2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

benim ailemde öyle babam götürdü ben seçtim kendi ödedi çıktık nişanlımın tarafında da biz gezerken seçiyoruz beğeniyoruz yada gördükleri yerlerin kataloglarını alıp getiriyorlar bana beğendim yada beğenemdim diyorum onlar pazarlığını yapıp ödüyo yine sizinkiler gerçekten değişik tipmiş ben ailesiyle gitmedim gerçi hiç eşya falan almaya hep kendimiz beğendik sadece çamaşır makinamı görümcem aldı hiç görmedim düğün hediyesi olarak almış

inşallah hep böyle devam eder aranız hatta daha iyi olur inşallah

gelinlik 21 e de çok baktım canım bakmadığım yer kalmadı nerdeyse ama yok içime sinmiyo kafam daha da karışıyo vaz geçtim artık bakmaktan gelinlikçi gezip denerken bulurum inşallah kafama göre gerçi bu resmini koyduğum gelinlikte hoşuma gitti
bende çok zorlandım ilk zamanlar tuhaf geldi ama zamanla alıştım çünkü ben nasıl nişanlımın demesini istiyorsam bende derim yani

bazen kayınpederler kayınvalide den kaynana olabiliyor duyuyorum çevremde de Allah sabır versin sana

Canım demek zorunda değilsin bende diyemiyorum
Bundan üzülecek bir şey yok
İsmini ekleyerek anne baba de
Yada nasıl kendini rahat hissediyorsan
Çok da mühim değil yani
Say sev yeter deme gibi bir zorunluluk yok ki

sen nasıl diyorsun başına ismini koyarak mı?

hehehe canım seni ne iyi anlıyorum aynısı bendede var

ben hitap etmeden konuşuyorum
sadce zaten konuşmak zorunda olduğum zamanlarda konusuyorum
Siz filan diyorum veya bakarmısınız
geldiklerinde çay alırmısınız filan diyordum
birşey istersem verirmisinizn uzatırmısınız falan filan
babam söyle ayıp diyor ama diyemiyorum
içimden gelmiyor

Kayınvalide konusunda yalnız olmadığım için mutluyum

ilkel çağlarda bile gelinle kaynana sıkıntı yasarmıs

Teşekkürler tavsiyen için, hayırlı olsun sizin gelinliğinizde :)
mutlukla giyin inşallah...
Çoğu yer tesettürlü gelinlikte çok basit yada aşırı abartı yapmış
gerçekten kaliteli olsun istiyorum, ama fiyattada anlaşmakta önemli
yabancı gelinlikler hoş ama kapalı hale döndürülmesi olayı kötüleştiriyor bence.
beyaz butik ve aysiraya bakıcam inşallah, umarım güzel olur
fotoğraflara baktıkça kahrolmak istemiyorum...

ilk zamanlar çok takıyodumda artık takmıyorum canım. onun gibi yapıyorum aynı anne diyorum ben ama mecburi gülüşlerimiz var bununda numara olduğu gayet belli. bizimki çok kibardır öyle kaba tabir falan aaa çk ayıp olur. bende hiç sallamıyorum artık hahaha yapıyorum sallamıyorum. nişanlım sağolsun hep yanımda ne dersem yapıar. o bile hiçbir konuda ailesine söz hakkı tanıma taraftarı değil. kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz anlıcan

yaa ben fatih e gittiğimde şok oldum.. tesettürlü gelinlikler var ama taş yumağı.. ne kadar abartı ne kadar süslü şeylerdi ve inanılmaz basit duruyorlardı.. yani gelinlik deyince ben biraz sade olmalı masumiyet olmalı içinde diye düşünüyorum.. kaldı ki tesettür girince işin içine bu dediğim daha da önemli.. kaliteli durması lazım ayrıca dediğin gibi.. ben burda minenes'in gelinliğini çok beğendmiştim. tesettürlü gelinlik kavramını bence cok iyi yansıtıyor.. ona da danısabilrsin bence, sanki seni güzel yönlendirir gibi geliyor bana..

