2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
allaha şükür benimde kayınvalidemle aram çok iyi inşallah hep böle olur değişir yeni daha diorlar ama 6 ay oldu nişanlanalı maşşallah hiç model bakmadın mı canım

sen bakma millete inş. dahada iyi olur ben 5 aydır sölü 11 aydır nişanlıyım aradaki saygıyı bozmadıkça bişi olmaz
aslında biraz kafamdan bişiler uydurdu ama kesin değil buraya eklemiştim daha önce sana da göstereyimde fikir ver bari:)

bende çok baaktın netten bulamadım hep aynı model ya pelerinli yada birbirine çok benziyo:)) dergi aldım beğendim ordan kapalı olarak diktiryorum:))

canım daha önce de eklemiştim resim ama tamda kafama yatmış değil sende fikir ver olurmu:)

model straptez ben o askıları paintte çizdim aynı o şeritler gibi taş işlemeli olsun diye düşündüm bide o kollara düşündüğüm tüller o modeldeki kadar çok ve kabarık değil çünkü ben eteği kabarık istiyorum

ben nısanlıgımı alırken kayınvalıdemle öle bı ne var ne yok dıe turladık bu arada hıc aklımda olmayan bısı begendım nısanlıma gostermeye cıktım ertesı gun sadece ıkımızdık o begenmedı sonra baska denettı ve aldı sonra kayınvalıdem 3 4 ayda 100 kere laf soktu. kafanıza gore aldınız dıye. o yuzden gelınlık sıparısımı vermeye gıderken goturduk. zaten gezmedım kımseden fıkır almaya da ıhtıyacım yoktu elımde modelle gıtmıstım. o kosede oturdu oturdu sonra nısanlım pazarlık yaptı anlastık cıktık bındı otobuse eve gıttı. bu kadar gelmek ıstemekte kı amacı neydı cozemedık bız nısanlımla ama öle bısı yasadık ıste bızde

böyle şeyleri yanlış anlayıp beni adam yerine koymuyorlar gibi düşünüyorlar
aslında o dönemler iki ailede de bizlerde de stres oluyor bence çoğu anlaşmazlık bu yüzden

Bence Çok Hoş ama Ben şu gelinlik 21 den bakıorum modellere değişik bişi bulabilirsin belki benim şuan nişanlımla ilgili tek sorunum utandığımdan anne baba diyemiorum ama bildiğin gibi değil çok üzülüyorum

yatak ortusu konusuna gelınce bn gunluk kullanmaya su tarz bısı ıstıyorum nubuk cok hosuma gıdıo ama mobılyam bellı olsun dıye beklıyorum

buda benım yatak ortum nısanda alınmıstı. ılk bı kac ay kullanırım sanırım

aslında o dönemler iki ailede de bizlerde de stres oluyor bence çoğu anlaşmazlık bu yüzden

aynen tatlım kı sonucta su var benım babam hıc bır seye karısmaz sen alcan sen kullancan der ya para verır yada kredı kartını ama kayınvalıdemler öle degıl mesela beyaz esya begenıyoruz ılla gelıolar sadece para oduyolar bız bunlar bunlar dıe gosterıoruz.mesela aynı anda bızde aldık beyaz esya bn kendı basıma hallettım hıc ondan da ders almıyolar. gelsen nolcak bn begenmısım artık gezıp bakmıcaz kı.... ama degısık bı yapı onlarınkı de

saolsun allah razı olsun öyle bişey gelmedi başıma ama nişanlığımı almaya giderken bizmle geldi ne istiyosan onu al dedi bir sürü denedik sen giyeceksin içine sinsin sen beğen dedii rabbim herzaman böyle olmayı nasip etsin inşş. herzamanda aynı yani saolsun 8 ay olsu nişanlanalı. gitti bana koltuk takımı beğendi ben çok beğeniyodum ama baya pahalıylı biraz pazarlık yaptılar içinde kalmasın dedi saolsun hemen aldı:)) allah razı olsun içinsa saygı sevgi huzurlu bişekilde oturmayı nasip etsin.

bnm kayınvalıdemde hıc karısmaz sen bılırsın hangısını ıstersen dıo genel olarak gercı demedıgı bazı konularda oluo ama neyse gormezden gelıom onları ama kayınpederım öle degıl masallah asıl kaynanam o benım. bır ınadı var kı kırabılene ask olsun. illa onun dedıgı dogru ılla o olcak.

