- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.681
aynen canım, ben daha bakmadım gelinlikle mağazalardan bakacağım sade bişey bulursam kafama göre düzeltme yaptırıcam , baktım olmadı kendi kafamda tasarladığım bir gelinlik modeli var onu yaptırıcam. gerçi nişanlım hazır olursa üstünde oynama daha kolay olur hem az provada hallolur sıfırdan dikerlerse zor olur diyor ama bakalım hangisi kafama uyarsa
kızlar bu arad dun mını mınıcık kadehler gordum aldım. hıc gorenınız var mı bılmıyorum ama hasta oldum ya turk kahvesının yanına su koyarım dıye dusundum. resım aradım ama bulamadım ınt. muthıs bısı
benim kayınvalideme anne deme olayım çok komikti , nişan kıyafetlerimi alıcaktık, bize geldi kayınvalidem o gün. ilk geldiğinde ... teyze diye konuşuyordum. sonra halam dedi ki kızım teyze demeyi bırak o senin annen artık dedi. bende anne demeye başladım.
sabah bize geldiğinde teyze dediğim kayınvalideme 10 dakika sonra anne diye hitap etmeye başladım oda şaşırdı tabi
ama alıştım çok şükür hemen ve hiç yadırgamadım
ben biliyorum onları kahve yanına su bardağı onlar
Eki Görüntüle 376562
ben almıştım beni istemeye geldiklerinde çok güzeller
bir de bu var mesela
Eki Görüntüle 376570
valla bende diyemiyorum ekimde sözledik halada söleyemiyrum benimki kavga ediyo anne de die bende beni sıkma sölerim diyorummm ufff napcm ya ortadan konusyorummm
canım ama kendi anneni alıp kayınvalideyi almadan gelinlik bakmaya gitmen dediğin gibi tatsızlık çıkarabilir ayrıca uygunda değil tabi bence
kızlar bu arad dun mını mınıcık kadehler gordum aldım. hıc gorenınız var mı bılmıyorum ama hasta oldum ya turk kahvesının yanına su koyarım dıye dusundum. resım aradım ama bulamadım ınt. muthıs bısı
ben biliyorum onları kahve yanına su bardağı onlar
Eki Görüntüle 376562
ben almıştım beni istemeye geldiklerinde çok güzeller
bir de bu var mesela
Eki Görüntüle 376570
Zaten yaranamıyorum canım derdimde yaranayım aman beni sevsinler değil..Sadece düğün zamanı sorun istemiyorum o kadar.. Düğüne kadar suscamne kadar ince düşünürsen düşün yaranamazsın canım bence sen kendini düşün boşver tadını çıakr
aslında sıfırdan olması iyi çünkü sana göre dikilyoo ben sırfırdan dıktiriyorum kına kıyafetimde aynı. şimdiye kadar 3 provaya gittim ocakta başladılar dikmeye daha var die acele ettirmiyorumki güzel olsunn:))
valla bende diyemiyorum ekimde sözledik halada söleyemiyrum benimki kavga ediyo anne de die bende beni sıkma sölerim diyorummm ufff napcm ya ortadan konusyorummm
kızlar benim gelinliğim kapalı olarak diktiriyorum sizce nasıl ??
http://gelindergisi.org/Sistem/Uplo..._7567fed392b3194d367205f12c6f6485.jpg?id=3831
aceleye gelsin istemiyorum hiç bende..sıfır daha iyi ama bakalım , daha zaman var gerçi o zaman kadar dikilir benim gelinliğim.
ne zaman canım senin düğün.
aceleye gelsin istemiyorum hiç bende..sıfır daha iyi ama bakalım , daha zaman var gerçi o zaman kadar dikilir benim gelinliğim.
ne zaman canım senin düğün.