Tatlım demeyene değil dedirtmeyene bakıcaksın bence birazda...Bizde gönülden demekm isteriz ama işte karşı taraftan o sıcaklığı alamayınca demekde zor oluyor. Hoş ben alıştım artık diyorum ama içtenmi tabiki hayırrrrr :44:

En iyisini yapıyorsunu tatlım. Benim nişanlımda kendş çalıp oynayacak ama bizde sonra çok büyük sorunlaraya yol açıyor bende formalitedende olsa soralim diyorum..O da bu kadar şeyden sonra hala onlardanmı karar beklicem diye kızıo bana..Ama işte bende düğün zamanı çok büyük sorunlar çıkmasın diye ses çıkarmıyorum..Gelsin artık şu düğün günü..Olsun şu nikahhh.

çoğu gelinlikler gerçekten abartı. bende tesettürlüyüm ve o kadar şatafatlı incik boncuk olmamalı tesettürde.saha sade her zaman daha ağır ve güzel görünür

ben kaynanama sözümden itibaren anne dedim

biz kayınvalidemle öncedende konuşuyorduk teyze diyodum nişanlandık 2 hafta sonra dedim arada unutup teyzede dediğim olduu :))) ama kayınbabama birazcık zorlandım nedense... ben kendi babama birazcık düşkünümdee:)) bi garip geldi:)

ben kaynanama sözümden itibaren anne dedim

benim kayınvalideme anne deme olayım çok komikti , nişan kıyafetlerimi alıcaktık, bize geldi kayınvalidem o gün. ilk geldiğinde ... teyze diye konuşuyordum. sonra halam dedi ki kızım teyze demeyi bırak o senin annen artık dedi. bende anne demeye başladım.
sabah bize geldiğinde teyze dediğim kayınvalideme 10 dakika sonra anne diye hitap etmeye başladım oda şaşırdı tabi

ama alıştım çok şükür hemen ve hiç yadırgamadım

çoğu gelinlikler gerçekten abartı. bende tesettürlüyüm ve o kadar şatafatlı incik boncuk olmamalı tesettürde.saha sade her zaman daha ağır ve güzel görünür

en güzeli kendin tasarlayacaksın bu böyle şu şöyle die. ben beğendim gelinliğimi açıktı ben kendim söyledim kolları şöyle burası böyle olsun die en güzell:))

ne kadar ince düşünürsen düşün yaranamazsın canım bence sen kendini düşün boşver tadını çıakr

Kesinlikle katılıyorum canım..Özellikle tesettürlü gelinlik kesinlikle sade olmalı bencede..çok şık duruyor ve boğmuyor insanları. Ben açığım ama arada tesettürlü gelinliklerde nasıl diye bakıyorum ve çoğunluğu çok abartılı sade ve şık yapan bir yer bulunmalı kesinlikle tatlım.

ne kadar güzzzel bende anne demekte hiç zorlanmadım:))

valla benim hiç yatak örtüsü gibi bir derdim lmadı. annem sağolsun gitti eminönünden metreyle kumaş aldı geldi, evde kendi çeyizine hazırladığı yatak kenarlarını da kullanarak 2 tane muhteşem yatak örtüsü hazırladı bana

hatta ben hazır nevresim de almadım mesela. yine eminönündeki kumaşçılardan nevresimlik kumaş aldık evde kendimiz diktik. hem çok daha ucuza geldi hem de tam anlamıyla el emeği göz nuru bir çeyizim oldu

en güzeli kendin tasarlayacaksın bu böyle şu şöyle die. ben beğendim gelinliğimi açıktı ben kendim söyledim kolları şöyle burası böyle olsun die en güzell:))

aynen canım, ben daha bakmadım gelinlikle mağazalardan bakacağım sade bişey bulursam kafama göre düzeltme yaptırıcam , baktım olmadı kendi kafamda tasarladığım bir gelinlik modeli var onu yaptırıcam. gerçi nişanlım hazır olursa üstünde oynama daha kolay olur hem az provada hallolur sıfırdan dikerlerse zor olur diyor ama bakalım hangisi kafama uyarsa

bence en guselı cnm. benım annecıgımde yasıo olsaydı emınım kı acayıp bı ceyız cıkarırdı bana. cunku bızede dıkerdı nevresım eskıden. hem daha bıle kalıtelı oluyo valla. gule gule kullan hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…