Canım demek zorunda değilsin bende diyemiyorum
Bundan üzülecek bir şey yok
İsmini ekleyerek anne baba de
Yada nasıl kendini rahat hissediyorsan
Çok da mühim değil yani
Say sev yeter deme gibi bir zorunluluk yok ki

slm arkadaşlar,
gelinlik 21 hakkında bilgisi olan var mı?
resimler fena değil ama gerçek halleri nasıl acaba, birde fiyatlar?

Benim kayınvalidemde allah razı olsun ne arar ne sorar ne karışır
Ağzı var dili yok hahahhaha (kinaye)
Ayy hiç demiyor düğün yapcaz bırakın kızlar karışsınlar kendi dediğiniz oluyor sonuçta en azından yapıyorlar
Bizde o da yok kadın geldi nişanımda yüzüğü taktı gitti
Ne arar ne sorar ne bir şey alınacak mı yapılacak mı diye soruyor

Kızlar annem ve teyzemle Seval Moda'ya gittik annem malzemelerini beğenmedi,
daha doğrusu fiyat/malzeme orantısı yok dedi

bu arada hasret moda da randevüm vardı kızlar,
annem ve kardeşimle gittik, denedim ama işlemelerini kaba buldular,
kabarık duruyor, kilolu gösteriyor dediler,
birde fiyat kiralık 1800-2500 arası demişlerdi,
4500 istediler, en son 3500 de anlaşmak istediler ama bizimkiler ne beğendiler
ne fiyatta anlaşabildik, ne yapıcam bilmiyorum ya,
ne model belirleyebiliyorum, ne fiyatta anlaşabiliyorum,
ne fikir veren var , aklım karmakarışık :)

Canım demek zorunda değilsin bende diyemiyorum
Bundan üzülecek bir şey yok
İsmini ekleyerek anne baba de
Yada nasıl kendini rahat hissediyorsan
Çok da mühim değil yani
Say sev yeter deme gibi bir zorunluluk yok ki

tuğçee her gece kabus oluyo bana çok üzülüyorum napsam bilmiyorum ki

tuğçee her gece kabus oluyo bana çok üzülüyorum napsam bilmiyorum ki

Ah balım yaa
Kayınvaliden rahatsız mı bu durumdan neden bana anne demiyorsun diyor mu?
Dert etme bence çok üzülcek birşey değil
Zamanla dersin belki kuzucum

ama ben asla demiyeceğim
Haketmiyorlar o sıfatı
Hem kendi annem babamı düşününce iyice soğuyorum
Bundan sonra zaten gelirlerse evime sayarım
Ama ilerisini bekleyemezler
Bana yaşattıklarından sonra

Hanımlar bu arada birde bağcılar'da özden gelinlik moda evi var,
dün gittiğim hastaneden tavsiye ettiler, gidip uğradım, adını hiç duymamıştım :)
ama fuarlarda ödül alan moda eviymiş, belki hatırlarsınız altın ve pırlanta gelinlik vardı
ödül alan, tv de çok yayınlanmıştı, banada satış sorumlusu anlatınca anımsadım.
Fiyatlar fatihle aynı,dikiş kalitesi fena değil, müsait olanlar bir baksın derim.

kaynananın arayıp sormayanı meshurdurrr

ne kadar pahalıymış o ne yaa?? eger 4500 diolarsa cidden güzel şeyler olmalı.. pronovias falan o fiyatı verio..
beyaz butik ya da aysira ya bak derim, ben ordan aldım bir kaç hafta önce. en uygun yer orasıydı.. tabii sadece fiyat nedeniyle almadım ordan da ama etkisi de oldu açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…