- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.481
olur canım neden olmasın sen iste yeterki hepside birbirinden şıklar ben renkli ayakkabı düşünmeseydim eğer bunlardan birini seçecektim ama renkli istedim
şahane bir ayakkabı bayıldım resmen. kır düğünü yapsam bende böyle bir ayakkabı alırdım.
ama fiyatı çokmuş yaaaa
çok iyi fiyata almışsın canım. güle güle eskit :)
bunlara da bayıldım ben yaaaaa.
önce böyle bir platform
Eki Görüntüle 383657
sonra böyle bir converse
Eki Görüntüle 383649
daha sonra da böyle babet mi giysem acaba?
Eki Görüntüle 383659
hepsini çok sevdim ama ben yaaaa hepsini aynı gün giysem olmaz mı acep:18::18:
Merhaba gelinleer
Benim düğünde kısmetse 2 Temmuz,herkese mutluluklarr diliyorumm.Gelin ayakkabısından konu açılmış bunlarda benimkiler
Eki Görüntüle 383802
Eki Görüntüle 383803
Bir de pudra rengi aldım pudra çiçekle kullanıcam
Eki Görüntüle 383804
Çiçeğimde bu olucak bi sonraki ay siparişini vericem
Şu son babet nerden kızlar ya çok şekermiş..
kızlarrrr bu babetler nerde bana link verin çok sevdim düğün için alabilirim
Merhaba gelinleer
Benim düğünde kısmetse 2 Temmuz,herkese mutluluklarr diliyorumm.Gelin ayakkabısından konu açılmış bunlarda benimkiler
Eki Görüntüle 383802
Eki Görüntüle 383803
Eki Görüntüle 383804
Evet canım yapay çiçekler her rengi de var bence gelinliğe çok yakışıyor renkli çiçekairlikfeer
canım bu çiçekler sahte oluyo demigelinliğimi bi alıyım yakışacağını düşürsem bende çok isterim bu tarz bir çiçek
Chnhn
canım hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun şimdiden , çok başarılı seçimlerin
çiçeğini ne kadar yaptıracaksın canım?
Kelebek hastası olarak ben kelebekli papilere bayıldımChnhn
pınar arkundan bir kaç tane daha ayakkabı beğendim ben kızlar
Eklenti 383823Eklenti 383824Eklenti 383825Eklenti 383826
Evet canım yapay çiçekler her rengi de var bence gelinliğe çok yakışıyor renkli çiçek
Hoşbulduk canım ,Teşekkür ederim
Çiçeğe 90 tl diyor yapan bayan bi de damada yaka çiçeği vericek yanında
good_heart ın önerisi bu
pınar arkun ayakkabı kızlar. googleye yazın çıkıyor
Evet canım yapay çiçekler her rengi de var bence gelinliğe çok yakışıyor renkli çiçek
Hoşbulduk canım ,Teşekkür ederim
Çiçeğe 90 tl diyor yapan bayan bi de damada yaka çiçeği vericek yanında
aman da üzmüşler mi benim kuşumuuu, kıyamam sana. umarım biz düzgün evlatlar yetiştirebiliriz de, arkamızdan çocuğumuzun öğretmenleri, arkadaşları böyle konuşmazlar.. sen sıkma canını, ne de olsa ergen, yaptığı hiçbi şeyin farkında değil. ve çok acımasız oluyo çocuk-ergen milleti. sık dişini bak, dönemin bitmesine ne kaldı. sonra süper günler seni bekliyo inşallah, yepyeni bi hayat :)
bizim vuslat ağustosa kalır ben sana deyim, öncesinde çook zor, halimiz duman olcak :) ama olsun, hepsi taptatlı telaşlar, yoğunluklar. o kadar alıştım ki kafamda düğün planı projesi yapmaya, düğün bitince boşluğa düşücem :)
ya canım, denizle sıkıntın olmasa sana marmaris-selimiye köyünü önerirdim. hayatımda gördüğüm en güzel denizlerden biri ve muhteşem bi ortamı var, sessiz, aşırı sakin ve huzur dolu. iskeleye kurulan masalarda, denizin üzerinde akşam yemekleri.. ay nasıl özlediimm :)) biz de kısmetse bodrumdaki balayımızdan önce 2 gün selimiyeye kaçıcaz, oraya gitmeden olmaz :)
bitti be kızlar bittiii...
