2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bende gelinlik ayakkabımı aylar öncesinden flodan almıştım.. (her ne kadar gelinliğim ortada olmasada ortadaki tek şey ayakkabım...)
krem rengi önü açık üstü güllü çok şirin bişey..fiyatı da 40 tl idi...

evet biraz öyle ben fikir olsun diye verdim belki zamanınız vardır böyle birşeyide düşünüyorsanız bir kerelik birşey

bir kerelik evet ayakkabılarada içim gitti ama nişanlımıda düşünmem lazım

yok taşlı bişi istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum gerçi annemede tacın alezine 70 tl demişler ben days in colorsun aldım evim.netten 33 liraya alez seti yani hem yatak hemde 2 yastık alezi ama kapitoneli aldım ben yatağa bişi dökülmez yani sadece terlemeye falan yatağa geçmesin diye ama bide sıvıgeçirmez alez var ben gerek görmedim ona yıkaması falanda zormuş onu tek atıcakmışsın makinaya sen yinede karşılaştır hangisi mantıklı gelirse onu al canım

merak etme rabbim muhakkak bişekilde nişanlınada yardım edecektir dua et tatlım
gözyaşlarımdan anlıyordur rabbim halimi, dualar yetmezse...
anlamaz. okadar eminim ki.
yani ayrıldınızmı anlamadım ben ne bitti.....

siz vazgeçmeyin kızlar sakın sakın sevdiklerinizden. bunları yazdığınıza göre ailenize bişeyleri anlatabiliyorsunuz demektir. kıymetini bilin.

annem!. kraldan çok kralcı. herşey benim mutluluğum için. ben borç ödemeyeyim diye. !!
babama kimse söz geçiremez. kimse de cesaret edemez. asıl cesur olan benim. başıma bunların geleceğini bile bileee bu yola girdim. çocuğunda başını yaktım.
kesinlikle doğru :128::128: içimden geçenlere tercüman oldun

her şer gördüğünde bir hayır vardır canım dua et bol bol

ediyorum canım.
senin babada çok otoriter maşallah

öyle!

bitti derken tamamenmi bitti ne oldu anlamadım

üzere

şahane bir ayakkabı bayıldım resmen. kır düğünü yapsam bende böyle bir ayakkabı alırdım.
ama fiyatı çokmuş yaaaa

Kızlar trendyol dan 5li havlu seti aldım kuponum vardı 9 tl geldi 5 tane havlu Eke home sizce nasıl gündelik kullanırım die aldım ama

çok iyi fiyata almışsın canım. güle güle eskit :)

mesela bu tarz ayakkabı

bunlara da bayıldım ben yaaaaa.

önce böyle bir platform

Eki Görüntüle 383657

sonra böyle bir converse

Eki Görüntüle 383649

daha sonra da böyle babet mi giysem acaba?

Eki Görüntüle 383659

hepsini çok sevdim ama ben yaaaa hepsini aynı gün giysem olmaz mı acep:18::18:

Son düzenleme:

ahh tatlım benim üzme o kadar kendini inşş herşey yoluna girer toparla kendin muhakkak bi yolu vardır sen dua et rabbim inşş yardımcınız olur

canım yapma ama öyle, vazgeçme :26:
benim bir arkadaşım var, oda eylülde falan evlenecek. onunda ailesi hep problem yaptı,üstelik sizin gibi de değil, aileler arasında huzursuzluk çıktı istenmeyen olaylar oldu. ailesine söledi ailesi dinlemedi. nişanlısının ailesine söyledi onlar anlamadı. baa bir arada kaldırlar. ama vazgeçmediler. ailelerini bir şekilde kalp kırmadan ikna edip ayrılmayacağını kanıtladılar onlara.işlerine de karıştırmadılar.
şimdi düzeldi aile arasında ki gerginlikte. nolur iyi düşün çok zor bir karar

olur canım neden olmasın sen iste yeterki hepside birbirinden şıklar ben renkli ayakkabı düşünmeseydim eğer bunlardan birini seçecektim ama renkli istedim

