2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
arkadaşlar gelin ayakkabılarınız ve terlikleriniz hazırmı acaba
bugün çarşıdaydım ayağıma karasular indi.Bir karar veremedim.

ne güzel şeyler bulmuşsunuz ankarada bu kadar seçenek yok hep aynı şeyler ben kınada tef almayı hiç düşünmemiştim bendemi alsam acaba

Chnhn Canim ne kadar ucuz seyler buluşsun burda o kadar çok çeşitte yok fiyatlarda böyle değil.

canlar istanbul'da bi tanıdığınız var mı sizin için gidebilecek kargo ile yollardı sonra, en azından bu tarz şeyleri halledersiniz daha uygun fiyata

ya tatlım nişanlımın ailesi ekimde düğünü yapalım dio benim ailemde ocak dio bizde balayına tatile gitmek istiyoruz ocakta olursa napıcazzz nasıll ailemi kandırırm sizce

canım hoşgeldin aramıza. peki hazırlıklarınız ne alemde . aslında daha başlamadıysanız bile daha 6 ay var ekime. rahat biter bence.
balayına gidicez de ailene bence. hazırlıklarınız tamam olmasa bile illede herşeyin bir anda olması gerekmio,gereklileri alırsınız sonrasını evlenince tamamlarsınız

bende 2012 geliniyim 05.07.2012 inşallah
canım hoşgeldin aramıza

arkadaşlar gelin ayakkabılarınız ve terlikleriniz hazırmı acaba
bugün çarşıdaydım ayağıma karasular indi.Bir karar veremedim.

Benim hazır değil Canim:) ama beğendiğim modeller var aklımda direk gidip denicem en beğendiğimi alcam :)

selam kızlar. ankaradayım, ailemin yanında, pek giremedim ama yazdıklarınızı okudum. kardeşim de benim gibi burnundan ameliyat oldu, 2 ay önce o bana refakatçilik yapıyodu, şimdi ben ona :) yarın istanbula geri dönücem.

ayın 21'inde gelinlik provam var, çok heyecanlıyım. gerçi henüz sadece kalıp çıkartılacak, model falan yok ortada ama olsun, yine de heyecanlı. o hafta annem ve kayınvalidem de gelecekler farklı farklı şehirlerden. ama kayıvalidem gelinlik provasına gelmek istemedi, bana sürpriz olsun nolur, ben seni gelinlikle düğünde görmek istiyorum dedi :) ben de tamam dedim ama belki o gün gelince biraz daha ısrar eder alırım yanıma onu da, severim kendisini, yanımda olsun isterim.

sonra da eminönüne alışverişe gitcez hep birlikte. kına, düğün ve ev için eksikleri alıcaz. büyük ihtimalle benim kına duvağımı ve nedime duvaklarımı kayınvalidem yapacak, çok becerikli ve meraklıdır böyle el emeği şeylere. ben de beğenirim zevkini açıkçası. bana baya yardımı dokunuyo, uzak şehirlerdeyiz ama her eksiğimi kendi elleriyle öre dike yaptı sağolsun, her yaptığı da hoşuma gitti. ikinci düğünümdeki (onların memleketinde olacak olan) nikah şekerlerini de o yapacak. işimi kolaylaştırıyo. anneciğim de yanımda olcak, bana fikir verir, yardım eder. nişanlım da gelecek, tam bi aile saadeti olcak, şu iki hafta geçsin diye iple çekiyorum :))

kızlarrr bugün gelinlikcide randevum varrr duvağımı el çiçeğimi seçecem benim 2 tane çiçeğim olacak biri renkli biri krem olacakk krem olanı atacamm kim tutarsa onun olurr

ben de aynen böyle yapcam canım :) kendi çiçeğime kıyamıyorum, e tutandan da geri istemek olmaz :) ben de iki tane yaptırcam, biri uçuk pembe biri krem rengi. bu arada gerçek çiçekten yaptırmak istiyodum ama geçenlerde bi arkadaşımız ekledi ya yapay çiçekler, onlar da çok hoşuma gitti. hem gerçek gibiler, hem de yıllarca saklanabilir, o yüzden yapay yaptırcam sanırım.

Kızlar Kına Gecesi İçin Tuttuğunuz Yer Fiyatları Nasıl

ben bi teras tuttum, çünkü açık havada olmasını istedim. düğünüm açık havada olsun isterdim hep, kısmet olmadı, ben de bari kınam öyle olsun dedim. 100 kişilik 1500 tl verdim, içinde kokteyl menü (sigara böreği, sosis tabağı, ikramlık kanapeler, meşrubat, kuruyemiş, pasta ya da meyve), orkestra, garsonlar, süslemeler ve video çekimi var. açık havada daha uygununu bulamadım.

bende göremedim ondan sordum canım inş abartı değildir

canım pınar arkunun ayakkabıları genelde 250-300 arası oluyo. babetleri de 160-180 sanırım.

arkadaşlar sanemiko shop a girmenizi mutlaka tavsiye ederim çok güzel ayakkabılar var bende dün akşam gördüm bir arkadaş paylaşmış görmeyenlere dyrulur.Fiyatlar biraz yüksek geldi gerçi bana ama 350-400 arası değişiyormuş ama görmeye değer.

Ben kına ayakkabımıda gelin ayakkabımıda sinemikodan alıcam Canim (fikrimi degistiricek baska bi ayakkabiya asik olmazsam :)) aldığım gün paylasicam kesinlikle superler :))

bende göremedim ondan sordum canım inş abartı değildir

selam canım;
geçmiş olsun öncelikle .
gelinlik provası çok heyecanlı olsa gerek, bende bir an evvel gezsem fatihi falanda karar versem artık bu cumartesi gezdim eminönünü arkadaşımla. çok uygun şeyler var...kayınvlidenle aranızın iyi olması çok iyi. benim ki de aynı benim kafadan sanki ben onun genç haliyim kına terasta süper olur. biz kuzeniminkini yapmıştık açık havada, onların apartmanın terasıydı ve diğer apartmanlardan yüksekti. o yüzden kimse görmüyordu, baya döktürmüştük ama .

Ben kına ayakkabımıda gelin ayakkabımıda sinemikodan alıcam Canim (fikrimi degistiricek baska bi ayakkabiya asik olmazsam :)) aldığım gün paylasicam kesinlikle superler :))

bende çok sevdim çok farklı ayakkabıları var. paylaş bizimle de canım çok merak ettim

Son düzenleme:

bende çok sevdim çok farklı ayakkabıları var. paylaş bizimle de canım çok merak ettim
[/QUOTE]

Bende biran önce almak icin heyecanlaniyorum Canim :)
belki kendinden bı seyler katip daha renkli hale getiririm ayakkabılarımı :)

*** birde kına taçları vardı kızlar eklemeyi unutmuşum
paketi 5 tl, paket içerisinde 5 tane vardı.

Son düzenleme:
ya tatlım nişanlımın ailesi ekimde düğünü yapalım dio benim ailemde ocak dio bizde balayına tatile gitmek istiyoruz ocakta olursa napıcazzz nasıll ailemi kandırırm sizce

merhaba canım,
üzüldüğün şeye bak, sende kış tatili şeklinde balayına çıkarsın,
kayak merkezleri mesela, ben kış düğünlerini evliliğin ilk zamanları
açısından daha hoş buluyorum, sıcak zamanlarda sarılmak bile sıkıcı geliyor,
yok seçimin sadece sıcak bölgelerse, yurt dışı mekanlardan iklimi bahar olan bir yer
tercih edilebilir, mutluluklar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…