- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.421
Aynen cnm bende senin gibi düşünüyodum saden olsun parıl parılparlasın sitiyodum,şimdi sade gelinlikler hoşuma gidiyoo birde prensen gelinlik var heryerdeee giydim hoşumada gitti ama hala kararsızımmm
Eywwallahhh kızlarrr, sırıllsıklam oldummm
Oyy cnm senin dikime başladınğından haverim varr azbiraz bahsedermisin nasıl bişi diktiriyorsunn, gerçii üstünde görmek daha iyi olurrduuu, inş. o günleridee göricezzzz
Balım benim gelinliğin aşağıdaki birincinin eteği, ikincinin üstü olcak ama bikaç değişiklik yapılcak, omuzda dantel düşük kol yapılcak ve eteğindede ara ara danteller olcak bütünleşmesi için. İnşallh güzel olur:26:
Ben de varımm beni ekleyin beni de
Aynen cnm bende senin gibi düşünüyodum saden olsun parıl parılparlasın sitiyodum,şimdi sade gelinlikler hoşuma gidiyoo birde prensen gelinlik var heryerdeee giydim hoşumada gitti ama hala kararsızımmm
Eywwallahhh kızlarrr, sırıllsıklam oldummm
Balım benim gelinliğin aşağıdaki birincinin eteği, ikincinin üstü olcak ama bikaç değişiklik yapılcak, omuzda dantel düşük kol yapılcak ve eteğindede ara ara danteller olcak bütünleşmesi için. İnşallh güzel olur:26:
Wawww güzell olcakk, çok güzel bi gelin olcaksınn, etekk harika gerçekten cnm
Bende 1. yi çok beğeniyorum cnm, özellikler kolları duvağıı istediğim gibiii
sonunda mobılyalarımı begebıldım yemın ederım ustumden bı yuk kalktı sankı. bu gce yada yarın aksam gıdıp almayı dusunuyoruz bakalım. sımdıde renklerle ılgılı kfamda celıskıler var nasıl yapsam dıye. burda bahsetmıstım ınegole gıdıcez dıye. cumartesı aksamı son anda vaz gectık ınegole gıtmekten. gercı gıtmek ıstesekte gıdemıcekmısız cunku gorumcemler kaza yapmıslar nısanlım cumartesı gecesı sabah 6 ya kadar kosturdu. sukur kı kımsede bısı yok araba baya kotu olmus ama canlarında bısı olmayısı sevındırdı bızı. pazar gunu gunduzde onunla ılgılı kosturdu nısanlım saat 5 ı gecıyodu bız dısarı cıktıgımızda. yolumuzun ustunde bı mobılyacı vardı aaa hadı bı bakalım dedık ve ıyıkıde bakmısız herseyımızı begndık orda.genlde bn begnırdım nısanlımda bn begendım dıye sesını cıkarmazdı ama bu sefer ıkımızde gercekten cok begendık bu baktıklarımızı. begendıklerımın tam fotosu yok ama benzerlerını gosterıp fıkır almak ıstıyorum.
yemek masam bu tarz olucak onunde aynı bu sekılde bı benc olucak ve toplamda 5 tane sandalye olucak. yemek odası takım olarak almıcam vıtrın falan pek sevmıyorum. bı konsolla masa dusunuyodum zaten ama olctuk konsola da yerımız yok malesef o yuzden sadece masa almaya karar verdık.
Eki Görüntüle 375458
yatak basım bu tarz fakat kadıfe kumastan rengıne karar veremıyorum.
Eki Görüntüle 375461
su rengı yatak basım yada koltuklarımda kullanmayı cok ıstıyorum ama tam emın olamıyorum. canlı canlı da gordum koltukta kullanılmıs halını krem ve bunu kombıne etmıslerdı bayıldık nısanlımla. ne olur ark fıkır verın
Eki Görüntüle 375465
Eki Görüntüle 375466
sonunda mobılyalarımı begebıldım yemın ederım ustumden bı yuk kalktı sankı. bu gce yada yarın aksam gıdıp almayı dusunuyoruz bakalım. sımdıde renklerle ılgılı kfamda celıskıler var nasıl yapsam dıye. burda bahsetmıstım ınegole gıdıcez dıye. cumartesı aksamı son anda vaz gectık ınegole gıtmekten. gercı gıtmek ıstesekte gıdemıcekmısız cunku gorumcemler kaza yapmıslar nısanlım cumartesı gecesı sabah 6 ya kadar kosturdu. sukur kı kımsede bısı yok araba baya kotu olmus ama canlarında bısı olmayısı sevındırdı bızı. pazar gunu gunduzde onunla ılgılı kosturdu nısanlım saat 5 ı gecıyodu bız dısarı cıktıgımızda. yolumuzun ustunde bı mobılyacı vardı aaa hadı bı bakalım dedık ve ıyıkıde bakmısız herseyımızı begndık orda.genlde bn begnırdım nısanlımda bn begendım dıye sesını cıkarmazdı ama bu sefer ıkımızde gercekten cok begendık bu baktıklarımızı. begendıklerımın tam fotosu yok ama benzerlerını gosterıp fıkır almak ıstıyorum.
yemek masam bu tarz olucak onunde aynı bu sekılde bı benc olucak ve toplamda 5 tane sandalye olucak. yemek odası takım olarak almıcam vıtrın falan pek sevmıyorum. bı konsolla masa dusunuyodum zaten ama olctuk konsola da yerımız yok malesef o yuzden sadece masa almaya karar verdık.