9.9.2012 :123:
canım aynen bu şekilde mi olacak, değişiklik yaptınmı üstünde
evet tatlım bu gelinlik kalçada ben biraz daha belde yaptırıyorum bunun gül desenleri aşağda bitiyor ben biraz daha kuyruğa kadar getittiriyorum haki yaka olcak. kapalı kollu yanı bloero felan istemiyorum.
yatak ortusu konusuna gelınce bn gunluk kullanmaya su tarz bısı ıstıyorum nubuk cok hosuma gıdıo ama mobılyam bellı olsun dıye beklıyorum
Eki Görüntüle 376374
buda benım yatak ortum nısanda alınmıstı. ılk bı kac ay kullanırım sanırım
Eki Görüntüle 376373
tek taraflı değil çift taraflı düşünüp empati yapmak lazım ben ne kadar annemi yanımda istiyorsam onun hakkı benim gelinliğimi görmek diyorsam kayınvalidenin de öyle ama tabi her kayınvalide-gelin arası böyle değil ama inşallah böyle olmayanlarda düzelir diye dua ediyorum huzursuzluk çok kötü onun için hem kendini ezdirme hemde biraz ortama uy inatçılık aksilik yapma orta kararda git gerçi bilmiyorum sizin aranız nasıl ama...
biz bugün 3 aydan 3 gün düştük ama hala gitmedik gelinlik bakmaya falan
Eylusum msjini yeni farkettim, cevapladim :)
Ben tum ev tekstilimi english home'dan aliyorum, benim tarzimi yansitan en guzel yer orasi. Ozellikle ayri ayri satilan nevresim, carsaf ve yastik kiliflarini kombinlemeye bayiliyorum :) boylece farkli kombinasyonlar yaparak bi suru takimim varmis gibi cesit oluyo :) bende cok carsaf vs var, belki 10-12 tane her birinden. Hepsini de kullaniyorum, degisik degisik hosuma gidiyo. Yatak ortusu 1 tane aldim, ucuk pastel renklerde patchwork gibi modeli. Ama bi tane de duz krem alicam, ustunu renkli yastiklarla suslemek icin. Ama dantelmis, gupurmus, satenmis; hic benlik seyler degil.
Ben gelinligimi belirlemistim kafamda, arkadaslarimla gittim anlastim valla, kaynanacima da telefonla bildirdim :) neyse ki anlayisli, modern kafali insanlar, takilmiyolar boyle seylere.
sorma canım bizimkiler de tutturmuştu illa dantelli nevresim takımı olucak. olması gerek özel günlerde kullanılacakmış falan. aylarca dedim istemem kullanmam falan diye ama yine yaptırcaklarmışbende olursa şöyle bir şey yaptırmaya karar verdim. öle ortası saten falan istemiyorum. napcam ya eski adetler
Eki Görüntüle 376272
yatak örtüsü de bunu aldım. ama bi tanede beyaz alıcam.
Eki Görüntüle 376273
eylül meraba benim aklıma gelen 7 tane çift kişilik nevresim takımım var şu an ama sadece 3 tanesini yedekli olarak kullanıyorum diğer 4 tane paketin de bekliyo
misafir için ayrıca var benim yatılı misafirim çok geldiği için 3 çift 1 tek kişilik sürekli kullanıyorum
çok fazla alma 2-3 taneden fazla kullanılmıyo ve hemen eskiyen bşy değil senin aldıkların şu an için yeterli bence
yatak örtüm de days in colours örgü battaniye kış boyu onu kullandım hep çok rahat
taç madam yatak örtüsü aldım oda pullu ama sade düz bi model günlükte kullanılabilir ama ben kullanmadım hiç
bir de beyaz lilamor diye bi marka aldım düz tek bi kumaştan tülü danteli yok sadece kendi kumaşından gülleri var inciler var ilk evlendiğimde bi süre kullandım kaldırdım
tatlım bnm hıc dantellı nevresımım yok valla. sadece 1 tane pıke 1 tanede nevresım olmak uzere fransız gupuru dedıklerı seylı olanlardan var o kadar gerısı kafama gore aldım hep. boswer sende nasıl kullanabıleceksen öle al
yaa ben fatih e gittiğimde şok oldum.. tesettürlü gelinlikler var ama taş yumağı.. ne kadar abartı ne kadar süslü şeylerdi ve inanılmaz basit duruyorlardı.. yani gelinlik deyince ben biraz sade olmalı masumiyet olmalı içinde diye düşünüyorum.. kaldı ki tesettür girince işin içine bu dediğim daha da önemli.. kaliteli durması lazım ayrıca dediğin gibi.. ben burda minenes'in gelinliğini çok beğendmiştim. tesettürlü gelinlik kavramını bence cok iyi yansıtıyor.. ona da danısabilrsin bence, sanki seni güzel yönlendirir gibi geliyor bana..
