2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bu arad dun mını mınıcık kadehler gordum aldım. hıc gorenınız var mı bılmıyorum ama hasta oldum ya turk kahvesının yanına su koyarım dıye dusundum. resım aradım ama bulamadım ınt. muthıs bısı

aslında sıfırdan olması iyi çünkü sana göre dikilyoo ben sırfırdan dıktiriyorum kına kıyafetimde aynı. şimdiye kadar 3 provaya gittim ocakta başladılar dikmeye daha var die acele ettirmiyorumki güzel olsunn:))

ben biliyorum onları kahve yanına su bardağı onlar

ben almıştım beni istemeye geldiklerinde çok güzeller

bir de bu var mesela

Son düzenleme:

valla bende diyemiyorum ekimde sözledik halada söleyemiyrum benimki kavga ediyo anne de die bende beni sıkma sölerim diyorummm ufff napcm ya ortadan konusyorummm

valla bende diyemiyorum ekimde sözledik halada söleyemiyrum benimki kavga ediyo anne de die bende beni sıkma sölerim diyorummm ufff napcm ya ortadan konusyorummm

ay aynen ya ben bir de alışmıştım yıllardır amca teyze demeye şimdi anne baba çok garip geliyo :S

nişanlım bizimkilere çok isteyerek anne baba diyo ama ben diyemiyorum... düğüne kadar amca teyzeye devam!

Son düzenleme:
canım ama kendi anneni alıp kayınvalideyi almadan gelinlik bakmaya gitmen dediğin gibi tatsızlık çıkarabilir ayrıca uygunda değil tabi bence

Canim ben saygısızlığı kaldıramıyorum ben yokken gelinlik bakmasına sinirlendim
Bir dokun bin ah işit olucak ama hiç bir masraf etmeyip sonrada baş köşede alış verise goturemicem o bensiz bana gelinlik kinalik bakarsa bende kiminle istersem onunla giderim bakarım. Bende biliyorum saygısızlık gibi görünüyor ama yaptığının karşılığı bu ilk günden kendimden taviz versem ılerde ne yapicam. Evlenen benim herkes beni hoş tutacak ben kimseyi hoş tutmak zorunda değilim :))

Biliyorum tatlım onları. Küçücük bişey çok şekerler. Kuzenim almış çeyizine banada alıcak onlardan

ben biliyorum onları kahve yanına su bardağı onlar

Eki Görüntüle 376562

ben almıştım beni istemeye geldiklerinde çok güzeller

bir de bu var mesela

Eki Görüntüle 376570

Benim dediğim bu şekilde değil ama bunlarda çok şekermiş. Benim dediklerin daha küçük ve tombul bişey

ne kadar ince düşünürsen düşün yaranamazsın canım bence sen kendini düşün boşver tadını çıakr
Zaten yaranamıyorum canım derdimde yaranayım aman beni sevsinler değil..Sadece düğün zamanı sorun istemiyorum o kadar.. Düğüne kadar suscam sonra nasıl patlarım bilemiyorum artık hala devam ederlerse bu şekilde olmaya.

aceleye gelsin istemiyorum hiç bende..sıfır daha iyi ama bakalım , daha zaman var gerçi o zaman kadar dikilir benim gelinliğim.

zamanla söylersin canım skma canını, ama yavaş yavaş söylemeye başla bence

canım aynen bu şekilde mi olacak, değişiklik yaptınmı üstünde

evet tatlım bu gelinlik kalçada ben biraz daha belde yaptırıyorum bunun gül desenleri aşağda bitiyor ben biraz daha kuyruğa kadar getittiriyorum haki yaka olcak. kapalı kollu yanı bloero felan istemiyorum.

evet tatlım bu gelinlik kalçada ben biraz daha belde yaptırıyorum bunun gül desenleri aşağda bitiyor ben biraz daha kuyruğa kadar getittiriyorum haki yaka olcak. kapalı kollu yanı bloero felan istemiyorum.

boleroyu sevmiyorum ben yama gibi duruyo gelinlikte, en iyisi bütün yaptırmak :) benim tarzıma göre gülleri falan çok büyük ama genel anlamıyla güzel olacak gelinliğin canım beğendim ,

canım güle güle kullan..nişanda bohçaya bunlar mı konuyo?ay ne cahilim kusura bakmayın,biz nişanda bohça yapmadık,aslında gereksiz görüyoruz ikimiz de.ama annem istiyo,düğüne doğru bişeyler yaparız,bunlar da konuyosa alacağım yatak örtülerinden birini koysam,annem de üzülmez hem.

ayh biraz rahatladım,ben de daha bakmadım gelinlik filan canım.gelin-kaynana arası iletişim konusunda da katılıyorum,nasıl ki annelerimiz için birşeyler düşünüyorsak,onları da hesaba katmalı,istekleri varsa gönülleri hoş tutulmalı,makul isteklerse tabi.aksi halde en çok üzülen nişanlımız oluyo,sonra da bize yansıyo bu..