arkadaşım ailen de çok önemli, birşeylerde direttiklerine göre haklı oldukları yanlar vardır muhakkak. Ancak sen yine de anneni karşına al konuşmaya derdini anlatmaya çalış bence. kadının halinden kadın anlan. Bu noktadan sonra benim mutluluğum maddiyatta değil de. ben şuna inanırım ki maddi olan herşey Allah sağlık verdiği sürece kazanılabilir. El ele verir çalışır kazanırsınız. Eviniz arabanız eşyanız herşeyiniz sonradan yapılabilir ama huzurunuz mutluluğunuz kaç para sayarsanız sayın olmuyor, gelmiyor. Var olan dört duvar mutluluk vermiyor insana. Benim de nişanlımın evi yok. Kiraya çıkacağız. Kısmetse çalışıp alacağız evimizi elimizde de beş kuruş birikmiş yok. Ama hayallerimiz var, ümidimiz var gelece dair. yaparız inş. diyoruz. Tek sen değilsin onu anlat. Ben sevdiğim adamla herşeyi hallederim Allah ın izniyle de. Anlamazlar deme anlarlar. Sadece ellerindeki imkanları değerlendirmek istiyorlar, üzüldüğünü yansıt onlara. Anne baba sonuçta ister mi evladının üzülmesini...

İnsan hangi olayın içindeyse o an onun zorlukları onu rahatsız ediyor,
bazen diyorum ki keşke nişanlımın ailesi yapsaydı da evlendikten sonra
rahat ederdik bizde, benimkiler hem yapmazlar, hem dil beş karış, hem surat var,
ooooo bir bilmişlik görseniz hepsi her işin uzmanı ama zevklerimiz hiiç tutmuyor,
bir kaç kez nişanlıma anlattım, bu da gidip onları azarlamış, onlarda direkt olarak
benden küserek ilişki kurmayarak tepki verdiler, o zamanda nişanlım beni suçladı,
ne yapıyorsunda böyle yapıyorlar diye, öyle zor ki daraldığın mevzuyu nişanlınla
paylaşamamak, ardından olay çıkmasın diye susmak, ne yapalım artık erkek tarafının
yapması gerekenleri yapılmış kabul ederek, düğünden sonra borç ödeyerek, hiç surat
etmeden, kimseye iyneli laf söylemeden atlatacağız inşallah,sabır sabır ya sabıııır...

yani durumuna çok üzüldüm sen kabullendikten sonra yapacak birşey yok hakkınız da hayırlısı olsun diyorum

ama şunu unutma hiç kimsenin (yada istinalar hariç diyelim) bir çok kişinin zaten bu süreç zorlu geçiyor eminim ki biri de ben

sen benimde ne zorluklar yaşadığımı bir bilsen vede yaşamaktayımm hala

ama bizimkilerde olmaz istemiyoruz asla dediler ama ben onları hiç terslemedim sadece ben seviyorum ve istiyorum dedim ve bunu 8 aydır da tekrarlıyorum artık yumuşadılar çok olmasada vazgeçmeyeceğimizi gördüler yada görmeye başladılar hala tepkililer ama düzelme var

herşeyden önce senin yada sizin kararlılığınız önemlidir ama sende zaten demekki yanlış anlamada direnecek cesareti bulamadın kendinde birşey diyemiyorum dediğim gibi hakkında hayırlı olsun

ama sen bu şekilde ailenin senin sevdiğin çocuğa evet diyeceğini bekliyorsan biraz zor

onların istediği birisiyle evlenirsin gibime geliyo yada zaten onlar bunun için uğraşıyorlar..

mesela bu tarz ayakkabı

güzelmiş canım bunlarda

ne güzel işte bide düşünmüyo olursun hemde çok uygunmuş

Düğünün başında ilk ayakkabı, oynarken babet, fotoğraf çekimnde converse olabilir. Babet çok güzell.

Çok pahalı değil aslında. Söz için ayakkabımı 200 liraya almıştım rahat edebilmek için ve bu özel üretim. Benim aklıma yattı açıkcası. Topuk boyu ayarlanırsa muhteşem.

Kırmızı kuşak bağlatmayı düşünmüyorum ben. Evden çıkarken beyaz kuşak olabilir belki hem hediye paketi gibide olmamış olurum. Kırmızı olmazsa yanlış anlaşılırmış! Kimseye bekaretimi kanıtlamak zorunda değilim.
Israr edilirse takarsın dediğin gibi arabada çıkarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…