- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.601
hayır tatlım sadece nikah olacak ben o gece balayına çıkacağım için istemedimOtobüsü yetişemeyiz yoksa die
hoşçakalll canımm...kızlarrr ben çıkyorum gelinlikcime gidiyorumm
Benimki kişi başı 14 tl tatlım..2500-3000 arası tutca 250-300 kişi arası olur sanırsam.içinde video,foto,barkovizyon gösterisi, gelin çıkışı, solist herşey var..tıpkı düğün organizasyonu olcak sadece takı töreninden sonra erkekler çıkacak o kadar geri kalan herşey düğün şeklinde olacak tatlım
en iyisini yapmışsın canım....
balayına nereye gidiyorsun??
hoşçakalll canımm...
pazartesi de ben siftah yapıcam gelinlikçimleee!!!!gırtlaklamazsam iyi kadını... şurda kalmış kaç günüm daha yeni çağardııı...!
tatlım sizin ki evet tam bi düğün havasında oluyormuş.. ne güzel :)
bizde öyle olmuyo... kadın kadınaa bi eğlence oluyo, onda da çoğu kadın varsa bekar oğlu için gelen bekar kızları kesiyo
hoşçakalll canımm...
pazartesi de ben siftah yapıcam gelinlikçimleee!!!!gırtlaklamazsam iyi kadını... şurda kalmış kaç günüm daha yeni çağardııı...!
bizde öyle olmuyo... kadın kadınaa bi eğlence oluyo, onda da çoğu kadın varsa bekar oğlu için gelen bekar kızları kesiyo
aynen bizimde orda öyle oluyr cok ta komik oluyor:)
Merhabalar,
mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun,çok hoşlar
güle güle kullanın inşallah,
sormamın sakıncası yoksa hangi firmanın ürünü ve fiyatları biliyormusunuz?
mutluluklar diliyorum
hoşçakalll canımm...
balıkesir altınoluk tatlım nişanlımın yazlığına
herkese günaydınnnn bugün evimi temizlemeye gidiyorum
günaydın kızlar....
good_heart gelinliğin içine sinmesi çok önemli, ne mutlu sana... hayatta hersey hep böyle gönlünce olur canım inşaallaah.. darısı bizlerin başına
günaydın kızlar....
good_heart gelinliğin içine sinmesi çok önemli, ne mutlu sana... hayatta hersey hep böyle gönlünce olur canım inşaallaah.. darısı bizlerin başına
senin gelinliğin nasıl diktiriyomusun canım
modaevinde beğendiğim bi modeli üzerime göre dikecekler inşallaaahhh :)))
kabarıklık böyle olacak.....
Eki Görüntüle 384904
model de bu, üzeri dantel oluyo dantellerin üzeride kesme boncuk ve incilerle işleniyor....
Eki Görüntüle 384905
en son hali buna benzicek
Eki Görüntüle 384915
çok beğendim benim nişan kıyafetim prenses etekti çok seviyorum bu modelleri canımm rabbim inşş hayırlısı ile giymeyi ve bir ömür mutlu olmayı nasip eder. Tam bir prense gibi olacaksın inşş..
aminnnn tatlım aminn....
Zayıf olduğum için en iyi prenses etek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?