english home,ok baby!burda yok ama benim de oraya uğramam lazım,zaten nevresimlerindeki örtülerindeki çiçekleri renkleri görünce içim gidiyo,çok hoş şeyler var bence de..mesajını okumadım daha,bakıyorum birazdan

örtünü beğendim,mutlulukla kullan canım.ay dantelli nevresim böyle miymiş,ya istemem evimde bunlardan,küçükken annemin dantelli örtüleri vardı,bizim sedirimiz vardı hep ona sererdi,yastık kılıfları da böyleydi.daha o zamanlar bile sinir olurdum..neyse bakalım annem ısrar ederse,çeyizime sen yaptır derimhevesli zaten,üzülmemiş de olur hem..

hmm sağol hanzade,bunlara bi bakim netten..çeyiz topiğine de bakıcam birazdan..ben de biliyorum bu yatak örtülerinin ağır olanı eğer kokoş ruhlu değilsen ilk aylar misafir geldiğinde yatak odanı görmek isterse diye seriliyo falan sonra bişeye yaramıyo..şık ama sade birşeyde ısrarcıyım,ya yatağa bence pike bile serilebilir o kdr güzel şeyler var ki..günlüğe spor bişi alırım.şıkırdım şıkırdım şeyler hem gözü yorar,hem yıka ütüle ay uğraşamam.sonra da dolaba at yer kaplasın dursun.bi de bi ton para,ucuz da değil.bakalım annem tutturmazsa kafama göre belirlicem..

fransız güpürü..hmm hiç dikkat etmedim nevresimde güpür olayına,ya ne kadar bilgisiz bi gelin adayıyım ben yahep hayatı kolaylaştıracak şeylerle yaşamaya alışkın olunca bunlardan haberi olmuyo insanın..sağol canım ona da bakayım bi..

gitmedim ama netten baktığım kadarıyla ben de öyle gelinliklerden rahatsız oluyor ve istemiyorum..Allah şaşırtmasınbnm bi ark.ın gelinliği çok kokoştu,dedi ki hep sade sade diye gittim,bunu denettiler ne olduğunu anlamadan aldım çıktım.ayyyyAllah korusun..

ben yengemde görmüştüm,çok şeker oluyolar cnm,güle güle kullan

ay uzun oldu ama sabırla okursunuz umarım

heee şimdi anlaşıldı niye anne diyemediğin kuzucuk dertli kayınvalide den üzülme sen boşuna adını kaynana koymamışlar

kızlar nasılsınız günaydın şekerler

günaydın canım nasılsın?

hasret modanın pahalı olduğunu burda bir kaç kızdan duymuştum ama fiyat duymamıştım uçmuş bunlar yaa çok pahalıııı

inşallah düzelir aranız canım yaa

ben kaynanama sözümden itibaren anne dedim

istemeye geldikleri gün babam verdi onlarda yüzük taktılar o günden itibaren anne baba dedim bende

senin durum farklı madem haketmiyorda diyorsun deme o zaman demekki bu kadarına layık

ilkel çağlarda bile gelinle kaynana sıkıntı yasarmıs

inş. gönlümüze göre gelinlik buluruz bende daha bulamadım bişi

boleroyu sevmiyorum ben yama gibi duruyo gelinlikte, en iyisi bütün yaptırmak :) benim tarzıma göre gülleri falan çok büyük ama genel anlamıyla güzel olacak gelinliğin canım beğendim ,

saol tatlım benim için gelinliğim çok önemli ve değerli ben satın alıyorum nişanlığım aceleye geldi zaman azdı 1 hafta içinde oldu bitii o yüzden blero kullandım( ama yinede nişanlığımıda seviyorum onuda satın aldık.

Ayy ben anne baba demek icin izin istemistim :))) soyle oldu, nisandan 1 ay once tanistim ben onlarla, hepimiz baska sehirlerde olunca zor oldu. Bayram tatilinde gidip 3-4 gun kaldim. Cok sevdik birbirimizi, cok da iyi anlastik. Sabahina gidecegim gece, nisanlim yatinca yanlarina gittim, tv izliyolardi. Dedim ki, biliyorum daha ortada resmi bi sey yok. Ama ben size teyze-amca demek istemiyorum. Anne-baba desem rahatsiz olur musunuz dedim. Sok oldular, kalkip sarildilar bana, kayinvalidem cok agladi duygulanip :) ertesi sabah beni otobuse biraktilar, yolda konusurken anne-baba diyorum ben, nisanlim soklarda :))) zavallim aksam yattiginda teyze-amca'da birakmisti beni :) o gunden beri de sevgiyle anne- baba diyorum, Allah bozmasin.

Benim de kayinpederim kaynanalik yapiyo ya, cok fena, her seye karisiyo :) ama idare ediyorum ben, evet babacim sepet babacim deyip, bildigimi okuyorum :)

Eylusum telaslanma, internetten yavas yavas alirsin eksiklerini, artik carsiya pazara cikmak mi kaldi :) korkma hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…