- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.661
evet alacağım :)al bence canım,süper olur oynarken
ya tatlım nişanlımın ailesi ekimde düğünü yapalım dio benim ailemde ocak dio bizde balayına tatile gitmek istiyoruz ocakta olursa napıcazzz nasıll ailemi kandırırm sizce
12.12.12 ye tarih bulmak artık imkansız sanırım. Sözlüm ben ayarlayabilirim ama o tarih çok geç havada çok kötü olur diyo. Madem her şekilde kış olucak evlenirken ozaman anlamı olsun diyorum ama tartışıyoruz.
Aranızda soyadını alıcak olan var mı? Ben soyadımı istiyorum ama olumlu bakmıyo.
Bu arada nikah şahitlerinizi seçtiniz mi? Ben karar veremiyorum.:26:
12.12.12 tarih çok kış olur gerçekten. ama kesin kış olacaksa bu tarih gayet iyi
canım ben zaten iki ismim var, o yüzden kendi soyismimi kullanmayacağım.
ama söyle bir fikrim var, kendi soy ismimi eğer oğlumuz olursa ona vericez. böylelikle kendi soy ismimde kullanılmış olacak :)
nikah şahitlerimizi daha seçmedik:26:
12.12.12 ye tarih bulmak artık imkansız sanırım. Sözlüm ben ayarlayabilirim ama o tarih çok geç havada çok kötü olur diyo. Madem her şekilde kış olucak evlenirken ozaman anlamı olsun diyorum ama tartışıyoruz.
Aranızda soyadını alıcak olan var mı? Ben soyadımı istiyorum ama olumlu bakmıyo.
Ekim-kasım olabilir en erken. Öyle olucaksa bi işe yarasın ucundan tutturalım tarihi diyorum kimse gelemez, rahat edemezsin diyolar. Onlarada hak veriyorum ama ama ama ..
Kendi soyadımdan vazgeçmek istemiyorum, kabul ettiremezsem öyle yaparım.
Onun nikah şahidi belediye başkanı olucak. Öyle olunca arkadaşımı düşünmekten vazgeçtim.:44:
Ben hep 2 evli çift istemiştim 4 kişi olarak.
Herşeyimiz ters gidiyo hadi hayırlısı.
kış olucaksa düğün bencede bu tarih uygun canımben ilk zamanlar çok diretiyordum kendi soyadım diye ama anlamsız buldum sonraları bu düşüncemi bu kadar çok seviyorum böyle bir şeyi aramızda sorun yapmaya gerek yok diye düşün düm bide bizim nikah şahiti amca enişte falan onlardan biri olur hep o yüzden düşünmeye gerek kalmaadı
hayırlısı inş canım hepimiz için.onun ki nikah şahidi belediye başkanı olacaksa olsun. sen yine arkadaşını yap nolucak ki?
*** birde kına taçları vardı kızlar eklemeyi unutmuşum
paketi 5 tl, paket içerisinde 5 tane vardı.
Eki Görüntüle 385536
12.12.12 tarih çok kış olur gerçekten. ama kesin kış olacaksa bu tarih gayet iyi
canım ben zaten iki ismim var, o yüzden kendi soyismimi kullanmayacağım.
ama söyle bir fikrim var, kendi soy ismimi eğer oğlumuz olursa ona vericez. böylelikle kendi soy ismimde kullanılmış olacak :)
nikah şahitlerimizi daha seçmedik:26:
selam kızlar. ankaradayım, ailemin yanında, pek giremedim ama yazdıklarınızı okudum. kardeşim de benim gibi burnundan ameliyat oldu, 2 ay önce o bana refakatçilik yapıyodu, şimdi ben ona :) yarın istanbula geri dönücem.
selamlar,
geçmiş olsun size ve kardeşinize,
burun ameliyatı düşünüyorum o yüzden merak ettim amelyatlarınızı kim yaptı,
memnunmusunuz, fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?
estetik ve zorunlu(bebekliğimde düşmüşüm dikey kemik yan yatmış) burun ameliyatı olmak isteyenlere
öneriniz,tavsiyenisz var mı?
