2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Olsun tatlım herşeyin hazır olsunda beklemek keyifli olur...tadını çıkar artık sende

saks mavisi güzel fikir canım,
başka bir aydınlık veriyor yakışana

Saks mavisi çok hoş oluyor bende denedim ve kesinlikle;
Saks mavis, zümrüt yeşili ve sarap rengi bana çok güzel uyum sağladı..Bu üç renkten birini model bulup diktirmeye karar verdim artık..Çünkü istediğim gibi model bulamadım hazır.

eline sağlık bal boceği , nasıl da çoğalmışız

Amin cnm allah her isteyene yaşatsın bu duygular inş...
Bu anların tadını çıkarmak güzel. Evin eksikleri sonrada tamamlanır, önemli olan gerideki tamamlanamayan eksikleri halletmek.

şuan için bende ev eksiklerini bıraktım, gelinlik, gelin ayakkabısı, el çiçeğim, nikah şekerim, kına hazırlıkalrım sürekli bunlarla ilgileniyorum. Bunlar içime sinsin değişik şeyler yapıym diye uğraşıyorum.

Bu tarzlarda bir nişanlık istiyorum kesinlikle ve buarada bulamadım..Gidip konuşucam hangi model olursa olsun saks mavisi, zümrüt yeşili, pudra rengi ve şarap rengi bu 4 renkten birini yaptırcam. Şrap rengi dediğimde şu alttaki renk oluyor onu sadece renk için kaydettim kızlar.

Eklentiler

• $alt kısmı.webp
    4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Selam kızlarr.
Nişanım salonda olucak kabarık modellerden hoşlanmadıgım kuyruklu yada tül ayrıntılı bişeyler istiyorum.
2si arasında kararsız kaldım.
Elbiseyi saks mavisi ayakkabımı pudra düşünüyorum.
Ne dersinizz?:44:

canım bu modeli tuttum ben, saks rengi süper olur

Eki Görüntüle 377470

ben almayacağım canım, nişanlım saat sevmiyor alma diye ısrar ediyor. eee dedim ben ne takıcam o zaman sana. bişey takma diyor.

ama ben buldum ona playstation 3 alacağım düğün hediyesi , onu takıcam

benim nişanlımda alma diyo ama alacam ben yinede. playstation 3 güzel bir fikir nişanlımın var gittiğimde beraber oynuyoruzz

ben almayacağım canım, nişanlım saat sevmiyor alma diye ısrar ediyor. eee dedim ben ne takıcam o zaman sana. bişey takma diyor.

ama ben buldum ona playstation 3 alacağım düğün hediyesi , onu takıcam

Hahahha bizde de aynı durum var hiç saat takmaz bana diyorki saat alacağın yere benim kullanabileceğim başka birşey alalım diyor. Kendisi bilgisayara mühendisi...Hard diski biraz eski model kalmış baban onu alsın diyor bana düşünsenize hard disk taktığımızı

hahahahhaa düşünemiyorum tatlım onuu

benim nişanlımda alma diyo ama alacam ben yinede. playstation 3 güzel bir fikir nişanlımın var gittiğimde beraber oynuyoruzz

ikna olmadı en sonunda bende böyle bir yöntem buldum düşünsenize nikah masasına kocaman playstation'ı koyduğumu süper olur

hard diskte süper olur

Son düzenleme:

ikna olmadı en sonunda bende böyle bir yöntem buldum düşünsenize nikah masana kocaman playstation'ı koyduğumu süper olur

hard diskte süper olur

Ben düşünemiyorum vallaaa...Tutturdu saat istemem diye..Bakalım ne alıcaz biz ona..Sanada bilezik taksınlar diyorum sonra bir işe yarar diyorum artık sinirlenip

ikna olmadı en sonunda bende böyle bir yöntem buldum düşünsenize nikah masana kocaman playstation'ı koyduğumu süper olur

hard diskte süper olur

hhahahha süpersiniz yaaa

ben pazar günü zorla beğendirdim istemiyorum die tututurdu zafer benim olduu sonunda :))

Süpersin canımmmm..Valla benimkide mecbur kabul etcek..Diyorki bana gidelim sahte ucuz bişi alalım sanki herkez bakacakmı nasıl bişey diye diyor..Onun yerine babam bana fazladan altın takıcakmış öle diyor bizimkinde dahi fikirler çookkkk. Nasıl baş edicem ben bilmiyorum bununla.....

Son düzenleme:
Ben düşünemiyorum vallaaa...Tutturdu saat istemem diye..Bakalım ne alıcaz biz ona..Sanada bilezik taksınlar diyorum sonra bir işe yarar diyorum artık sinirlenip

bende bu gidişle bilezik takdırtıcam bir türlü ikna olmadı..

hhahahha süpersiniz yaaa

ben pazar günü zorla beğendirdim istemiyorum die tututurdu zafer benim olduu sonunda :))

sölicem evlenene kadar bıktırcam iyice , ne zaman ikna olursa. zafer benim olur herhalde bıkınca iyice

Son düzenleme:
Kızlar güldürdünüz bni yaaa
Benim nişanlıma ben sevgililer gününde aldım
Takıyor takmasa kızarım vallahi
Şimdi düğünde belki altın künye alır sonra bozdururuz diyorum o da ben altın takmam saat alsınlar künye alcaklarına diyor
Ben metal kordonlu almıştım
Şimdi alcağımı da artık deri kordonlu alırız

hepimizde aynı durum var demek :)
benimki de hiç sevmez saat takmayı...

ve oda bana saat yerine playstation al dediiii
bana göre hava hoş da, yarın öbür gün erkek tarafı demez mi oğluma bir saat bile takmadılar diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…