2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Merhaba sekerler :)) hepinize iyi hafta sonu diliyorum :) gecmisi okuyup geliyorum :)

Merhaba şekerim...sanada iyi hafta sonları...bugün evde pinekliyorum...AÖF sınavınada gitmedim kaçtım hahhahha

İyi yapmissin tatlım ama evde oturma sakın hava harika at kendini dışarı ben yoldayim Didim e gidiyorum :))

Merhabalar,
mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun,çok hoşlar
güle güle kullanın inşallah,
sormamın sakıncası yoksa hangi firmanın ürünü ve fiyatları biliyormusunuz?
mutluluklar diliyorum

cnm bıraz gec cwp yazıyorum sanırım ama anca gordum ozur dılerım kusura bakma. ınegolun gırısınde uz kardesler mobılya var ordan aldık tatlım bız hepsını. fıyatlarına gelınce tek tek urunlerın fıyatlarını bılmıyorum toplu fıyat aldık cunku ama yazıyorum toplamda neler oldugunu ;

salon koltuklarım (3+3+1+1) , orta sehpam, zıgonlarım , yemek masam, 5 sandalyesı ve bır benc , duvara buyuk bı ayna , yatak odası takımım, bır tane fazladan uzun camasırlık 14 bın tl tuttu.
oturma odamın koltukları (3+3+1+1), cıceklı zıgonlarım , tv unıtem 3 bın tl tuttu.

Anneannem geldi canım...çalışınca göremiyorum yazık görmeye gelmiş bizi oturuyuz 3 kız hhahhahahah

Altın kızlara saygım sonsuz :) Kıyamam ben anneannelere öptüm ellerinden yanaklarından :) kıymetini bil valla onlarla geçirilen zaman pahabicilemez tatlım :)

Merhaba sekerler :)) hepinize iyi hafta sonu diliyorum :) gecmisi okuyup geliyorum :)

Tatlım harika bir model bu...benim gelinliğimde bu model olacak inş. denedim ve harika oldu çok beğenmiştim...

Tünaydın kızlar

tünaydın kızlar.... dün baya bir konuşmuşsunuz aranızda yoktum..nikah işlemlerimi halletmeye gittim. çok şükür istediğimiz tarihte yer boşmuş . 9.9.2012 de saat 20:00 de düğün salonunda olacak nikahımız sadece sağlık işlemlerimiz halledemedik öğlenden sonra kaldığımız için.onuda daha sonra halledip vericez. önemli olan günü bulmaktı bizim için, diğerleri hallolur nasolsa

sizler nasılsınız?

geçmişi okudum

cevaplarıma geçiyorum

trianka kelebek kına şekerlerine bayıldım, kınaları arkasına koymakta iyi fikir. kırmızı olsun bencede hepsi.

good_heart gelinlik provasına gidicekmişsin, canım nası geçti bizleri de bilgilendir.

***ev temizliği olan arkadaşlarım kolay gelsin hepinize...

***bizde de kına sadece bayanlar arasında olur daha tutmadım ama kına için düğün salonu tutacağım. 700 tl demişlerdi ama bayan bayana olacağımız için ben erkek çalışan istemiyorum , o yüzden onların fiyatı düşülecek. 500 tl olur diye düşünüyorum

***bugün ve yarın açıköğretim sınavları olanlara başarılar diliyorum. neyseki ben bu sınavlardan 2010 eylül ayında kurtuldum diplomamı aldım. darısı sizlerin başına

Son düzenleme:

çok sevindim tatlım..bizde bu hafta gidicez inş.. her işimiz rast gider umarım :)

Altın kızlara saygım sonsuz :) Kıyamam ben anneannelere öptüm ellerinden yanaklarından :) kıymetini bil valla onlarla geçirilen zaman pahabicilemez tatlım :)

Bilmezmiyim tatlım yaaaa...babaannemi kaybettim anneannem daha bir kıymetli oldu gözümde...fellak köfetsi yuvarlıyoruz hep beraber...canım çekmişti

Son düzenleme:
evet yaa.. ne kadarda hallettiniz.. inegöle gitmeye değidi mi yani...

evet tatlım ınegole gıtmemıze gercekten degdı. bız ınegole aslında almak ıcın gıtmemıstık sadece erkek tarafının gonlu olsun dıye gıtmektı amacımız. ama burda atıyorum x dukkandan yatak odası y dukkandan masa z dukkandan koltuk begenmıstık o yuzden cok uzulduk hepsını bı yerden almak ıstıoduk neyse ınegole gıttık daha ıcıne gırmeden babam uz kardesler cok eskı ve guvenılır bı yer bakalım dedı baktık ve soka gırdık tek tek begendıgımız butun urunler vardı cok mutlu olduk kalıtesıde gercekten cok ıyı. burdan erkek tarafının alıcakları 22 bın tutuyordu bızımkıde 5 bın falan ama ınegolden erkek tarafı 14bıne bızde 3 bıne aldık herseyı. hemde gercekten cok ama cok gusel ılgılendıler. ınegole gıtmeye degdı mı dersen de belkı ınegolun ıcını gezmıs olsaydık hyr derdım cunku gıden butun herkes dolandırmaya calıstıklarını soyluyor. bız daha ınegole gırerken yol ustundekı bı kac yere gırdık ve uz kardeslerden aldık o yuzden degdı dıye dusunuyorum.

Günaydın canım , kolay gelsın sana , umarım sağlıkla mutluluk ve huzurla bir ömür boyu oturmayı nasip eder Allah..
çok teşekkür ederim canım
kolay gelsin tatlım bugün benimde evim temizlenecek ben rahatsız olduğum için kadın tuttu kayınvalidem saolsun
canım en iyisini yapmışsınız canımız çıktı bizim ama deydi :)

senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun

kızlar, /bu gün eminönüne gittim mısır çarşısı, hürriyet çarşısı falan hemen her yeri gezdik arkadaşımla. gelinlikten - kına malzemelerine-salon takımlara falan baktık. fiyat araştırmalarım ; (aşğıdaki resimler baktıklarımın benzerleri)

***kına sepeti 10 tlEki Görüntüle 385261
***kına tepsisi fiyatı 10 tl Eki Görüntüle 385262
***100 lü kına 10 tl Eki Görüntüle 385263
***tef tanesi 5 tl
***bindallı fiyatları 100-300 tl arasında değişiyor.
*** runnerli masa örtüsü takımları 75-180 tl arasında , (75 tl lik takımda sadece tabak altına konulan 8 amerikan servisi yoktu. kalitesi gayet güzeldi)
Eki Görüntüle 385264
***fransız güpürlü salon takımları 75-125 arasında değişiyor.
Eki Görüntüle 385265
***mutfak takımları 100-150 arasından değişiyor.
Eki Görüntüle 385266
***güzel gelinlikler bulamadık maalesef eminönü'nde , fatihe bakacağız daha sonra

Son düzenleme:
ne güzel şeyler bulmuşsunuz ankarada bu kadar seçenek yok hep aynı şeyler ben kınada tef almayı hiç düşünmemiştim bendemi alsam acaba

Chnhn Canim ne kadar ucuz seyler buluşsun burda o kadar çok çeşitte yok fiyatlarda böyle değil.

ya tatlım nişanlımın ailesi ekimde düğünü yapalım dio benim ailemde ocak dio bizde balayına tatile gitmek istiyoruz ocakta olursa napıcazzz nasıll ailemi kandırırm sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…