2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hayır tatlım sadece nikah olacak ben o gece balayına çıkacağım için istemedim Otobüsü yetişemeyiz yoksa die

en iyisini yapmışsın canım....
balayına nereye gidiyorsun??

kızlarrr ben çıkyorum gelinlikcime gidiyorumm
hoşçakalll canımm...

pazartesi de ben siftah yapıcam gelinlikçimleee!!!! gırtlaklamazsam iyi kadını... şurda kalmış kaç günüm daha yeni çağardııı...!

tatlım sizin ki evet tam bi düğün havasında oluyormuş.. ne güzel :)

bizde öyle olmuyo... kadın kadınaa bi eğlence oluyo, onda da çoğu kadın varsa bekar oğlu için gelen bekar kızları kesiyo

Tatlım bizdede kadın kadına oluyor..Nişan-kına şeklinde olacak benimki..Başta yarım saat falan erkeler duaracak pasta ve takı töreninde sonra erkekler çıkacak ve kına başlıcak tatlım

aynen bizimde orda öyle oluyr cok ta komik oluyor:)

Daha önce arkadaşlarımın kınası dışında kınaya gitmemiştim gitsemde inceledigim söylenemez. Sözlendikten sonra merak ettim ben nasıl yaparım gidip göriyim diye parmagımda yüzüğüm var teyzeler göz hapsine tuttu valla

Günaydın canım , kolay gelsın sana , umarım sağlıkla mutluluk ve huzurla bir ömür boyu oturmayı nasip eder Allah..

herkese günaydınnnn bugün evimi temizlemeye gidiyorum

kolay gelsin tatlım bugün benimde evim temizlenecek ben rahatsız olduğum için kadın tuttu kayınvalidem saolsun

kızlar günaydınnn dün gelinlikcime gidecem demiştimya gittim ve gelinliğimin üstü muhteşem olmuş bayıldım kendimi çok tuaf hissettim bu arada gelinliğimi haftaya teslim edecekler sonrada kına kıyafetimi dikmeye başlayacaklar çoookk ama çoookk mutluyum kızlarrr

günaydın kızlar....

good_heart gelinliğin içine sinmesi çok önemli, ne mutlu sana... hayatta hersey hep böyle gönlünce olur canım inşaallaah.. darısı bizlerin başına

çok beğendim benim nişan kıyafetim prenses etekti çok seviyorum bu modelleri canımm rabbim inşş hayırlısı ile giymeyi ve bir ömür mutlu olmayı nasip eder. Tam bir prense gibi olacaksın inşş..

çok beğendim benim nişan kıyafetim prenses etekti çok seviyorum bu modelleri canımm rabbim inşş hayırlısı ile giymeyi ve bir ömür mutlu olmayı nasip eder. Tam bir prense gibi olacaksın inşş..

Aminnnn tatlım Aminn....
zayıf olduğum için en iyi prenses etek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…