- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.441
english home da fiyatlar ne?
baya pahalıymış hemde
evet biraz öyle ben fikir olsun diye verdim belki zamanınız vardır böyle birşeyide düşünüyorsanız bir kerelik birşey
yastık lezleri 10 tl yatak için 30 ve 45 tl tatlım ben bellonada sordum 60 tl dediler yatak alezini
evet çok pahalı eğer taşlı bişey düşünürsen pınar arkun ayakkabı var çok hoş modelleri ben çok beğeniyorum.
gözyaşlarımdan anlıyordur rabbim halimi, dualar yetmezse...merak etme rabbim muhakkak bişekilde nişanlınada yardım edecektir dua et tatlım
anlamaz. okadar eminim ki.Tatlım işte sorunu kendin söylüyorsun baban sen der seversin ayrıl dersin ayrılırsın olmaz böyle şey...İstediği şeyi söylesin baban..sen bu adamı seviyormusun güveniyormusun o zaman sırt sırta verin ailelere bu aşkın gücünü gösterin...baban istediğini söylesin onu ezip geçme ama anlat anlayıncaya kadar inadı kırılıncaya kadar anlat..istediği lafı söylesin umursama canım..eğer seviyorsan nişanlını babanın inadı yüzünden bitirme...
yani ayrıldınızmı anlamadım ben ne bitti.....
siz vazgeçmeyin kızlar sakın sakın sevdiklerinizden. bunları yazdığınıza göre ailenize bişeyleri anlatabiliyorsunuz demektir. kıymetini bilin.bırakma kendini bak sen diyorsun sev deyince sever sevme deyince sevmez
sen bunun aksini düşünüyorsan ve nişanlını seviyor ona güveniyorsan bunu en iyi sen bilirsin
yapma böyle üzme canını aksini düşünüyor ve hissediyorsan bence bunu babana göstermenin tam zamanı
hayır karşı gel itiraz et rest çek demiyorum ama sevme denilince öle olmadığını anlat anlamadımı birdaha anlat
anlayasıya kadar anlat
bir yola girmişsin tamam ailelerimiz fikirleri ve hissettikleri çok önemli ama
işler raydan çıkmadan müdahale et yani ozaman sen evlendiğinde de evine karışırlar
daha bunun yaşı ne ev mi geçindirecek beceremez falan yani
sakin ol bi ayaklarının üzerinde durup duyguların ne söylüyorsa onu yapmanı tavsiye ederim..
canım bu kadar salma kendini üzme de biraz zor bir dönemden geçiyorsunuz ve nişanlınla sevginiz bağlılığınız sınanıyo şu anda alnınızın akıyla çıkarsanız kimse size zarar veremez zaten. sen yeterki kararlı olduğunu göster. annenle konuş babanla konuşmaya çalışmaktansa. nişanlın ne durumda ..
babama kimse söz geçiremez. kimse de cesaret edemez. asıl cesur olan benim. başıma bunların geleceğini bile bileee bu yola girdim. çocuğunda başını yaktım.Kesinlikle katılıyorum kızlar size..Tamam ailelerimiz çok önemli düşünceleride çok önemli ama bazen bizim mutluluğumuz düşüncez derken bizi mutsuz edebiliyorlar..Daha 25-30 yaşındaki genç nasıl ev alsın değilmi? Benim babamında yokmuş evlenirken evi olmayan gence kız verilmeyecekmi yani..İşte mutlu olmamızı isterlerken bunları düşünemiyorlar...
abcde arkadaşım bence otur annenle yada seni anlayan ve babana sözü geçen herkim varsa ona anlat derdini eminim bir çözüm yolu bulunacaktır. Nişanlını seviyorsan vazgeçme..
kesinlikle doğru :128::128: içimden geçenlere tercüman oldun
her şer gördüğünde bir hayır vardır canım dua et bol bol
ediyorum canım.
senin babada çok otoriter maşallah
öyle!
bitti derken tamamenmi bitti ne oldu anlamadım
Eki Görüntüle 383434 Eki Görüntüle 383435 Eki Görüntüle 383436
Eki Görüntüle 383437
Bunları görünce kır düğünü yapasım geldi.
Ne güzeller. Yanına isim yazılmasıda hoş olmuş.
Topukları çok yüksek ama özel tasarım oldugu için ayarlanır heralde.
Kızlar trendyol dan 5li havlu seti aldım kuponum vardı 9 tl geldi 5 tane havluEke home sizce nasıl gündelik kullanırım die aldım ama
mesela bu tarz ayakkabı
gözyaşlarımdan anlıyordur rabbim halimi, dualar yetmezse...
anlamaz. okadar eminim ki.
siz vazgeçmeyin kızlar sakın sakın sevdiklerinizden. bunları yazdığınıza göre ailenize bişeyleri anlatabiliyorsunuz demektir. kıymetini bilin.
annem!. kraldan çok kralcı. herşey benim mutluluğum için. ben borç ödemeyeyim diye. !!
babama kimse söz geçiremez. kimse de cesaret edemez. asıl cesur olan benim. başıma bunların geleceğini bile bileee bu yola girdim. çocuğunda başını yaktım.
