- 2 Mayıs 2010
- 302
- 40
- 118
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.621
Kaç kilosun tatlım
44,5 ile 45,5 arasında gidip geliyorumboyum da 1,62
modaevinde beğendiğim bi modeli üzerime göre dikecekler inşallaaahhh :)))
kabarıklık böyle olacak.....
Eki Görüntüle 384904
model de bu, üzeri dantel oluyo dantellerin üzeride kesme boncuk ve incilerle işleniyor....
Eki Görüntüle 384905
en son hali buna benzicek
Eki Görüntüle 384915
Merhaba sekerler :)) hepinize iyi hafta sonu diliyorum :) gecmisi okuyup geliyorum :)
Merhaba şekerim...sanada iyi hafta sonları...bugün evde pinekliyorum...AÖF sınavınada gitmedim kaçtım hahhahha
İyi yapmissin tatlım ama evde oturma sakın hava harika at kendini dışarı ben yoldayim Didim e gidiyorum :))
Merhabalar,
mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun,çok hoşlar
güle güle kullanın inşallah,
sormamın sakıncası yoksa hangi firmanın ürünü ve fiyatları biliyormusunuz?
mutluluklar diliyorum
Anneannem geldi canım...çalışınca göremiyorum yazık görmeye gelmiş bizi oturuyuz 3 kız hhahhahahah
Merhaba sekerler :)) hepinize iyi hafta sonu diliyorum :) gecmisi okuyup geliyorum :)
Tatlım harika bir model bu...benim gelinliğimde bu model olacak inş.denedim ve harika oldu çok beğenmiştim...
Tünaydın kızlar
cnm bıraz gec cwp yazıyorum sanırım ama anca gordum ozur dılerım kusura bakma. ınegolun gırısınde uz kardesler mobılya var ordan aldık tatlım bız hepsını. fıyatlarına gelınce tek tek urunlerın fıyatlarını bılmıyorum toplu fıyat aldık cunku ama yazıyorum toplamda neler oldugunu ;
salon koltuklarım (3+3+1+1) , orta sehpam, zıgonlarım , yemek masam, 5 sandalyesı ve bır benc , duvara buyuk bı ayna , yatak odası takımım, bır tane fazladan uzun camasırlık 14 bın tl tuttu.
oturma odamın koltukları (3+3+1+1), cıceklı zıgonlarım , tv unıtem 3 bın tl tuttu.
tünaydın kızlar.... dün baya bir konuşmuşsunuz aranızda yoktum..nikah işlemlerimi halletmeye gittim. çok şükür istediğimiz tarihte yer boşmuş . 9.9.2012 de saat 20:00 de düğün salonunda olacak nikahımızsadece sağlık işlemlerimiz halledemedik öğlenden sonra kaldığımız için.onuda daha sonra halledip vericez. önemli olan günü bulmaktı bizim için, diğerleri hallolur nasolsa
sizler nasılsınız?
geçmişi okudum
cevaplarıma geçiyorum
trianka kelebek kına şekerlerine bayıldım, kınaları arkasına koymakta iyi fikir. kırmızı olsun bencede hepsi.
good_heart gelinlik provasına gidicekmişsin, canım nası geçti bizleri de bilgilendir.
***ev temizliği olan arkadaşlarım kolay gelsin hepinize...
***bizde de kına sadece bayanlar arasında olurdaha tutmadım ama kına için düğün salonu tutacağım. 700 tl demişlerdi ama bayan bayana olacağımız için ben erkek çalışan istemiyorum , o yüzden onların fiyatı düşülecek. 500 tl olur diye düşünüyorum
***bugün ve yarın açıköğretim sınavları olanlara başarılar diliyorum. neyseki ben bu sınavlardan 2010 eylül ayında kurtuldum diplomamı aldım. darısı sizlerin başına
Altın kızlara saygım sonsuz :) Kıyamam ben anneannelere öptüm ellerinden yanaklarından :) kıymetini bil valla onlarla geçirilen zaman pahabicilemez tatlım :)
evet yaa.. ne kadarda hallettiniz.. inegöle gitmeye değidi mi yani...
çok sevindim tatlım..bizde bu hafta gidicez inş.. her işimiz rast gider umarım :)
çok teşekkür ederim canımGünaydın canım , kolay gelsın sana , umarım sağlıkla mutluluk ve huzurla bir ömür boyu oturmayı nasip eder Allah..
canım en iyisini yapmışsınız canımız çıktı bizim ama deydi :)kolay gelsin tatlım bugün benimde evim temizlenecek ben rahatsız olduğum için kadın tuttu kayınvalidem saolsun
kızlar günaydınnn dün gelinlikcime gidecem demiştimya gittim ve gelinliğimin üstü muhteşem olmuş bayıldım kendimi çok tuaf hissettim bu arada gelinliğimi haftaya teslim edecekler sonrada kına kıyafetimi dikmeye başlayacaklar çoookk ama çoookk mutluyum kızlarrr
kızlarr biri bana akıl versiinnn neolr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?