2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
olur canım neden olmasın sen iste yeterki hepside birbirinden şıklar ben renkli ayakkabı düşünmeseydim eğer bunlardan birini seçecektim ama renkli istedim

kızlarrrr bu babetler nerde bana link verin çok sevdim düğün için alabilirim

Merhaba gelinleer
Benim düğünde kısmetse 2 Temmuz,herkese mutluluklarr diliyorumm.Gelin ayakkabısından konu açılmış bunlarda benimkiler

Bir de pudra rengi aldım pudra çiçekle kullanıcam

Çiçeğimde bu olucak bi sonraki ay siparişini vericem

canım bu çiçekler sahte oluyo demi:26:gelinliğimi bi alıyım yakışacağını düşürsem bende çok isterim bu tarz bir çiçek

canım hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun şimdiden , çok başarılı seçimlerin

çiçeğini ne kadar yaptıracaksın canım?

airlikfeer
canım bu çiçekler sahte oluyo demigelinliğimi bi alıyım yakışacağını düşürsem bende çok isterim bu tarz bir çiçek
Evet canım yapay çiçekler her rengi de var bence gelinliğe çok yakışıyor renkli çiçek
Chnhn
canım hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun şimdiden , çok başarılı seçimlerin

çiçeğini ne kadar yaptıracaksın canım?

Hoşbulduk canım ,Teşekkür ederim
Çiçeğe 90 tl diyor yapan bayan bi de damada yaka çiçeği vericek yanında

aa bu çiçekler yapay mıymış?? ben hep gerçek güllerden yapılan buketler sanardım. canım kime yaptırıyosun, bana bilgilerini verebilir misin özelden?

slm kızlar nasılsınız,bayağı kaynatmışsınız,dün giremedim yoğunluktan..bugün de sabahtan beri net yoktu akşam geldi.nette sorunumuz var bu ara,pek takılamıyorum.

canım sağol,evet bayağı üzdüler beni,ama onların bazıları ergen değil bildiğin adam hatta öküz! gün sayıyorum,o kdr üzüldüm ki bizimkiler bile o çocuklara kaç gün dersin var diye kalan haftalardan sayıyor artık.çünkü malesef iptal ettiremiyorum görevlendirmemi,okul bitene kdr çekmek zorundayım..
evet vuslata daha var,ama olsun,geç olsun güç olmasın,güpgüzel bi şekilde musmutlu bi şekilde olsun
dediğin yere bi bakayım,ya ikimiz de yüzme bilmiyoruz,yoksa hani şıp şıp bi denerim filan dicektim de o da olmuyoya bi de ben geçen yıl kızkumu diye bi yer duymuş gitmek istemiştim de nasip olmadı,belli mi olur bakarsın atlar gideriz.

canım sakın vazgeçme,bak diğer arkadaşların da dediği gibi herkesin ilişkisi öyle yıllardır güllük gülistanlık bi şekilde mi gitti..kimbilir kimler neler neler yaşadı da anlatmıyo burda.ben de sıkıntılar yaşadım,herkes yaşıyo.zaman zaman yaşamaya devam ediyoruz.gerçekten kararınızdan eminseniz sabredin,sabrınız sınanıyor belki de..o sabır döneminden sonra belki inanılmaz kapılar açılacak..baban belki de kız baabsı olarak birşeyler talep etmeye hakkı olduğunu düşünüyor,karşılanmalı diye düşünüyor,olmayınca da inada bindiriyor.sabredin,birbirinizin elini bırakmayın..bol bol dua et,Allah'a sığın,en büyük yardımcımız o..emin ol size güzel kapılar açacaktır..

aa bu çiçekler yapay mıymış?? ben hep gerçek güllerden yapılan buketler sanardım. canım kime yaptırıyosun, bana bilgilerini verebilir misin özelden?

ya ben de onu dicektim yapay mıymış onlar,ben canlı sanıyordum..cidden fotodaki çiçekler kdr güzel yapıyolar mı,bangır bangır ben yapayım diye bağırsın istemem çiçeğimin..ben de bilgi istiyorum!
bu arada ben de bikaç ay önce sanemikoya mail atmıştım,fiyat dudağımı uçuklatınca vazgeçtim.yazık günah ya nerdeyse 300 lira..şu anki maaşımla,şu anki hayat standardımla çok bence,ilerde belki..

kuşum hoşgeldin :) kızkumuna çok yakın bu dediğim yer, araları yarım saat var yok. ve denizi gayet sığ, boyu geçmek için bayaaa ilerlemen lazım. yani yüzmeden de çok rahat şıpırdatabilirsiniz kendinizi :) benim kocişkomun da omzu çıkıyo, çok açık denize girmiyor, girse de mutlaka yakınlarında tutunacak bi şey olması gerekiyo. bense tam tersi açık denizde yüzmeyi seviyorum, su berrak oluyo diye. ama buranın denizi hem çabuk derinleşmiyo, hem de cam gibi suyu var, o yüzden geçen sene biz çok sevmiştik, bundan sonra sık sık uğramaya karar verdik.

kıss miskacannn,ay biz de evlilik takvimi yapsak mı şu alttaki banner'lardan,özendim şimdi

ay ben çok denedim de olmadı yaa, nedense bahsi geçen sitelerden uğraş didin yaptığım çizelgelerim, profilimde görünmedi, ben de vazgeçtim :) bi daha mı dene diyosun :)

Evett yapayy ben canlı istemiyorum özellikle ki daha sonrada saklıyabileyim hatıra olarak.Ben de fotoğraflardan gördüğüm kadar bilgi sahibiyim ama Mayıs başı sipariş vericem düğününüz ne zaman bilmiyorum ama gelince fotoğraflarını koyarım

hmm o zmn bakmam lazım buraya..ay evet yapalı ya şirin görünüyo bazıları,hem heyecanlı olur:)ya ben saymayı unutuyorum,saymıyorum da pek,sadece okulun kapanmasına ne kdr var diye bakarken düğüne de az kaldığını fark ediyorum zor mu kıss yapmak?ay uykum var uğraştırıyorsa yarın filan bakim ben,ay bugün çok abur cubur yedim karnım ağrıyo,hem de vicdanen rahat değilim,ay stresten yemek değil abur cubura dadanıyorum ve duba gelin olucam diye korkuyorummmm

Ya eğer cidden bu kdr güzel olacaksa ben de yapay yaptırırım,evimde güzel bi köşeye koyar saklarım hoş olur.fotoları bekeliyoruz canım,bakmaya gittiğinde çekip koyarsan seviniriz.benim üğün 30 haziranda Allah nasip ederse.

Merhaba canım,
hakikaten çok şık ayakkabıların, güle güle kullan,
güzel olduğu kadar rahatlar me merak ettim, bir de topuk kaç cm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…