üzere
mesela bu tarz ayakkabı
siz vazgeçmeyin kızlar sakın sakın sevdiklerinizden. bunları yazdığınıza göre ailenize bişeyleri anlatabiliyorsunuz demektir. kıymetini bilin.
annem!. kraldan çok kralcı. herşey benim mutluluğum için. ben borç ödemeyeyim diye. !!
babama kimse söz geçiremez. kimse de cesaret edemez. asıl cesur olan benim. başıma bunların geleceğini bile bileee bu yola girdim. çocuğunda başını yaktım.
üzere
merhabalar,
bu ayakkabıların fiyatı hakkında bilginiz var mı?
şahane bir ayakkabı bayıldım resmen. kır düğünü yapsam bende böyle bir ayakkabı alırdım.
ama fiyatı çokmuş yaaaa
çok iyi fiyata almışsın canım. güle güle eskit :)
bunlara da bayıldım ben yaaaaa.
önce böyle bir platform
Eki Görüntüle 383657
sonra böyle bir converse
Eki Görüntüle 383649
daha sonra da böyle babet mi giysem acaba?
Eki Görüntüle 383659
hepsini çok sevdim ama ben yaaaa hepsini aynı gün giysem olmaz mı acep:18::18:
üzere
canım sizde haklısınız ama elimede ölesine bi avize tutuşturulup al biz daha önce almıştık bunu takıcaz denmesi eve gittiğinde al buda duşakabin biz taktırdık denmesi sinir ediyo beni inanırmısınız sadece oturma odasının koltuğunu kendim beğendim o kadar buzdolabımı görmedim çamaşır makinemi görmedim sadece nişanlım bu buzdolabını almayı düşünüyorlar sence nasıl dedi internetten resmini göstererek güzel dedim bende gitmişler almışlar çamaşır makinemin internetten bile resmini görmedim yatak odamıda bana getirdikleri bi katalogdan seçtim daha doğrusu bu nasıl biz çok beğendik dediler güzel dedim o oldu
nişanlımın akrabasıda bkamaya geldi bizimle salona bilmem nasıl perde yaptırın diyo kayınvalidem zaten öyle yartırcaz şimdi onlar moda diyo ve ben başkasının evi gibi karışmadan arkada duruyorum ama kayınvalidem kendi evi gibi döşüyo
merhabalar,
bu ayakkabıların fiyatı hakkında bilginiz var mı?
üzere
mesela bu tarz ayakkabı
kızlar bende gelinlik ayakkabımı aylar öncesinden flodan almıştım.. (her ne kadar gelinliğim ortada olmasada ortadaki tek şey ayakkabım...)
krem rengi önü açık üstü güllü çok şirin bişey..fiyatı da 40 tl idi...
tam olarak bilmiyorum ama 200 300 tl arası değişiyo sanırım
şahane bir ayakkabı bayıldım resmen. kır düğünü yapsam bende böyle bir ayakkabı alırdım.
ama fiyatı çokmuş yaaaa
çok iyi fiyata almışsın canım. güle güle eskit :)
bunlara da bayıldım ben yaaaaa.
önce böyle bir platform
Eki Görüntüle 383657
sonra böyle bir converse
Eki Görüntüle 383649
daha sonra da böyle babet mi giysem acaba?
Eki Görüntüle 383659
hepsini çok sevdim ama ben yaaaa hepsini aynı gün giysem olmaz mı acep:18::18:
ayakkabıları beğenmenize sevindim ufak bi katkım oluyorsa ne mutlu bana herkesin şimdi arşivi vardır hep internet te o mu bu mu diye
my_everthing sanırım fiyatları yanlış hatırlamıyorsam 275 civarından başlıyor olabilir canım özel tasarım ve el boyaması olduğu için biraz daha pahalı.
daha da farklılarını düşünüyorsanız çılgın şeyleri
nr.39 u önerebilirim
nr39.com
rastlarsanız şansınıza trendyol, markafonide indirime girebiliyor.
şu anda baktım daybuyday ve zizigo da var.
ya canım benimde öyle ya.benden biraz uzun nişanlım.topuklu giysem uzun olucam çünkü sadece topukluylada kalmıyo topuz falan yaptırmayı düşünüyorum.daha da uzun gözücek...babet giysem bilmiyorum ya.sanırım çok az topuklu bi ayakkabı bulmam lazım.
kızlar kırmızı kuşak bağlanıyo ya anneme dedim evden çıkarken bağlanılsın sonra ben arabada çıkarıym sevmiyorum dedim hayır dio ya düğün sonuna kadar belimde durcakmış.hiç sevmedim ben bu kuşak işini.bembeyaz kalsa daha güzel diil mi işteee ne var ki yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?