- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.641
allaha şükür benimde kayınvalidemle aram çok iyi inşallah hep böle olur değişir yeni daha diorlar ama 6 ay oldu nişanlanalı maşşallah hiç model bakmadın mı canım
bende çok baaktın netten bulamadım hep aynı model ya pelerinli yada birbirine çok benziyo:)) dergi aldım beğendim ordan kapalı olarak diktiryorum:))
ben nısanlıgımı alırken kayınvalıdemle öle bı ne var ne yok dıe turladık bu arada hıc aklımda olmayan bısı begendım nısanlıma gostermeye cıktım ertesı gun sadece ıkımızdık o begenmedı sonra baska denettı ve aldı sonra kayınvalıdem 3 4 ayda 100 kere laf soktu. kafanıza gore aldınız dıye. o yuzden gelınlık sıparısımı vermeye gıderken goturduk. zaten gezmedım kımseden fıkır almaya da ıhtıyacım yoktu elımde modelle gıtmıstım. o kosede oturdu oturdu sonra nısanlım pazarlık yaptı anlastık cıktık bındı otobuse eve gıttı. bu kadar gelmek ıstemekte kı amacı neydı cozemedık bız nısanlımla ama öle bısı yasadık ıste bızde
sen bakma millete inş. dahada iyi olur ben 5 aydır sölü 11 aydır nişanlıyım aradaki saygıyı bozmadıkça bişi olmaz
aslında biraz kafamdan bişiler uydurdu ama kesin değil buraya eklemiştim daha önce sana da göstereyimde fikir ver bari:)
canım daha önce de eklemiştim resim ama tamda kafama yatmış değil sende fikir ver olurmu:)
model straptez ben o askıları paintte çizdim aynı o şeritler gibi taş işlemeli olsun diye düşündüm bide o kollara düşündüğüm tüller o modeldeki kadar çok ve kabarık değil çünkü ben eteği kabarık istiyorum
böyle şeyleri yanlış anlayıp beni adam yerine koymuyorlar gibi düşünüyorlar
aslında o dönemler iki ailede de bizlerde de stres oluyor bence çoğu anlaşmazlık bu yüzden
aslında o dönemler iki ailede de bizlerde de stres oluyor bence çoğu anlaşmazlık bu yüzden
saolsun allah razı olsun öyle bişey gelmedi başıma ama nişanlığımı almaya giderken bizmle geldi ne istiyosan onu al dedi bir sürü denedik sen giyeceksin içine sinsin sen beğen dedii rabbim herzaman böyle olmayı nasip etsin inşş. herzamanda aynı yani saolsun 8 ay olsu nişanlanalı. gitti bana koltuk takımı beğendi ben çok beğeniyodum ama baya pahalıylı biraz pazarlık yaptılar içinde kalmasın dedi saolsun hemen aldı:)) allah razı olsun içinsa saygı sevgi huzurlu bişekilde oturmayı nasip etsin.
Bence Çok Hoş ama Ben şu gelinlik 21 den bakıorum modellere değişik bişi bulabilirsin belki benim şuan nişanlımla ilgili tek sorunum utandığımdan anne baba diyemiorum ama bildiğin gibi değil çok üzülüyorum
Canım demek zorunda değilsin bende diyemiyorum
Bundan üzülecek bir şey yok
İsmini ekleyerek anne baba de
Yada nasıl kendini rahat hissediyorsan
Çok da mühim değil yani
Say sev yeter deme gibi bir zorunluluk yok ki
tuğçee her gece kabus oluyo bana çok üzülüyorum napsam bilmiyorum ki
Benim kayınvalidemde allah razı olsun ne arar ne sorar ne karışır
Ağzı var dili yok hahahhaha (kinaye)
Ayy hiç demiyor düğün yapcaz bırakın kızlar karışsınlar kendi dediğiniz oluyor sonuçta en azından yapıyorlar
Bizde o da yok kadın geldi nişanımda yüzüğü taktı gitti
Ne arar ne sorar ne bir şey alınacak mı yapılacak mı diye soruyor
bu arada hasret moda da randevüm vardı kızlar,
annem ve kardeşimle gittik, denedim ama işlemelerini kaba buldular,
kabarık duruyor, kilolu gösteriyor dediler,
birde fiyat kiralık 1800-2500 arası demişlerdi,
4500 istediler, en son 3500 de anlaşmak istediler ama bizimkiler ne beğendiler
ne fiyatta anlaşabildik, ne yapıcam bilmiyorum ya,
ne model belirleyebiliyorum, ne fiyatta anlaşabiliyorum,
ne fikir veren var , aklım karmakarışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?