kolaylıklar diliyorum
Canim biZde gecen sene 11.11.11 istedik ama hazırlıkları yetiştirmedik kısın evleniyorsan Bencede oZel bir tarih olsun çok haklısın:) bende soyadımı kullanmak istiyorum nişanlım istemiyor bakalım kim kazanacak:)) nikah şahidimi annem kadar emegi olan bi yakininizi sectin ama çok heyecanlanirim istemem dedi kuzenimi yapabilirim :)) batıl inanclarimda vardır ikilemdeyim karar veremiyorum :)))
*** birde kına taçları vardı kızlar eklemeyi unutmuşum
paketi 5 tl, paket içerisinde 5 tane vardı.
Eki Görüntüle 385536
evet tatlım ınegole gıtmemıze gercekten degdı. bız ınegole aslında almak ıcın gıtmemıstık sadece erkek tarafının gonlu olsun dıye gıtmektı amacımız. ama burda atıyorum x dukkandan yatak odası y dukkandan masa z dukkandan koltuk begenmıstık o yuzden cok uzulduk hepsını bı yerden almak ıstıoduk neyse ınegole gıttık daha ıcıne gırmeden babam uz kardesler cok eskı ve guvenılır bı yer bakalım dedı baktık ve soka gırdık tek tek begendıgımız butun urunler vardı cok mutlu olduk kalıtesıde gercekten cok ıyı. burdan erkek tarafının alıcakları 22 bın tutuyordu bızımkıde 5 bın falan ama ınegolden erkek tarafı 14bıne bızde 3 bıne aldık herseyı. hemde gercekten cok ama cok gusel ılgılendıler. ınegole gıtmeye degdı mı dersen de belkı ınegolun ıcını gezmıs olsaydık hyr derdım cunku gıden butun herkes dolandırmaya calıstıklarını soyluyor. bız daha ınegole gırerken yol ustundekı bı kac yere gırdık ve uz kardeslerden aldık o yuzden degdı dıye dusunuyorum.
kızlar ben kuşagımı kendim yapmak istiyorum ama ince fransız göpürünü nerden bulbilirim acaba ? kurdalenın üstüne dikil incilerle süslemek istiyorum tuafiyelerde bulabilirmiyim sizce ?
hımmm... anladım canım.. bizmkilerde de ben inegöle gitmek istiyorum onlar istemiyo( ne zaman ekleyeceksin cicilerini..sabırsızlıkla bekliyorum..
kızlar, /bu gün eminönüne gittim mısır çarşısı, hürriyet çarşısı falan hemen her yeri gezdik arkadaşımla. gelinlikten - kına malzemelerine-salon takımlara falan baktık. fiyat araştırmalarım ; (aşğıdaki resimler baktıklarımın benzerleri)
***kına sepeti 10 tlEki Görüntüle 385261
***kına tepsisi fiyatı 10 tl Eki Görüntüle 385262
***100 lü kına 10 tl Eki Görüntüle 385263
***tef tanesi 5 tl
***bindallı fiyatları 100-300 tl arasında değişiyor.
*** runnerli masa örtüsü takımları 75-180 tl arasında , (75 tl lik takımda sadece tabak altına konulan 8 amerikan servisi yoktu. kalitesi gayet güzeldi)
Eki Görüntüle 385264
***fransız güpürlü salon takımları 75-125 arasında değişiyor.
Eki Görüntüle 385265
***mutfak takımları 100-150 arasından değişiyor.
Eki Görüntüle 385266
***güzel gelinlikler bulamadık maalesef eminönü'nde, fatihe bakacağız daha sonra
Mısır çarşısının arka tarafından yukarı ilerlerken ara sokaklardan biri sırf dantel vb malzeme satıyor canım,
birde kumaş satan mağazalarda, mesela inci dantel'de çeşitli genişliklerde harika danteller var, bir bak istersen
kızlar günaydın nasılsınız bakalım çok mutluyum bennnndün tv sehpmızı aldık vee davetiyelerimizide aldık hazırldık dağıtmaya başladıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?