- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.461
cnm cumartesı gunu gunduz olan dugune bekledıgınden cok daha az kısı gelebılır. cunku artık cogu ıs yerı cumartesı ya tam gun yada yarım gun calısıyor.bnde bursalıyım bnm dugunumde cumartesı ama gece sırf mılletın calısma durumunu dusundugumuz ıcın gelın alıcıyı bıle aksam uzerıne dogru dugun saatıne yakın bısı olarak dusunuyoruz. bnde bunu bı degerlendır derım. tatlım benım bursada begenıdıgım bı kac salon var sanırım sen bı yere daha yazmıstın bn ordada sana yazdım gordun mu bılmem. yıldırımı dusun derım bn kısı sayında sıkıntı yoksa cunku bn nısanımı orda yaptım mısafırler mekanda etkılendı bnde mekanın bızımle ılgılenmesınden cok memnun kaldım. bıde bn dugunumu zas teras düğün salonunda yapıcam oraya da bak ıstersen.
evet canım, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, yıldırım ile görüştük dün ama tarihi çok ötelememiz gerekiyo orada olması için ben de kışa kalmasını istemiyorum nişamın 29 ekimde olmuştu düğünü bari daha erken bir tarihte yapmak istiyorum. Zas çok şık bir salon öncelikle onu söyliyim, biz abim için bakmıştık, ama nişanlıma uzak kaldığı için istemiyor o tarafı, hanif de var o tarafta ama zas daha güzel tabi. Ulaşım işini nasıl çözeceksiniz
kızlar nasıl sızlerle de paylasmak ıstedım yakınlarda nısanlıanmayı dusunen cok yakın arkadasıma yaptım. bohca havlu takımı
Eki Görüntüle 375524
Eki Görüntüle 375523
Eki Görüntüle 375522
Çok hoş görünüyor Canim cok guzel olmus
emegine saglık güzel günlerde kullansın arkadasın :))
valla tatlım bnm kayınpederım ve kaynanamda uzak dedı ıstemedı ama bugune kadar bursanın nerelerınde salonlara gıttık. herkes kım nasıl ulasıcak dıye dusunmuyo. gelmek ısteyen fızandada olsa zaten gelır. o yuzden ben bı kere evlenıyorum. neresını begendıysem orası dedı nısanlım. bncede öle zaten gercekten bızımle olmak ısteyen kısı gelır. gelemk ıstemeyene dııbınde olsada bahane cok
Sondan 2.si benim modelim tatlım denedim ben harika oldu..Kesinlikle o model olacak...Hepsi güzel ama ben sondan 2. sine bayıldım.
Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa
kızlar nasıl sızlerle de paylasmak ıstedım yakınlarda nısanlıanmayı dusunen cok yakın arkadasıma yaptım. bohca havlu takımı
Eki Görüntüle 375524
Eki Görüntüle 375523
Eki Görüntüle 375522
sanırım haklısın :)))
hangi tarihte olacak senin ve ne kadara tuttun bir sakıncası yoksa
hayırlı olsun canım, yakışacağına da eminim sana
bizde de kınada takı olmuyor canım
emeğine sağlık, hepsi çok güzel
gireceğiz canım inşallah , az kaldı
aramıza hoşgeldin canım. Allah Kolaylıklar versin.
hoşgeldin canım, ıslatılanlar listesine seni de ekleyelim unutmuşuz, topik sahibi nasıl unutulur yaaa
ben tül ve sade gelinliklerden yanayım, önceleri saten de olsun diyordum ama vazgeçtim artık.çok taşlı şeyleri sevmiyorum,birde prenses eteklere bayılıyorum
30 hazıran cnm. yanlıs hatırlamıosam 4000 tl ıdı
Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa
kızlar davetiyemi seçtimmmmbakın heleee bii :)
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/514882-triankanin-davetiyesi.html
kına içinde bunun küçük boyundan yapılıyor. . .
teşk. ederm canım... Aminn.. Amin... Amiinn...
kızlar davetiyemi seçtimmmmbakın heleee bii :)
http://www.kadinlarkulubu.com/davetiye/514882-triankanin-davetiyesi.html
kına içinde bunun küçük boyundan yapılıyor. . .
Eki Görüntüle 375524
Eki Görüntüle 375523
Eki Görüntüle 375522
kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?