güzel yerlerin hepsi dolu, yakın tarih olarak ancak 6 ekim var.
İki salon arasında kaldım
Salon Prenses
ve
Bursa Karlıtepe Düğün Salonları - Bursa Prestij Düğün Salonu & Bursa Star Düğün Salonu prestij salon - tasarımı tamamen değişmiş daha aydınlık ferah renkler kullanılmış, yeni halini yüklememişler çünkü hala devam ediyo yeni eklemeleri
sıkıntı şurada prensesin salon çok güzel ama cts gündüz, bence düğün için cts gündüz hoş değil ve gündüz düğünleri büyülü gelmiyo bana
karlıtepe de 5-10 merdiven kadar alta iniyosun ona taktım, bodrum kat gibi diye. Sizin fikirleriniz neler paylaşır mısınız?
Doktora veya saglık ocağında bu konularda bilgi verenlere danisabilirsin Canim..
bilemiyorum hap kullanmak istemiyorum ben zaten nişanlımda istemiyo kullanmamı ben korunurum dedi. ama tabi yine danışmak lazım çalıştığım işyerinin nerdeyse 4 tarafı hastanee:))) bi gidip sorayım :))
kızlar nasıl sızlerle de paylasmak ıstedım yakınlarda nısanlıanmayı dusunen cok yakın arkadasıma yaptım. bohca havlu takımı
Eki Görüntüle 375524
Eki Görüntüle 375523
Eki Görüntüle 375522
ne olur ne olmaz en iyisi bence prezervetif. ben pek anlamam aslında böyle şeylerden ablamlar var ama onlara soramıyorum utanırımbenim çok zamanım kaldı aslına bilenlere sormak lazım. sonuçta daha tecrübelilerdir
Aslında ben evimde istiyorum ama otel bu teklifi yapınca nişanlım direk atladı..güzel olur diyor başka bişi demiyor Ayy utandım bak :)
En dogrusu bı doktora danışmak daha bilinçli ve herseyi açıklayarak bilgilendiriyorlar. Bende doktora gidicem danışmak için.
müthiş görünüyor, arkadaşın çok şanslı bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?