2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet canım, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, yıldırım ile görüştük dün ama tarihi çok ötelememiz gerekiyo orada olması için ben de kışa kalmasını istemiyorum nişamın 29 ekimde olmuştu düğünü bari daha erken bir tarihte yapmak istiyorum. Zas çok şık bir salon öncelikle onu söyliyim, biz abim için bakmıştık, ama nişanlıma uzak kaldığı için istemiyor o tarafı, hanif de var o tarafta ama zas daha güzel tabi. Ulaşım işini nasıl çözeceksiniz

valla tatlım bnm kayınpederım ve kaynanamda uzak dedı ıstemedı ama bugune kadar bursanın nerelerınde salonlara gıttık. herkes kım nasıl ulasıcak dıye dusunmuyo. gelmek ısteyen fızandada olsa zaten gelır. o yuzden ben bı kere evlenıyorum. neresını begendıysem orası dedı nısanlım. bncede öle zaten gercekten bızımle olmak ısteyen kısı gelır. gelemk ıstemeyene dııbınde olsada bahane cok

sanırım haklısın :)))

hangi tarihte olacak senin ve ne kadara tuttun bir sakıncası yoksa

Sondan 2.si benim modelim tatlım denedim ben harika oldu..Kesinlikle o model olacak...Hepsi güzel ama ben sondan 2. sine bayıldım.

hayırlı olsun canım, yakışacağına da eminim sana

Ay kizlar, kina takili mi oluyo? Hicbi sey bilmiyorum ben yaa

bizde de kınada takı olmuyor canım

emeğine sağlık, hepsi çok güzel

inşaallaaahhh tatlım inş.

30 hazıran cnm. yanlıs hatırlamıosam 4000 tl ıdı

bende bir bakayım bakiim oraya belki tarih tutar. Sizinkiler nereden gelecek, bizim buralarda düğün kına fark etmez otobüs kalkar o yüzden benim açımdan sıkıntı yok nasılsa toplayıp götürcem ama altıparmak - mesken vs tarafına zor olur gelmesi gerçi bi gün geliversinler artık napalım

kızlar sizden bişey istiycem. facemde olan arkadaşlar

duvarımda bişey paylaştım uygulamaya tıklayıp puan verir misiniz ?

şimdiden teşekkür ederim

kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(

kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(

Bence en güzeli yüzyüze görüşerek bastırtmak arkadaşım,
siz bilirsiniz ama vaktiniz uygunsa hem model beğenirsiniz,
hem fiyatta anlaşırsınız, hemde yazıya karar verirsiniz,
netten olanın kağıdı ince çıkabilir veya başka bir problem olabilir
düşüncesiyle riskli geliyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…