Eki Görüntüle 375458
Eki Görüntüle 375461
su rengı yatak basım yada koltuklarımda kullanmayı cok ıstıyorum ama tam emın olamıyorum. canlı canlı da gordum koltukta kullanılmıs halını krem ve bunu kombıne etmıslerdı bayıldık nısanlımla. ne olur ark fıkır verın
Eki Görüntüle 375465
Eki Görüntüle 375466
Eki Görüntüle 375458
Eki Görüntüle 375461
Eki Görüntüle 375465
Eki Görüntüle 375466
kacıncıya eklıyorum bılmıyorum ama madem gelınlık konusu acılmıs bende yıne eklıyım dedım. affedın kızlar kızmayın sakın olur mu :))))))))))
Eki Görüntüle 375471
Kızlar ya bişey sorucam bilmiyorum ben mi çok tezcanlıyım ama,düğünüm haziranda ben telaşlanaya başladım ya sizler ilk geceden itibaren nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?Bİz 2 yıl bebiş düşünmüyoruz hayırlısı tabi de niyetimiz böyle,ama nasıl korunucaz bilmiyorum
Kızlar ya bişey sorucam bilmiyorum ben mi çok tezcanlıyım ama,düğünüm haziranda ben telaşlanaya başladım ya sizler ilk geceden itibaren nasıl korunmayı düşünüyorsunuz?Bİz 2 yıl bebiş düşünmüyoruz hayırlısı tabi de niyetimiz böyle,ama nasıl korunucaz bilmiyorum
biz 2 yıllık evliyiz 2 yıldır geri çekme yöntemi kullanıyoruz canım
benim mayısta nikahım bende çok düşündüm ve nişanlımlada konuştuk bizde istemiyoruz rabbim nasip ederse yapacak bişey yok. biz prezervetif kullanmayı düşünüyoruz
ben hap yada iğne kullanmayı düşünmüyorum nişanlımda istemiyo zaten kullanmamı ben korunurum dedi saolsun bitanem.
Eki Görüntüle 375458
Eki Görüntüle 375461
Eki Görüntüle 375465
Eki Görüntüle 375466
Canım sadece İzmirde olcak
İlk Konyada da olcaktı
Sonra istemedik Nişanlımla çok yorulcaktım
Balayına gidemeyecektim
Ordan İzmire otobüs tutacaklar
Kına bizim mahallede ki tüm kızlar kapılarının önünde yaptılar
Çıkmaz sokak oturduğum mahalle cok müsait
Ve gelenek haline geldi bütün bekar kızlar orda yapıyor
Ve üstümü filan değiştirmek de kolay olacak
Kapının önünde yapcam bende
En dandik düğün salonları bile 1000 Tlden aşağı değil
O da kapalı mekan
Yazın cok sıcak olur diye mahallede karar verdim
Düğün salonunu tuttuk
Seyrekgöl klas havuz başı kırdüğün salonu
Nişanlım buranın caffe restaurant kısmında bana evlenme teklifi etmişti
O sırada başka bir düğün vardı
O zaman çok iç geçirmiştim
Ondan orayı tuttuk
Çok riskli değil mi?
kadın erkek karışık zor olur yaaa. Allahtan bizde öyle bişey yok, yoksa rahat oynayamam ben
yakışır bal böceğine
bir kaç örnek resim verim.
Eki Görüntüle 375457 Eki Görüntüle 375451 Eki Görüntüle 375452 Eki Görüntüle 375453 Eki Görüntüle 375454 Eki Görüntüle 375455 Eki Görüntüle 375456
Ayy ayy ne romantik canım yaaa...Sokakta kınada harika olur yani. Benimde öyle bir şansım olsa idi kesinlikle tercih ederdim canım benim. Biz kına salonunu kişi başı 14 tl'ye tuttuk..Düğün gibi olacak ama pasta kesimi, takı töreni, damat gelin çıkışı, dansı, barkovizyon gösterisi, meşaleller falan herşey olacak içinde. kamera çekimi, soliste falan herşey içinde.. Kişi başı fiyat alıyor her yer burada.
Sen naısl olcak ki canım
Düğün başka bir yerde mi olcak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?