nişanlım beğendiğimiz evi peşinat vererek sonra da kredi çekerek almak istedi. kredi çıkmamış. bi güç var bu işin olmasını istemiyor.
daha söze gerek yok. konuşuyoruz nişanlımla hakkaten artık umudumuz kalmadı. o da diyor. bişey var işimizi engelleyen diye. yorum yapan arkadaşlara teşekkürederim ama cevap yazamıyorum. çok hızlı ilerliyorsunuz. ben de yoğun çalılşıyorum.
hepinize mutluluklar. arada girip bakarım son gelişmeleri takip ederim.
hepiniziseviyorum. çok yardımlarınız dokundu. herşey için teşekkürler.
aa bu çiçekler yapay mıymış?? ben hep gerçek güllerden yapılan buketler sanardım. canım kime yaptırıyosun, bana bilgilerini verebilir misin özelden?
dediğin yere bi bakayım,ya ikimiz de yüzme bilmiyoruz,yoksa hani şıp şıp bi denerim filan dicektim de o da olmuyoya bi de ben geçen yıl kızkumu diye bi yer duymuş gitmek istemiştim de nasip olmadı,belli mi olur bakarsın atlar gideriz.
kıss miskacannn,ay biz de evlilik takvimi yapsak mı şu alttaki banner'lardan,özendim şimdi
Evett yapayy ben canlı istemiyorum özellikle ki daha sonrada saklıyabileyim hatıra olarak.Ben de fotoğraflardan gördüğüm kadar bilgi sahibiyim ama Mayıs başı sipariş vericem düğününüz ne zaman bilmiyorum ama gelince fotoğraflarını koyarımeylul.
ya ben de onu dicektim yapay mıymış onlar,ben canlı sanıyordum..cidden fotodaki çiçekler kdr güzel yapıyolar mı,bangır bangır ben yapayım diye bağırsın istemem çiçeğimin..ben de bilgi istiyorum!
bu arada ben de bikaç ay önce sanemikoya mail atmıştım,fiyat dudağımı uçuklatınca vazgeçtim.yazık günah ya nerdeyse 300 lira..şu anki maaşımla,şu anki hayat standardımla çok bence,ilerde belki..
kuşum hoşgeldin :) kızkumuna çok yakın bu dediğim yer, araları yarım saat var yok. ve denizi gayet sığ, boyu geçmek için bayaaa ilerlemen lazım. yani yüzmeden de çok rahat şıpırdatabilirsiniz kendinizi :) benim kocişkomun da omzu çıkıyo, çok açık denize girmiyor, girse de mutlaka yakınlarında tutunacak bi şey olması gerekiyo. bense tam tersi açık denizde yüzmeyi seviyorum, su berrak oluyo diye. ama buranın denizi hem çabuk derinleşmiyo, hem de cam gibi suyu var, o yüzden geçen sene biz çok sevmiştik, bundan sonra sık sık uğramaya karar verdik.
ay ben çok denedim de olmadı yaa, nedense bahsi geçen sitelerden uğraş didin yaptığım çizelgelerim, profilimde görünmedi, ben de vazgeçtim :) bi daha mı dene diyosun :)
Evett yapayy ben canlı istemiyorum özellikle ki daha sonrada saklıyabileyim hatıra olarak.Ben de fotoğraflardan gördüğüm kadar bilgi sahibiyim ama Mayıs başı sipariş vericem düğününüz ne zaman bilmiyorum ama gelince fotoğraflarını koyarım
Merhaba gelinleer
Eki Görüntüle 383802
Eki Görüntüle 383803
Eki Görüntüle 383804
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?