Benim kayınvalidemde allah razı olsun ne arar ne sorar ne karışır
Ağzı var dili yok hahahhaha (kinaye)
Ayy hiç demiyor düğün yapcaz bırakın kızlar karışsınlar kendi dediğiniz oluyor sonuçta en azından yapıyorlar
Bizde o da yok kadın geldi nişanımda yüzüğü taktı gitti
Ne arar ne sorar ne bir şey alınacak mı yapılacak mı diye soruyor
kızlar nasılsınız günaydın şekerler
bu arada hasret moda da randevüm vardı kızlar,
annem ve kardeşimle gittik, denedim ama işlemelerini kaba buldular,
kabarık duruyor, kilolu gösteriyor dediler,
birde fiyat kiralık 1800-2500 arası demişlerdi,
4500 istediler, en son 3500 de anlaşmak istediler ama bizimkiler ne beğendiler
ne fiyatta anlaşabildik, ne yapıcam bilmiyorum ya,
ne model belirleyebiliyorum, ne fiyatta anlaşabiliyorum,
ne fikir veren var , aklım karmakarışık :)
Ah balım yaa
Kayınvaliden rahatsız mı bu durumdan neden bana anne demiyorsun diyor mu?
Dert etme bence çok üzülcek birşey değil
Zamanla dersin belki kuzucum
ama ben asla demiyeceğim
Haketmiyorlar o sıfatı
Hem kendi annem babamı düşününce iyice soğuyorum
Bundan sonra zaten gelirlerse evime sayarım
Ama ilerisini bekleyemezler
Bana yaşattıklarından sonra
ben kaynanama sözümden itibaren anne dedim
ben hitap etmeden konuşuyorum
sadce zaten konuşmak zorunda olduğum zamanlarda konusuyorum
Siz filan diyorum veya bakarmısınız
geldiklerinde çay alırmısınız filan diyordum
birşey istersem verirmisinizn uzatırmısınız falan filan
babam söyle ayıp diyor ama diyemiyorum
içimden gelmiyor
Kayınvalide konusunda yalnız olmadığım için mutluyum
ilkel çağlarda bile gelinle kaynana sıkıntı yasarmıs
Teşekkürler tavsiyen için, hayırlı olsun sizin gelinliğinizde :)
mutlukla giyin inşallah...
Çoğu yer tesettürlü gelinlikte çok basit yada aşırı abartı yapmış
gerçekten kaliteli olsun istiyorum, ama fiyattada anlaşmakta önemli
yabancı gelinlikler hoş ama kapalı hale döndürülmesi olayı kötüleştiriyor bence.
beyaz butik ve aysiraya bakıcam inşallah, umarım güzel olur
fotoğraflara baktıkça kahrolmak istemiyorum...
boleroyu sevmiyorum ben yama gibi duruyo gelinlikte, en iyisi bütün yaptırmak :) benim tarzıma göre gülleri falan çok büyük ama genel anlamıyla güzel olacak gelinliğin canım beğendim ,
kızlar nasılsınız günaydın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?