2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
al bence canım,süper olur oynarken
evet alacağım :)

ya tatlım nişanlımın ailesi ekimde düğünü yapalım dio benim ailemde ocak dio bizde balayına tatile gitmek istiyoruz ocakta olursa napıcazzz nasıll ailemi kandırırm sizce

balayı bizim içinde sorun oldu biraz mayısın ilk haftası için içimize sinecek biryer bulamadık oyüzden 2-3 günlüğüne ağvaya gidiyoruz asıl balayınada yazın gitmeyi planladık sizde öyle yapabilirsiniz

Son düzenleme:
12.12.12 ye tarih bulmak artık imkansız sanırım. Sözlüm ben ayarlayabilirim ama o tarih çok geç havada çok kötü olur diyo. Madem her şekilde kış olucak evlenirken ozaman anlamı olsun diyorum ama tartışıyoruz.
Aranızda soyadını alıcak olan var mı? Ben soyadımı istiyorum ama olumlu bakmıyo.
Bu arada nikah şahitlerinizi seçtiniz mi? Ben karar veremiyorum.:26:

12.12.12 tarih çok kış olur gerçekten. ama kesin kış olacaksa bu tarih gayet iyi
canım ben zaten iki ismim var, o yüzden kendi soyismimi kullanmayacağım.
ama söyle bir fikrim var, kendi soy ismimi eğer oğlumuz olursa ona vericez. böylelikle kendi soy ismimde kullanılmış olacak :)

nikah şahitlerimizi daha seçmedik:26:

Ekim-kasım olabilir en erken. Öyle olucaksa bi işe yarasın ucundan tutturalım tarihi diyorum kimse gelemez, rahat edemezsin diyolar. Onlarada hak veriyorum ama ama ama ..
Kendi soyadımdan vazgeçmek istemiyorum, kabul ettiremezsem öyle yaparım.
Onun nikah şahidi belediye başkanı olucak. Öyle olunca arkadaşımı düşünmekten vazgeçtim.:44:
Ben hep 2 evli çift istemiştim 4 kişi olarak.
Herşeyimiz ters gidiyo hadi hayırlısı.

kış olucaksa düğün bencede bu tarih uygun canım ben ilk zamanlar çok diretiyordum kendi soyadım diye ama anlamsız buldum sonraları bu düşüncemi bu kadar çok seviyorum böyle bir şeyi aramızda sorun yapmaya gerek yok diye düşün düm bide bizim nikah şahiti amca enişte falan onlardan biri olur hep o yüzden düşünmeye gerek kalmaadı

hayırlısı inş canım hepimiz için.onun ki nikah şahidi belediye başkanı olacaksa olsun. sen yine arkadaşını yap nolucak ki?

hayırlısı inş canım hepimiz için.onun ki nikah şahidi belediye başkanı olacaksa olsun. sen yine arkadaşını yap nolucak ki?

Bu tarihe boş gün buluruz inşallah. :26:
Biz de adettendir diye teklif ettik ama senin arkadaşların olsun dediler. Genç evli arkadaşımız çok. Hoş olur diye dedim ama belediye başkanımız işi bozdu.

chnhn soyismini sorsam merak ettimde yiğenimizin ismi ne olcak ben 5 aydır nişanlımın soyadını tasıyorum bende önce 2 soyadı istedim nişanlım cok sorun yaptı o yüzden anlayıs gösterdim ama alışıyo insan varya nasıl oluyo anlamadım :)

Canim biZde gecen sene 11.11.11 istedik ama hazırlıkları yetiştirmedik kısın evleniyorsan Bencede oZel bir tarih olsun çok haklısın:) bende soyadımı kullanmak istiyorum nişanlım istemiyor bakalım kim kazanacak:)) nikah şahidimi annem kadar emegi olan bi yakininizi sectin ama çok heyecanlanirim istemem dedi kuzenimi yapabilirim :)) batıl inanclarimda vardır ikilemdeyim karar veremiyorum :)))

Konuştum o tarih çok geç olur sen rahat edemezsin diyo. Biraz ısrar edersem dayanamaz heralde.
Şu soyad mevzusunu anlamıyorum senin soyadını almıcam demişim sanki inatlaşıyoruz.
Aklıma tanışmamıza vesile olan hocamız geldi. Büyük ihtimal o olucak.

hımmm... anladım canım.. bizmkilerde de ben inegöle gitmek istiyorum onlar istemiyo( ne zaman ekleyeceksin cicilerini..sabırsızlıkla bekliyorum..

kızlar ben kuşagımı kendim yapmak istiyorum ama ince fransız göpürünü nerden bulbilirim acaba ? kurdalenın üstüne dikil incilerle süslemek istiyorum tuafiyelerde bulabilirmiyim sizce ?

Mısır çarşısının arka tarafından yukarı ilerlerken ara sokaklardan biri sırf dantel vb malzeme satıyor canım,
birde kumaş satan mağazalarda, mesela inci dantel'de çeşitli genişliklerde harika danteller var, bir bak istersen

ttlım hepside çok güzel ve çok uygun heleki frnsız güpürlü salon takımlrın byıldım bende eminönünden aldım eksiklerimi am mutfk takımı almdım sevmiyorum mutfkt dntel işlemesini

sol tatlım tuafiyelerde varmış buldum yardımın için teşekkür ederim tatlım

kızlar günaydın nasılsınız bakalım çok mutluyum bennnn dün tv sehpmızı aldık vee davetiyelerimizide aldık hazırldık dağıtmaya başladıkkk

kızlar günaydın nasılsınız bakalım çok mutluyum bennnn dün tv sehpmızı aldık vee davetiyelerimizide aldık hazırldık dağıtmaya başladıkkk

günaydın canım hayırlı olsun canım benim bizde dağıtıyozz bugun rapor alırsam eviimi görmeye gidecem cok merak ediyommm çeyiz serilcek dua edin bana ne olur.. gideyim az kaldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…