- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.961
Ya ben kırmızı elbiseye aşık olmuştum
ama herkes gönlümü geçirdi
İşte nişan elbisene çok benziyor diye
Bende nişan elbisemi bari böyle yaptırayım dedim
Ama bu toz pembesinide istiyorum
Ondan bindallı da olcak
3 oluyor
Aman olsun
Ama işte sana jel sürüyorlar
Ama ben resmen o desyede yatarken can çekişiyorum
sırtımdan terler boşalıyor
Birde galiba derecesi arttırdı artık son seansda lanet olsun bida gğitmicem bile dedim
Evet beyaz aşlarımı alcaz
Ve sadece halı ve perde kıyafetlerim kalıyor
Evimin tadilatı hariç
Offf 5 ay beklicem şimdi herşeyi halletim
saks mavisi güzel fikir canım,
başka bir aydınlık veriyor yakışana
eline sağlık bal boceği, nasıl da çoğalmışız
yinede bu işlerin içinde olmak bile heyecan verici. Allah rast getirsin işlerini canım. eksikler hiç bitmiyor valla , en iyisi can sıkmadan yavaş yavaş almak.bu telaşlar zor ama güzel telaşlar. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
kızlarr damat saatini alan varmı ?
Eki Görüntüle 377418 Eki Görüntüle 377420 Eki Görüntüle 377421 Eki Görüntüle 377422 Eki Görüntüle 377423 Eki Görüntüle 377424 Eki Görüntüle 377425 Eki Görüntüle 377426 Eki Görüntüle 377427
Bu tarzlarda bir nişanlık istiyorum kesinlikle ve buarada bulamadım..Gidip konuşucam hangi model olursa olsun saks mavisi, zümrüt yeşili, pudra rengi ve şarap rengi bu 4 renkten birini yaptırcam. Şrap rengi dediğimde şu alttaki renk oluyor onu sadece renk için kaydettim kızlar.
ben almayacağım canım, nişanlım saat sevmiyor alma diye ısrar ediyor. eee dedim ben ne takıcam o zaman sana. bişey takma diyor.
ama ben buldum ona playstation 3 alacağım düğün hediyesi , onu takıcam
Bende bu model ya da sol tarafındaki pembe renk olan modelidaha çok beğeniyorum..Teşekkür ederim tatlım fikrin için.
ben almayacağım canım, nişanlım saat sevmiyor alma diye ısrar ediyor. eee dedim ben ne takıcam o zaman sana. bişey takma diyor.
ama ben buldum ona playstation 3 alacağım düğün hediyesi , onu takıcam
Hahahha bizde de aynı durum var hiç saat takmaz bana diyorki saat alacağın yere benim kullanabileceğim başka birşey alalım diyor. Kendisi bilgisayara mühendisi...Hard diski biraz eski model kalmış baban onu alsın diyor bana düşünsenize hard disk taktığımızı
benim nişanlımda alma diyo ama alacam ben yinede. playstation 3 güzel bir fikir nişanlımın var gittiğimde beraber oynuyoruzz
Hahahha bizde de aynı durum var hiç saat takmaz bana diyorki saat alacağın yere benim kullanabileceğim başka birşey alalım diyor. Kendisi bilgisayara mühendisi...Hard diski biraz eski model kalmış baban onu alsın diyor bana düşünsenize hard disk taktığımızı
hahahahhaa düşünemiyorum tatlım onuu
ikna olmadı en sonunda bende böyle bir yöntem buldumdüşünsenize nikah masana kocaman playstation'ı koyduğumu süper olur
hard diskte süper olur
ikna olmadı en sonunda bende böyle bir yöntem buldumdüşünsenize nikah masana kocaman playstation'ı koyduğumu süper olur
hard diskte süper olur
hahahahhaa düşünemiyorum tatlım onuu
hard diskte süper olur
hhahahha süpersiniz yaaa
ben pazar günü zorla beğendirdim istemiyorum die tututurdu zafer benim olduu sonunda :))
Ben düşünemiyorum vallaaa...Tutturdu saat istemem diye..Bakalım ne alıcaz biz ona..Sanada bilezik taksınlar diyorum sonra bir işe yarar diyorum artık sinirlenip
hhahahha süpersiniz yaaa
ben pazar günü zorla beğendirdim istemiyorum die tututurdu zafer benim olduu sonunda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?