2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Eklentiler

• $Görüntü0412.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $Görüntü0510.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 19
sonunda mobılyalarımı begebıldım yemın ederım ustumden bı yuk kalktı sankı. bu gce yada yarın aksam gıdıp almayı dusunuyoruz bakalım. sımdıde renklerle ılgılı kfamda celıskıler var nasıl yapsam dıye. burda bahsetmıstım ınegole gıdıcez dıye. cumartesı aksamı son anda vaz gectık ınegole gıtmekten. gercı gıtmek ıstesekte gıdemıcekmısız cunku gorumcemler kaza yapmıslar nısanlım cumartesı gecesı sabah 6 ya kadar kosturdu. sukur kı kımsede bısı yok araba baya kotu olmus ama canlarında bısı olmayısı sevındırdı bızı. pazar gunu gunduzde onunla ılgılı kosturdu nısanlım saat 5 ı gecıyodu bız dısarı cıktıgımızda. yolumuzun ustunde bı mobılyacı vardı aaa hadı bı bakalım dedık ve ıyıkıde bakmısız herseyımızı begndık orda.genlde bn begnırdım nısanlımda bn begendım dıye sesını cıkarmazdı ama bu sefer ıkımızde gercekten cok begendık bu baktıklarımızı. begendıklerımın tam fotosu yok ama benzerlerını gosterıp fıkır almak ıstıyorum.
yemek masam bu tarz olucak onunde aynı bu sekılde bı benc olucak ve toplamda 5 tane sandalye olucak. yemek odası takım olarak almıcam vıtrın falan pek sevmıyorum. bı konsolla masa dusunuyodum zaten ama olctuk konsola da yerımız yok malesef o yuzden sadece masa almaya karar verdık.

yatak basım bu tarz fakat kadıfe kumastan rengıne karar veremıyorum.

su rengı yatak basım yada koltuklarımda kullanmayı cok ıstıyorum ama tam emın olamıyorum. canlı canlı da gordum koltukta kullanılmıs halını krem ve bunu kombıne etmıslerdı bayıldık nısanlımla. ne olur ark fıkır verın

kacıncıya eklıyorum bılmıyorum ama madem gelınlık konusu acılmıs bende yıne eklıyım dedım. affedın kızlar kızmayın sakın olur mu :))))))))))

Mobilyaların avangard tarzz harikaa, bende o tarz aldım, masamız çok benziyo benimkiinin ayakları taşlıı, koltuklarımda bu tarza yakın kadifee yatak başım bazamdakafifee tarzımınz aynı gerçektenn çok beğendim cnm şimdidenn güzel gülee kullannnn

Kızlar ya bişey sorucam bilmiyorum ben mi çok tezcanlıyım ama,düğünüm haziranda ben telaşlanaya başladım ya sizler ilk geceden itibaren nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?Bİz 2 yıl bebiş düşünmüyoruz hayırlısı tabi de niyetimiz böyle,ama nasıl korunucaz bilmiyorum

bence harikalar benim mobilylrımda aynı böylee:)) sadece koltuk renk farlı bide modeli ama hemen hemen aynı biz modoko dan aldık yatak odasınıda odama göre yaptırdım koltuklarımıda evimin ölçüsüne göre yaptılar yatagımın başlığı kadife mor:)) ayy çok seviyorum pembe morr saolsun kocacım yaptırdıı :)) güle güle kullan tatlım süper modellerii

canım çok güzeller hepsi country tarz deniyordu sanırım bu tarza, seviyorum böyle mobilyaları, ama bu aralar ahşap mobilyalara çok taktık nişanlımla birlikte, ahşap alıcaz galiba. daha bakamadık.
çok geçmiş olsun canım bu arada kaza olmuş, önemli bir durum yoktur inşallah.

kacıncıya eklıyorum bılmıyorum ama madem gelınlık konusu acılmıs bende yıne eklıyım dedım. affedın kızlar kızmayın sakın olur mu :))))))))))

Eki Görüntüle 375471

ekle tabi canım nolcak tam olarak böle mi olacak gelinliğin. ben beğendim valla

benim mayısta nikahım bende çok düşündüm ve nişanlımlada konuştuk bizde istemiyoruz rabbim nasip ederse yapacak bişey yok. biz prezervetif kullanmayı düşünüyoruz
ben hap yada iğne kullanmayı düşünmüyorum nişanlımda istemiyo zaten kullanmamı ben korunurum dedi saolsun bitanem.

biz 2 yıllık evliyiz 2 yıldır geri çekme yöntemi kullanıyoruz canım

erkek güvendigi müddetcee sıkıntı olmuyo ya geri cekme yöntemiii iyidir

Tatlım öncelikle geçmiş olsun..Şükürki birşey olmamış görümcenlere.
Eşyaların anavgarde benimde salon ve yatak odam avangerde çok şık duruyor. Yatak odan bence bembeyaz olsun canım. başlık renkli olunca her yatak örtüsü ve nevresim takımı doş durmuyor ne yazıkki. ama tabiki tercih senin tatlım. Güle güle kullan şimdiden.

Ayy ayy ne romantik canım yaaa...Sokakta kınada harika olur yani. Benimde öyle bir şansım olsa idi kesinlikle tercih ederdim canım benim. Biz kına salonunu kişi başı 14 tl'ye tuttuk..Düğün gibi olacak ama pasta kesimi, takı töreni, damat gelin çıkışı, dansı, barkovizyon gösterisi, meşaleller falan herşey olacak içinde. kamera çekimi, soliste falan herşey içinde.. Kişi başı fiyat alıyor her yer burada.

Sen naısl olcak ki canım
Düğün başka bir yerde mi olcak??

Sen naısl olcak ki canım
Düğün başka bir yerde mi olcak??

Tatlım düğünüm konya bera otelde olacak. saat 15-17 arası nşkah töreni olacak. Sonra otelin en üst katında 12. katta terasta 100 kişilik salonda sadece yakın akrabalarımıza yemek vericez. Oraya orkestra gelecek ve eğlenicez. Düğünde sadece sevdiklerimiz olsun yeetr dedik. hem maddi durum yönündende bizi çok zorlamadı tatlım. Akşam ilerleyen saatlerde pasta kesicez 6 katlı ve kesilen pasta 100 kişiye dağıtılacak canım kuruyemiş ile birlite bakalım bizim içimize çok sinen bir organizasyon oldu Otelde gece konaklamyı bize hediye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…